Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
" onclick="window.open(this.href);return false;
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Znam pitao je Susica je li Tin Sven defanzivni vezni ali u tekstu koji je zadnji napisao on puno dublje ide ,a zaklanja se za anonimnog igrača reko mi taj al da se ne otkriva to mi se ne sviđa..Consigliere je napisao/la:AH je kritikovao i kad je sve bilo bajno (naizgled) i kada su se Avaz i slicni takmicili ko ce vise polizati supak Savezu i selektoru.zgembo89 je napisao/la:Ja ne podrzavam ni ovo orkestrirani napadi onog A.H. sa hrvatskog portala kao i avaz,uredu je kritikovati formaciju,taktiku,pozivanje igraca ali ovo oko plate to je Izvrsni odbor...
- Nerminovic
- Kontakt:
oplakahkobac je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()

post o vranjesu najjaci

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/eksklu ... 71285.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
nek hrvati pisu kad mi nemamo muda da pisemo o korupciji ...kod nas je prvo pitanje pred kamerom...kakva je atmosfera??? Normalno da ce rec pred tekmu dobra.
nek hrvati pisu kad mi nemamo muda da pisemo o korupciji ...kod nas je prvo pitanje pred kamerom...kakva je atmosfera??? Normalno da ce rec pred tekmu dobra.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
U BIH novinarihogarstrasni je napisao/la:Ma glupost Zec, Mahmutovic...nema ih na mapi, stvarno su neozbiljni ovi novinari

Bravo za Index, samo se nadam da je istina ovo da razmisljaju o otkazu. Licno sumnjam, jer u IO sjede gori likovi od Safeta. Eno onaj moron Kulina sto je bio na BHT-u je odlican primjer. Covjek je kao prvo nepismen.
Kad bi Safet dobio otkaz, kad bi doveli Bajevica i vratili Spahica, uzeli bi 6 bodova protiv Velsa i Belgije. Bogom se kunem.
Kad bi Safet dobio otkaz, kad bi doveli Bajevica i vratili Spahica, uzeli bi 6 bodova protiv Velsa i Belgije. Bogom se kunem.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Svaka čast ovome sa Sajinim profilom, ako ništa da se čovjek u ovoj muci i nasmije. 

