Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

emir79
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la emir79 » 20 nov 2019, 15:00

jasmin10 je napisao/la:
20 nov 2019, 12:35
emir79 je napisao/la:
20 nov 2019, 12:31
Aaaaaa cuj Hareta. Pa bolan Hare i ti se pogubio. Prvo mu je najbolje bilo kod Mese, sad mu bilo najbolje kod Cirkana :mrgreen: , kod kojeg je proveo (pazi sad) citavih 45 minuta.

Moj Hare nemoj da se vracamo u proslost, u doba kad je jedan od najvecih tada talenata u Holandiji i kapiten U17 Admir Haznadar sve bacio i dotrcao da igra za svoju Bosnu. Dok si ti odbijao redovno sve selekcije. Da ne spominjem da si prihvatio poziv U23 reprezentacije Holandije, da im budes klupa u bezveznoj selekciji i sebi za sva vremena zatvoris vrata Bosne. Tada bila takva pravila. Sreca tvoja pa FIFA promijeni pravila i ti postade A reprezentativac.

Sto se Zukanovica tice. Pa povediga sebi u Ameriku, ako mu uspijes u americkoj ambasadi kako srediti vizu. ;)

Najveca rupcaga koja je nosila dres reprezentacije, jedva ga se rijesili, a on ga brani. Pihhhhh
Ma jok trebao je kao mladi reprezentativac da odyebe Holandiju i igra za nas cirkus.
Frajer je upravu. Reprezentacija je teski cirkus.
Znam ja da bi ti volio da je rekao da je Pape bio nesto drugaciji, ali nije.
Nema on sta o Papetu da kaze. Da mu nije Papeta bilo nikad ne bi ni igrao, a kamo li bio standardan. Njegova minutaza kod Cire i Mehmeda je jasna ;)

Pa rekoh ti. Odabrao frajer NAKU olimpijsku selekciju da ne igra za Bosnu, iako je svjestan bio da A selekciji Holandije prismrditi ne moze.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 nov 2019, 15:02

Wandelanoite je napisao/la:
20 nov 2019, 12:34
Zukanovic rupcaga :rol:

Do prije pola godine ga dizali u nebesa, a sad rupcaga. Zuka je sasvim solidan stoper koji je u repci imao odlicnih nastupa.

To sto ti je Susic rodbina je druga stvar, ali samo ispadas glup ovdje i smije ti se svijet kao i prije par godina dok si branio to **** od covjeka.
Kaze jedan poveci lazov, ciji je svaki komentar manipulacija. Ko je ono menadzer od Vrsajevica? De se malo jos prosipaj.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 nov 2019, 15:08

Ghuraba je napisao/la:
20 nov 2019, 12:52

Frajer nije rekao da mu je bilo najbolje ko Cire, nego da je on drzao konce u svojim rukama, ne dopustajuci fudbalerima ili nekim lijevim likovima (menadzerima npr.) da mu sole pamet i donose odluke umjesto njega.

Zato taj isti Haznadar i jeste napravio karijeru kakvu je napravio.

Zukanovic je jedan od rijetkih fudbalera koji je krenuo iz domace lige i dogurao do jedne Rome. Momak je bio standardan u gotovo svim klubovima za koje je igrao. Napravio je karijeru o kojoj sanjaju svi oni koji pocinju da se bave fudbalom u ovoj napacenoj drzavi, a ti se nasao da ga nazivas rupcagom. Aferim, strucnjace! :salut:
Mikelini, Mirnel Sadovic, Mravac... da dalje ne nabrajam jer je dug red.

Medunjanin zna toliko Ciru da je odigrao tek 45 minuta u barazu. To je sve. Nije kompetentan o Ciri da prica.

Neka mu neko objasni slucajeve Ciro-Nadarevic, Ciro-Bajramovic, Ciro-Misimovic, Ciro-Pjanic

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 20 nov 2019, 15:08

emir79 je napisao/la:
20 nov 2019, 15:02

Do prije pola godine ga dizali u nebesa, a sad rupcaga. Zuka je sasvim solidan stoper koji je u repci imao odlicnih nastupa.

To sto ti je Susic rodbina je druga stvar, ali samo ispadas glup ovdje i smije ti se svijet kao i prije par godina dok si branio to **** od covjeka.
Kaze jedan poveci lazov, ciji je svaki komentar manipulacija. Ko je ono menadzer od Vrsajevica? De se malo jos prosipaj.
Sve je to preko Seada Susica islo kojem su tada trebale pare, jer je otanjao skroz, pa trazio od Sabita Dervisevica Audija na rate tj. da mu da nesto malo para, a ostatak ce mu pomalo davati za Audija A8 koji je tad vrijedio 80.000KM.

