Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

seha
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la seha » 09 avg 2010, 14:18

Željovac je napisao/la:Nema Muratovića, ni Rahimića... Ne moram ni govoriti koja dvojica igrača su mogla dobiti priliku.
Cocalic,Ljevakovic...
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 09 avg 2010, 14:43

seha je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Nema Muratovića, ni Rahimića... Ne moram ni govoriti koja dvojica igrača su mogla dobiti priliku.
Cocalic,Ljevakovic...

ah za*ebi ba to ... nebi me čudilo da i dalje praktikuju da se mora keš dati da bi uletio u A repku ...

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 09 avg 2010, 19:21

mogli su pozvati amira spahica, igraca poljskog slaska, koji igra na lijevom boku i to mu je prirodna pozicija, i bolje bi sigurno odigro na toj poziciji od medunjanina kojeg ce susic forsirati na lijevom boku
http://www.transfermarkt.de/de/amir-spa ... _2993.html
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 avg 2010, 21:29

Evo Mahmutovic je zabio gol za Teplice :D Igrali su 1-1 jako slab pocetak sezone za njih..
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 09 avg 2010, 21:58

CeMa je napisao/la:mogli su pozvati amira spahica, igraca poljskog slaska, koji igra na lijevom boku i to mu je prirodna pozicija, i bolje bi sigurno odigro na toj poziciji od medunjanina kojeg ce susic forsirati na lijevom boku
Nije los ali je slab za reprezentaciju,ipak je Slask u rangu Sirokog,Zelje,Sarajeva ,ako je do toga doslo onda je bolje pozvati Radeljica koji igra u boljoj ligi i u boljem klubu
gledao sam ga nekoliko puta prosle sezone ima snazan sut,dobar tehnicar i neke utakmice je igrao stopera

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 09 avg 2010, 22:20

santos je napisao/la:
CeMa je napisao/la:mogli su pozvati amira spahica, igraca poljskog slaska, koji igra na lijevom boku i to mu je prirodna pozicija, i bolje bi sigurno odigro na toj poziciji od medunjanina kojeg ce susic forsirati na lijevom boku
Nije los ali je slab za reprezentaciju,ipak je Slask u rangu Sirokog,Zelje,Sarajeva ,ako je do toga doslo onda je bolje pozvati Radeljica koji igra u boljoj ligi i u boljem klubu
gledao sam ga nekoliko puta prosle sezone ima snazan sut,dobar tehnicar i neke utakmice je igrao stopera
mozda je on slab za repku (mada mislim da moze na klupu sigurno) ali je njegova prirodna pozicija ta pozicija na kojoj nemamo nijednog, ama bas nijednog igraca koji igra tu poziciju u klubu i valjalo bi ga pozvati pa vidit sta moze, jer bi tada (ako se pokaze dobrim) mogli mujdza i on na bokove, a jahic bi mogao na def. veznog na kojoj imamo rahimica, a i on je blizu penzije ;)
sto se tice radeljica, nemoj ga molim te spominjati, evo odmah se izaspem sav na njegov pomen..kad je usao protiv irana vodili smo 2:0 desetak min. prije kraja i na kraju ga popusili 3:2 tako da... :D i njegova je pozicija stoper (iako je i na toj poziciji bolji mikelini od njega) a kamoli da ga stavljamo na bok :lol:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 avg 2010, 02:08

CeMa je napisao/la:
santos je napisao/la:
mozda je on slab za repku (mada mislim da moze na klupu sigurno) ali je njegova prirodna pozicija ta pozicija na kojoj nemamo nijednog, ama bas nijednog igraca koji igra tu poziciju u klubu i valjalo bi ga pozvati pa vidit sta moze, jer bi tada (ako se pokaze dobrim) mogli mujdza i on na bokove, a jahic bi mogao na def. veznog na kojoj imamo rahimica, a i on je blizu penzije ;)
sto se tice radeljica, nemoj ga molim te spominjati, evo odmah se izaspem sav na njegov pomen..kad je usao protiv irana vodili smo 2:0 desetak min. prije kraja i na kraju ga popusili 3:2 tako da... :D i njegova je pozicija stoper (iako je i na toj poziciji bolji mikelini od njega) a kamoli da ga stavljamo na bok :lol:
ma nije se vala ni u zelji nesto naigro
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 10 avg 2010, 02:18

Evo najjačeg igrača naše lige i budućeg reprezentativca. 8-)

[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 10 avg 2010, 23:44

Cocaliću danas 90 minuta u porazu(0:1) od Malage u Frankfurtu. Jedan od trojice igrača Panioniosa koji su igrali cijeli meč protiv člana Primere.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 avg 2010, 23:55

Željovac je napisao/la:Cocaliću danas 90 minuta u porazu(0:1) od Malage u Frankfurtu. Jedan od trojice igrača Panioniosa koji su igrali cijeli meč protiv člana Primere.
Ma kakav Cocalic, imamo bi Muslimovica za defanzivne zadatke. A tu su i igracine poput Mravca i Pandze.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 10 avg 2010, 23:58

Čitam maloprije na jednom portalu, Kaže Sušić "brz je Mravac, samo nema lijevu nogu" :lol:

Visca el Višća!

