FK Radnički Lukavac

baltazar1
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la baltazar1 » 30 avg 2013, 12:39

domaćina možeš gledati i na treningu što će ti onda protivnik, utakmica ...

uostalom Lukavac je poznat da tokom 90% posto sezone ima rasprodane tribine :roll:

sve je to isto, stadion se i kod vas isto kao i kod nas puni kad su neki komšijski derbiji i to je to

ovo Mladost, Igman, Podgrmeč i sl. vrh je kako onaj napisa 500-ak ljudi i puna kapa
Undici stelle - ACM 1899

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 30 avg 2013, 12:42

Pa kod nas i na treningu ima nerijetko fina cifra, ali ovo je ipak otvaranje sezone, da igramo između sebe stadion bi bio pun, plus od 28. aprila Jug nije imao priliku da gori.

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 30 avg 2013, 15:50

A danas vidim i nacelnika na kafi sa siouxima u betmenu. Je li i on ide na jug u nedjelju ili je nesto drugo po srijedi. Ako ima neko ko ima info za javnost da podjeli :)

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 30 avg 2013, 19:25

lukavac_21 je napisao/la:A danas vidim i nacelnika na kafi sa siouxima u betmenu. Je li i on ide na jug u nedjelju ili je nesto drugo po srijedi. Ako ima neko ko ima info za javnost da podjeli :)
Načelnik je stari devetački ultras sa tribine južne :D

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 31 avg 2013, 09:40

baltazar1 je napisao/la:domaćina možeš gledati i na treningu što će ti onda protivnik, utakmica ...

uostalom Lukavac je poznat da tokom 90% posto sezone ima rasprodane tribine :roll:

sve je to isto, stadion se i kod vas isto kao i kod nas puni kad su neki komšijski derbiji i to je to

ovo Mladost, Igman, Podgrmeč i sl. vrh je kako onaj napisa 500-ak ljudi i puna kapa
cuj vrh je 500-ak ljudi. pa vas ukupno nema toliko ni na najvecem derbiju a kod nas samo sioux-a ima vise a oni prate sve utakmice.Jesi li ti svjestan koliko je 500 gledalaca.Pola premijer lidge ima u prosjeku 1000.
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 31 avg 2013, 09:48

Ako i sutra Jusufovic bude na klupi mislim da je krajnje vrijeme za zahvalnicu ovom treneru bez obzira na rezultat.
Nema u slobodi u prvoj postavi ovoliko tuzlaka koliko on forsira u Radnickom.
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 31 avg 2013, 12:24

lukavac_21 je napisao/la:A danas vidim i nacelnika na kafi sa siouxima u betmenu. Je li i on ide na jug u nedjelju ili je nesto drugo po srijedi. Ako ima neko ko ima info za javnost da podjeli :)
nešto drugo je u pitanju al nije za forum ;)
što se tiče sutrašnje posjete, kako kasper napisa oko 1500, siouxa će biti oko 600-700 :D :D
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 31 avg 2013, 12:56

@Tayp : Jusufović će sigurno biti na klupi, neki dan se igrala utakmica između prve i druge postave, Jasko je bio u drugoj.

@Casp3r : Teško, teško tolika cifra, po meni nije realno. Da smo pobjedili Troglava i da imamo veće ambicije ove sezone inekako, ovako nemoguće. Max 400-500 ljudi, i to u vrh glave, volio bi da debelo pogriješim da Jošik sutra bude dobro popunjen.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 31 avg 2013, 13:35

benzz je napisao/la:
što se tiče sutrašnje posjete, kako kasper napisa oko 1500, siouxa će biti oko 600-700 :D :D
:shock: :lol:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 01 sep 2013, 18:55

Casp3r je napisao/la:Otvaranje je sezone, očekujem pun zapad i pun jug naravno. Bio bi zadovoljan sa cifrom do 1.500 što je mislim najrealnije za očekivati.
Da si Bogdom realniji oko rezultata kući, a ne praviti se veliki pesimista i kvariti atmosferu među navijačima. Čuj 1500, danas jedva 300-400..