Perco je menadzer Vrsajevicev tj. isto smece ko tvoji rođaci Susici.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 nov 2019, 15:11

20 nov 2019, 15:08
emir79 je napisao/la:
20 nov 2019, 15:02

Sve je to preko Seada Susica islo kojem su tada trebale pare, jer je otanjao skroz, pa trazio od Sabita Dervisevica Audija na rate tj. da mu da nesto malo para, a ostatak ce mu pomalo davati za Audija A8 koji je tad vrijedio 80.000KM.

Perco je menadzer Vrsajevicev tj. isto smece ko tvoji rođaci Susici.
Rekao si Germanija lazove. Ima ljudi koji znaju i nece padati na tvoje manipulacije.

Sead u krizi sa lovom? hahahahahahahahaha

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 20 nov 2019, 15:14

Da da jedan sin u Belgiji, drugi u Splitu tada puca slobodnjake, penale, mediji ga guraju u Inter valja to sve poplacati. Zbog toga se i navalilo prodati Tinu jer je babi Seadu zaskripalo pa moljaka druge menadzere da mu daju auto posto zasto.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 20 nov 2019, 18:13

Ghuraba je napisao/la:
20 nov 2019, 12:26
Justin je napisao/la:
20 nov 2019, 05:52
Al kako ukopa Begovica. :rol:
A smijesno da on prica o ozbiljnosti i lazima. Uvijek imao nekoliko kg viska i trcao manje i od Misimovica. Uz to nas ignorisao dok je bila mogucnost da igra za Holandiju.
Nije on nikad imao problem s kilogramima, nego je jednostavno takve konstitucije i ne uklapa se u moderni fudbal gdje svih 10 fudbalera trci i igra odbranu. Osim toga, momak je rekao da nikad nije imao problem s neigranjem, ali je trazio iskren odnos selektora prema njemu. Uostalom, to je i glavni razlog sto se oprostio od reprezentacije. On je bio samo jedna u nizu zrtava na kojoj je Prosinecki pokazao svoje sposobnosti profesionalnog lazova. I Susic je bio teski manipulator, valjao je nevidjene gluposti samo da bi opravdao pozive braticu i ostaloj kompaniji iz bratove agencije, ali Robertu nije ni do koljena.

Sto se tice Holandije, svaka budala je znala da on u to vrijeme nije mogao prici njihovoj A selekciji. S druge strane, sasvim je normalno sto je izabrao da igra za njihove U selekcije, s kojima je redovno bio na velikim prvenstvima. Sutra da budem zivio u inostranstvu i da imam sina koji je vanserijski talenat, nikad mu ne bih dozvolio da igra za nase omladinske selekcije i da strucnjaci poput Muse, Karacica, Erbeza i kompanije odredjuju hoce li uopste dobiti poziv, a kamoli igrati.
Ma dobro se sjecam da su ga nasi zvali, a on iskljucio mobitel. I to je bilo u A reprezentaciju. Ali je on mislio da moze zaigrati za glavne. Ista stvar kao sto je bila sa Hajrovicem ili ovim Burnicem trenutno. Zato Kolasinca cijenim. :kafa:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 nov 2019, 12:31

Kakav si ti gospodin Harise sa merakom sam preslusao tvoj intervju.
Aferim momcino.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 21 nov 2019, 21:25

Jos jedan njegov intervju: :thumbup:

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 22 nov 2019, 01:16

Apsurdno je ocekivati bilo kakav uspjeh kad u savezu imas korumpirane ljude. Ti ljudi postavljaju nestrucne selektore (jer im je to u interesu), a ti selektori imaju neprofesionalne fudbalere, sto im svakako ide u prilog. Haris je u oba intervjua spomenuo slucaj 'Japan', kad sve ove nase 'zvijezde' nisu zeljele da putuju tamo. Svaki ozbiljan selektor bi sve njih istog momenta prekrizio, a u slucaju da to ne uradi - svaki ozbiljan savez bi prekrizio njega. Zamislimo samo da se u jednoj Njemackoj desila slicna situacija i da su njihovi fudbaleri odbili igrati prijateljske utakmice. Nema veze, mi cemo opet u zvijezde zakivati Dzeke, Pjanice, Spahice i ostale bh igracine.

