Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Drugi za danas:
Bargnani under 20,5
Wallace under 13,5
Real 1
Tsonga 1
Garnett over 14,5
Buhl 1
Lulea kp1
Sta mislite?
Bargnani under 20,5
Wallace under 13,5
Real 1
Tsonga 1
Garnett over 14,5
Buhl 1
Lulea kp1
Sta mislite?
SAMO ČELIK !
Arsnal rezerve 1
- Siljoninho
- Kontakt:
Vancouver Canucks - Phoenix Coyotes 1/1, dojava
-
- Kontakt:
Prevarantu. Hoćeš mi ti sad vratiti pare koje sam uplatio?Nexus je napisao/la:e jbg. Levadikos![]()
![]()
![]()
![]()
Izvinite ljudi, sta drugo da vam kazem
po meni veceras mali futko Bargnani over 20
, nakon povrede se vratio igrao vec tri meca a postizao mislim 8 ,14 i u proslom 19 , veceras kontra NJ kojima fali i Lopez i deron mislim da ce to biti neizvjesan mec jer i torontu fali pokoji igrac a inace kontra njih ima prosjek 26 poena na drugoj strani u izostanku ova dva igraca Kris Humphries poceo uzimati suteve te u proslom je zabio oko 30 poena granica je mislim 13 mislim da bi mogao ici preko , sto se tice miami i cikaga veceras cu jamesa over jer protiv bullsa igra dobro a nema denga koji bi ga cuvao , ima prosjek oko 33 poena kontra njih...

bob je napisao/la:po meni veceras mali futko Bargnani over 20, nakon povrede se vratio igrao vec tri meca a postizao mislim 8 ,14 i u proslom 19 , veceras kontra NJ kojima fali i Lopez i deron mislim da ce to biti neizvjesan mec jer i torontu fali pokoji igrac a inace kontra njih ima prosjek 26 poena na drugoj strani u izostanku ova dva igraca Kris Humphries poceo uzimati suteve te u proslom je zabio oko 30 poena granica je mislim 13 mislim da bi mogao ici preko , sto se tice miami i cikaga veceras cu jamesa over jer protiv bullsa igra dobro a nema denga koji bi ga cuvao , ima prosjek oko 33 poena kontra njih...
Kris Humphries sinoc 30, kontam da moze i veceras preko grane, ako ima neko da potvrdi povredu ove dvojice
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
a vidi kazu za lopeza da je out jos koju sedmicu dok deron bi se mogao vratiti ma zeznuto je predvidjeti hoceli igrati ili ne sve do 5 min. pred utakmicu a i sa deronom u ekipi mislim da bi on mogao ici preko mozda i boston 2 jer su ovi trejdovali ellisa + sto ih zezaju malo povrede a vjerujem da ce htjeti da imaju sto bolji pick prve runde ovog drafta 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
GS Warriors-Boston 2 1,60
Jasne su ambicije GS do kraja sezone, nema vise borbe za play off, nema ni pobjeda.
Nema Curryj, Ellisa, Bogut je ionako out end of the season.
Celticsi se bore i trenutno drze 7. mjesto.Svaka pobjeda je vazna do kraja za njih.
Kod njih nece biti tradea, Allen , Pierce , Garnett i Rondo ostaju.
L.James over 27,5
"James is averaging 32.7 points in his last three games against the Bulls."
L.James puno bolji u gostima i vise suta nego u Miamiju.
Ocekuje se otvorena ut. sa dosta poena, sinoc se nije proslavio sa samo 19 poena, zato ce veceras odigrati James mnogo bolje, a i dugo nije prebacio, kad ce vec u derbiju, a evo odgovaraju mu Bullsi.
Granger under 18,5
Protiv Sixersa zabija ispod svog prosjeka jer je Philadelphia odlicna odbrambena ekipa.
Sa pozicije F (SF) primaju Sixersi ispod 18 poena, zbog Igoudale.
Sinoc protiv Portlanda je bio u underu, kao i prethodnu ut. u Orlandu.
Upravo kod ekipa koje su jake pod kosem, Granger ima mnogo prostora.
Aldridge over 21,5
Rasulo koje vlada kod Knicksa ce znati iskoristiti.
Sinoc je jedini pristojno odigrao u teskom porazu, veceras ce se ekipa trgnuti i pokusati iskoristiti nevolje domacih.
Knicksi igraju prilicno lose (inace donekle solidno) odbranu u zadnje vrijeme, veceras bi Aldridge i Batum mogli zabiti dosta poena.
Samo razmisljanje;
U jednoj ut. kakva se ocekuje od Milwaukeeja i Cavsa, da ce bti dosta ofanzivna sa velikim brojem koseva rastu i sanse za Jamisona, pa i Jenningsa.
Jamison sinoc 20 poena (zadnji period ga zeznuo) ali svakako je premasio prvobitnu marginu 17,5-18,5, Jennings ce uzeti preko 20 suteva sigurno, jedno 5-6 za tri...
Ponovo Howard over 23,5 (veca granica)
Najbolji igrac Magica, u strasnoj formi, u prosloj ut. je zabio Spursima u AT&T Centru 24 poena.
Sada je u jos boljoj formi, ima prosjek suta oko 60%, i ovoga puta moze zabiti 24 poena najmanje.
GL
Jasne su ambicije GS do kraja sezone, nema vise borbe za play off, nema ni pobjeda.
Celticsi se bore i trenutno drze 7. mjesto.Svaka pobjeda je vazna do kraja za njih.
L.James over 27,5
Ocekuje se otvorena ut. sa dosta poena, sinoc se nije proslavio sa samo 19 poena, zato ce veceras odigrati James mnogo bolje, a i dugo nije prebacio, kad ce vec u derbiju, a evo odgovaraju mu Bullsi.
Granger under 18,5
Protiv Sixersa zabija ispod svog prosjeka jer je Philadelphia odlicna odbrambena ekipa.
Aldridge over 21,5
Sinoc je jedini pristojno odigrao u teskom porazu, veceras ce se ekipa trgnuti i pokusati iskoristiti nevolje domacih.
Knicksi igraju prilicno lose (inace donekle solidno) odbranu u zadnje vrijeme, veceras bi Aldridge i Batum mogli zabiti dosta poena.
Samo razmisljanje;
U jednoj ut. kakva se ocekuje od Milwaukeeja i Cavsa, da ce bti dosta ofanzivna sa velikim brojem koseva rastu i sanse za Jamisona, pa i Jenningsa.
Jamison sinoc 20 poena (zadnji period ga zeznuo) ali svakako je premasio prvobitnu marginu 17,5-18,5, Jennings ce uzeti preko 20 suteva sigurno, jedno 5-6 za tri...
Ponovo Howard over 23,5 (veca granica)

