FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zodiac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Zodiac » 08 jun 2014, 23:02

Marka po marka 4 hiljade markica :mrgreen: .

Bitno je pokazati volju a nekome je mozda marka ko nekome 50 . :)

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 08 jun 2014, 23:04

Po meni sa ovom ekipom i još 2-3 pojačanja na koja je Ćiro mislio, možemo do 7-8 mjesta, a za mene lično je to odlično za povratničku sezonu. Prednost će nam biti navijači, siguran sam da će se nastaviti trend pojačane posjete pogotovo sada, a tek uz dobre rezultate protiv boljih timova PL.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 08 jun 2014, 23:05

wienultras je napisao/la:sta se ti crvenis,pa meni brat prica,kaze buraz ljudi marku daju :oops: :oops:
cener je bingo :P :tokralju:
Nije bitno kolko je, bitno je da je od srca :mrgreen:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 08 jun 2014, 23:05

Zodiac je napisao/la:Marka po marka 4 hiljade markica :mrgreen: .

Bitno je pokazati volju a nekome je mozda marka ko nekome 50 . :)
ma znam,nisam mislio omalozavat nikoga,i marka je dobra,ali nako,nesto mi bi simpa ovo od stare garde :D
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 08 jun 2014, 23:21

nema potrebe da se stidite, crvenite i slicno ovdje daje koliko ko moze :)
danas su ljudi davali po 2,3 km, a bilo je i onih koji su dali dosta vise :) :)
danas jedan nas sugradjanin dolazi i kaze ja vam drugovi nemam para da dam, nezaposlen sam al imam djecija kolica koja mi ne trebaju pa uzmite njih i prodajte i sav novac ostavite za semafor :tokralju: :tokralju: :tokralju:
svi sto smo bili u areni svi ustali liku da pruzimo ruku i da mu kazemo kakav je kralj :clap: :clap: :clap:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jun 2014, 23:22

Znaci bice za semafora..ii ja sam danas odnio koliko sam mogao,odnjet cu opet kad zaradim... ;)

Ostaje znaci Ciro trener ?!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 08 jun 2014, 23:23

prva i druga liga su " u 5 deka " ... garantujem vam da bi Bratstvo iz Gracanice pobijedilo SVAKU ekipu iz PL na domacem terenu , s druge strane u PL ima ekipa koje se nebi borile za vrh PLF , garantujem !!!

Ova nasa ekipa moze puno u PL , naravno uz 4,5 pojacanja ....

Igraci poput Rezdepija , Krpica , Jahica , Omica , Morankica , Hadzica , Husica ... itd imaju velika iskustva u PL i jacim ligama , redzepi je nekdada nosio igru Zelje , Krpic je izborio transfer u Dinamo upravo iz PL , Jaha i Oma igrali finala kupa , intertoto kup , igrali i srb super ligu , Morankic kapiten Zvijezde bio , Husic igrao za A repku itd ...
Golman Hazdic takodjer ima upisan 1 nastup za A reprezentaciju BIH ....

tu su jos igraci koji ce garantujem dominirati u PL : mehanovic , efendic , mehidic , huseinbasic ...

Ja ne znam zasto mnogi misle da ova ekipa ne moze pomrsiti racune svima ???

Pojacanja su obavezna , ali kostur ove ekipa ostaviti i otjerati 4,5 igraca koji nisu imali neku minutazu ...

Ocekujem sami vrh ...

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 08 jun 2014, 23:25

RUDARSKA2 je napisao/la:prva i druga liga su " u 5 deka " ... garantujem vam da bi Bratstvo iz Gracanice pobijedilo SVAKU ekipu iz PL na domacem terenu , s druge strane u PL ima ekipa koje se nebi borile za vrh PLF , garantujem !!!

Ova nasa ekipa moze puno u PL , naravno uz 4,5 pojacanja ....

Igraci poput Rezdepija , Krpica , Jahica , Omica , Morankica , Hadzica , Husica ... itd imaju velika iskustva u PL i jacim ligama , redzepi je nekdada nosio igru Zelje , Krpic je izborio transfer u Dinamo upravo iz PL , Jaha i Oma igrali finala kupa , intertoto kup , igrali i srb super ligu , Morankic kapiten Zvijezde bio , Husic igrao za A repku itd ...
Golman Hazdic takodjer ima upisan 1 nastup za A reprezentaciju BIH ....

tu su jos igraci koji ce garantujem dominirati u PL : mehanovic , efendic , mehidic , huseinbasic ...

Ja ne znam zasto mnogi misle da ova ekipa ne moze pomrsiti racune svima ???

Pojacanja su obavezna , ali kostur ove ekipa ostaviti i otjerati 4,5 igraca koji nisu imali neku minutazu ...

Ocekujem sami vrh ...
konacno neko ko gleda dalje od svog nosa...kapa dolje :tokralju:

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 08 jun 2014, 23:34

Mozel neko malo pojasnit gdje je taj kafic s prilozima za semafor? Jel to ona ulicica pored dramara prema kinu i raifeisenu,pored bivse volksbanke?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 jun 2014, 23:41

neroazzuro je napisao/la:Mozel neko malo pojasnit gdje je taj kafic s prilozima za semafor? Jel to ona ulicica pored dramara prema kinu i raifeisenu,pored bivse volksbanke?
jeste...kad udzes u tu ulicu nemozes promasit
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 08 jun 2014, 23:47

Ljudi moji sve 5 za ovu akciju skupljanja novca za semafor kao i za onu "2KM poziv na broj" ali za klub koji hoće da se bori za vrh PL kako je najavljeno i klub koji ima Ćiru za trenera (jako skup trener) kao i klub koji ide na pripreme u Sloveniju i šta ti ja znam sve ne ovo je ono :?
Mislim ok da mi kao navijači pomognemo i damo svoj doprinos ali mislim da je bolje da pomognemo tako što ćemo skupiti novac pa s njim rentat bus za gostovanja i moć platiti karte za gostovanja kao i baklje,transove,zastave pa i kazne koje naberemo...