Dobro je Medunjanim rekao, da smo imali iole ozbiljan pristup, sad smo trebali ici bar na 4. veliko prvenstvo. Prosle kvalifikacije nas je kostao strucnjak Bazdarevic i utakmica protiv superjakog Kipra. Kvalifikacije prije toga nas je kostao strucnjak Susic i ponovo utakmica protiv superjakog Kipra. Potom u barazu stupa na scenu znalac Mehmed i odmah u dvomecu s Ircima pokazuje da je trenerski mag. Koliko su ova trojica ozbiljni treneri, dovoljno govore rezultati koje su postigli u periodu prije i poslije vodjenja nase reprezentacije.

Da imamo normalne ljude u savezu, prvi korak bi bio dovodjenje kvalitetnog stranog trenera, koji nece dozvoliti cirkus na okupljanjima. Bolje da plate njega, nego da ulazu u neke lijeve gluposti. Nama treba trener koji ce kompletno svoje vrijeme podrediti reprezentaciji, a ne kao sto smo imali dvojicu koji su 95% svog vremena provodili u Parizu i kao sto sad imamo treceg, koji 95% svog vremena provodi u Zagrebu. Treba nam strucnjak koji ce drzati konce u svojim rukama, koji nece dozvoliti kasnjenje na okupljanja i treninge, koji nece dozvoliti pijanke, koji nece dozvoliti da igraci odredjuju gdje ce se trenirati, koji ce samostalno odlucivati kome ce se slati pozivi, koji nece dopustiti uplitanje menadzera i ostale bagre, koji nece...

Nakon sto su oprostili igraci koji su imali maksimalno ozbiljan pristup i koji su 90' ginuli na terenu (Mujdza, Salihovic, Lulic, Ibisevic, Medunjanin, Begovic), mi danas imamo to sto imamo - primili smo skoro 20 golova u kvalifikacijama i nije nas dobio samo onaj ko nije ni zelio. Nema veze, mi cemo nastaviti da pljujemo Lulica, a u nebesa cemo dizati Dzeku, koji ni sam ne zna kad je zadnji put potrcao u dresu reprezentacije. Njemu svaka cast na svemu, ali daleko je on od kapitenske trake i uloge lidera na terenu. Ima ogroman autoritet u nasem fudbalu, a nikad nije ni pomislio pobuniti se protiv svih tih stvari, sto dovoljno govori da ni on sam nije daleko od njih.

U svakom slucaju, najveci debili u svemu ovome smo mi navijaci koji ovo uopste dozivljavamo. Hladno prestati ici na utakmice (i pratiti ih uopste), pa nek Dzeko igra sarajevskim jalijasima s kojima organizuje pijanke za vrijeme priprema.
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 22 nov 2019, 01:33, ukupno mijenjano 1 put.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 22 nov 2019, 01:20

Ne znam stvarno, zar su nam ovi menadzeri tako opasni, pa **** reketaše po Bosni, menadzeri su **** tipovi, a još dodje Robi koji bi trebalo da ima dovoljno para da uziva cijeli zivot, ali jok, on bi jos da gura razne igrace za sicu, ili gore pomenuti bas donose vrece love. :D

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 22 nov 2019, 01:31

Meni jedan od najdražih...ali jarane, da ste Lulic i ti bili tako pricljivi kad ste trebali biti, mozda bismo i ugledali 2 SP i 2 EP o kojima pricas.

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 22 nov 2019, 08:56

Medunjanin je u prvoj izjavi rekao da su mozda neki od njih pogrijesili sto nisu povukli rucnu na vrijeme. Tako da se da zakljuciti da se vjerovatno sleglo i prihvatilo da je to kod nas norma. Znao je i Medunjanin doci na pripreme sa kojom kilom viska, na terenu bio spor ko puz, ali sa njim smo barem imali pouzdanog igraca koji je zna opaliti sa 20 metara u trenutcima ocaja i da mozes ocekivati gol. Mi vjerovatno ne bismo ni dosli do Irske u barazu da nije bilo njega. Imao je veliki doprinos (veci nego Lulic po meni) i za to mu veliko hvala.

