Kanite se momka. Ni kriv ni duzan.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Samo sto ce ovaj odma u Inter, klub koji ima trofeja i uspjeha ko svi pjanicevi kad se saberu i jos na kvadrat staviAllGunsBlazing je napisao/la:Izgleda da svi zaboravljaju da Tino za mjesec dana puni 23. godinu. Potencira se prica kao mlad, talentovan, a Pjanic sa dvije godine vise promjenio klubove za kakve ovaj vjerovatno nece ni igrati. A nije da je Pjanic imao neku prednost u startu osim sto je x puta vise talentovan nego ovaj.
Glupa je i tvoja priča,momak još ni do pregovora nije došao a ti ga već predstavljaš kao igrača Intera... A još ti je gluplje poređenje Pjanićeve i njegova karijere,one se ne mogu porediti ni sad, a niti će moći za nekoliko godina...muXmania je napisao/la:Samo sto ce ovaj odma u Inter, klub koji ima trofeja i uspjeha ko svi pjanicevi kad se saberu i jos na kvadrat staviAllGunsBlazing je napisao/la:Izgleda da svi zaboravljaju da Tino za mjesec dana puni 23. godinu. Potencira se prica kao mlad, talentovan, a Pjanic sa dvije godine vise promjenio klubove za kakve ovaj vjerovatno nece ni igrati. A nije da je Pjanic imao neku prednost u startu osim sto je x puta vise talentovan nego ovaj., glupa priča!
Ma zacepice momak njima usta, vec ih pocinje da samara.muXmania je napisao/la:pa to i ja kazem glupa prica i moja i njegova, ali se ovdje Pjaniceva karijera predstavlja kao da je igro u Realu i Barceloni. Nebitno potpiso ne potpiso. Ako potpise nije mala stvar igrati u Interu, bez obzira kako sad stoje uvijek ce biti gigant i po za Lyon i Romu.
Ovdje seru o momku bez ikakvog razloga, čak je i solidne partije pruzo za reprezentaciju u skladu s ocekivanjima.
O tome ko je gigant mozemo pisati tek kad Tino potpiše za Inter,ako potpiše... Do tad o njemu možemo pisati isključivo kao o igraču HNK.Hajduk Split! Misimović je naš najbolji igrač uz Džeku godinama,a uvijek je bio u prosječnim klubovima,i ti klubovi su sigurno slabiji ako gledamo historiju i od Lyona i od Rome,al je Miske igračina uvijek bio,gdje god da je igrao! A Wolfsburg nikad nije bio gigant,niti ce kad biti... A da je Inter veliki klub to niko ne poriče,al jos uvijek je Tino poprilično daleko od Intera...muXmania je napisao/la:pa to i ja kazem glupa prica i moja i njegova, ali se ovdje Pjaniceva karijera predstavlja kao da je igro u Realu i Barceloni. Nebitno potpiso ne potpiso. Ako potpise nije mala stvar igrati u Interu, bez obzira kako sad stoje uvijek ce biti gigant i po za Lyon i Romu.
Ovdje seru o momku bez ikakvog razloga, čak je i solidne partije pruzo za reprezentaciju u skladu s ocekivanjima.
Kao sto neko rece dovoljno je da potpise za Cesenu pa da oni koji su ga pljuvali pobjegnu u rupice.muXmania je napisao/la:pa to i ja kazem glupa prica i moja i njegova, ali se ovdje Pjaniceva karijera predstavlja kao da je igro u Realu i Barceloni. Nebitno potpiso ne potpiso. Ako potpise nije mala stvar igrati u Interu, bez obzira kako sad stoje uvijek ce biti gigant i po za Lyon i Romu.
harishp je napisao/la:Ma jok.Poljska via Ukrajina via Turska , i onda curikenzi Poljska.bhsport je napisao/la:Arsenal, Celzi, Bordo, Sevilja, Inter, ocekujem sutra ponudu makar Salkea ili Dortmunda tako da se kompletiraju lige petice.
Ponude iz Portugala, Belgije, Holandije, Austrije se ne racunaju.
Izdrzi Tinki. Valja se izborit sa ovim pritiskom i slavom, cijela Evropa u potjeri za Susicem.![]()
Ovi ostali se ne racunaju , ni preko via,via.
Nije samo to, Mamic je, moze se reci , garant kvaliteta, 90% igraca koje je prodao su se isplatili kupcu, dobro igrali i jos zaradili. Sa Hajdukom je obrnuto, bar u posljednje vrijeme, Ibricic, Vukucic, Radosevic...visemilijonske promasene investicije.rishaaa je napisao/la:Ma 5 miliona je previše... a Hajduk svakako nije u situaciji da se igra sa zivcima bilo kojeg kluba,i da odbija 1,5 do 2 miliona,oni bi to prihvatili sad odmah... Mamić sebi taj luksuz već može priuštiti!
Starter reprezentacije koja je igrala na svjetskom vrijedi sigurno toliko.Sheyi je napisao/la:Svakako da Tino vrijedi €5M, po jedan milion za svaku poziciju koju pokriva.
Pise i da ce Bradaric za nesto vise od milion u Bordeaux.baglama je napisao/la:Potpisa li? Kakvih 5 miliona...Hajduk bi prihvatio i pola milje, a od toga pola Amidzi jer da ga nije ne bi bilo ni transfera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.