Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Seaman
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Seaman » 15 maj 2013, 23:51

http://www.footballfriendsonline.com/bl ... ussia.html" onclick="window.open(this.href);return false;

evo spominje se da Anzhi hoće Sagnu.Ako će platiti više od 8 milja,treba ga prodat odmah i probat kupiti na njegovo mjesto nekoga kao backup Jenkiju,Sagna nakon 2 loma noge igre za .....,Totalni je propuh na desnoj strani,a u napadu nemože napraviti kvalitetan centaršut.Bolje onda imat Jenkinsona u ekipi koji je u obrani dobar,dok mu fali igra prema naprijed.

U odlaske treba ubrajati i Santosa i Bendtnera koji su na posudbama.Za Bendtnera se navodno zanima Stoke,Tu bi se mogla napraviti dobra razmjena,njima drvo dansko a oni nama Begovića i još im doplatimo neku razliku.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 16 maj 2013, 00:32

Di Canio: "Thanks Arsenal for beating Wigan and help us to avoid relegation. We will try and help Arsenal secure Top 4 by beating Spurs."
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 16 maj 2013, 00:36

Ako je istina,svaka mu čast :D

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 16 maj 2013, 13:26

Chamakh:
Asked if it really might be possible, he continued: "Yes, this is possible because there is a good chance that I will not stay at Arsenal.
Evo ga. Još para od prodaje igrača. Hvala ti Marouane što tako razmišljaš. 8-)

Moglo bi se skupiti dobrih para od prodaje ovih posudjenih igrača. Već je skoro pa sigurno da će Denilson i Chamakh otići. To je makar 10 do 15 miliona eura.

A onda i Djourou, Park, Bendtner. Sakupiće se 20-25 miliona eura, možda čak i do 30. ;)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 maj 2013, 13:28

Mi ako za ova 4 kloca uzmemo 10 miliona trebamo se nogom nabiti.
1946

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 16 maj 2013, 13:33

:lol:

Slažem se sa tobom, al' ybg opet nije da će otići džabe. Neka je po tri miliona eura opet je 15. :)

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 16 maj 2013, 14:39

Bacary Sagna: "Osobno, niko iz PSG-a me nije kontaktirao. Ne znam što će se dogoditi. Šanse da ću produžiti ugovor jednake su šansama da ću napustiti Arsenal na kraju sezone." (R)
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

ronniesullivan
Kontakt:

Post Postao/la ronniesullivan » 16 maj 2013, 16:34

Harun93 je napisao/la:Bacary Sagna: "Osobno, niko iz PSG-a me nije kontaktirao. Ne znam što će se dogoditi. Šanse da ću produžiti ugovor jednake su šansama da ću napustiti Arsenal na kraju sezone." (R)
Jos je negdje trebao ici mislim u rusiju samo ne znam koji klub?
''Other clubs never came into my thoughts once I knew Arsenal wanted to sign me.'' Denis Bergkamp.''

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 16 maj 2013, 18:50

Znači Artete 99,99999% ne igra u nedjelju. Veza Jack, Rambo, Rosa 8-) i naravno cazorla koji stalno ulazi u sredu.

Sviđa mi se :D
Vođa zna.

Arsenator
Kontakt:

Post Postao/la Arsenator » 16 maj 2013, 18:59

Ipak nebi prodavao Coqulein-a, dobar je to igrac, skoro pa univerzalan, volio bi Mexesa iz Milana za odbrambenog igraca, meni je strasno dobar, sto se ostalih tice, Jovo, Higuain pa zalazem se za taj dvojac, Higuain ima toga za ponudit jos, mada sam fan Benzeme. Def.vezni, to je ono sto nam treba, ostale pozicije smo odlicni uzimajuci u obzir Sagnin ostanak. Ipak AW najbolje zna od sviju nas, pa sada mozemo nagadjati do prelaznog roka.
Gunner4ever

Pistol
Kontakt:

Post Postao/la Pistol » 16 maj 2013, 19:13

ako gdje ima kakav igrac da valja mi o tome uoste i ne pricamo , jer smo se navikli da se samo ublehe povezuju s'nama ... prvo Valdez (vjerovatno najgori u Barceloni) , pa onda Higuain (vjerovatno najgori u Realu) , sta je sljedece ne smijem ni pomisliti (tko je najgori u Atl.Madridu ? :?

