Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
al bas nikako... henry, viera, anelka, pires itd.
od novijih Nasri,Koscienly,Sagna,ClichyProfesor je napisao/la:al bas nikako... henry, viera, anelka, pires itd.
Mali je samo takva zvijer,najveci talenat u Francuskoj na poziciji napadaca sigurno,konstitucije kao Pogba a fenomenalan osjecaj za gol.Ozren je napisao/la:Wenger nikako da dodje pameti, Chamakh, Girud, Gervinho....Harun93 je napisao/la:Arsenal will sign Auxerre forward Yaya Sanogo on a free transfer this summer [RMC Sport]
[youtube][/youtube]
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
adebawhore varijanta
Ja bih radje golgetera, al pravog golgetera a ne one polovnjake u nasoj ekipi
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Yaya Sanogo je fenomenalan mladi napadač,jedan od najboljih mladih špiceva na svijetu,ima fenomenalan osjecaj za gol,ali ne oskudjeva ni sa tehnikom tako da mislim da kao back up sljedece sezone Giroudu može svašta pokazati..
Po meni je prioritet da se dovede Dmf,ali i Jovetić da konačno dobijemo to lijevo krilo,koje od one stare forme Arshavina nikako nemamo...
Po meni je prioritet da se dovede Dmf,ali i Jovetić da konačno dobijemo to lijevo krilo,koje od one stare forme Arshavina nikako nemamo...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Arsenal je u prosjeku primao 1 gol po meču, davao 1.92 (malo po meni
)
Dalje, najduzi niz bez poraza je 9 utakmica, i mislim da je to trenutni niz.
"samo" 35% clean sheet imamo, što je isto malo.
wigan, westham, reading, west brom, qpr nam najbolje leže i njih smo tukli obje. najgori po nas je bio čelzi gdje imamo oba poraza, zatim manshetera oba, gdje smo uzeli samo po bod.
win ratio nam je 54 % , najduzi niz pobjeda je 4 , a preokretali smo rezultat u 14% utakmica kad smo gubili.
kad smo vodili obično smo zadržavali vodjstvo što je pozitivna stvar i u samo 8% slučajeva protivnici su "izglavili" bod, a nikad nisu uspjeli pobijedit.
samo smo 2 put zaredom izgubili ove sezone . i eto to je to.
ako vas zanima statistika
Dalje, najduzi niz bez poraza je 9 utakmica, i mislim da je to trenutni niz.
"samo" 35% clean sheet imamo, što je isto malo.
wigan, westham, reading, west brom, qpr nam najbolje leže i njih smo tukli obje. najgori po nas je bio čelzi gdje imamo oba poraza, zatim manshetera oba, gdje smo uzeli samo po bod.
win ratio nam je 54 % , najduzi niz pobjeda je 4 , a preokretali smo rezultat u 14% utakmica kad smo gubili.
kad smo vodili obično smo zadržavali vodjstvo što je pozitivna stvar i u samo 8% slučajeva protivnici su "izglavili" bod, a nikad nisu uspjeli pobijedit.
samo smo 2 put zaredom izgubili ove sezone . i eto to je to.
ako vas zanima statistika
Vođa zna.
Bravo kolega Nedime,fin post za nas postivaoce statistike 
-
BigBigBang
- Kontakt:
Hahaha jel ono neki bi Higuaina
tek sto sam se ukljucio u produzetak finala spanskog kupa krampa je uspjela pet metara ispred gola pored tolikog gola pogoditi golmana

