FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
-
- Interni moderator
- Kontakt:
I brkatom gmazu takodje puno uspjela i sreće...još da su trebinjska braća tu,gdje bi vam kraj bio...valjda lutvo ne plati ceh u nedelju ako vas još jedno selo namlatara...drž se lojoOsim13 je napisao/la:Puno sreće Hariju Mata Hariju u njegovom novom projektu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Odakle @karinaGarda poveznica sa kriminalom nesudjenog selektora? Pa u vrijeme dok je nesudjeni selektor radio kriminal sa trebinjskom bratijom, vasa podrinjska bratija igrala najvise 3. ligu?! Kakvo je ovo prozivanje?staragarda je napisao/la:I brkatom gmazu takodje puno uspjela i sreće...još da su trebinjska braća tu,gdje bi vam kraj bio...valjda lutvo ne plati ceh u nedelju ako vas još jedno selo namlatara...drž se lojoOsim13 je napisao/la:Puno sreće Hariju Mata Hariju u njegovom novom projektu
? ? <3
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisi ti u vinklu da bi skonto...hajd navij sebi sta od lepe lukic i nasijeci suđukedvokorak je napisao/la:Odakle @karinaGarda poveznica sa kriminalom nesudjenog selektora? Pa u vrijeme dok je nesudjeni selektor radio kriminal sa trebinjskom bratijom, vasa podrinjska bratija igrala najvise 3. ligu?! Kakvo je ovo prozivanje?staragarda je napisao/la:I brkatom gmazu takodje puno uspjela i sreće...još da su trebinjska braća tu,gdje bi vam kraj bio...valjda lutvo ne plati ceh u nedelju ako vas još jedno selo namlatara...drž se lojoOsim13 je napisao/la:Puno sreće Hariju Mata Hariju u njegovom novom projektu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
@staraKarina „sudjuka“? Mi zvorniććććani <3
? ? <3
.......................................NEKA BUDE UZ BOŽIJU POMOĆ
....................
.............................................................BUDI I TI TUZLA CITY
...............................................................
.....................Mirza Varešanović novi trener FK Tuzla City
26 .februar 2019

Mirza Varešanović je od danas i zvanično trener Tuzla Citya. Nakon što je doputovao iz Engleske, odmah se uputio ka Simin Hanu, gdje je obavljen razgovor, te zatim potpisan i ugovor između trenera i “tuzlanskih građana”,
Ugovor je potpisan sa čelnicima kluba, a traje do ljeta. Ukoliko norme koje su postavljene pred Varešanovića budu ispunjene, isti će vjerovatno biti i produžen. Jedini i glavni cilj Tuzla Citya jeste opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Ekipa se trenutno nalazi na 10. poziciji, te sa samo 20 bodova na svom kontu nije daleko od zone koja vodi u niži rang takmičenja.
Varešanović će već u srijedu obaviti prvi trening sa ekipom, a za vikend ga čeka prva utakmica protiv ekipe NK Čelik na stadionu Tušanj. Varešanović preuzima kormilo od strane Slobodana Starčevića, a ostaje da vidimo kako će se snaći u ni malo lakoj situaciji za ekipu iz Simin Hana.
Kroz svoju trenersku karijeru vodio je Velež, Sarajevo i ekipu Olimpika sa kojom je osvojio Kup Bosne i Hercegovine.
SportSport.ba
https://www.dnevni.host/2019/02/26/mirz ... 5b2sLeuABE
....................

.............................................................BUDI I TI TUZLA CITY

.....................Mirza Varešanović novi trener FK Tuzla City
26 .februar 2019

Mirza Varešanović je od danas i zvanično trener Tuzla Citya. Nakon što je doputovao iz Engleske, odmah se uputio ka Simin Hanu, gdje je obavljen razgovor, te zatim potpisan i ugovor između trenera i “tuzlanskih građana”,
Ugovor je potpisan sa čelnicima kluba, a traje do ljeta. Ukoliko norme koje su postavljene pred Varešanovića budu ispunjene, isti će vjerovatno biti i produžen. Jedini i glavni cilj Tuzla Citya jeste opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Ekipa se trenutno nalazi na 10. poziciji, te sa samo 20 bodova na svom kontu nije daleko od zone koja vodi u niži rang takmičenja.
Varešanović će već u srijedu obaviti prvi trening sa ekipom, a za vikend ga čeka prva utakmica protiv ekipe NK Čelik na stadionu Tušanj. Varešanović preuzima kormilo od strane Slobodana Starčevića, a ostaje da vidimo kako će se snaći u ni malo lakoj situaciji za ekipu iz Simin Hana.
Kroz svoju trenersku karijeru vodio je Velež, Sarajevo i ekipu Olimpika sa kojom je osvojio Kup Bosne i Hercegovine.
SportSport.ba
https://www.dnevni.host/2019/02/26/mirz ... 5b2sLeuABE
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 27 feb 2019, 17:08, ukupno mijenjano 4 puta.
Ja volim FK Tuzla City
....................
......................02.03. 2018 P.L. B i H. 21. KOLO Stadio Tušanj ,Tuzla 15:00
........................................... FK Tuzla City - NK ČELIK
.......................................
............................
Sudija: Bilbija Luka- Prijedor
Prvi međašni: Smiljanić Aleksandar - Laktaši
Drugi međašni :Radaković Igor - Prijedor
4.Sudija Musić Admir - Sarajevo
Kontrolor suđenja :Čalija Džemal - Sarajevo
Delegat:Čalija Džemal - Sarajevo
.......
....................