Ne kupovati uopste napadaca , ona toljaga iz Francuske i nije izgledala toliko lose ove sezone - dajmo mu jos jednu sansu , a pored njega imamo Lukasa i Walcotta .... ipak pozicija napadaca je obicno najskuplja i nema smisla da dajemo 20m za nekakve Higuaine , bolje pokusati Woji dovesti kakvu konkurenciju da se malo manje fata rakije a vise treninga - ili neki CB (pogotovo ako Vermalen ode)

Nadamo se pobjedi protiv Newcastla (sve ostalo bi bilo iznenadjenje) , mozda mozemo i do treceg mjesta - umoran je CSKA nakon jucerasnjeg finala

Arsenator
Kontakt:

Post Postao/la Arsenator » 16 maj 2013, 19:38

Moguca Majstorica izmedu Arsenala i Chelsea, ukoliko Plavci reziziraju a Topnici pobijede sa jednim golom razlike imat ce medusobni duel za trece mjesto u PL, kako bih to volio da se desi
Gunner4ever

RedLondon
Kontakt:

Post Postao/la RedLondon » 16 maj 2013, 20:14

pozz drugovima. jesam vam nedostajo? i vi ste meni. inace evo naso sam vremena malo i za vas, kisa lije pa sam naso vremena i za nas. sta reci, kako zapoceti. higuain? ma ljudi uozbiljite se, nemojte biti djeca. pokusaj od igraca, stvarno ne vidim nikakve hajde od njega!? a i kad malo razmislis ko bi volio imati igraca ciji se nadimak rimuje sa kita u svojim redovima? real i barsa sigurno, a mi smo casan klub, kojeg postuje kraljica elizabeta u razdiljak je ljubim. kao sto je kolega arserator napisao, imamo cak i sanse biti treci, treci! pa halo kakva je to velicina od trenera jedan jedini, nenadjebivi. sa ovakvim rusterom izvuci 3 mjesto hahaha smijem se. svaka cast! everton moze uzet bod, a mi protiv francuske legije u vidu njukasa moramo dati svoj maksimum, 2:0 mislim da smo sposobni, iako nikad se nezna.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 16 maj 2013, 20:22

Vidjecemo u nedjelju da li je artetin izostanak bolji ili lošiji, daj bilo kakvih napadača osim francuskog ****.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 17 maj 2013, 02:08

=> Sir Alex Ferguson Retires.
=> David Beckham Retires.
=> Paul Scholes Retires.
=> Phil Neville Retires.
=> Mark Van Bommel Retires.
=> Stiliyan Petrov Retires.
=> Michael Owen Retires.
=> Jamie Carragher Retires.
=> Michael Ballack Retires.
=> Joey Barton Retires.
=> Rio Ferdinand Retires from International Football.
=> Guus Hiddinks Retires.
=> Jupp Heynekes Retires.
=> Wigan Wins the FA CUP.
=> Mancini Sacked.
=> David Moyes Leaves Everton.
=> Chelsea wins the EUROPA LEAGUE.
=> "MAHASEN" Dies (Assassinated)

Thats all the things that happened when the great "LEGEND KILLER" Lord AARON RAMSEY won the Player of The Month & Scored a Goal :D
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 17 maj 2013, 10:59

Arsenal will sign Auxerre forward Yaya Sanogo on a free transfer this summer [RMC Sport]
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 17 maj 2013, 11:14

http://www1.skysports.com/football/news ... aya-Sanogo" onclick="window.open(this.href);return false;

Dobar je na FMu, kakav je ovako, to ne znam boga mi :mrgreen: I ne znam zašto je ovo učinjeno kad imamo Chubu u akademiji, čisto sranje. Radije dati Englezu priliku nego Francuzu, ali to je Wenger, niko njegove poteze ne može da razumije.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 17 maj 2013, 13:56

Wenger Sanogo deal:"It is advanced stages but it is not done.
"I am very confident. He is a young promising striker who has a big talent." ni jovetić ni higuain ..xD

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 17 maj 2013, 14:27

Ma iskreno po meni napadač nije toliko bitan koliko vi to toliko forsirate.
Mi trebamo jedno dobro krilo i DMF-a po meni. I Za neke sitne pare nek wenger nađe CB 4. i moožda desnog beka.
to su 3-4 kupovine , a šljama imamo toliko da prodamo...
Skilaći, djuru, aršavin, šamak, denilson, bentner i ne mogu da se sjetim više nikog. Ugl sve ih nogirat. to je 6 igrača.
tu ja vidim 20 miliona najmanje. Taman za jednog dobrog DMF-a. A za krilo nek odriješi kesu.
Naravno sve su to moje ideje. Vidjećemo na ljeto šta će biti.

To za tog Sanogu mi fakat svejedno. U svakom slučaju je pojačanje. Nama nisu problem golovi, nama je često bio problem kreirat šansu a od sljedeće sezone kad ekipa bude uigranija, i kad budemo imali full fit wilsherea, novog/starog ramba, pa i rosickog i cazorlu , Bićemo dosta dosta jači nego ove sezone.

I što mi je najdraža činjenica u vezi ove sezone je što imamo čak 4 igrača koji su dali dvostruki broj golova, i dali su preko 50 golova u svim takmičenjima možda čak i 60, i realno ne može nikako da sve 4. zakažu. Još uz nova pojačanja, i bez odlazaka ključnih igrača, Biće nešto od sljedeće sezone 8-)
Vođa zna.

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 17 maj 2013, 14:50

Harun93 je napisao/la:Arsenal will sign Auxerre forward Yaya Sanogo on a free transfer this summer [RMC Sport]
Wenger nikako da dodje pameti, Chamakh, Girud, Gervinho....

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Gunner4 i 0 gostiju.