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 01 sep 2013, 19:15

Prijatelju vile nas nosaju već drugu utakmicu, i to protiv novajlija, ti ako si gledao danas utakmicu nakon 30 minute smo se ugasili, srećom ekipa koja je bila nasuprot nas je takođe pružila lošiju partiju.

Treba da se lažemo da smo razbili prve dvije domaće? Molim lijepo utakmica je mogla otići u oba smjera i to bez ljutnje. Umjesto da napišeš da nam nije penal sviran, dignut nepostojeći ofsajd kod čistog terena na 30 m, ali da su i gosti oštećeni na početku drugog poluvremena, prvo kod nepostojećeg ofsajda u naših 16, pa onda onim nekim ne vidiljivim prekršajem u napadu takođe uskraćeni za priliku da izjednače.

Budite realni ljudi, zapitajte se zašto Juka ponovo nije igrao? Igrač koji je u zadnjih 5 godina sigurno u vrhu sa minutažom, koji napravi jednu grešku u 20+ utakmica, a drugu već tekmu sjedi na klupi i dobit će toliko plate zbog toga da zaplačeš. Ali neka sam ja nerealan, pesimista, budimo optimiste sa ovom igrom ćemo sigurno zasjati na Jošiku. Nemaš Jareta na Tušnju, Džana upitan, sa ovakvom fizičkom spremom, gdje smo pali naglo i počeli da se gubimo, a realno trebali da nabijemo ekipu Mladosti 3 razlike mi smo igrali bunker od 40.' i prilike tražili u kontri kao da igramo u Splitu, a ne kući protiv ekipe kojoj je ovo najveći uspjeh u klupskoj historiji.

Budi i ti realan majstore, volim ja ovaj klub i najsretniji bih bio da su moje prognoze nerealne, ali danas je bez problema mogao min. X da bude, a imaj u vidu da ti dolaze Jedinstvo i Čapljina sl. dva domaća kola (vezana) ekipe koje su pobjedile u gostima već na otvaranju, Jedinstvo rastavilo Igman u gostima, Igman koji je nas namučio ovdje iako je bio 7x slabiji od nas, nismo mogli da to kapitaliziramo. Pokušaj naći krivca za to, jer ono što ja kažem bi danas svi navijači kojima sam pokvario atmosferu zanemarili da su imali na osnovu čega.

Plus govoriš da sam pesimista oko rezultata, a napadaš me što sam optimista oko gledalaca - a to dvoje obrnuto proporcionalni, izvini ako tebi smeta što ja govorim da nešto ne štima, ali ja mislim da ne bi trebali da čekamo da se desi njesra pa da rješavamo, prevencija mi je uvijek bila prvi izbor. Bolje spriječiti nego liječiti. Moje ti prognoze ignoriši, kad je ovakva igra, radije ću pogriješiti - a slaviti, nego oprati se da smo jaki, a nemamo ni za 40 minuta ravnopravne igre, protiv ovakve ekipe.

Još jednom moje isprike ako misliš da je ova igra danas, ona u prvom kolu, te ona u Livnu nešto što se kosi sa mojom pričom.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 01 sep 2013, 19:26

Loše danas, loše skroz. Imam osjećaj da su neka pojačanja dovedena onako čisto da neko dođe. Sredina nam je blago rečeno katastrofa, nema nikog ko zna odigrat loptu. Aljukić je kanta, mali Jahić je nažalost sa svojih 30kg igrač manje na terenu. Jedna od najboljih odbrana iz prošle sezone je bukvalno razvaljena. Umjesto da se ostavi štoperski par od lani i da se traži zamjena na boku za Migija, tu su dovedeni Joge i Mirza koji moraju igrati. Haj što je došao jedan,al stvarno nekontam dovođenje ovog drugog. I tu je sad ispušio Juka, meni jako drag igrač.
Zašto je danas izašao Džana, jel ima neku povredu il je opet trenerova egzibicija?
Koliko god Jare bio dobar, danas mi je pao u očima. Zna da ima 2 žuta i opet izaziva da dobije treći. Nemam šta drugo misliti već da je bilo namjerno da se ne blamira na Tušnju.
Inače nam ekipa dobija puno kartona zbog prigovora, nije to dobro nikako.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 01 sep 2013, 19:34

