Bio bi fazon nalijepiti naš grb na engleski dres, odmah bi se promijenila ploča.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ili PumaZahaKING je napisao/la:kralju nije ovo kuknjava, samo kažem da smo mogli imati ljepši i unikatniji, da ljudi u NSBIH imaju muda za pregovore. Imam osjećaj da bi najki odradio bolju stvar
Nemozes to da uradis pa nije niko lud. Zato jer ta plava na Adidas Condivo 14 nije ista kao kod nase reprezentacije. Tako se je i Adidas zastitio. Nasa plava je ljepsa i mislim da je nema u katalogu. Isto tako grb nemozes tek tako negdje kupit koliko je meni poznato.AlenHalilovic je napisao/la:Razmiljam da sebi kupim Adidas Condivo 14 bez naljepenog nogometnog grba i da ga sam naljepim.
Zasto da platim 80 kad bi mogao ga platiti 30 i sam naljepim grb. Mozda tako sebi kupim i domacu bijelu i rezervnu plavu.
Ma salim se malo, dijasporci su mi ove kelje sto dolaze svako ljeto sa kabrioletima i pustaju SInana, kičasto se oblace.... Svakako da ima finih ljudi tamo negdje...ZahaKING je napisao/la:dijasporce nazivaš bauštelcima...u kakvoj si ti zabludi jarane, ako je fakultet bauštel, onda ću biti ponosni brucoš bauštelac
CAMPEON 13 je jedan je od templejta za 14/15 sezonu. Kao i Condivo14.Mozambik je napisao/la:Ne moze dizajn ostat deceniju kad Adidas izbacuje nove dresove svake godine.
Prosle godine se dres zvao Adidas Campeon 13, Ove godine je Condivo 14, slijedece godine ce biti drugaciji dizajn, drugo ime i broj 15, sto znaci 2015 jel, itd...
Ajax je napisao/la:Nemozes to da uradis pa nije niko lud. Zato jer ta plava na Adidas Condivo 14 nije ista kao kod nase reprezentacije. Tako se je i Adidas zastitio. Nasa plava je ljepsa i mislim da je nema u katalogu. Isto tako grb nemozes tek tako negdje kupit koliko je meni poznato.AlenHalilovic je napisao/la:Razmiljam da sebi kupim Adidas Condivo 14 bez naljepenog nogometnog grba i da ga sam naljepim.
Zasto da platim 80 kad bi mogao ga platiti 30 i sam naljepim grb. Mozda tako sebi kupim i domacu bijelu i rezervnu plavu.
Uglavnom je to dres za ovu godinu, kontas sta hocu da kazem.isx je napisao/la:CAMPEON 13 je jedan je od templejta za 14/15 sezonu. Kao i Condivo14.Mozambik je napisao/la:Ne moze dizajn ostat deceniju kad Adidas izbacuje nove dresove svake godine.
Prosle godine se dres zvao Adidas Campeon 13, Ove godine je Condivo 14, slijedece godine ce biti drugaciji dizajn, drugo ime i broj 15, sto znaci 2015 jel, itd...
Lista templejta za 14/15 sezonu:
http://www.footyheadlines.com/2013/08/a ... -kits.html" onclick="window.open(this.href);return false;
e jbg onda nado sam se da ce ga brzo mjenjat al stas bar je adidas xDMozambik je napisao/la:U kvalifikacijama ne, na EP da
Ako odemo na EP naravnoMozambik je napisao/la:U kvalifikacijama ne, na EP da
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 21 gost.