......................02.03. 2018 P.L. B i H. 21. KOLO Stadio Tušanj ,Tuzla 15:00
........................................... FK Tuzla City - NK ČELIK
.......................................

Sudija: Bilbija Luka- Prijedor
Prvi međašni: Smiljanić Aleksandar - Laktaši
Drugi međašni :Radaković Igor - Prijedor
4.Sudija Musić Admir - Sarajevo
Kontrolor suđenja :Čalija Džemal - Sarajevo
Delegat:Čalija Džemal - Sarajevo
.......

Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 28 feb 2019, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
nije ti to slika sloge nego slobodine utakmice!
.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 01 mar 2019, 09:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
kuknjava kuknjavastaragarda je napisao/la:I brkatom gmazu takodje puno uspjela i sreće...još da su trebinjska braća tu,gdje bi vam kraj bio...valjda lutvo ne plati ceh u nedelju ako vas još jedno selo namlatara...drž se lojoOsim13 je napisao/la:Puno sreće Hariju Mata Hariju u njegovom novom projektu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Varešanović dobio pomoćnika u FK Tuzla City
Premijerligaš ima novi stručni štab
U prostorijama FK Tuzla City danas će biti održana konferencija za medije na kojoj će biti predstavljen novi šef stručnog štaba.
A. Pašić
27.02.19. 10:09
..
Tuzlaci su uslijed loših rezultata odlučili se razići sa dosadašnjim trenerom Slobodanom Starčevićem, a povjerenje da vodi klub u nastavku sezone ukazano je Mirzi Varešanoviću, koji je dobio i pomoćnika.
Varešanoviću će na klupi Tuzla Citya asistirati dosadašnji trener Gradine Samir Adanalić, kojeg će, s druge strane, u Srebreniku naslijediti nekada istaknuti igrači Slobode Nedžad Bajrović i Suad Jašarević.
.......
..............................................................Samir Adanalić
"Obavještavamo navijače i sportsku javnost da je dosadašnji šef struke plavih, Samir Adanalić, prihvatio poziv FK Tuzla City gdje će obavljati funkciju pomoćnog trenera", potvrdili su iz Gradine.
Sa bh. premijerligašem Varešanović i Adanalić su dogovorili saradnju do kraja sezone, s tim da će ugovor, ukoliko budu ispunjeni ciljevi s obje strane, biti produžen.
Tuzla City se nakon 20 odigranih kola nalazi na desetoj poziciji.
Premijerligaš ima novi stručni štab
U prostorijama FK Tuzla City danas će biti održana konferencija za medije na kojoj će biti predstavljen novi šef stručnog štaba.
A. Pašić
27.02.19. 10:09
..

Tuzlaci su uslijed loših rezultata odlučili se razići sa dosadašnjim trenerom Slobodanom Starčevićem, a povjerenje da vodi klub u nastavku sezone ukazano je Mirzi Varešanoviću, koji je dobio i pomoćnika.
Varešanoviću će na klupi Tuzla Citya asistirati dosadašnji trener Gradine Samir Adanalić, kojeg će, s druge strane, u Srebreniku naslijediti nekada istaknuti igrači Slobode Nedžad Bajrović i Suad Jašarević.
.......

