Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Santi majstor 3 asistencije..
Sjajne partije Woje,Gibbsa i igrača utakmice Košelnog.......
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- Rockefeller
- Kontakt:
Santi?Orion87 je napisao/la:Santi majstor 3 asistencije..

Svi su odigrali predobro, al' i ja bih da izdvojim jednog igrača - Ramba Aarona Ramseya.

- arsengunner
- Kontakt:
nemgu nikako imat isto bodova al eto,al zato mogu chelsea i arsenal i u slucaju da arsenal dobije dva razlike,ja mislim, treca pozicija 

Samo WENGER istina je!!!
- Rockefeller
- Kontakt:
Gol razlika i ona je na našoj strani. Da se gleda i medjusobni dueli i oni su na našoj strani.ennis je napisao/la:STA SE GLEDA U SLUCAJU ISTOG BROJA BODOVA??ARSENALA I TOTTENHAMA

Sa istim brojem bodova Arsenal je 100% ispred Tottenhama.
@Arsengunner mogu imati isto bodova. Remi Tottenhama, poraz Arsenala - po 70 oba.
Kritike su urodile plodom. Uspjeli smo se izvući i ne primiti gol u ranoj fazi, kad su imali jednu ili dvije dobre prilike i odmah poslije prvog gola, ocekivano, njihov pad i jos dva komada za pobjedu. Govorim o drugom poluvremenu da ne bi bilo zabune.
Čestitke momcima sad, ako je ikako moguće da uđu u tekmu s Njukašom na način na koji su odigrali 2. poluvrijeme, bilo bi odlicno. S tom zeljom za pobjedom, zeljom za golovima.

Čestitke momcima sad, ako je ikako moguće da uđu u tekmu s Njukašom na način na koji su odigrali 2. poluvrijeme, bilo bi odlicno. S tom zeljom za pobjedom, zeljom za golovima.

Zadnja izmjena: Semsudin, dana/u 14 maj 2013, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
- arsengunner
- Kontakt:
Nisam isao tako daleko do poraza
moja greska, ja razradjujem ovu drugu opciju ako Chelsea odigra nerijeseno a Arsenal dobije 

Samo WENGER istina je!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Boli me sad hoce li me ko napasti, ali Koscielny je igrac svjetske klase, i jedan od najboljih stopera. Lagano bi upao u prvih 11 Nepobjedivih. Koja igracina nije normalan. Santi jeste imao tri asistencije, ali prvo poluvrijeme nula, dok je Kos jeo od pocetka do kraja.
@Henderson Shvatas li kakvu si glupost rekao/napisao? Igralo se bez Girouda i protiv Fulhama i protiv QPR-a, necu da govorim kakva je igra bila, mislim igra, igre nije bilo.
@Henderson Shvatas li kakvu si glupost rekao/napisao? Igralo se bez Girouda i protiv Fulhama i protiv QPR-a, necu da govorim kakva je igra bila, mislim igra, igre nije bilo.
Celik!3,2,2.
AllGunsBlazing je napisao/la:Boli me sad hoce li me ko napasti, ali Koscielny je igrac svjetske klase, i jedan od najboljih stopera. Lagano bi upao u prvih 11 Nepobjedivih. Koja igracina nije normalan. Santi jeste imao tri asistencije, ali prvo poluvrijeme nula, dok je Kos jeo od pocetka do kraja.

pi.
to je taj argumentTweeds_10 je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:Boli me sad hoce li me ko napasti, ali Koscielny je igrac svjetske klase, i jedan od najboljih stopera. Lagano bi upao u prvih 11 Nepobjedivih. Koja igracina nije normalan. Santi jeste imao tri asistencije, ali prvo poluvrijeme nula, dok je Kos jeo od pocetka do kraja.