DA!Rusilac je napisao/la:Pa upravo to je i zeljela vecina novinara,da i oni mogu zaraditi koju pinku na reprezentaciji.zgembo89 je napisao/la:Evo sta se desi kad svi pocnu da sastavljaju ekipu Zec,MAhmutovic![]()
![]()
Najvise zbog toga im je smetao Spahic,nije im dao ni blizu ekipe.
Ovo je njima sad raj,kad je raspad oni mogu predlagati i naplacivati clanke.Koga briga za rezultate.
Samo sto su njih 1% pravi novinari, a ostali su sve osim novinara.
druze osnovna pretpostavka ti ne valja... nisam hejter kako kazes i nemas nijednog argumenta da to potvrdis... imaju ostali forumasi koji prate sta i kako pisem.... tvoj antagonizam potice ocito zbog nekih drugih mojih izjava na racun pomenutog dvojca... ono sto sam napisao o klanskoj pripadnosti, iza toga stojim i imam informacije iz prve ruke... to sto ti u to ne vjerujes... to je tvoja stvar i imas pravo da ne vjerujes... ali nemas pravo da mene licno nazivas ovakvim ili onakvim...Rusilac je napisao/la: Bio sam malo ostriji zato sto je vidljivo da si hejter.Jer da nisi,pricao bi argumentima.
Mi nemamo boljeg stopera od Spahica,nemamo ni priblizno dobrog.I to je fakt,cinjenica,argument.
Takodje je cinjenica da nemamo i nikad necemo imati igraca kalibra Zvjezdana Misimovica i da je na trenutnom spisku od njega bolji samo Pjanic i niko vise.To ti je isto fakt,cinjenica,argument.
To sto ti licno imas nesto protiv ovih igraca nema nikakve veze ni sa cim,zato ti i kazem da si hejter.
Jos nesto,zasto je star i spor Misimovic a to isto nije Medunjanin recimo,koji jedva da je ista mladji od njega a brzi sigurno nije ni malo,kvalitetniji sigurno nije?Pa i jos neki igraci koji imaju 30 i 31 godinu.
Karagunis je u Brazilu predvodio Grcku sa ravnih 37 godina,kao i Klose Njemacki napad sa 36.
I na kraju,istina je da nam opasno visi u zraku plasman na Euro i vec sad treba poduzeti sve,ukljucujuci i vracanje Spahica i Misimovica,ako oni to uopste zele,da stabilizujemo igru,atmosferu i vratimo se na pravi kolosjek.
ono sto sam napisao u prvom postu uopste se ne kosi sa tvojim stavom da bi nam spahic i misimovic mozda kratkorocno bili od neke koristi, ali pod pretpostavkom da zamijenimo selektora...vracanjem spahica i misimovica bi mozda rijesili problem za utakmicu, dvije, ali sta nakon toga? sta na zavrsnici??? sta u kvalifikacijama za rusiju? kazes mogu karagunis i klose... spahic je stoper, ne mozes to poredit'... nadji ga da s 36 igra vrhunski.. misimovic u kini ne igra ozbiljan fudbal, fizicka sprema mu nije ni blizu idealne, cak i kad on kaze da jeste... mozemo mi zatvarat oci, ali je to tako, misimovic u stanju u kojem je zadnju godinu, nema sta trazit' u reprezentaciji, pa da mu je 25.g.... (medunjanin je skoro 3 godine mladji od misimovica btw. i mislim da za prvih 11 nije, ali nije to tema)... ako safet ostane, onda je prica o njihovom povratku besmislena iz par razloga (niti bi se oni vratili, niti ce ih ovaj zvat', a i koji ce nam k., ako ce igrat' k'o protiv egipta i nigerije)...
ja gledam dugorocno i ne smatram uopste da je situacija dramaticna, cak i ako diletant ostane (susiceve poteze kritikujem od pocetka mandata, kako ti kazes argumentovano, da ne bude da mi je 'idol'), a to je i vjerovatniji scenariji zbog finansija, jer mu je ugovor na 2 godine s ogromnim mjesecnim iznosima, pa ce savez biti krajnje strpljiv kad je nogiranje safeta u pitanju.... kvalifikacije jos nisu kako treba ni pocele.. kipar je dobro budjenje svima nama... plasman ne smije i niti ce doci u pitanje i s aktualnim rosterom, samo da selektor prestane izvodit akrobacije u odabiru formacije i prvih 11... a da li ga podrzavam na mjestu selektora, to sigurno ne...
- sanlituncay
- Kontakt:
Bivši reprezentativac Jugoslavije i nekadašnji selektor Bosne i Hercegovine Blaž Slišković imenovan je večeras za novog trenera Novog Pazara! 

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
aj tinkz dis iz grejt njuvz for Nju Pazarsanlituncay je napisao/la:Bivši reprezentativac Jugoslavije i nekadašnji selektor Bosne i Hercegovine Blaž Slišković imenovan je večeras za novog trenera Novog Pazara!

Pape u Brazilu "Ne znam engleski, ja sam francuz" 