Što se tiče pojačanja, ona će biti u skladu ambicija vodstva kluba. Ukoliko odluče naasti europu doći će sigurno 5-6 igrača, ukoliko planiraju sredinu tabele 2-3. Meni se čini da ukoliko dođe/ostane Ćiro a sve su prilike da hoće ,napast će se mjesta koaj vode u europu.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 09 jun 2014, 00:00

Evo recimo i da izborimo tu famoznu Evropu sljedeće sezone, da li bi mi mogli dobiti licencu za euro takmičenja sa postojećim dugom? Ako sam ja dobro skontao; kada bi se napravio reprogram otplate svih dugovanja (validnih dugovanja) onda bi se Evropa mogla igrati jer se dug polako počinje vraćati... ?

Neka me ispravi neko ako griješim. :think:
075

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 09 jun 2014, 00:00

Čini mi se da ovaj video nije postavljan ovdje,inače je sa tuzlalive :mrgreen: ,snimljen dio navijanja pred kraj tekme ,prebacite na 1:30 :cool: .

[youtube][/youtube]

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 09 jun 2014, 00:00

samo nastup u evropi garantuje puniji stadion,vece cijene ulaznica,jace sponzore,prihod od uefe...za jedno kolo se dobije ko od ulaznica za cijelu sezonu..evropa mora biti cilj,nas predsjednik to zna..i stoga je i rekao da cemo voditi glavnu rijec u pl...nastupom u evropi i dugovi ce se brze neutralisati...svaki sponzor koji dodje,ima klazulu po kojoj u slucaju nastupa u evropi mora isplatiti bonus...biznis je to...a nas azmir je doktor biznisa.. :)
uzmi primjer recimo sponzor ti daje 100 000 po sezoni.ako dokacis evropu,bonus je 20 000...naravno hlupam ciframa,ali zna covjek kako treba...bice ovo bombasticno ljeto

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 09 jun 2014, 00:03

TzBulevar87 je napisao/la:Evo recimo i da izborimo tu famoznu Evropu sljedeće sezone, da li bi mi mogli dobiti licencu za euro takmičenja sa postojećim dugom? Ako sam ja dobro skontao; kada bi se napravio reprogram otplate svih dugovanja (validnih dugovanja) onda bi se Evropa mogla igrati jer se dug polako počinje vraćati... ?

Neka me ispravi neko ako griješim. :think:
ako potpisemo reprogram,automatski dobijamo licencu,jer je otplata dugovanja regulisana,dogovorena.sarajevo je nekoliko puta pred nastup u evropi pravilo reprogram,i tako dobijalo licencu

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 jun 2014, 00:11

Zodiac je napisao/la:Čini mi se da ovaj video nije postavljan ovdje,inače je sa tuzlalive :mrgreen: ,snimljen dio navijanja pred kraj tekme ,prebacite na 1:30 :cool: .

[youtube][/youtube]
al kakva devastacija krece na 1 30 :D :D :tokralju: :tokralju:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 09 jun 2014, 00:13

Coraco je napisao/la:Po meni sa ovom ekipom i još 2-3 pojačanja na koja je Ćiro mislio, možemo do 7-8 mjesta, a za mene lično je to odlično za povratničku sezonu. Prednost će nam biti navijači, siguran sam da će se nastaviti trend pojačane posjete pogotovo sada, a tek uz dobre rezultate protiv boljih timova PL.
Hvala bogu neko realan, nose vas puno emocije momci kakva crna europa, pa olimpik nikako da je izbori a kada su usli u ligu i dospijeli da se bore za vrh sa sasvim dobrom ekipom ali opet ne mogu do europe, imate par pristojnih igraca i polako gradite ekipu iz godine u godinu da bi se stigli do veceg cilja.
Ti si opet šampion !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 jun 2014, 00:15

Pa Olimpik nikad nece ni uci u Evropu, da zele usli bi..vec skupe bodove na vrijeme i onda trguju, A uz to nemaju ni navijace, nasa ekipa to ne bi nikad smjela raditi nama pred ocima..znaci nece nikad prodati nekom bodove, ako su u situaciji da idu na vrh

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 jun 2014, 00:19

Cuj on poredi Olimpic sa Slobodom boze ti svasta, ja sam inace realan i recu da ne ocekujem mnogo odmah po povratku u PL, ocekujem da budemo medju 7 ekipa bilo bi vrh za pocetak dok se stabilizujemo u ligi a onda polako stvarat dobar klub i za 2 ili 3 sezone napasti ligu i Kup.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 jun 2014, 00:19

simon je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Po meni sa ovom ekipom i još 2-3 pojačanja na koja je Ćiro mislio, možemo do 7-8 mjesta, a za mene lično je to odlično za povratničku sezonu. Prednost će nam biti navijači, siguran sam da će se nastaviti trend pojačane posjete pogotovo sada, a tek uz dobre rezultate protiv boljih timova PL.
Hvala bogu neko realan, nose vas puno emocije momci kakva crna europa, pa olimpik nikako da je izbori a kada su usli u ligu i dospijeli da se bore za vrh sa sasvim dobrom ekipom ali opet ne mogu do europe, imate par pristojnih igraca i polako gradite ekipu iz godine u godinu da bi se stigli do veceg cilja.
jes,jes..odlicna usporedba ovog pokusaja od kluba i Slobode :roll: :roll: ....olimpik nece izboriti evropu jer istu nemaju za koga da igraju a nemaju ni gdje jer bi morali rentat i stadion

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.