studeni je napisao/la:Jedna od najboljih odbrana iz prošle sezone je bukvalno razvaljena. Umjesto da se ostavi štoperski par od lani i da se traži zamjena na boku za Migija.
Ovdje se slažemo u potpunosti i ovo mi najviše smeta, na kraju ispade i ono što je ostalo od startne postave mi smo razbili gotov u potpunosti. Šuba jeste danas odlično odigrao na beku i u Livnu kad je prešao on na tu poziciju preopasan bio, ali kako i on sam kaže njegova je štoperska, on i Juka su tu već trocifren broj utakmica, znaju kako diše ovaj drugi i onda i moguće greške jedan drugom lakše predviđaju.

AnonimniAnonimac
Kontakt:

Post Postao/la AnonimniAnonimac » 01 sep 2013, 19:35

Gospodine Vojvodicu ukazi se molim te,dovedi u red ovo stado ovaca :oops:

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 01 sep 2013, 19:36

AnonimniAnonimac je napisao/la:Gospodine Vojvodicu ukazi se molim te,dovedi u red ovo stado ovaca :oops:
+1

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 01 sep 2013, 19:42

studeni je napisao/la:Zašto je danas izašao Džana, jel ima neku povredu il je opet trenerova egzibicija?
Ovaj put povreda, nadam se da će zaliječiti do subote!

lukavcan
Kontakt:

Post Postao/la lukavcan » 01 sep 2013, 20:07

Pa ljudi dragi ovo danas je ziva katstrofa, gdje je nas vezni red od prosle polusezone?? Trumic je otisao i Slomic a gdje su onda ostali, fali mi tu jos igraca?? Nema ko da razigra, i plus igrac da pokupi otpatke, da trci za 2 igraca takav nam igrac fali, fali Migi na beku ali on je i donekle nadoknadiv jer ne moramo graditi igru preko bekova, dvojica centralnih veznih ili zadnjih zavisi od formacije su nam deficit. Svoje smo igrace i uopsteno ekipu prosle polusezone maximalno omalovazavali i pljuvali koga smo stigli ali evo tek sad vidimo koliko nam je ekipa ustvari vrijedila, nas mentalitet pozz..

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 01 sep 2013, 20:10

lukavcan je napisao/la:Svoje smo igrace i uopsteno ekipu prosle polusezone maximalno omalovazavali i pljuvali koga smo stigli ali evo tek sad vidimo koliko nam je ekipa ustvari vrijedila, nas mentalitet
To je to.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 01 sep 2013, 20:17

Statistika:

slika

Barem po pola prekršaja na obje strane i po jedan ofsajd na obje strane su u domenu mašte, dakle nepostojani. Kenan se trudio cijelu utakmicu da bude u centru pažnje. U jednom je trenutku nakon neke gužve u naših 16, lopta je izbačena, završila na drugoj strani, mi smo imali napad lopta otišla u gol aut nakon šuta Džanića i tek kada je krenuo golman s 5 izvođenjem gol auta, sudija je zaustavio igru i pozvao naša zadnja dva igrača (Joge i Čejva) da iz naših 16 dođu do njega na nekih 20 m od gola gostiju da bi im nešto prigovorio i odmah nastavio igru, dakle zahvaljujući njemu mi nismo imali odbrane nakon tog "prekida", sreća pa ekipa Mladosti to nije znala da kapitalizira.

sova12
Kontakt:

Post Postao/la sova12 » 01 sep 2013, 20:34

može se mjeriti , brojati , pisati ...svašta...danas je u lukavcu bila katastrofa..bojim se kad nam dodje ekipa koja zna igrati(gračanica , bihać) kako ćemo proć..nemamo sredine , (davno sam napisao) sad nemamo ni odbranu , (rasklopio je crnkić)..giga , jasko , šuba + neki novi bek (umjesto migija)..jednostavno ...a crnkić pravi mjetoJOGETU , ČEJVANOVIĆU... i raštima ono što je funkcionisalo...ccccccc.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.