FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Gledam ove poljake marširaju vogoščom, pa gdje je policija bila da ih razjebe i vrati nazad mamu im njihovu. Svaki sa dvije stolice i šipkom hoda j.ebem im sve.
Kad treba marisati horde i manijake po derbijima nasim, stoka je tu. Sinoc koliko im je trebalo da dođu u Vogoscu da smire stvar mogli su Poljaci razyebati sve i vratiti se kucama svojim u Poznanu dok su kerovi dosli.djulba je napisao/la:Gledam ove poljake marširaju vogoščom, pa gdje je policija bila da ih razjebe i vrati nazad mamu im njihovu. Svaki sa dvije stolice i šipkom hoda j.ebem im sve.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Evo za sve dusebriznike, zvanicno:
2 poljaka tezw povrijedjeno
20 lakse
Toliko o nekom razbijanju hordi
:*
20 lakse
Kako smo saznali, teško su povrijeđeni S.E. (1984) i Z.A. (1999), obojica državljani BiH. Imaju teške povrede glave i smješteni su na Kliniku za neurohirurgiju
Pa sine, zar ti nisi trebao biti u krevetu prije 12?
Joj nase murije

Pa sine, zar ti nisi trebao biti u krevetu prije 12?
Joj nase murije

- corleone87
- Kontakt:
11 nasih,7 poljaka, 3 nasa teze.revolt je napisao/la:Evo za sve dusebriznike, zvanicno:
20 lakse
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Sad sam prosao pored ovih pa ebemu mater imal ko kod ovih ispod 100kg
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
http://www.****/clanak/186773/novi-d ... automobila eto tako ti je to kad se djeca uskurce sad nek gledaju tekmu iz bolnickog kreveta ej pitarcici al ste naivni i glupi i jos da tek vidite ekipe koja ce danas krenut za sarajevo juce su stigli u TUZLU ljudi masine ccc . djeco smirite se dostaj belaja i problema u ovoj drzavi pustite neka bude tekma tekmom ! 2 na poljake 

Jeste li im ga dobro popisili za sretan put. Ljudi vam 2 dana u gradu, niste ih smjeli ni ruzno pogledati a ovdje serete po hordama...carsijamosnik je napisao/la:http://www.****/clanak/186773/novi-d ... automobila eto tako ti je to kad se djeca uskurce sad nek gledaju tekmu iz bolnickog kreveta ej pitarcici al ste naivni i glupi i jos da tek vidite ekipe koja ce danas krenut za sarajevo juce su stigli u TUZLU ljudi masine ccc . djeco smirite se dostaj belaja i problema u ovoj drzavi pustite neka bude tekma tekmom ! 2 na poljake
Kakvi debili...
- sef_mafije
- Kontakt:
manijaci i horde neka se sastanu pa im nadodaju
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
I nasa policija je naravno uhapsila naseg momka a pustila ove iz Poljske da sjede na ukradenim stolicama iz slasticarne.
Nasa Policija.

Nasa Policija.

1946
-
- Kontakt:
joj boze ovi horde zla, stalno dobiju po nosu.......u sred sarajeva od 18 povrijedenih, 11 sarajlija
......NEMA NISTA BEZ MANIJAKA izgleda!!!!!! vidjelo je se i u proslom ratu, koji su momci odma stali u odbranu grada!!!!! 

- tuzlak1987
- Kontakt:
A nesto sam sigurno da ti ne bi izasao na ulicu kada Zeljo igra da se udaras sa ovim kockastim glavama..gringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj boze ovi horde zla, stalno dobiju po nosu.......u sred sarajeva od 18 povrijedenih, 11 sarajlija......NEMA NISTA BEZ MANIJAKA izgleda!!!!!! vidjelo je se i u proslom ratu, koji su momci odma stali u odbranu grada!!!!!
-
- Kontakt:
mozda navijas za sarajevo pa tako pises.....ako si se nasao uvrijeden, oprosti mi.....al istina zna nekad da bolituzlak1987 je napisao/la:A nesto sam sigurno da ti ne bi izasao na ulicu kada Zeljo igra da se udaras sa ovim kockastim glavama..gringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj boze ovi horde zla, stalno dobiju po nosu.......u sred sarajeva od 18 povrijedenih, 11 sarajlija......NEMA NISTA BEZ MANIJAKA izgleda!!!!!! vidjelo je se i u proslom ratu, koji su momci odma stali u odbranu grada!!!!!

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:joj boze ovi horde zla, stalno dobiju po nosu.......u sred sarajeva od 18 povrijedenih, 11 sarajlija......NEMA NISTA BEZ MANIJAKA izgleda!!!!!! vidjelo je se i u proslom ratu, koji su momci odma stali u odbranu grada!!!!!
Pa normalno da dobijamo kad branimo nas grad.Pa da mi nismo pokusali Poljake koliko toliko zaustaviti u rusenju grada, vi sad ni u granap ne bi smjeli otici.
Ali dobro nisu Poljaci napali istocnu Bosnu da stanete u odbranu.
Koji autizam u ovom naslađivanju. Kao i uvijek, tupavci su Izudinovi puleni i čuvari u fantomkama iz Zenice.
Zadnja izmjena: High, dana/u 14 jul 2015, 09:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
gluuup si jado jadni sta mi imamo koga ruzno gledat ljudi su tu fakticki kao turisti ostavljaju lovu a vas ce da veceras zegu vole kaze pitu pa ce veceras da je pojedu hahahahhahaahah veceras cete da ga imate hahah cista 2 ulazem cenera huhuhurevolt je napisao/la:Jeste li im ga dobro popisili za sretan put. Ljudi vam 2 dana u gradu, niste ih smjeli ni ruzno pogledati a ovdje serete po hordama...carsijamosnik je napisao/la:http://www.****/clanak/186773/novi-d ... automobila eto tako ti je to kad se djeca uskurce sad nek gledaju tekmu iz bolnickog kreveta ej pitarcici al ste naivni i glupi i jos da tek vidite ekipe koja ce danas krenut za sarajevo juce su stigli u TUZLU ljudi masine ccc . djeco smirite se dostaj belaja i problema u ovoj drzavi pustite neka bude tekma tekmom ! 2 na poljake
Kakvi debili...
Za neke izgleda da jesteHead je napisao/la:Nisam znao da je Vogosca u centru Sarajeva.

- tuzlak1987
- Kontakt:
@gringonja
Nije, ja sam samo realan.. Nismo mi takva sredina da se mlatimo ovako
Kod nas je navijacka scena odlicna na tribini, kada se Horde i Manijaci skupe i naprave atmosferu ali sto se tice udaranja najvise su to kamenovanja kada ides u goste. Jednostavno ovi Lechovi su istrenirani, bukvalno ovo vjerovatno rade svaku utakmicu..
Nije, ja sam samo realan.. Nismo mi takva sredina da se mlatimo ovako
Kod nas je navijacka scena odlicna na tribini, kada se Horde i Manijaci skupe i naprave atmosferu ali sto se tice udaranja najvise su to kamenovanja kada ides u goste. Jednostavno ovi Lechovi su istrenirani, bukvalno ovo vjerovatno rade svaku utakmicu..
- corleone87
- Kontakt:
Kako su ovo Poljaci planski odradili,strasno..Poslali ove da se sepure po gradu,da dobiju batine a oni se stacionirali u Vogosci i poceli da demoliraju kad su culi da su im kompanjoni fasovali..Steta samo sto makar ovi sto su bili po gradu nisu jos vise fasovali..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.