Samo neka je on živ i zdrav, lako je za ostaloalemsa je napisao/la: ↑04 jan 2024, 15:19Ne znam jebga, nahodo sam se kad mi je zena bila trudna po privatnoj bolnici u BiH, jest da sam se naplaco ali je sve bilo uredno, cisto, profesionalno, legitimno. Ako je suditi po tome, onda je i u drugim oblastima barem slicno. Nema doduse nikakvih zdrastvenih problema, hoce coj'k da prozivi ostatak zivota u BiH i to je to.numanumaye22 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 15:15Nije bas da su i privatnici nesto poznati po dobroj dijagnostici. Samo kazem. Ali posteno, covjek zaradio, hoce sad nazad s finom penzijom. Sretno mu.alemsa je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:22
Jebga lijeci se i ostalih 3 miliona ljudi, a i k'o sto ti @marsal rece ima privatno i u Bosni. Ima i Americki pasos tako da se moze tivra. Uzo je kartu u jednom pravcu, kupio auto dole, platio nekim ljudima da mu naprave i vikendicu i ode coj'k. Pozelio malo gledati i Zelju cesto i to.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hajdenumanumaye22 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 16:45I obidjem svake godine vise drzava nego ti za 5, lako se to provjeri.![]()

-
- Kontakt:
Jeli ko jeo azijske one domplings?
Kao velikog ljubitelja svih tjestanih proizvoda uvijek me interesovalo kakvi su.
Kao velikog ljubitelja svih tjestanih proizvoda uvijek me interesovalo kakvi su.
Mene je firma ovdje slala na full pregled i platili su puni paket ali na dosta mjesta sam osto razočaran.Davidoffgold je napisao/la: ↑04 jan 2024, 15:40Brate, nemoj da te to prevari. Što se tiče navedene ustanove sve najgore iskreno o njoj. Dođeš doktoru jer te nešto boli, oni hajde što urade nalaze koji su potrebi, već rade i stvari koje apsolutno nemaju veze sa tvojim tegobama. Samo iz razloga da ti račun na kraju bude veći. Razumijem potrebu za zaradom, ali problem je što tim svim dijagnostikama koje su nepotrebne prepadneš pacijenta. Druge klinike (bayer, mediscan) ne rade na tom principu vjeruj. Sve je čisto pošteno, rade doktori koji su prešli sa UKCa ili završili državne fakultete (dakle nisu majmumi sa Kallosa).
Osim tog mjesta također i kod pregleda očiju pogotovo jer znam kako ide jer sam nosio naočale skoro 10godina

Ženska mi je dala 3 broja da prepoznam na onoj podlozi te na daljini 3 reda sredine koje sam uspjevao razaznat i sa dioptrijom koju sam nekada imao i kao ono dobro je sve.
Na pregledu za Sluh sa slušalicama pored mene u sobi do radi veš mašina i ja sad čujem i sa slušalicama lupanje veš mašine pored a ovdje se trebam skoncentrirati na zvuk

Zbog radnog mjesta volio bih da znam kakav mi je sluh i da li sam ga počeo gubiti npr. da preveniram ili promjenim posao