Dobro,nisi hejter,izvinjenje za to,tu sam pretjerao.amho je napisao/la:druze osnovna pretpostavka ti ne valja... nisam hejter kako kazes i nemas nijednog argumenta da to potvrdis... imaju ostali forumasi koji prate sta i kako pisem.... tvoj antagonizam potice ocito zbog nekih drugih mojih izjava na racun pomenutog dvojca... ono sto sam napisao o klanskoj pripadnosti, iza toga stojim i imam informacije iz prve ruke... to sto ti u to ne vjerujes... to je tvoja stvar i imas pravo da ne vjerujes... ali nemas pravo da mene licno nazivas ovakvim ili onakvim...Rusilac je napisao/la: Bio sam malo ostriji zato sto je vidljivo da si hejter.Jer da nisi,pricao bi argumentima.
Mi nemamo boljeg stopera od Spahica,nemamo ni priblizno dobrog.I to je fakt,cinjenica,argument.
Takodje je cinjenica da nemamo i nikad necemo imati igraca kalibra Zvjezdana Misimovica i da je na trenutnom spisku od njega bolji samo Pjanic i niko vise.To ti je isto fakt,cinjenica,argument.
To sto ti licno imas nesto protiv ovih igraca nema nikakve veze ni sa cim,zato ti i kazem da si hejter.
Jos nesto,zasto je star i spor Misimovic a to isto nije Medunjanin recimo,koji jedva da je ista mladji od njega a brzi sigurno nije ni malo,kvalitetniji sigurno nije?Pa i jos neki igraci koji imaju 30 i 31 godinu.
Karagunis je u Brazilu predvodio Grcku sa ravnih 37 godina,kao i Klose Njemacki napad sa 36.
I na kraju,istina je da nam opasno visi u zraku plasman na Euro i vec sad treba poduzeti sve,ukljucujuci i vracanje Spahica i Misimovica,ako oni to uopste zele,da stabilizujemo igru,atmosferu i vratimo se na pravi kolosjek.
ono sto sam napisao u prvom postu uopste se ne kosi sa tvojim stavom da bi nam spahic i misimovic mozda kratkorocno bili od neke koristi, ali pod pretpostavkom da zamijenimo selektora...vracanjem spahica i misimovica bi mozda rijesili problem za utakmicu, dvije, ali sta nakon toga? sta na zavrsnici??? sta u kvalifikacijama za rusiju? kazes mogu karagunis i klose... spahic je stoper, ne mozes to poredit'... nadji ga da s 36 igra vrhunski.. misimovic u kini ne igra ozbiljan fudbal, fizicka sprema mu nije ni blizu idealne, cak i kad on kaze da jeste... mozemo mi zatvarat oci, ali je to tako, misimovic u stanju u kojem je zadnju godinu, nema sta trazit' u reprezentaciji, pa da mu je 25.g.... (medunjanin je skoro 3 godine mladji od misimovica btw. i mislim da za prvih 11 nije, ali nije to tema)... ako safet ostane, onda je prica o njihovom povratku besmislena iz par razloga (niti bi se oni vratili, niti ce ih ovaj zvat', a i koji ce nam k., ako ce igrat' k'o protiv egipta i nigerije)...
ja gledam dugorocno i ne smatram uopste da je situacija dramaticna, cak i ako diletant ostane (susiceve poteze kritikujem od pocetka mandata, kako ti kazes argumentovano, da ne bude da mi je 'idol'), a to je i vjerovatniji scenariji zbog finansija, jer mu je ugovor na 2 godine s ogromnim mjesecnim iznosima, pa ce savez biti krajnje strpljiv kad je nogiranje safeta u pitanju.... kvalifikacije jos nisu kako treba ni pocele.. kipar je dobro budjenje svima nama... plasman ne smije i niti ce doci u pitanje i s aktualnim rosterom, samo da selektor prestane izvodit akrobacije u odabiru formacije i prvih 11... a da li ga podrzavam na mjestu selektora, to sigurno ne...
Sto se tice nekog klana tu pricu i svoje pouzdane izvore mozes objesiti macku o rep.
U reprezentaciji su postojala samo dva klana,prvi klan su bili Spahic,Dzeko,Misimovic,Begovic,Mujdza,Salihovic,Pjanic,Lulic,Ibisevic,Medunjanin,Ibricic,Rahimic,pa onda ovi novi Kolasinac,Bicakcic tj,svi oni igraci koji su u reprezentaciji dugo godina,koji su najzasluzniji za njen uspon i koji su se suprotstavili pretvaranju iste u privatnu prciju familije Sušić.
Drugi klan je porodica Sušić i njihovi igraci tj.igraci koje su oni po nepotisticko-kriminalnom kriteriju,mimo kvaliteta ugurali u reprezentaciju.
Prvi klan je radio za dobrobit i za ocuvanje jake reprezentacije a drugi je radio i radi i sad samo za svoje licne interese.
To sto si ti nasjeo na spin placenika i zastitnika kriminalne porodice je tvoj problem.
Normalno je da su Misimovic,Spahic,Dzeko,Pjanic.....bliskiji jedni sa drugima nego sa novim igracima,tako je u svim kolektivima na svijetu.Ako ti mislis da su oni zbog toga neki klan i to je tvoj problem.
Ovo za prvenstvo,daleko je sad razmisljati ko ce igrati na evropskom prvenstvu i jesu li Miske i Spaha stari da na njemu igraju,sad je prioritet plasirati se na njega.Kako sad stvari stoje nismo blizu plasmana,osim ako se selektor odmah ne promijeni pa nas u naredne dvije utakmice vodi novi.
Nadati se povoljnim rezultatima sa ovim sadasnjim,oprostit ces,moze samo neko ko je do krajnjih granica naivan.
Dakle,daj prvo da se plasiramo pa cemo vidjeti ko je star da igra na prvenstvu a ko nije.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 15 sep 2014, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Baka bi sigurno pobjedio i Nigeriju i Kipar. Vjerovatno 1:0, ali pobjeda je pobjeda.
Sretno kod brace Baka!

