xaviesta je napisao/la:Ma ja, baš ti ono naumpadne prodaja čarapa i to u žaru borbe. Isto da igraš lopte s nekim romima pa kažeš nekom idi popravi mi košobran, naravno nisi ništa loše mislio
Ali odbranit će ga bošnjo, šta oćekivati od ljudi koji kad hoće da uplaše dijete kažu ukrast će te cigani.
Čitav klub ga brani, o navijačima da i ne govorim, brane ga i pojedini analitičari fudbala u Italiji, a što ga ne bi i ja branio? Izašao je u javnost, pojeo je svoje ****, izvinuo se, rekao da nije tako mislio, da je provokacija za provokaciju bila, to rade normalni ljudi. Pogotovo ga branim, jer Lulić je u reprezentaciji momak koji je došao mirno i koji ne pravi nikakve probleme i siguran sam da nije mislio uvrijedit Rudigera jer je crnac, nego ga uvrijedit jer je mlad, zelen i došao je u Rim
tek prije godinu i po dana; e sad nastranu što su kod nas takve izjave i uvrede normalne, to nema opravdanja, to je priča za sebe. Al baš Lulić rasista, igrao je sa tamnoputim igračima u Švicarskoj od juniora i sigurno ima dobrih prijatelja takvih, a ovamo Suarez neće da se rukuje sa Evrom, ali Lulić ispade kralj svih rasističkih poteza.