Ok..HvalaAdi_Zepce je napisao/la:Getafe vs Atl.Madridmeho-medo je napisao/la:Koju utamicu TV 1 prenosi veceras
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Gledam ovu utakmic između Valencie i Reala, pa italijani su mila majka kakvi su ovi prgavci španci.
Ne može čovjek napraviti faul da se odmah ne posvađaju svi igrači na terenu

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma i u Italiji je ovako u derbijima samo što mnogi ne shvataju da je Valenciji ova tekma isto kao Inter-Milan ili nešto sličnoBianconeri1988 je napisao/la:Gledam ovu utakmic između Valencie i Reala, pa italijani su mila majka kakvi su ovi prgavci španci.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Tekma Real-Valencia,ako gledamu svu povijest je veca nego Inter-Milan.Pomenuti talijanski derbi je samo gradski,dok meč Valencije i Reala ima i političku pozadinu.LBJ MVP je napisao/la:Ma i u Italiji je ovako u derbijima samo što mnogi ne shvataju da je Valenciji ova tekma isto kao Inter-Milan ili nešto sličnoBianconeri1988 je napisao/la:Gledam ovu utakmic između Valencie i Reala, pa italijani su mila majka kakvi su ovi prgavci španci.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Pa na to sam i ja mislio,al ti si bolje pojasnio.Isto kao i Real-Barca,Real-AthleticAdi_Zepce je napisao/la:Tekma Real-Valencia,ako gledamu svu povijest je veca nego Inter-Milan.Pomenuti talijanski derbi je samo gradski,dok meč Valencije i Reala ima i političku pozadinu.LBJ MVP je napisao/la:Ma i u Italiji je ovako u derbijima samo što mnogi ne shvataju da je Valenciji ova tekma isto kao Inter-Milan ili nešto sličnoBianconeri1988 je napisao/la:Gledam ovu utakmic između Valencie i Reala, pa italijani su mila majka kakvi su ovi prgavci španci.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Najveci derbi kod zabara je onaj u srcu Italije, znaci Lazio : Roma
Sve ostalo je mala maca, o tome bruji citav Rim (Italija) a bogami prica se da bruji i po vatikanskim balkonima.

Sve ostalo je mala maca, o tome bruji citav Rim (Italija) a bogami prica se da bruji i po vatikanskim balkonima.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma nisam mislio samo na večerašnju utakmicu.
Pogledajte inače prosjek žutih kartona u Primeri, skoro svaka utakmica 5 ili 6 kartona i što je najgore polovica tih kartona bude zbog koškanja i svađanje, a ne zbog neke grube igre.
Pogledajte inače prosjek žutih kartona u Primeri, skoro svaka utakmica 5 ili 6 kartona i što je najgore polovica tih kartona bude zbog koškanja i svađanje, a ne zbog neke grube igre.
Ž '21!
Spanska liga sem sto posjeduje najvece genijalce i najbolje igrace svijeta posjeduje i one mracne igrace 
To je najljepsa liga za gledati a ujedno i najgora.
Toliko madzionicara ima ali u isto vrijeme i toliko mesara , prgavaca i glumaca.
Zato i jeste toliko jaka
Valencija - Real je svakako mnogo atraktivnija utakmica nego recimo Chelsea-Liverpool, Milan-Inter.
Uvjek puna golova,atraktivnih poteza,borbenosti i na kraju krajeva sudija koji u 99% slucajeva nasilje za Real.

Toliko madzionicara ima ali u isto vrijeme i toliko mesara , prgavaca i glumaca.
Zato i jeste toliko jaka

Valencija - Real je svakako mnogo atraktivnija utakmica nego recimo Chelsea-Liverpool, Milan-Inter.
Uvjek puna golova,atraktivnih poteza,borbenosti i na kraju krajeva sudija koji u 99% slucajeva nasilje za Real.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Dva kluba posjeduju te igrače i drže monopol u ligi.Reuf je napisao/la:Spanska liga sem sto posjeduje najvece genijalce i najbolje igrace svijeta posjeduje i one mracne igrace
Zato i jeste toliko jaka
Drugi bold