Vođa zna.
9 bodova se uzelo.AllGunsBlazing je napisao/la:Boli me sad hoce li me ko napasti, ali Koscielny je igrac svjetske klase, i jedan od najboljih stopera. Lagano bi upao u prvih 11 Nepobjedivih. Koja igracina nije normalan. Santi jeste imao tri asistencije, ali prvo poluvrijeme nula, dok je Kos jeo od pocetka do kraja.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
jes al ti si reko da igramo ljepše, što nije tačno jer ga mijenja podolski koji je trom ko i on, samo što ima 10 put bolju završnicu. A što se tiče igre Giroud više doprinosi. A vjeruj da na kraju krajeva je to najviše do veznog reda, evo sad cazolra ima 4 asistencije. walcott nikad borbeniji. sve ima svojeHenderson je napisao/la:9 bodova se uzelo.AllGunsBlazing je napisao/la:Boli me sad hoce li me ko napasti, ali Koscielny je igrac svjetske klase, i jedan od najboljih stopera. Lagano bi upao u prvih 11 Nepobjedivih. Koja igracina nije normalan. Santi jeste imao tri asistencije, ali prvo poluvrijeme nula, dok je Kos jeo od pocetka do kraja.
Vođa zna.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
E pa nisi napisao efikasniji, vec ljepsi. Efikasni jesu bili, lijepi, recimo da je Celik u tom trenutku imao mnogo ljepsu igru.
@Tweeds Dobro rece kolega, predobar ti argument.
Da, Kos niej bas izvikani Englez, zato i nije jedan od boljih, iako je statisticki prosle godine bio samo slabiji od Kompanya, a ove godine je bio malo vise povrijedjen. AL' hajd, Kompany je te godine bio WC igrac, dok Kos nije jer je iz Arsenala.
@Tweeds Dobro rece kolega, predobar ti argument.
Da, Kos niej bas izvikani Englez, zato i nije jedan od boljih, iako je statisticki prosle godine bio samo slabiji od Kompanya, a ove godine je bio malo vise povrijedjen. AL' hajd, Kompany je te godine bio WC igrac, dok Kos nije jer je iz Arsenala.
Celik!3,2,2.
- Consigliere
- Kontakt:
i dalje vam visi 4 mjesto. Svrake su ipak druga dimenzija za Sunderland a i nemate neku tradiciju dobrih rezultata gore.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Marsal
- Kontakt:
Smije mu se jedan od likova koji hvali Wigan kako dobro igra i jedan od onih koji misle da je Glen Johnson igrač svjetske klase i najbolji desni bek u Premiershipu.nedim1993 je napisao/la: to je taj argument. šta reći. smijat ti se, da
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Rockefeller
- Kontakt:
O igri si pis'o.Henderson je napisao/la: 9 bodova se uzelo.

Marsal je napisao/la:Smije mu se jedan od likova koji hvali Wigan kako dobro igra i jedan od onih koji misle da je Glen Johnson igrač svjetske klase i najbolji desni bek u Premiershipu.nedim1993 je napisao/la: to je taj argument. šta reći. smijat ti se, da

a da im kažemo da arsenal ima drugu odbranu lige ?

Vođa zna.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Koscielny = najbolji odbrambeni igrač Arsenala.
Čovjek je ove sezone bio fenomenalan i jedini konstantan - TV je ispadao poput malog djeteta, Mertesacker također (posebno kada je bio uz TV-a), Gibbs je opet muku mučio sa povredama, a nisu se ni Sagna i Jenkinson proslavili.
Sad, da l' je Koscielny svjetska klasa, u to ne bih ulazio. Mišljenja sam da ne pripada samoj kremi najboljih svjetskih stopera, ali je veoma blizu iste. Njegov problem je što nije toliko "navikan", pa često bude zaboravljen. No, ukoliko i naredne sezone odigra na ovom nivou, vjerujem da će tu biti druga priča.

Sad, da l' je Koscielny svjetska klasa, u to ne bih ulazio. Mišljenja sam da ne pripada samoj kremi najboljih svjetskih stopera, ali je veoma blizu iste. Njegov problem je što nije toliko "navikan", pa često bude zaboravljen. No, ukoliko i naredne sezone odigra na ovom nivou, vjerujem da će tu biti druga priča.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Marsal
- Kontakt:
Mertesacker i Jenkinson su bili i više nego dobri ove godine. Ostali očajni uglavnom.Monolog je napisao/la:Koscielny = najbolji odbrambeni igrač Arsenala.Čovjek je ove sezone bio fenomenalan i jedini konstantan - TV je ispadao poput malog djeteta, Mertesacker također (posebno kada je bio uz TV-a), Gibbs je opet muku mučio sa povredama, a nisu se ni Sagna i Jenkinson proslavili.
![]()

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
mah rezultati govore za sebe. Kad bi samo Jenkinson stao na desnu stranu, momak je beton u odbrani, sa lijevom stranom nema problema, 2 sjajna momka su tamo. centralni bekovi ne daju da prođe lopta, još aBd da se Vermelen vrati u formu i još 1 četvrti štoper auu
. Konačno stvaramo odbranu, onu pravu.
Čak mi u jednu ruku čudno u zadnjih možda 15 utakmica kako je odbrana stabilna

Čak mi u jednu ruku čudno u zadnjih možda 15 utakmica kako je odbrana stabilna

Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.