FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja mislim da ste vi Tuzlaci malo previse "poletili", spustite se na zemlju necete biti ni blizu Evrope a kamoli u prva 3. I da doveete 5-6 ekstra igrača treba to uigrati.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
Ćiro ce i dalje bit trener slobode jer kad suljo kaze onda ce to i bit. i dosta je i da ne bude ima ih jos koji su i bolji od njegProbisvjet je napisao/la:Vratio se iz Tuzle i potvrdio nam da tamo - nema povratka. Sloboda je opet u prvoj ligi, a Ćiru su iz grada ispratili na rukama. Svi sretni i zadovoljni.
"Ako je netko kriv, ja sam taj. Mislim da ipak zaslužujem osobiti tretman, pa ponekad i banalnu stvar doživim kao nešto bitno", započeo je priču o Tuzli i predsjednik Azmiru Husiću.
Je li ga uistinu povrijedilo što mu je gazda umjesto bezuvjetnog ostanka ponudio "kratki odmor" ili je u Tuzli jednostavno obavio sve što je planirao?
"S predsjednikom sam ostao u odličnim odnosima. Pomogao je najviše koliko jedan predsjednik može. Bez njega ne bih napravio nikakav rezultat"
Izvor
http://www.--- SPAM ---/sp2014/clanak/ciro- ... 52033.aspx
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Sviju ti?xxh2o je napisao/la:Ja mislim da ste vi Tuzlaci malo previse "poletili", spustite se na zemlju necete biti ni blizu Evrope a kamoli u prva 3. I da doveete 5-6 ekstra igrača treba to uigrati.
075
meni porasli apetitiwienultras je napisao/la:eto vidis,ja mislim da uz dva,maksimalno tri pojacanja,ova ekipa ovakva kakva je,moze svakoga dobiti na tusnju,i sigurno dobiti barem,7,8 bodova sa strane...ekipa je uigrana,poslozena..je neznam cime se pojedini deru,pa nesvacaju da necemo dovesti 10,12 igraca,fukaratz je napisao/la:ja ne znam s cim se pojedini deru pa misle da uz navedena "pojacanja" mozemo do 4 mjestas ovom trenutnom ekipom bili bi pri dnu tabele
ako dovedemo 5-6 kvalitetnih igraca imamo sanse za gornji dio al za europu nam treba poprilican remont ekipe
porasli vam apetiti,pa mastate o pojacanjima ljudi bi izmjenili cijelu postavu,ova ekipa je ovakva kakva je,bolja od pola premjerligasa..slago se ko stim ili ne
Sloboda Tuzla
- ASD
- Kontakt:
Hajde sad pregledaj moj post i kazi tacno sta je glupost.haver je napisao/la:Ništa on nije objasnio care moj, samo je napisao gomilu glupostiZašto konstantno pišete ovaj igrač nije bio dobar ovdje i on neće ni kod vas moći ništa? Ajmo ovako : Damir Mehidić,naš igrač koji je kod Smajla igrao beka polusezonu imao je 0 ( nula) dobrih centaršuteva, o driblingu i slično nećemo ni da pričamo.Dolazi Ćiro nama kao trener i taj isti Damir nam postaje jedan on najboljih ako ne i najbolji igrač.Dribling, šut, pas- apsolutno sve poboljšano na jedan zavidan nivo.Tako isto i Krpić i Redžepi i ne znam ni ja koga je već nabrojao.Ako se nisu snašli u Travniku ili Sarajevu ne mora značit da su odroni od igrača.Milion primjera je u svijetu gdje igrač se ne dokaže u jednoj sredini a u drugoj sredini igra kao preporođen.
