FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja sinoć napisah da je Ćiro aktuelni trener Slobode na zasluzenom odmoru. Vidim ima padobranaca koji pominju sponzorisanje njegovog odlaska u Brazil od strane Husica
Bravo padobranci, isti oni koji su bacili patku da je zadnje kolo free sto se karata tiče. Djeca izgleda nemaju drugog posla, raspust je odite igrati između 2 vatre 
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
pa da je aktuelno trener slobode ne bise nastavilo pisat tolko o njegovom odlasku iz slobode! i sta imas ti govorit djeca pa ja tebi mogu bit otackrmpotich je napisao/la:Ja sinoć napisah da je Ćiro aktuelni trener Slobode na zasluzenom odmoru. Vidim ima padobranaca koji pominju sponzorisanje njegovog odlaska u Brazil od strane Husica![]()
![]()
![]()
Bravo padobranci, isti oni koji su bacili patku da je zadnje kolo free sto se karata tiče. Djeca izgleda nemaju drugog posla, raspust je odite igrati između 2 vatre
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Vi fakat niste normalni sa svojim nagadjanjima! :ugeek:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075
Mislim na ove glupsone sto piskaraju sve i svasta. Rekla, kazala..... Vec je bilo rijeci o ovim igricama, vrati se par stranica unazad pa ce ti biti jasnije. Moje informacije su iz prve ruke, bez lupetanja i iskrivljivanjaFukareTuzla1987 je napisao/la:pa da je aktuelno trener slobode ne bise nastavilo pisat tolko o njegovom odlasku iz slobode! i sta imas ti govorit djeca pa ja tebi mogu bit otackrmpotich je napisao/la:Ja sinoć napisah da je Ćiro aktuelni trener Slobode na zasluzenom odmoru. Vidim ima padobranaca koji pominju sponzorisanje njegovog odlaska u Brazil od strane Husica![]()
![]()
![]()
-
wienultras
- Kontakt:
nemate vi nijedan informacije iz prve ruke...njih samo azmir moze da daje..i jedno dvojica forumasa,koji pametno sute i rade..sprema se svasta,niko nije toga svjestan,spekulise se o raznim glupostima,koje nemaju veze sa mozgom..covjek se nemoze vise ni zezat na forumu,sve strucnjaci jbt..
sve insajderi u pm.
mnogi ce polomiti zube na nama,i ostati iznenadjeni..opustite se malo jbt,imamo jaku upravu,trenutno najjaci smo kao skupina navijaca u zadnjih 20 god,docice jako dobri igraci...dolazi extra sponzor,opustite se i neraspravljajte o glupostima sviju vam..od svih ovdje ja vjerujem zlajciju,i dadi...
mnogi ce polomiti zube na nama,i ostati iznenadjeni..opustite se malo jbt,imamo jaku upravu,trenutno najjaci smo kao skupina navijaca u zadnjih 20 god,docice jako dobri igraci...dolazi extra sponzor,opustite se i neraspravljajte o glupostima sviju vam..od svih ovdje ja vjerujem zlajciju,i dadi...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
pa dobro vidjece mo kolko su tacne i vidio sam sta piso itd ja samo kazem sta jest i ne sumljam u tvoje informacijekrmpotich je napisao/la:Mislim na ove glupsone sto piskaraju sve i svasta. Rekla, kazala..... Vec je bilo rijeci o ovim igricama, vrati se par stranica unazad pa ce ti biti jasnije. Moje informacije su iz prve ruke, bez lupetanja i iskrivljivanjaFukareTuzla1987 je napisao/la:pa da je aktuelno trener slobode ne bise nastavilo pisat tolko o njegovom odlasku iz slobode! i sta imas ti govorit djeca pa ja tebi mogu bit otackrmpotich je napisao/la:Ja sinoć napisah da je Ćiro aktuelni trener Slobode na zasluzenom odmoru. Vidim ima padobranaca koji pominju sponzorisanje njegovog odlaska u Brazil od strane Husica![]()
![]()
![]()
