Bitno je pokazati volju a nekome je mozda marka ko nekome 50 .
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Marka po marka 4 hiljade markica
.
Po meni sa ovom ekipom i još 2-3 pojačanja na koja je Ćiro mislio, možemo do 7-8 mjesta, a za mene lično je to odlično za povratničku sezonu. Prednost će nam biti navijači, siguran sam da će se nastaviti trend pojačane posjete pogotovo sada, a tek uz dobre rezultate protiv boljih timova PL.
Nije bitno kolko je, bitno je da je od srcawienultras je napisao/la:sta se ti crvenis,pa meni brat prica,kaze buraz ljudi marku daju![]()
![]()
cener je bingo![]()
-
wienultras
- Kontakt:
ma znam,nisam mislio omalozavat nikoga,i marka je dobra,ali nako,nesto mi bi simpa ovo od stare gardeZodiac je napisao/la:Marka po marka 4 hiljade markica.
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
nema potrebe da se stidite, crvenite i slicno ovdje daje koliko ko moze
danas su ljudi davali po 2,3 km, a bilo je i onih koji su dali dosta vise
danas jedan nas sugradjanin dolazi i kaze ja vam drugovi nemam para da dam, nezaposlen sam al imam djecija kolica koja mi ne trebaju pa uzmite njih i prodajte i sav novac ostavite za semafor
svi sto smo bili u areni svi ustali liku da pruzimo ruku i da mu kazemo kakav je kralj

danas su ljudi davali po 2,3 km, a bilo je i onih koji su dali dosta vise
danas jedan nas sugradjanin dolazi i kaze ja vam drugovi nemam para da dam, nezaposlen sam al imam djecija kolica koja mi ne trebaju pa uzmite njih i prodajte i sav novac ostavite za semafor
svi sto smo bili u areni svi ustali liku da pruzimo ruku i da mu kazemo kakav je kralj
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Znaci bice za semafora..ii ja sam danas odnio koliko sam mogao,odnjet cu opet kad zaradim...
Ostaje znaci Ciro trener ?!
Ostaje znaci Ciro trener ?!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
prva i druga liga su " u 5 deka " ... garantujem vam da bi Bratstvo iz Gracanice pobijedilo SVAKU ekipu iz PL na domacem terenu , s druge strane u PL ima ekipa koje se nebi borile za vrh PLF , garantujem !!!
Ova nasa ekipa moze puno u PL , naravno uz 4,5 pojacanja ....
Igraci poput Rezdepija , Krpica , Jahica , Omica , Morankica , Hadzica , Husica ... itd imaju velika iskustva u PL i jacim ligama , redzepi je nekdada nosio igru Zelje , Krpic je izborio transfer u Dinamo upravo iz PL , Jaha i Oma igrali finala kupa , intertoto kup , igrali i srb super ligu , Morankic kapiten Zvijezde bio , Husic igrao za A repku itd ...
Golman Hazdic takodjer ima upisan 1 nastup za A reprezentaciju BIH ....
tu su jos igraci koji ce garantujem dominirati u PL : mehanovic , efendic , mehidic , huseinbasic ...
Ja ne znam zasto mnogi misle da ova ekipa ne moze pomrsiti racune svima ???
Pojacanja su obavezna , ali kostur ove ekipa ostaviti i otjerati 4,5 igraca koji nisu imali neku minutazu ...
Ocekujem sami vrh ...
Igraci poput Rezdepija , Krpica , Jahica , Omica , Morankica , Hadzica , Husica ... itd imaju velika iskustva u PL i jacim ligama , redzepi je nekdada nosio igru Zelje , Krpic je izborio transfer u Dinamo upravo iz PL , Jaha i Oma igrali finala kupa , intertoto kup , igrali i srb super ligu , Morankic kapiten Zvijezde bio , Husic igrao za A repku itd ...
tu su jos igraci koji ce garantujem dominirati u PL : mehanovic , efendic , mehidic , huseinbasic ...
Pojacanja su obavezna , ali kostur ove ekipa ostaviti i otjerati 4,5 igraca koji nisu imali neku minutazu ...
Ocekujem sami vrh ...
-
wienultras
- Kontakt:
konacno neko ko gleda dalje od svog nosa...kapa doljeRUDARSKA2 je napisao/la:prva i druga liga su " u 5 deka " ... garantujem vam da bi Bratstvo iz Gracanice pobijedilo SVAKU ekipu iz PL na domacem terenu , s druge strane u PL ima ekipa koje se nebi borile za vrh PLF , garantujem !!!
Ocekujem sami vrh ...
-
neroazzuro
- Kontakt:
Mozel neko malo pojasnit gdje je taj kafic s prilozima za semafor? Jel to ona ulicica pored dramara prema kinu i raifeisenu,pored bivse volksbanke?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
jeste...kad udzes u tu ulicu nemozes promasitneroazzuro je napisao/la:Mozel neko malo pojasnit gdje je taj kafic s prilozima za semafor? Jel to ona ulicica pored dramara prema kinu i raifeisenu,pored bivse volksbanke?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ljudi moji sve 5 za ovu akciju skupljanja novca za semafor kao i za onu "2KM poziv na broj" ali za klub koji hoće da se bori za vrh PL kako je najavljeno i klub koji ima Ćiru za trenera (jako skup trener) kao i klub koji ide na pripreme u Sloveniju i šta ti ja znam sve ne ovo je ono
Mislim ok da mi kao navijači pomognemo i damo svoj doprinos ali mislim da je bolje da pomognemo tako što ćemo skupiti novac pa s njim rentat bus za gostovanja i moć platiti karte za gostovanja kao i baklje,transove,zastave pa i kazne koje naberemo...