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 11 avg 2010, 11:02

Ja cu ih tuziti za ove sumnjive utakmice, to je najmanje sto ja kao pojedinac mogu uciniti za dobrobit naseg fudbala. A nadam se da ce na kraju pravi krivci izici pred sud a sad da li ce to biti ljudi iz Saveza, selektor, kapiten ekipe ili neki igraci, vidjet cemo...No ja cu zapeti koliko mogu. Kontaktirat cu FIFU i UEFU da me usmjere na ljude ili instituciju koja se bavi sa tim istragama i istima cu pisati i podnijeti dokaza koliko mogu..A ima ih...To je najmanje sto ja mogu uciniti....

Igrati 1-1 sa nekim nije sramota, ali igrati na onaj nacin i sa onakvim "prijelazima" poluvrijeme-kraj je krajnje sumnjivo !!!
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 11 avg 2010, 14:00

Pa ako imaš dokaze, onda ti nije krajnje sumnjivo! :roll:

Visca el Višća!

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 11 avg 2010, 23:22

Berberovic dao autogol u superkupu Bugarske

Litex Lovech
2-1
Beroe Stara Zagora

4min
0 - 1 Berberovic

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 11 avg 2010, 23:25

santos je napisao/la:Berberovic dao autogol u superkupu Bugarske

Litex Lovech
2-1
Beroe Stara Zagora

4min
0 - 1 Berberovic

:lol: :lol: :lol: :lol:

još se nije uigrao...ne zna koji su njegovi...svi Bugari isti :lol: :lol: :lol: ;)
FORZA MARŠAL !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 avg 2010, 09:40

Muratović: Ne odlazim iz reprezentacije

Neki mediji su nakon remija sa Katarom objavili da je Samir Muratović navodno najavio oproštaj od reprezentacije BiH i da je to bio jedan od razloga zbog čega igrač austrijskog Šturma nije došao na okupljenje u Sarajevo.

Kontaktirali smo Muratovića koji se još uvijek oporavlja od problema sa prehladom zbog kojih je izostao sa prijateljskog susreta na Grbavici.

- Upravo se vraćam od doktora. Obavio sam kontrolni pregled, jer se situacija sa mojim grlom nije u potpunosti popravila. Dogovorili smo se da idem na operaciju krajnika i već sam rezervisao termin za decembar kada bude pauza u reprezentativnom i prvenstvenom kalendaru kazao je Muratović.

Na pisanje pojedinih medija, Muratović se samo nasmijao.

- Oni koji me bolje poznaju, znaju kakav sam. Kada kažem da idem, to će tako i biti. Ovoga puta samo ću kazati da ne odlazim iz reprezentacije i ne mogu da vjerujem da su pojedinci bolje upoznati od mene samog. To što su objavili velika je glupost - dodao je Muratović.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 avg 2010, 13:59

Ocito je da za Muratovica ima mjesta u reprezentaciji dokle god aktivno bude igrao fudbal :evil:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 13 avg 2010, 23:20

izgleda da su i tu neki talovi...a sjecam se da je govorio da odlazi nakon portugala cak iako se plasiramo i to na sav glas je govorio...onda pape ga pzvao i dosao sa spikom 'pa gdje cu papetu reci ne'...realno od dusana kerkeza sergeja jakirevica i velimira vidica ubjedljivo najlosiji igrac sho je igrao za nas

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 avg 2010, 04:16

Meni taj Velimir Vidic i nije bio los,onak bio je solidan u odbrani,gotivio sam i Grujica koji je isto po meni bio dobar u reprezentaciji,sjecam se i Marka Maksimovica iz mlade reprezentacije,bio je odlican u veznom redu,mislim cak i kapiten generaciji igraca koji su sad lideri A selekcije,uglavnom to su momci koji nisu napravili neke velike klupske karijere a meni su bili dobri u reprezentaciji..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 14 avg 2010, 04:49

grujic jest bio dobar ali ga je zeznulo to sto je direktiz nase lige otisao u bundesku tacnije u keln i tu se izgubio...trebao je korak po korak...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, atomac123, Blackwargreymon, Google Adsense [Bot], kakarut, KrajinaKing i 44 gosta.