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Arsenal je dao poprilicno puno golova. Samo su Chelsea (2 vise) i United (10 vise) dali vise golova.
Arsenal je primio 37 golova i samo je City (31) primio manje. Nije ni to lose.
Ono sto je zabrinjavajuce su tekme protiv jacih klubova. Tu je Arsenal bio dramatican. Pobjeda protiv Tottenhama (kad je Adebayor dobio crveni) i pobjeda protiv Liverpoola na pocetku sezone. Ostalo sve se izgubilo ili gralo nerjeseno a ostalo je znaci 10 utakmica bez pobjede.
U drugom dijelu sezone, kada je Arsenal igrao bolje nego u prvom, nije uspio pobijediti nikog od jacih protivnika. (mislim na City, Chelsea, Tottenham, Liverpool, Everton i United)
To je znak da Arsenal i kad je uigran, nema snage suprostaviti se jacim protivnicima. Znaci, nedostatak kvaliteta. Uigravaj koliko hoces, kad oni ne znaju bolje.
Ako brojimo samo top timove (Chelsea, United i City), Arsenal nema nijedne pobjede u sezoni.
Za nadati se da je istina ono sto se pise o 80 miliona funti. Plus nekih 20ak za nepotrebne igrace kojih se treba/mora rijesiti i eto 100 miliona za transfere.
Uzeti 2-3 top igraca od +/- 20-30 miliona po igracu i jos 2-3 dobra mlada igraca od po 10-15 miliona po igracu. Niposto gomilati polovnjake kojih se kasnije ne mzoes rijesiti.
Arsenal je primio 37 golova i samo je City (31) primio manje. Nije ni to lose.
Ono sto je zabrinjavajuce su tekme protiv jacih klubova. Tu je Arsenal bio dramatican. Pobjeda protiv Tottenhama (kad je Adebayor dobio crveni) i pobjeda protiv Liverpoola na pocetku sezone. Ostalo sve se izgubilo ili gralo nerjeseno a ostalo je znaci 10 utakmica bez pobjede.
U drugom dijelu sezone, kada je Arsenal igrao bolje nego u prvom, nije uspio pobijediti nikog od jacih protivnika. (mislim na City, Chelsea, Tottenham, Liverpool, Everton i United)
To je znak da Arsenal i kad je uigran, nema snage suprostaviti se jacim protivnicima. Znaci, nedostatak kvaliteta. Uigravaj koliko hoces, kad oni ne znaju bolje.
Ako brojimo samo top timove (Chelsea, United i City), Arsenal nema nijedne pobjede u sezoni.
Za nadati se da je istina ono sto se pise o 80 miliona funti. Plus nekih 20ak za nepotrebne igrace kojih se treba/mora rijesiti i eto 100 miliona za transfere.
Uzeti 2-3 top igraca od +/- 20-30 miliona po igracu i jos 2-3 dobra mlada igraca od po 10-15 miliona po igracu. Niposto gomilati polovnjake kojih se kasnije ne mzoes rijesiti.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
kolega chily , zadovoljstvo je moje
@samoZeljo. Tu si u pravu, i fali kvaliteta al na određenim pozicijama. Al čak i zanemarujući to, da su ozbiljni kao ekipa da svaku igraju ko ove zadnje, mogu daleko dogurat, pobjedjuci ove manje timove
@samoZeljo. Tu si u pravu, i fali kvaliteta al na određenim pozicijama. Al čak i zanemarujući to, da su ozbiljni kao ekipa da svaku igraju ko ove zadnje, mogu daleko dogurat, pobjedjuci ove manje timove
Vođa zna.
Kazne koje placaju nasi igraci za razne stvari,a pare prikuplja Per -
BigBigBang
- Kontakt:
Upravo sam otkrio gdje je Bosco otisao sa foruma i cime se bavi.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/bosco-j ... ica/105190
Fifin agent, nije lose mota se uglavnom oko serije a.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/bosco-j ... ica/105190
Fifin agent, nije lose mota se uglavnom oko serije a.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Arsenal 'most likely destination' for keeper Julio following QPR's relegation
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Martin Angha:
PARTING GIFTS TINX
Today was my last day at Arsenal! thanks to Per #Mertesacker and Lukas #Podolski for the goodbye presents.
Zna li tko gdje prelazi ?
PARTING GIFTS TINX
Today was my last day at Arsenal! thanks to Per #Mertesacker and Lukas #Podolski for the goodbye presents.
Zna li tko gdje prelazi ?
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ninberg, već odavno je to objavljeno druže, kako nisi vidio do sad? 
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Ma ovaj Yaya Sanogo je naš igrač.
Giroud nove kope nabavio, ništa labavo.

''Evo ovoliko ja mozga imam''

Loma Jacka.

Najljepši fudbaler današnjice.

I moguće formacije i postave sutra..

Giroud nove kope nabavio, ništa labavo.

''Evo ovoliko ja mozga imam''

Loma Jacka.

Najljepši fudbaler današnjice.

I moguće formacije i postave sutra..

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Marsal
- Kontakt:
Arsenal never lost a game when there's been a South American Pope. 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.