Sretno kod brace Baka!

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Nerminovic
- Kontakt:
calcio je napisao/la:aj tinkz dis iz grejt njuvz for Nju Pazarsanlituncay je napisao/la:Bivši reprezentativac Jugoslavije i nekadašnji selektor Bosne i Hercegovine Blaž Slišković imenovan je večeras za novog trenera Novog Pazara!

Umro sam.AhmetNY je napisao/la:Pape u Brazilu "Ne znam engleski, ja sam francuz"

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Produzit cu malo prvobitni rok jer je krimosima u savezu potrebno malo duze da izvagaju koliko ostaju kratki ostankom Spušića i neplasmanom na Euro,kao i potrebno vrijeme da nagovore sve mafioze da glasaju za njegovu smjenu,pa cu reci da do kraja sedmice(najdalje) koja je upravo pocela kriminalac-varalica-nepotista vise nece biti selektor reprezentacije.
Unaprijed se radujem tome.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Rusilac je napisao/la:Produzit cu malo prvobitni rok jer je krimosima u savezu potrebno malo duze da izvagaju koliko ostaju kratki ostankom Spušića i neplasmanom na Euro,kao i potrebno vrijeme da nagovore sve mafioze da glasaju za njegovu smjenu,pa cu reci da do kraja sedmice(najdalje) koja je upravo pocela kriminalac-varalica-nepotista vise nece biti selektor reprezentacije.
Iz tvojih usta u Bozije usi, niko sretniji od mene.
Jel neka insajderska ili...?
Pozzzz
Ja mislim da je nagadjanje ovaj rusilac pise s brda na dola .... i cekam dan kad ce otic teleca glava s klupePasha_car_aga je napisao/la:Rusilac je napisao/la:Produzit cu malo prvobitni rok jer je krimosima u savezu potrebno malo duze da izvagaju koliko ostaju kratki ostankom Spušića i neplasmanom na Euro,kao i potrebno vrijeme da nagovore sve mafioze da glasaju za njegovu smjenu,pa cu reci da do kraja sedmice(najdalje) koja je upravo pocela kriminalac-varalica-nepotista vise nece biti selektor reprezentacije.
Pozzzz
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Nije druze insajderska,to je moja pretpostavka iz svega sto smo mogli zakljuciti ovih dana.Pasha_car_aga je napisao/la:Rusilac je napisao/la:Produzit cu malo prvobitni rok jer je krimosima u savezu potrebno malo duze da izvagaju koliko ostaju kratki ostankom Spušića i neplasmanom na Euro,kao i potrebno vrijeme da nagovore sve mafioze da glasaju za njegovu smjenu,pa cu reci da do kraja sedmice(najdalje) koja je upravo pocela kriminalac-varalica-nepotista vise nece biti selektor reprezentacije.
Pozzzz
Ili to ili pola igraca nece vise igrati za reprezentaciju a mislim da to ovi iz saveza ne mogu dozvoliti,ne zbog reprezentacije vec zbog sebe.
Safet Sušić je bivši selektor nema nikakve sumnje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.