Nejasno je što nije produžio na ulaz. Otvorena mu desna strana skroz.
Bio bi vjerovatno faul koš.
Baš choke i veliki minus moj Jimmy.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Nejasno je što nije produžio na ulaz. Otvorena mu desna strana skroz.
Koji kompleksi peru lakersove navijace hahahahahah. Imam drugova koji navijaju za lakerse i samo zive za to da Boston izgubi
Justin je napisao/la: ↑22 maj 2022, 16:16ronaldo99 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 19:02Uopste ih ne pisrespektujem vec kazem kako jes, realno kad sagledas ako Boston ostane kompletan Miami se tu ne pita mnogo, jednostavno je Boston trenutno bolja ekipa i imaju puno vise igraca koji mogu isporuciti, ovi to nemaju ovise o Butlleru i Hero sa klupe, Bam je bas minus igrac za sada i overrated![]()
Mislim da su ovo možda i koraci, kad je potpuno iskontrolisao loptu napravio je 3/4 koraka (mada nisam više siguran šta su koraci a šta nisu s nekih 100 pravila dodatnih). Gazio je liniju minimalno, da postoji snimak iz drugog ugla jasno bi se vidjelo. Mada ona trica što je pogodio za minus dva
Stvarno nevjerovatan potez, mogao je komotno pretrčati, zaobići Horforda a on uzima najgoru moguću opciju i naravno da će promašiti. Također, Butler i Lowry su fulili 6 slobodnih bacanja što je mnogo u odlučujućoj utakmici. Mislim da je Spoelstra pogriješio sa odlukom da Robinson ne ulazi u igru. Ekipa ti ne može ništa pogoditi za 3 a ti ne ubacuješ najboljeg šutera koji uz sve to ima i iskustvo igranja velikog finala za razliku od Vincenta i Strusa.Shategabri je napisao/la: ↑30 maj 2022, 11:38Nejasno je što nije produžio na ulaz. Otvorena mu desna strana skroz.
Bio bi vjerovatno faul koš.
Baš choke i veliki minus moj Jimmy.
Svaka cast tim tvojim drugovima, odmah se vidi da su oni pravi, istinski navijaci Lakersa
Pa što vi niste prošli 2020 pa da bude klasik Lakersi-Boston u finalu ? Ako je već Miami bio tako loš.
Pa mi smo još gori bili, glavni centar Danijel Tajs igro 37 MPG a danas ne može parketa da vidi. Kemba i Hayward sisali 60% capa a povrijeđeni bili. I takve nas je Majami jedva prošao gdje smo ispustili neke dvocifrene prednosti. Tatum 2 god mlađi, Brown i Smart skroz drugi igrači.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.