..............................................................Samir Adanalić
"Obavještavamo navijače i sportsku javnost da je dosadašnji šef struke plavih, Samir Adanalić, prihvatio poziv FK Tuzla City gdje će obavljati funkciju pomoćnog trenera", potvrdili su iz Gradine.
Sa bh. premijerligašem Varešanović i Adanalić su dogovorili saradnju do kraja sezone, s tim da će ugovor, ukoliko budu ispunjeni ciljevi s obje strane, biti produžen.
Tuzla City se nakon 20 odigranih kola nalazi na desetoj poziciji.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 27 feb 2019, 13:37, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City
E moj Husiću sta si novca dao na igrace pa ti slijedi borba za opstanak,hoces nesto a ne mozes.Ko li ti dovodi te igrace
Mirza Varešanović: Samoubistvo je bilo šta mijenjati za prvu utakmicu!
Novi trener FK Tuzla City
Mirza Varešanović je novi trener FK Tuzla City.
M. Šljivak
27.02.19. 11:15

Ovaj stručnjak je tuzlanski tim preuzeo nakon što je zbog loših rezultata ekipu napustio Slobodan Starčević, a danas je Varešanović predstavljen na press konferenciji.
Uz njega će u ekipi raditi Selver Ahmetović i Samir Adanalić, dok je Mirsad Dedić ostao na poziciji trenera golmana.
Novi trener ekipe sa Tušnja istakao je kako mu je cilj da sa ekipom izbori opstanak u drutšvu najboljih.
"U nedjelju navečer sam dobio poziv od predsjednika Azmira Husića, gdje smo se dogovorili za tri minute. S obzirom na potencijal kluba i igračkog kadra nisam puno razmišljao. Ne poznajem dobro ekipu, ali mislim da imaju problem psihološke prirode. Što se tiče igračkog kadra, oni zaslužuju puno bolje mjesto od sadašnjeg. Nadam se da ću ostati mnogo duže ovdje, ali za sada je dogovor na pola sezone, pa ako izborimo opstanak uz neko obostrano zadovoljstvo da dogovorimo dužu saradnju", rekao je Varešanović.

Debi na klupi bh. premijerligaša Varešanović će imati protiv zeničkog Čelika.
"Što se tiče utakmice protiv Čelika, u istom smo problemu i mi i oni, ali nadam se da ćemo mi biti uspješniji. Neću puno mijenjati protiv Čelika, jer bi to bilo samoubistvo", dodao je novi trener tuzlanskog tima.
Novi trener FK Tuzla City
Mirza Varešanović je novi trener FK Tuzla City.
M. Šljivak
27.02.19. 11:15

Ovaj stručnjak je tuzlanski tim preuzeo nakon što je zbog loših rezultata ekipu napustio Slobodan Starčević, a danas je Varešanović predstavljen na press konferenciji.
Uz njega će u ekipi raditi Selver Ahmetović i Samir Adanalić, dok je Mirsad Dedić ostao na poziciji trenera golmana.
Novi trener ekipe sa Tušnja istakao je kako mu je cilj da sa ekipom izbori opstanak u drutšvu najboljih.
"U nedjelju navečer sam dobio poziv od predsjednika Azmira Husića, gdje smo se dogovorili za tri minute. S obzirom na potencijal kluba i igračkog kadra nisam puno razmišljao. Ne poznajem dobro ekipu, ali mislim da imaju problem psihološke prirode. Što se tiče igračkog kadra, oni zaslužuju puno bolje mjesto od sadašnjeg. Nadam se da ću ostati mnogo duže ovdje, ali za sada je dogovor na pola sezone, pa ako izborimo opstanak uz neko obostrano zadovoljstvo da dogovorimo dužu saradnju", rekao je Varešanović.

Debi na klupi bh. premijerligaša Varešanović će imati protiv zeničkog Čelika.
"Što se tiče utakmice protiv Čelika, u istom smo problemu i mi i oni, ali nadam se da ćemo mi biti uspješniji. Neću puno mijenjati protiv Čelika, jer bi to bilo samoubistvo", dodao je novi trener tuzlanskog tima.
Ja volim FK Tuzla City
Varesanovic i Dedic kombimacija kao nekad.Dali ce i ovaj put neko glavom da plati od protivnickih trenera ostaje da se vidi 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Varešanović: Nemam puno vremena za upoznavanje, ali se nadam najboljem
27.02. 2019