Za neke okvirne stvari je uredno ali za nešto ozbiljnije nije.
- ASD
- Kontakt:
Isto.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 jan 2024, 15:07Meni se od donera povraca, ne znam zasto, tekstura mesa ili sta vecDavidoffgold je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:42Koja je vama najbolja brza hrana (mislim koji oblik brze hrane, durum,doner,ćevapi,hamburger). Meni nekako doner najbolji jer me zasiti em je ukusan.
Svi cevapi se uglave u stomak
Samo hamburgere imam volje jest
Doner i Kebab naručujem samo ako to imaju.
.
- ASD
- Kontakt:
Tabu je pričati o tome, ali odavno nije tabu otići.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 00:21Naravno da je tabu, ljudi ce radije otici u apoteku ili praviti se kao da nemaju problema negoli potraziti strucnu pomoc.
Ja pola komšiluka vidio kad sam išao.
-
- Kontakt:
Psihijatar bi trebao biti obavezan, kad vidis ko su zvijezde vodilje drustva.
Jel to onaj kiosk? Bio sam u nekom kao kisok, ceka se dugo. Meni se cini da je taj bio kao najbolji. Meni nije nesto bio.numanumaye22 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 15:26Doner se jede bas puno, posebno je popularan ovdje u zapadnim drzavama. Jeftino, ukusno, dobro drzi, za 5 eura rucak imas. Ne treba trazit vise od toga. Zanimljivo, u Berlinu se moze pojesti najbolji doner na svijetu, a ne u Turskoj, kako vecina pomisli. Jeo sam kod Mustafe onaj poznati, samo cekas sat dva red u Berlinu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 jan 2024, 15:07Meni se od donera povraca, ne znam zasto, tekstura mesa ili sta vecDavidoffgold je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:42Koja je vama najbolja brza hrana (mislim koji oblik brze hrane, durum,doner,ćevapi,hamburger). Meni nekako doner najbolji jer me zasiti em je ukusan.
Svi cevapi se uglave u stomak
Samo hamburgere imam volje jest
Po mom ukusu najbolje sto sam jeo je u Frankfurtu.
Jeo sam u Svici, ne znam kakvo je ono meso mozda je piletina. Cim vidis da je fasirano meso ne valja. Probao na mozda dva tri mjesta i vidim svi isto meso koriste. Kupuju zamrznuto pa zato i ne valja.
Cevapi broj jedan. Pa donerDavidoffgold je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:42Koja je vama najbolja brza hrana (mislim koji oblik brze hrane, durum,doner,ćevapi,hamburger). Meni nekako doner najbolji jer me zasiti em je ukusan.
Tacos i burittos su isto dobri.
Nego jel ima neko dobar recept za cevape?
-
- Kontakt:
Hrvatski klikerasi.
OPĆINSKI sud u Požegi osudio je Ivana Rimca na tri godine zatvora zbog izvlačenja novca iz Slavonije DI, tvrtke iz Slavonskog Broda koja se bavila preradom drva. Rimcu se sudilo po optužnici iz srpnja 2013., a nepravomoćna presuda donesena je 24. listopada 2023. Presuda je otpremljena strankama 21. prosinca prošle godine.
Ivan Rimac (62) je otac Mate Rimca, vlasnika Rimac Automobila. Jedno vrijeme Ivan Rimac bio je i predsjednik Nadzornog odbora Rimac Automobila. Zaposlen je u tvrtki RIMC te ima više poslovnih udjela u tvrtkama u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji i Njemačkoj, piše u sudskoj presudi.
OPĆINSKI sud u Požegi osudio je Ivana Rimca na tri godine zatvora zbog izvlačenja novca iz Slavonije DI, tvrtke iz Slavonskog Broda koja se bavila preradom drva. Rimcu se sudilo po optužnici iz srpnja 2013., a nepravomoćna presuda donesena je 24. listopada 2023. Presuda je otpremljena strankama 21. prosinca prošle godine.
Ivan Rimac (62) je otac Mate Rimca, vlasnika Rimac Automobila. Jedno vrijeme Ivan Rimac bio je i predsjednik Nadzornog odbora Rimac Automobila. Zaposlen je u tvrtki RIMC te ima više poslovnih udjela u tvrtkama u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji i Njemačkoj, piše u sudskoj presudi.
Gdje god ima cevapa, ja uzmem pljeskavicusoko je napisao/la: ↑04 jan 2024, 17:50Cevapi broj jedan. Pa donerDavidoffgold je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:42Koja je vama najbolja brza hrana (mislim koji oblik brze hrane, durum,doner,ćevapi,hamburger). Meni nekako doner najbolji jer me zasiti em je ukusan.
Tacos i burittos su isto dobri.
Nego jel ima neko dobar recept za cevape?