Što se tiče pojačanja, ona će biti u skladu ambicija vodstva kluba. Ukoliko odluče naasti europu doći će sigurno 5-6 igrača, ukoliko planiraju sredinu tabele 2-3. Meni se čini da ukoliko dođe/ostane Ćiro a sve su prilike da hoće ,napast će se mjesta koaj vode u europu.
Mislim ok da mi kao navijači pomognemo i damo svoj doprinos ali mislim da je bolje da pomognemo tako što ćemo skupiti novac pa s njim rentat bus za gostovanja i moć platiti karte za gostovanja kao i baklje,transove,zastave pa i kazne koje naberemo...
Što se tiče pojačanja, ona će biti u skladu ambicija vodstva kluba. Ukoliko odluče naasti europu doći će sigurno 5-6 igrača, ukoliko planiraju sredinu tabele 2-3. Meni se čini da ukoliko dođe/ostane Ćiro a sve su prilike da hoće ,napast će se mjesta koaj vode u europu.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Evo recimo i da izborimo tu famoznu Evropu sljedeće sezone, da li bi mi mogli dobiti licencu za euro takmičenja sa postojećim dugom? Ako sam ja dobro skontao; kada bi se napravio reprogram otplate svih dugovanja (validnih dugovanja) onda bi se Evropa mogla igrati jer se dug polako počinje vraćati... ?
Neka me ispravi neko ako griješim.
075
Čini mi se da ovaj video nije postavljan ovdje,inače je sa tuzlalive
,snimljen dio navijanja pred kraj tekme ,prebacite na 1:30
.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
wienultras
- Kontakt:
samo nastup u evropi garantuje puniji stadion,vece cijene ulaznica,jace sponzore,prihod od uefe...za jedno kolo se dobije ko od ulaznica za cijelu sezonu..evropa mora biti cilj,nas predsjednik to zna..i stoga je i rekao da cemo voditi glavnu rijec u pl...nastupom u evropi i dugovi ce se brze neutralisati...svaki sponzor koji dodje,ima klazulu po kojoj u slucaju nastupa u evropi mora isplatiti bonus...biznis je to...a nas azmir je doktor biznisa..
uzmi primjer recimo sponzor ti daje 100 000 po sezoni.ako dokacis evropu,bonus je 20 000...naravno hlupam ciframa,ali zna covjek kako treba...bice ovo bombasticno ljeto
uzmi primjer recimo sponzor ti daje 100 000 po sezoni.ako dokacis evropu,bonus je 20 000...naravno hlupam ciframa,ali zna covjek kako treba...bice ovo bombasticno ljeto
-
wienultras
- Kontakt:
ako potpisemo reprogram,automatski dobijamo licencu,jer je otplata dugovanja regulisana,dogovorena.sarajevo je nekoliko puta pred nastup u evropi pravilo reprogram,i tako dobijalo licencuTzBulevar87 je napisao/la:Evo recimo i da izborimo tu famoznu Evropu sljedeće sezone, da li bi mi mogli dobiti licencu za euro takmičenja sa postojećim dugom? Ako sam ja dobro skontao; kada bi se napravio reprogram otplate svih dugovanja (validnih dugovanja) onda bi se Evropa mogla igrati jer se dug polako počinje vraćati... ?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
al kakva devastacija krece na 1 30Zodiac je napisao/la:Čini mi se da ovaj video nije postavljan ovdje,inače je sa tuzlalive,snimljen dio navijanja pred kraj tekme ,prebacite na 1:30
.
[youtube][/youtube]
Hvala bogu neko realan, nose vas puno emocije momci kakva crna europa, pa olimpik nikako da je izbori a kada su usli u ligu i dospijeli da se bore za vrh sa sasvim dobrom ekipom ali opet ne mogu do europe, imate par pristojnih igraca i polako gradite ekipu iz godine u godinu da bi se stigli do veceg cilja.Coraco je napisao/la:Po meni sa ovom ekipom i još 2-3 pojačanja na koja je Ćiro mislio, možemo do 7-8 mjesta, a za mene lično je to odlično za povratničku sezonu. Prednost će nam biti navijači, siguran sam da će se nastaviti trend pojačane posjete pogotovo sada, a tek uz dobre rezultate protiv boljih timova PL.
Ti si opet šampion !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa Olimpik nikad nece ni uci u Evropu, da zele usli bi..vec skupe bodove na vrijeme i onda trguju, A uz to nemaju ni navijace, nasa ekipa to ne bi nikad smjela raditi nama pred ocima..znaci nece nikad prodati nekom bodove, ako su u situaciji da idu na vrh
Cuj on poredi Olimpic sa Slobodom boze ti svasta, ja sam inace realan i recu da ne ocekujem mnogo odmah po povratku u PL, ocekujem da budemo medju 7 ekipa bilo bi vrh za pocetak dok se stabilizujemo u ligi a onda polako stvarat dobar klub i za 2 ili 3 sezone napasti ligu i Kup.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
jes,jes..odlicna usporedba ovog pokusaja od kluba i Slobodesimon je napisao/la:Hvala bogu neko realan, nose vas puno emocije momci kakva crna europa, pa olimpik nikako da je izbori a kada su usli u ligu i dospijeli da se bore za vrh sa sasvim dobrom ekipom ali opet ne mogu do europe, imate par pristojnih igraca i polako gradite ekipu iz godine u godinu da bi se stigli do veceg cilja.Coraco je napisao/la:Po meni sa ovom ekipom i još 2-3 pojačanja na koja je Ćiro mislio, možemo do 7-8 mjesta, a za mene lično je to odlično za povratničku sezonu. Prednost će nam biti navijači, siguran sam da će se nastaviti trend pojačane posjete pogotovo sada, a tek uz dobre rezultate protiv boljih timova PL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.