- Mirza Varešanović je zvanično novi trener Tuzla Cityja naslijedivši na toj poziciji Slobodana Starčevića koji je nakon poraza od Sarajeva prošlog vikenda podnio ostavku.
Sada već bivšem treneru se zahvalio i sportski direktor Almir Husić koji je istakao da je ovaj potez korektan obzirom da ekipi nije išlo. Na današnjem predstavljanju Varešanović je rekao da je dogovorena saradnja do kraja sezone, a da će tek onda pričati o eventualnom produženju ugovora.
“S predsjednikom Husićem sam se čuo u nedjelju i vrlo brzo smo se dogovorili, znajući kakav je čovjek, kakav projekat i igrače ima. Danas ću voditi prvi trening ekipe, a do utakmice protiv Čelika ću imati još dva treninga. Toliko imam vremena da upoznam ekipu za koju smatram da je Starčević ostavio fizički dobro pripremljenu”, rekao je novi Tuzla Citjya i dodao:
“Jedinu zamjerku imam kod selektiranja jer vidim da nema igrača koji znaju zadržati loptu. Sa svakim igračem ću pojedinačno obaviti razgovor jer mislim da je glavni problem ovog tima psihiloške prirode.”
Istakao je da već poznaje dosta igrača, među kojima ima onih sa dosta iskustva, ali je podvukao da je hendikep što dolazi veoma bitna utakmica sa Čelikom u kojoj se očekuje povratak na pobjednički kolosijek.
“Sigurno da za ovako kratak period ne mogu napraviti velike promjene, ali ćemo svi zajedno dati sve od sebe da krenemo uspješno i izborimo opstanak u Premijer ligi”, izjavio je na kraju Mirza Varešanović.
Utakmica između Tuzla Cityja i Čelika je na rasporedu u subotu na Tušnju sa početkom u 15 sati.
27.02. 2019

- Mirza Varešanović je zvanično novi trener Tuzla Cityja naslijedivši na toj poziciji Slobodana Starčevića koji je nakon poraza od Sarajeva prošlog vikenda podnio ostavku.
Sada već bivšem treneru se zahvalio i sportski direktor Almir Husić koji je istakao da je ovaj potez korektan obzirom da ekipi nije išlo. Na današnjem predstavljanju Varešanović je rekao da je dogovorena saradnja do kraja sezone, a da će tek onda pričati o eventualnom produženju ugovora.
“S predsjednikom Husićem sam se čuo u nedjelju i vrlo brzo smo se dogovorili, znajući kakav je čovjek, kakav projekat i igrače ima. Danas ću voditi prvi trening ekipe, a do utakmice protiv Čelika ću imati još dva treninga. Toliko imam vremena da upoznam ekipu za koju smatram da je Starčević ostavio fizički dobro pripremljenu”, rekao je novi Tuzla Citjya i dodao:
“Jedinu zamjerku imam kod selektiranja jer vidim da nema igrača koji znaju zadržati loptu. Sa svakim igračem ću pojedinačno obaviti razgovor jer mislim da je glavni problem ovog tima psihiloške prirode.”
Istakao je da već poznaje dosta igrača, među kojima ima onih sa dosta iskustva, ali je podvukao da je hendikep što dolazi veoma bitna utakmica sa Čelikom u kojoj se očekuje povratak na pobjednički kolosijek.
“Sigurno da za ovako kratak period ne mogu napraviti velike promjene, ali ćemo svi zajedno dati sve od sebe da krenemo uspješno i izborimo opstanak u Premijer ligi”, izjavio je na kraju Mirza Varešanović.
Utakmica između Tuzla Cityja i Čelika je na rasporedu u subotu na Tušnju sa početkom u 15 sati.
Ja volim FK Tuzla City
....................
....................... MIRZA VAREŠANOVIĆU DOBRO DOŠAO U TUZLA CITY

....................

....................... MIRZA VAREŠANOVIĆU DOBRO DOŠAO U TUZLA CITY

Ja volim FK Tuzla City
- tuzlak1987
- Kontakt:
Opaopaopa sa Lošom do titula. Sok na razgadjanje za sve menadzerske igrace!
-
- Kontakt:
Ispreskakali te na nasoj temi pa doso ovde nekog zajebavat za sokice?Kod sence nema ni za sokic 

- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ma jos mi nije na pitanje odgovorio bjezi ko pi cka.Sariel1987 je napisao/la:Ispreskakali te na nasoj temi pa doso ovde nekog zajebavat za sokice?Kod sence nema ni za sokic
A docekacu ga na svakoj temi nece ziv ostat.

Reko sam mu posto voli kakit da on nam predlozi nesto pametno,da nas organizuje....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
Ckapi bio ckapi osto.pametologBrcanskamalta je napisao/la:Ma jos mi nije na pitanje odgovorio bjezi ko pi cka.Sariel1987 je napisao/la:Ispreskakali te na nasoj temi pa doso ovde nekog zajebavat za sokice?Kod sence nema ni za sokic
A docekacu ga na svakoj temi nece ziv ostat.
Reko sam mu posto voli kakit da on nam predlozi nesto pametno,da nas organizuje....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.