- AshburtonG
- Kontakt:
Žeks precijenjen do bola
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- AshburtonG
- Kontakt:
U BiH su realno doneri i durumi smece generalno.
al ovaj smor otiso u njemacku svaki dan pise ljudima sta tamo sve ima a nerijetko i usporedjuje sa bosnom
koda je otiso u majami jbt, a ne na gradzevinu u propadajucu zemlju
ne vratio se dabogda
koda je otiso u majami jbt, a ne na gradzevinu u propadajucu zemlju
ne vratio se dabogda
- Davidoffgold
- Kontakt:
Ja sam najbolji jeo u Beču, turčin neki znaju svi naški moraš da paziš šta pričaš

Une vie honorable est une vie éternelle
- AshburtonG
- Kontakt:
Ja sam najbolji jeo prije jedno 6-7 godina u nekoj njemackoj pripizdini sa 5-6k stanovnika. Bio kod porodice u posjeti i uzmem kebap tamo. Strasan bio.Davidoffgold je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:10Ja sam najbolji jeo u Beču, turčin neki znaju svi naški moraš da paziš šta pričaš![]()
Mada evo ovaj sam sad otkrio u gradu gdje zivim, jest da je doner 7.5€ i durum 8.5€, ali nabaca jedno 200-300g mesa u ovaj durum. Jedva sam ga pojeo. Jos svjeza salata i imas 4 razlicita sosa, mozes miksat ako hoces. Brutala.
Najgori, pored Zeksa u SA, su mi bili u Zagrebu u Ali Kebaba City Centre East ili kako vec, te u Istanbulu, gdje su bas sirotinjski doneri, iako im je meso dobro.
- feniksptica
- Kontakt:
Nisu oni toliko dobri koliko vam je sjelo tad.
Meni najbolji bio u Velenju Slovenija (NIDJE VEZE), a probo sam ih svugdje i u Spaniji omastio brk. Sad da odem vjerojatno nece isti ( a isti gazda radi i isto meso nabavlja).
Meni najbolji bio u Velenju Slovenija (NIDJE VEZE), a probo sam ih svugdje i u Spaniji omastio brk. Sad da odem vjerojatno nece isti ( a isti gazda radi i isto meso nabavlja).
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma nije bas tako. Ima sigurno i do trenutka, ali pojeo sam ih na stotine i odmah osjetim razliku u mesu, sosu i salati. O hljebu i wrapu da ne govorim.
Isto je i sa cevapima. Osjetis odmah kvalitetu mesa i nacin pripreme. Ili ti odgovara ili ne. Nema to veze da li ti je sjelo. Los cevap ti nece sjest ni kad si gladan.
Isto je i sa cevapima. Osjetis odmah kvalitetu mesa i nacin pripreme. Ili ti odgovara ili ne. Nema to veze da li ti je sjelo. Los cevap ti nece sjest ni kad si gladan.
Probaj ovaj ako nekad odes u FrankfurtAshburtonG je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:16Ja sam najbolji jeo prije jedno 6-7 godina u nekoj njemackoj pripizdini sa 5-6k stanovnika. Bio kod porodice u posjeti i uzmem kebap tamo. Strasan bio.Davidoffgold je napisao/la: ↑04 jan 2024, 19:10Ja sam najbolji jeo u Beču, turčin neki znaju svi naški moraš da paziš šta pričaš![]()
Mada evo ovaj sam sad otkrio u gradu gdje zivim, jest da je doner 7.5€ i durum 8.5€, ali nabaca jedno 200-300g mesa u ovaj durum. Jedva sam ga pojeo. Jos svjeza salata i imas 4 razlicita sosa, mozes miksat ako hoces. Brutala.
Najgori, pored Zeksa u SA, su mi bili u Zagrebu u Ali Kebaba City Centre East ili kako vec, te u Istanbulu, gdje su bas sirotinjski doneri, iako im je meso dobro.
https://www.tripadvisor.com/Restaurant_ ... Hesse.html
Ima dosta dobrih i u Offenbachu. Ja sam zivio tamo, svake sedmice bar po dva puta jeo. Ye babam ye. Bio je jos jedan sto sam cesto isao
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Giuseppe1, invincible1921, nerkolfc i 14 gostiju.