FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Što se bolan sramotite i Željo i Sarajevo ovakvim ponašanjem i igrača i uprave i navijača.Pa vi trebate biti primjer svim provincijama u BiH jer prave čaršije osim Sarajeva i nemamo.A vi ko najveće seljačine,uboli momka u vrat,tri crvena fuj sramite se i jedni i drugi.
idi pod hladan tus...aqarius je napisao/la:Što se bolan sramotite i Željo i Sarajevo ovakvim ponašanjem i igrača i uprave i navijača.Pa vi trebate biti primjer svim provincijama u BiH jer prave čaršije osim Sarajeva i nemamo.A vi ko najveće seljačine,uboli momka u vrat,tri crvena fuj sramite se i jedni i drugi.

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Pameti nikad dosta.Tuš je tebi u glavi umjesto mozga.tm84 je napisao/la:idi pod hladan tus...aqarius je napisao/la:Što se bolan sramotite i Željo i Sarajevo ovakvim ponašanjem i igrača i uprave i navijača.Pa vi trebate biti primjer svim provincijama u BiH jer prave čaršije osim Sarajeva i nemamo.A vi ko najveće seljačine,uboli momka u vrat,tri crvena fuj sramite se i jedni i drugi.
sudija sramoti derbi a ne igraci...aqarius je napisao/la:Pameti nikad dosta.Tuš je tebi u glavi umjesto mozga.tm84 je napisao/la:idi pod hladan tus...aqarius je napisao/la:Što se bolan sramotite i Željo i Sarajevo ovakvim ponašanjem i igrača i uprave i navijača.Pa vi trebate biti primjer svim provincijama u BiH jer prave čaršije osim Sarajeva i nemamo.A vi ko najveće seljačine,uboli momka u vrat,tri crvena fuj sramite se i jedni i drugi.

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rezime prvo poluprevemena:
sudija je usro utakmicu samim ti sto nije odma pokazao drugi zuti muharemovicu a ne nakon koskanja igraca i konstultacijama sa linijskim... ovako su popovic i gutic dobili bezveze crvene kartone
sudija je usro utakmicu samim ti sto nije odma pokazao drugi zuti muharemovicu a ne nakon koskanja igraca i konstultacijama sa linijskim... ovako su popovic i gutic dobili bezveze crvene kartone

- Arsenalisation
- Kontakt:
Izgleda da sudija ne hebe probleme sa prostorom na tribinama,Devil je napisao/la:Arsenalisation je napisao/la:te GUTIC...Devil je napisao/la:Ahaha i Lazar dobi crveni.Sto sudija pocisti teren da mu je bolja preglednost.
![]()
Al' sta ces sam je kriv da je nakon onog prvog starta posle zutog dao Muharemovicu crveni nista ne bi bilo.

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O cemu vi svega vam?
Sudiji SVAKA CAST na sudjenju danas!
Ovako i treba,na ovakav se nacin osujete i onemoguce neredi.Sjeci ODMAH!Jedina greska mu je sto nije dao zuti Mirsadu Besliji(nekad mi je momak bio drag kad bi se bunio jer je ZNAO igrati fudbala pa su ga udarali ali danas fakat pojma nema,mada gotivim Zelju).Zasluzio je zuti radi NON STOP PRIGOVORA!
Pa vise je Mirsad Beslija mahao rukama nego sudija.
Sudiji SVAKA CAST na sudjenju danas!
Ovako i treba,na ovakav se nacin osujete i onemoguce neredi.Sjeci ODMAH!Jedina greska mu je sto nije dao zuti Mirsadu Besliji(nekad mi je momak bio drag kad bi se bunio jer je ZNAO igrati fudbala pa su ga udarali ali danas fakat pojma nema,mada gotivim Zelju).Zasluzio je zuti radi NON STOP PRIGOVORA!
Pa vise je Mirsad Beslija mahao rukama nego sudija.
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
E jes mi neki derbi!! Sudija treba prekinut utakmicu, natjerat igrače obje ekipe da zajedno sa stručnim štabovima sjednu na travu, onda donijet veliki TV ekran i pustit današnju utakmicu između Širokog i Čelika nek vide i igrači i publika kako se igra fudbal.
A đe da znam?!
- sarajlija89
- Kontakt:
Al lose navijate..sto jest jest
realno

realno
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Dabogda pitari osvojili bod.
Al' su zato sa bakljadom objasnili.sarajlija89 je napisao/la:Al lose navijate..sto jest jest![]()
![]()
realno

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
beslijaaaa 

- sarajlija89
- Kontakt:
ma kakva bakljda moj devil,bar to je lako... ne naviju skoro nikako...repertoar pjesama katstrofa...Boze sacuvajDevil je napisao/la:Al' su zato sa bakljadom objasnili.sarajlija89 je napisao/la:Al lose navijate..sto jest jest![]()
![]()
realno

joj ko na iglama sam jbt..nezz kako gledam ovo

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Gdje Colica neubi ovaj golman Sarajeva sad... Beslija nastrada 

colicu 

E kad ja moram 7 dana sad nositi onaj ruzni grb.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Gistro_Bancho
- Kontakt:
Ako je ovo derbi naša dva najveća kluba onda treba fudbal/nogomet zabraniti zakonom!!!
Bruka i sramota jbt.
Bruka i sramota jbt.