Najbolji igrac Magica, u strasnoj formi, u prosloj ut. je zabio Spursima u AT&T Centru 24 poena.
Sada je u jos boljoj formi, ima prosjek suta oko 60%, i ovoga puta moze zabiti 24 poena najmanje.
GL
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
D.lee bi mogo preko,monta ellis preso u buckse,kontam i dvicu na bostonbob je napisao/la:a vidi kazu za lopeza da je out jos koju sedmicu dok deron bi se mogao vratiti ma zeznuto je predvidjeti hoceli igrati ili ne sve do 5 min. pred utakmicu a i sa deronom u ekipi mislim da bi on mogao ici preko mozda i boston 2 jer su ovi trejdovali ellisa + sto ih zezaju malo povrede a vjerujem da ce htjeti da imaju sto bolji pick prve runde ovog drafta
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
3:0 90-ti min WINNexus je napisao/la:Arsnal rezerve 1
mogo bi jer ne znam ko ce im davati poene al dvica na boston svakako , jos cu odigrati jefersona over igra kontra feniksa vala ako oni brane dobro reket onda ne znam stanick je napisao/la:D.lee bi mogo preko,monta ellis preso u buckse,kontam i dvicu na bostonbob je napisao/la:a vidi kazu za lopeza da je out jos koju sedmicu dok deron bi se mogao vratiti ma zeznuto je predvidjeti hoceli igrati ili ne sve do 5 min. pred utakmicu a i sa deronom u ekipi mislim da bi on mogao ici preko mozda i boston 2 jer su ovi trejdovali ellisa + sto ih zezaju malo povrede a vjerujem da ce htjeti da imaju sto bolji pick prve runde ovog drafta

Dudley (Phoenix) 15,5 over
Wade (Miami) 24,5 under
Paul (Clipers) 20,5 over
Bynum (Lakers) 17,5 over
Parker(San antonio) 20,5 over
sta kazete ?
Wade (Miami) 24,5 under
Paul (Clipers) 20,5 over
Bynum (Lakers) 17,5 over
Parker(San antonio) 20,5 over
sta kazete ?
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Proslu ut. protiv BostonaPaul igrao sa maskom, nista nije moga sa njom, haman svega 3-4 asistencije uz los sut, ustvari izbjegavao ga, valjda svjestan svog problema
pa zato oprez, ako ne bude maske sigurno ce puno bolje odigrati
sretno

pa zato oprez, ako ne bude maske sigurno ce puno bolje odigrati

sretno
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Houston-Charlotte 2 4,10 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- IlPrincipino
- Kontakt:
za koja tri para smatraš da će gotovo sigurno proći?dr.van nostrand je napisao/la:GS Warriors-Boston 2 1,60
L.James over 27,5
Granger under 18,5
Aldridge over 21,5
Samo razmisljanje;
Ponovo Howard over 23,5 (veca granica)![]()
GL

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Hajmo NBA-ovci 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Da mi je to samo znati
ma ne znam, sve je to neizvjesno, josse ne zna ni hoce li Rose zaigrati, ko ce biti tradeovan, Howard jos nist ne zna, svakakve informacije kruze.
Lagano nesto stavis, rekreativno i to je to.
Sinoc je Bryant imao tesku ut. 51 minut, previse, tu bi trebao doci under, al hajd ga znaj, sta ce trener odluciti

ma ne znam, sve je to neizvjesno, josse ne zna ni hoce li Rose zaigrati, ko ce biti tradeovan, Howard jos nist ne zna, svakakve informacije kruze.
Lagano nesto stavis, rekreativno i to je to.
Sinoc je Bryant imao tesku ut. 51 minut, previse, tu bi trebao doci under, al hajd ga znaj, sta ce trener odluciti

silver & black
silver & black
- anonymousHD
- Kontakt:
Ja sam igro večeras Bynuma over i Lebrona under... 
Preksinoć ne može ništa pogoditi, ubaci samo 19 poena i obori me na kladionici, sinoć sve što je ošutao ušlo je, mater mu!

Preksinoć ne može ništa pogoditi, ubaci samo 19 poena i obori me na kladionici, sinoć sve što je ošutao ušlo je, mater mu!

Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 15 mar 2012, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
- IlPrincipino
- Kontakt:
ja odigrah i Lebrona i Bynuma over i još Bostona...to su tri para koja sam igrao...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Welcomee !!Fordinjo je napisao/la:Samo da pozdravim sve clanove foruma,ja sam novi kolacic na forumu,volim kladionicu i inace mi je specijalnost Holandske lige .probacu da ostavljam moje tipove ovde na forumu .sretno svima!!!

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.