To što pričaš: " Ovaj igrač nije bio dobar tu neće ni kod vas" i lijepo ti navedem primjer Mehidića koji je igrao i igra kod nas i to 2 različite polusezone.Pa Mehanović takođe, prvu polusezonu nije znao dodati pasa kako treba a drugoj kod Ćire frajer napravio par asistencija i milion nekih stvari.ASD je napisao/la:Hajde sad pregledaj moj post i kazi tacno sta je glupost.haver je napisao/la:Ništa on nije objasnio care moj, samo je napisao gomilu glupostiZašto konstantno pišete ovaj igrač nije bio dobar ovdje i on neće ni kod vas moći ništa? Ajmo ovako : Damir Mehidić,naš igrač koji je kod Smajla igrao beka polusezonu imao je 0 ( nula) dobrih centaršuteva, o driblingu i slično nećemo ni da pričamo.Dolazi Ćiro nama kao trener i taj isti Damir nam postaje jedan on najboljih ako ne i najbolji igrač.Dribling, šut, pas- apsolutno sve poboljšano na jedan zavidan nivo.Tako isto i Krpić i Redžepi i ne znam ni ja koga je već nabrojao.Ako se nisu snašli u Travniku ili Sarajevu ne mora značit da su odroni od igrača.Milion primjera je u svijetu gdje igrač se ne dokaže u jednoj sredini a u drugoj sredini igra kao preporođen.
Takođe mi smo grad i klub pesimista.Kod nas nikad ništa nije dobro, sve je loše i bit će još lošije po našoj priči.Uđem na temu Želje ljudi ubacuju nekih 4-5 juniora u ekipu i planiraju borbu za prvaka a mi sa ovom ekipom pišemo o opstanku.To Željini juniori bolji od našeg prvog tima
- ASD
- Kontakt:
Samo sam napisao da Redzepi nije za nosioca igre ekipe za Evropu jer je premekan i za trojac koji je bio u Sarajevu da tamo vise ne moze ni prikuciti.haver je napisao/la: To što pričaš: " Ovaj igrač nije bio dobar tu neće ni kod vas" i lijepo ti navedem primjer Mehidića koji je igrao i igra kod nas i to 2 različite polusezone.Pa Mehanović takođe, prvu polusezonu nije znao dodati pasa kako treba a drugoj kod Ćire frajer napravio par asistencija i milion nekih stvari.
Takođe mi smo grad i klub pesimista.Kod nas nikad ništa nije dobro, sve je loše i bit će još lošije po našoj priči.Uđem na temu Želje ljudi ubacuju nekih 4-5 juniora u ekipu i planiraju borbu za prvaka a mi sa ovom ekipom pišemo o opstanku.To Željini juniori bolji od našeg prvog timaPobjednički mentalitet nam je 0 i zbog toga ni u prošlosti nismo pravili nekakve rezultate.
Ne pamtim kada je ovako jaka ekipa dolazila iz druge lige u prvu jer je do sad svako ko je ulazio morao promijeniti pola ekipe kako bi izborio opstanak, ali realno razlika izmedju te dvije lige je kao nebo i zemlja( ne znam da li ima igdje u Svijetu slican primjer) i Sloboda mora napraviti dosta toga kako bi se borili za Evropu.
U Zelji je godinama kostur ekipe isti, promijene samo par igraca.
Sto se tice juniora rade daleko najbolje ali situacija nije uvijek bila takva, Osim je cini mi se prosle sezone izjavio kako je to prvo sezona u kojoj mu juniori ne smetaju na treningu.
Sit sam ovog pucanja u prazno, jedva čekam konkretna dešavanja u klubu. Ybt, još malo ćemo biti favoriti za titulu, pretendovanje na Evropsku ligu neće biti dovoljno. 
Ovaj Ciro dvajs minuta u Tuzli dvajs minuta nema povratka jao kad bi on znao sta oce extra bi to bilo ...
sto se Cire tice jucer su se on i Azmir culi i kao nacelno sklopili neki dogovor, Ciro ce dobiti odredjenu kolicinu novaca na ruke i placeno precenje utakmica na SP u Brazilu
tako da bi trebao ostati mada s njim nista nije sigurno 
Sloboda Tuzla
Ma sere i on sad. Jebote, što sebi diže cijenu i svako malo ide sa jedne na drugu stranu.Sad hoće, sad neće. Čuj sad plaćeno praćenje utakmica. Postao je bezobrazanfukaratz je napisao/la:sto se Cire tice jucer su se on i Azmir culi i kao nacelno sklopili neki dogovor, Ciro ce dobiti odredjenu kolicinu novaca na ruke i placeno precenje utakmica na SP u Brazilutako da bi trebao ostati mada s njim nista nije sigurno
Bojim se da na kraju ne ispadne skuplja pita neg' tepsija. Niko ne smije ucjenjivati klub i biti iznad istog. To je valjda osnovno načelo. Ako mu se ne sviđaju ponuđeni uslovi, koji su vjerujem više nego fer i korektni za čovjeka od 80 godina, onda neka ide gdje mu je bolje. Pravi navijači neće zamjeriti Azmiru ako bude tragao za rješenjem na duže staze, pod uslovom da se ovaj status quo ne zadrži duže vrijeme.
xxh2o je napisao/la:Ja mislim da ste vi Tuzlaci malo previse "poletili", spustite se na zemlju necete biti ni blizu Evrope a kamoli u prva 3. I da doveete 5-6 ekstra igrača treba to uigrati.