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
ovo sto sam napisao za Ciru je informacija koju su jucer dobili pojedini ljudi iz vodstva grupe kao npr Suljo pa je isti napiso da Ciro ostaje 100% mada je meni to sve neprovjereno jer u Slobodi samo Azmir i 2 covjeka znaju sta ce biti u narednom periodu
ostali lupetaju maksimalno, ovom ko fol neko u upravi a nema veze ni o cemu i crni dzaba Sasu Vugdalica toliko o njegovoj informiranosti 
Sloboda Tuzla
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
a da se smirite malo 
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
po meni, treba forsirati Mehanovića, Saleta i Mehidića
tri mlada igrača za koje vjerujem da mogu dosta napredovati i činiti okosnicu Slobode u budućnosti
dakle, njih trojicu bih sigurno ostavio u prvih 11, jer ne vjerujem da će nam ambicije biti dosta veće, pa da oni ne mogu igrati .. sredina tabele, eventualno izlet u vrh ako se ukaže prilika 
Hadžija na golu siguran, doveo bih jednog stopera da igra sa Saletom, Moranjkić klupa, doveo bih lijevog beka, Efendić klupa, Kuduz noga
u veznom da igraju Oma i Redžepi, tu bih doveo još jednog da igra s Redžepijem, a što se napada tiče, imamo Krpića i Mujića, za krilne pozicije u napadu, Mehidić i Brzi, još ako dođe Beka, to je super
to je ekipa za sredinu tabele po meni, a nekad u budućnosti, ili ipak sada ako budu veće ambicije, onda trebaju nešto temeljitije promjene
Hadžija na golu siguran, doveo bih jednog stopera da igra sa Saletom, Moranjkić klupa, doveo bih lijevog beka, Efendić klupa, Kuduz noga
to je ekipa za sredinu tabele po meni, a nekad u budućnosti, ili ipak sada ako budu veće ambicije, onda trebaju nešto temeljitije promjene
Sve ovo sto sam napisao ce biti u narednom periodu. Naravno da mi je brat u upravi i ovdje prenesem ono sto on zna. Sasu Vugdalica ne mogu kako god da ga okrenes. Pa cak i naizvratfukaratz je napisao/la:ovo sto sam napisao za Ciru je informacija koju su jucer dobili pojedini ljudi iz vodstva grupe kao npr Suljo pa je isti napiso da Ciro ostaje 100% mada je meni to sve neprovjereno jer u Slobodi samo Azmir i 2 covjeka znaju sta ce biti u narednom perioduostali lupetaju maksimalno, ovom ko fol neko u upravi a nema veze ni o cemu i crni dzaba Sasu Vugdalica toliko o njegovoj informiranosti
Očito da je pukla tikva između faraona i predsjednika Husića. Da nije tako, faraon bi sigurno pozvao kompletnu ekipu sa predsjednikom, trenerom i igračima na prijem i doveo kamere. Čovjek očito ima fobiju da mu neko ne preotme Slobodu a on i njegovi seizi nisu u stanju držati Slobodu u životu. Razumijem Husića kad je poslao Blaževića(predložio mu) da završi posao za narednu godinu dana sa faraonom. I mimo troškova na Blaževića, postoji još puno puno troškova koje servisira Husić. Kako sada stvari stoje, najteže je igračima jer oni ne znaju ni kamo da se obrate ni da li da idu ni da li da ostanu. Što se tiče pojačanja, ko će s njima pregovarati? Čujem da faraon presabire skupštinu. Bojim se da ćemo doživit' već viđeno. Husić će već u ljeto 2015. imati federalnog prvoligaša (Sloga iz Simin Hana). Gdje će bit' Sloboda, e to je pitanje. Stara kajda kad je opštinska vlast u pitanju: "Eto, uveli smo Slobodu u Premijer Ligu. Bitno je da izdrži negdje do oktobra tj. do izbora, a poslije šta joj Bog da. Narod će se već razić', tribine će se ispraznit' i biće k'o što je i bilo." Ova ćirijada je samo dokaz da smo mi spali na nivo palanke kad je sport u pitanju. Kraj.