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Imal boljih igraca od tih u svijetu ?Saurman je napisao/la:Dva kluba posjeduju te igrače i drže monopol u ligi.Reuf je napisao/la:Spanska liga sem sto posjeduje najvece genijalce i najbolje igrace svijeta posjeduje i one mracne igrace
Zato i jeste toliko jaka
Drugi bold
Ko ima bolje igrace ? Nabroj mi te igrace

Drugi bold je tvoje nepoznavanje ova 2 kluba tradicije , mrznje , politike i rivaliteta.
Nazvati duel Valencie-Reala atraktivnijim od npr Milan - Inter je ......... 

- tyler durden
- Kontakt:
ojjj BA Reufaaaaa

Drug nemoj se ovom liku pravdati.Moj ti je savjet ne ulazi sa njim u rasprave,on je jedan veliki provokator da ti kazes da je snijeg bijel on bi tvrdio da je crnReuf je napisao/la:Imal boljih igraca od tih u svijetu ?Saurman je napisao/la:Dva kluba posjeduju te igrače i drže monopol u ligi.Reuf je napisao/la:Spanska liga sem sto posjeduje najvece genijalce i najbolje igrace svijeta posjeduje i one mracne igrace
Zato i jeste toliko jaka
Drugi bold
Ko ima bolje igrace ? Nabroj mi te igrace
Drugi bold je tvoje nepoznavanje ova 2 kluba tradicije , mrznje , politike i rivaliteta.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sta znaci rijec atraktivan.
kad svaka utakmica bude djelo jednog igraca i bude od 0 do 2 gola na utakmici.
Gdje vise valjanja i plakanja vidis nego dodira lopte.
Atraktivnija utakmica u Spaniji je samo Barcelona - Real
Valencija i Real decenijama igraju najdinamicnije utakmice jer gaje slican stil igre.
Kontre i stalna trka.
Ako ti je MIlan vs Inter zanimljiva utakmica onda zaista ne znam
Naravno da nije veca ipak je to jedan od najvecih gradskih derbija iako u Italiji ima veci...
kad svaka utakmica bude djelo jednog igraca i bude od 0 do 2 gola na utakmici.
Gdje vise valjanja i plakanja vidis nego dodira lopte.
Atraktivnija utakmica u Spaniji je samo Barcelona - Real
Valencija i Real decenijama igraju najdinamicnije utakmice jer gaje slican stil igre.
Kontre i stalna trka.
Ako ti je MIlan vs Inter zanimljiva utakmica onda zaista ne znam

Naravno da nije veca ipak je to jedan od najvecih gradskih derbija iako u Italiji ima veci...
A ti kao pratis jedan od tih duela, nisi kompatentanSaurman je napisao/la:Nazvati duel Valencie-Reala atraktivnijim od npr Milan - Inter je .........

- tyler durden
- Kontakt:
Hulaga je napisao/la:A ti kao pratis jedan od tih duela, nisi kompatentanSaurman je napisao/la:Nazvati duel Valencie-Reala atraktivnijim od npr Milan - Inter je .........

Yock eto ti pratiš.Hulaga je napisao/la:A ti kao pratis jedan od tih duela, nisi kompatentanSaurman je napisao/la:Nazvati duel Valencie-Reala atraktivnijim od npr Milan - Inter je .........

- tyler durden
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Yock eto ti pratiš.Hulaga je napisao/la:A ti kao pratis jedan od tih duela, nisi kompatentanSaurman je napisao/la:Nazvati duel Valencie-Reala atraktivnijim od npr Milan - Inter je .........
sta se javljas,nisi kompAtentan

- Sarajlijc@
- Kontakt:
To moze izjaviti neko ko nikad u zivotu nije iskusio slast gradskog derbijaSaurman je napisao/la:Nazvati duel Valencie-Reala atraktivnijim od npr Milan - Inter je .........

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne mogu 2 kluba imati monopol.
To je haman duopol.
Može jedan, dakle samo je Bundesliga monopolistička, jer Bayern ima monopol.

Može jedan, dakle samo je Bundesliga monopolistička, jer Bayern ima monopol.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.