E moj paša,nismo se mi digli..nego smo svjesni našiih mogućnosti,pa vama izgleda kao da smo se digli.De i ti a i slični tebi malo popustite previše smarate kako mi Tuzlaci ovo kako mi Tuzlaci ono i ne navijaju samo Tuzlaci za Slobodu.Veeeeelik je Tuzlanski kanton
Pobjeda je bolja od orgazma!
Neko baca bombe, kakvo placeno pracenje utakmica u Brazilu, Ciro se umori dok dodje do Mostara, kakav Brazil i Ciro, Sloboda je do sada trebala imati trenera, ovo je malo neozbiljno za jedan klub kao sto je Sloboda....Ciru je trebala placati opstina, bio je na razgovoru, medjutim kad su ljudi culi cifru....
, treba ovo lijepo razyebat, trenera ima, naci mladjeg, strucnog i koji ima ambicije raditi na duze staze....Sloboda je za takvog trenera bingo.
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
upravu si prije 10 minuta dolazim u tuzla.proce 20 minuta ostajem u zagrebCarsijaTz je napisao/la:Ovaj Ciro dvajs minuta u Tuzli dvajs minuta nema povratka jao kad bi on znao sta oce extra bi to bilo ...
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
Evo šta izjavi za klix
Ne zna ni on više šta hoće !!!!!Dodao je da bi želio opet trenirati ekipu u kojoj je proveo dvije godine, Shanghai Shenhua.
“Za mene više nije tako lako putovati, ali se nadam da će Kina biti moja sljedeća destinacija. Od svih zemalja na svijetu, Kina bi bila savršeno mjesto za završetak moje karijere”, rekao je Blažević.
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
ma nek ide ce hoce juce rece da ce ostat.Ima i drugih i boljih od njegTuzlak04 je napisao/la:Evo šta izjavi za klix
Ne zna ni on više šta hoće !!!!!Dodao je da bi želio opet trenirati ekipu u kojoj je proveo dvije godine, Shanghai Shenhua.
“Za mene više nije tako lako putovati, ali se nadam da će Kina biti moja sljedeća destinacija. Od svih zemalja na svijetu, Kina bi bila savršeno mjesto za završetak moje karijere”, rekao je Blažević.
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
Samo na vakat neka se izjasni hoće li ili neće a i naša uprava neka to snjim vidi jer gubi se vrijeme na pripreme za sezonu
Mada ja vjerujem da uprava na čelu sa Azmirom zna šta radi.A i moguće je da Ćiro malo je*e i novinare pa i nas oko toga doći ću pa ipak neću 

Pobjeda je bolja od orgazma!
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
treba sto prije nac trenera.Jer ciro trenutno nezna sta hoce i nadam se da ce do kraja sedmice rijesit jer gubimo vrijeme.Gorki je napisao/la:Samo na vakat neka se izjasni hoće li ili neće a i naša uprava neka to snjim vidi jer gubi se vrijeme na pripreme za sezonuMada ja vjerujem da uprava na čelu sa Azmirom zna šta radi.A i moguće je da Ćiro malo je*e i novinare pa i nas oko toga doći ću pa ipak neću
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
Zna Ćiro šta hoće ,a to je najbolja ponuda,u svom elementu max pokušava iskoristiti momenat dok je raja nafurana ,mada većina i ne zna šta je sve Azmir uradio da bi se došlo do PL i oni neupućeniji sve zasluge pripisuju Ćiri.
Treba ga pokušati dovesti/vratiti ali ne po svaku cijenu ,ponuditi uslove koji se mogu ispoštovati ako neće on ima ko hoće.
Treba ga pokušati dovesti/vratiti ali ne po svaku cijenu ,ponuditi uslove koji se mogu ispoštovati ako neće on ima ko hoće.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.