Ja volim FK Tuzla City
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
nisi u pravu....vrijeme ce pokazati..i to vrlo brzosloboda72 je napisao/la:Očito da je pukla tikva između faraona i predsjednika Husića. Da nije tako, faraon bi sigurno pozvao kompletnu ekipu sa predsjednikom, trenerom i igračima na prijem i doveo kamere. Čovjek očito ima fobiju da mu neko ne preotme Slobodu a on i njegovi seizi nisu u stanju držati Slobodu u životu. Razumijem Husića kad je poslao Blaževića(predložio mu) da završi posao za narednu godinu dana sa faraonom. I mimo troškova na Blaževića, postoji još puno puno troškova koje servisira Husić. Kako sada stvari stoje, najteže je igračima jer oni ne znaju ni kamo da se obrate ni da li da idu ni da li da ostanu. Što se tiče pojačanja, ko će s njima pregovarati? Čujem da faraon presabire skupštinu. Bojim se da ćemo doživit' već viđeno. Husić će već u ljeto 2015. imati federalnog prvoligaša (Sloga iz Simin Hana). Gdje će bit' Sloboda, e to je pitanje. Stara kajda kad je opštinska vlast u pitanju: "Eto, uveli smo Slobodu u Premijer Ligu. Bitno je da izdrži negdje do oktobra tj. do izbora, a poslije šta joj Bog da. Narod će se već razić', tribine će se ispraznit' i biće k'o što je i bilo." Ova ćirijada je samo dokaz da smo mi spali na nivo palanke kad je sport u pitanju. Kraj.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
a sto tako negativno? Sloboda je sampion oooosloboda72 je napisao/la:Očito da je pukla tikva između faraona i predsjednika Husića. Da nije tako, faraon bi sigurno pozvao kompletnu ekipu sa predsjednikom, trenerom i igračima na prijem i doveo kamere. Čovjek očito ima fobiju da mu neko ne preotme Slobodu a on i njegovi seizi nisu u stanju držati Slobodu u životu. Razumijem Husića kad je poslao Blaževića(predložio mu) da završi posao za narednu godinu dana sa faraonom. I mimo troškova na Blaževića, postoji još puno puno troškova koje servisira Husić. Kako sada stvari stoje, najteže je igračima jer oni ne znaju ni kamo da se obrate ni da li da idu ni da li da ostanu. Što se tiče pojačanja, ko će s njima pregovarati? Čujem da faraon presabire skupštinu. Bojim se da ćemo doživit' već viđeno. Husić će već u ljeto 2015. imati federalnog prvoligaša (Sloga iz Simin Hana). Gdje će bit' Sloboda, e to je pitanje. Stara kajda kad je opštinska vlast u pitanju: "Eto, uveli smo Slobodu u Premijer Ligu. Bitno je da izdrži negdje do oktobra tj. do izbora, a poslije šta joj Bog da. Narod će se već razić', tribine će se ispraznit' i biće k'o što je i bilo." Ova ćirijada je samo dokaz da smo mi spali na nivo palanke kad je sport u pitanju. Kraj.