Eh sto se Lulica tice, malo mi je komicno kako je rekao da misli da je Lulic ono izjavio zato sto zeli da se nesto promijeni u reprezentaciji. Lulic nije ono rekao u medijima, vec su ga kamere uhvatile u privatnom razgovoru sa Handanovicem. A kad ga je Safet napao u medijima, Lulic je ovo izjavio:
Moram biti iskren, svi mi koji smo igrali za reprezentaciju, živimo vani i igramo van BiH, i kada dođemo kući, sasvim je normalno da poželiš porodicu, i kolače, kako sam i rekao i poklone, popiti i pojesti. U tom smislu sam sve ono rekao
– Nisam razmišljao u tom smislu da li je kamera uključena ili ne. Ništa od onog što sam rekao nije se odnosilo da smo radili neprofesionalno, Bože sačuvaj. Svi koji su dolazili na okupljanja, su radili maksimalno profesionalno i predano. Sve se odnosilo na činjenicu da čovjek jednostavno poželi kuću, porodicu – napominje Lulić.
Sto ne kazem da nije upravu, ali ono nije izjavio razmisljajuci kako ce te njegove rijeci nesto promijeniti, vec je ulovljen u kezualnom razgovoru sa kolegom iz suprotnog tima. Necemo romantizirati to.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 06 dec 2019, 14:52

:mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Tili
Kontakt:

Post Postao/la Tili » 06 dec 2019, 20:26

Imamo Tina Svena Susica sta ovaj puz radi na podf. rep.BiH :kafa:

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 14 apr 2020, 22:02

Zagonetan u podcastu Opsajd: "Prva priča šta je bilo novinara je pita „kakva je atmosfera?“. PA BOLI ME BRIGA KAKVA JE ATMOSFERA, nema sistema, ne znamo šta igramo, ALI JE BITNO SAMO DA JE ATMOSFERA DOBRA!"

Za Prosinečkog: "Kad sam vidio Robia prvi put, ja sam rekao ma nema ništa od ovoga ba" :rol:

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 14 apr 2020, 23:06

Momak je realno rekao za sebe nebitan sam ja ba navikao sam, ali sve je haos.
Vecinu smo i mi ovdje pisali, pljuvali negodovoli a sada kada on prica, pljujete momka fol nebitan.
Nepostoji nijedan od vas koji bi u ranim 20-tim postupio drugacije ba,..
Repka im sluzi za okupljanje pijancenje...Znamo mi svi o kojim se igracima radi ba Dzeko prvi vec par godina ali eto to je Dzeko pa mu svaki klosarluk prolazi.
Odavno je barem jednu utakmicu zasluzio da bude klupiran, da se barem zamisli. Ipak je on neki faktor tu da neke stvari radi.

Oko selektora i svega drugog nista sto nismo i sami znali, javasluk i privatna prcija pojedinih u savezu.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 apr 2020, 11:23

Problema su i igraci. Navijaci i javnost uvijek štite igrace prije nego selektora. Safet, Meša ili Roby da su recimo odstranili Dzeku ili Pjanica pa digla bi se revolucija gdje ces na igrace. Problem je sto su pojedinci iznad reprezentacije i nedodirljivi su.

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 15 apr 2020, 11:56

Slazem se s 90% stvari i puno toga je Haris onako direktno i bez umotavanja rekao (sto mnogi ne smiju). Medjutim, i on sebe debelo precjenjuje. Imas utisak da se radi o Iniesti, a ne o nekom prosjecnom fudbaleru. Kaze, protiv Argentine je trebala igrati ekipa koja je izborila prvenstvo. Sve ok, ali nije mi jasno sta je ocekivao - da igramo s njim, Pjanicem, Misimovicem i Lulicem u veznom redu, a u napadu s Dzekom i Ibisevicem? Kaze, ako tu krene po zlu, onda nesto mijenjaj i eksperimentisi. Kao da ti u te 3 utakmice na SP imas vremena za eksperimentisanje i kao da mozes igrati s petoricom igraca koji u defanzivi ne postoje. :rol: Po meni je on za reprezentaciju odigrao taman koliko i zasluzuje, ako ne i malo vise od toga i ne vidim razloga da se buni sto nekad nije igrao vise. A, svaka cast za sve ostalo ste je rekao vezano za 'strucnjake' koji su nas vodili zadnjih 10+ godina.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 apr 2020, 12:11

Potvrdio je ono što se i pričalo za selektore. Papeta je koštala tvrdoglavost i tjeranje inata, Meša je ko biva bio moderan sa pripremama utakmice ali je nažalost imao atrofiju testisa a crni žuti nije znao ni imena :rol:

Cirkus, žao mi je što se ovo oko virusa izdešavalo jer mislim da bi Duško doveo malo u red sve ovo jer je takav lik po prirodi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.