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
Sve u svemu, nema tu tvog miljenika, a!sloboda72 je napisao/la:Očito da je pukla tikva između faraona i predsjednika Husića. Da nije tako, faraon bi sigurno pozvao kompletnu ekipu sa predsjednikom, trenerom i igračima na prijem i doveo kamere. Čovjek očito ima fobiju da mu neko ne preotme Slobodu a on i njegovi seizi nisu u stanju držati Slobodu u životu. Razumijem Husića kad je poslao Blaževića(predložio mu) da završi posao za narednu godinu dana sa faraonom. I mimo troškova na Blaževića, postoji još puno puno troškova koje servisira Husić. Kako sada stvari stoje, najteže je igračima jer oni ne znaju ni kamo da se obrate ni da li da idu ni da li da ostanu. Što se tiče pojačanja, ko će s njima pregovarati? Čujem da faraon presabire skupštinu. Bojim se da ćemo doživit' već viđeno. Husić će već u ljeto 2015. imati federalnog prvoligaša (Sloga iz Simin Hana). Gdje će bit' Sloboda, e to je pitanje. Stara kajda kad je opštinska vlast u pitanju: "Eto, uveli smo Slobodu u Premijer Ligu. Bitno je da izdrži negdje do oktobra tj. do izbora, a poslije šta joj Bog da. Narod će se već razić', tribine će se ispraznit' i biće k'o što je i bilo." Ova ćirijada je samo dokaz da smo mi spali na nivo palanke kad je sport u pitanju. Kraj.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/najprije ... eti/133057" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!
Ja mislim da je to bio plan b od početka.sloboda72 je napisao/la:Husić će već u ljeto 2015. imati federalnog prvoligaša (Sloga iz Simin Hana).
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
I sta onda,kad' SH udje u 1 federalnu.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
azmirov je olan tu gurat igrace koji ne mogu igrat za Slobodu u PL I uz to nece mu nikad biti cilj uci u PL nego ce ko ovi ostali biti pri vrhu i prodavat tekme donosit lovu u SloboduZodiac je napisao/la:I sta onda,kad' SH udje u 1 federalnu.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Izgleda da si ti neki pesimista-depresivac. U ovom postu nema nista tacno osim da ce Sloga mozda u prvu ligu federacije.sloboda72 je napisao/la:Očito da je pukla tikva između faraona i predsjednika Husića. Da nije tako, faraon bi sigurno pozvao kompletnu ekipu sa predsjednikom, trenerom i igračima na prijem i doveo kamere. Čovjek očito ima fobiju da mu neko ne preotme Slobodu a on i njegovi seizi nisu u stanju držati Slobodu u životu. Razumijem Husića kad je poslao Blaževića(predložio mu) da završi posao za narednu godinu dana sa faraonom. I mimo troškova na Blaževića, postoji još puno puno troškova koje servisira Husić. Kako sada stvari stoje, najteže je igračima jer oni ne znaju ni kamo da se obrate ni da li da idu ni da li da ostanu. Što se tiče pojačanja, ko će s njima pregovarati? Čujem da faraon presabire skupštinu. Bojim se da ćemo doživit' već viđeno. Husić će već u ljeto 2015. imati federalnog prvoligaša (Sloga iz Simin Hana). Gdje će bit' Sloboda, e to je pitanje. Stara kajda kad je opštinska vlast u pitanju: "Eto, uveli smo Slobodu u Premijer Ligu. Bitno je da izdrži negdje do oktobra tj. do izbora, a poslije šta joj Bog da. Narod će se već razić', tribine će se ispraznit' i biće k'o što je i bilo." Ova ćirijada je samo dokaz da smo mi spali na nivo palanke kad je sport u pitanju. Kraj.
Sto se tice igraca oni znaju tacno gdje mogu podnijeti ispisnicu ako zele da se otarase neizvjesnosti. Nekima se zuri da im se punudi da potpisu ugovor jer tesko ce dobiti bilo gdje ono sto su dobivali u Slobodi. Malo su nestrpljivi (samo neki i ja ih shvatam) koji se pitaju hoce li biti za njih mjesta. Strpljenja malo. Polako, zna se vec dosta toga, samo ne treba ici u javnost .
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Odjednom uredu i pametan potez a sta je bilo prije 2 godine kakvu ste pricu pricali.SaltCityAttack je napisao/la:azmirov je olan tu gurat igrace koji ne mogu igrat za Slobodu u PL I uz to nece mu nikad biti cilj uci u PL nego ce ko ovi ostali biti pri vrhu i prodavat tekme donosit lovu u SloboduZodiac je napisao/la:I sta onda,kad' SH udje u 1 federalnu...pametan potez ha ja levatima uzimat pare ebiga
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 2 gosta.