Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Orion87
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Orion87 » 14 maj 2013, 22:38

Santi majstor 3 asistencije..
Sjajne partije Woje,Gibbsa i igrača utakmice Košelnog.......
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 14 maj 2013, 22:39

Orion87 je napisao/la:Santi majstor 3 asistencije..
Sjajne partije Woje,Gibbsa i igrača utakmice Košelnog.......
Santi? :?

Svi su odigrali predobro, al' i ja bih da izdvojim jednog igrača - Ramba Aarona Ramseya. 8-)

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 14 maj 2013, 22:40

STA SE GLEDA U SLUCAJU ISTOG BROJA BODOVA??ARSENALA I TOTTENHAMA
SLOBODA NAVIJAČIMA

arsengunner
Kontakt:

Post Postao/la arsengunner » 14 maj 2013, 22:41

nemgu nikako imat isto bodova al eto,al zato mogu chelsea i arsenal i u slucaju da arsenal dobije dva razlike,ja mislim, treca pozicija :D
Samo WENGER istina je!!!

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 14 maj 2013, 22:42

ennis je napisao/la:STA SE GLEDA U SLUCAJU ISTOG BROJA BODOVA??ARSENALA I TOTTENHAMA
Gol razlika i ona je na našoj strani. Da se gleda i medjusobni dueli i oni su na našoj strani. :mrgreen:

Sa istim brojem bodova Arsenal je 100% ispred Tottenhama.

@Arsengunner mogu imati isto bodova. Remi Tottenhama, poraz Arsenala - po 70 oba.

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 14 maj 2013, 22:43

Kritike su urodile plodom. Uspjeli smo se izvući i ne primiti gol u ranoj fazi, kad su imali jednu ili dvije dobre prilike i odmah poslije prvog gola, ocekivano, njihov pad i jos dva komada za pobjedu. Govorim o drugom poluvremenu da ne bi bilo zabune. :mrgreen:

Čestitke momcima sad, ako je ikako moguće da uđu u tekmu s Njukašom na način na koji su odigrali 2. poluvrijeme, bilo bi odlicno. S tom zeljom za pobjedom, zeljom za golovima. 8-)
Zadnja izmjena: Semsudin, dana/u 14 maj 2013, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

arsengunner
Kontakt:

Post Postao/la arsengunner » 14 maj 2013, 22:44

Nisam isao tako daleko do poraza :roll: moja greska, ja razradjujem ovu drugu opciju ako Chelsea odigra nerijeseno a Arsenal dobije :mrgreen:
Samo WENGER istina je!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 maj 2013, 22:46

Boli me sad hoce li me ko napasti, ali Koscielny je igrac svjetske klase, i jedan od najboljih stopera. Lagano bi upao u prvih 11 Nepobjedivih. Koja igracina nije normalan. Santi jeste imao tri asistencije, ali prvo poluvrijeme nula, dok je Kos jeo od pocetka do kraja.

@Henderson Shvatas li kakvu si glupost rekao/napisao? Igralo se bez Girouda i protiv Fulhama i protiv QPR-a, necu da govorim kakva je igra bila, mislim igra, igre nije bilo.
Celik!3,2,2.

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 14 maj 2013, 22:47

AllGunsBlazing je napisao/la:Boli me sad hoce li me ko napasti, ali Koscielny je igrac svjetske klase, i jedan od najboljih stopera. Lagano bi upao u prvih 11 Nepobjedivih. Koja igracina nije normalan. Santi jeste imao tri asistencije, ali prvo poluvrijeme nula, dok je Kos jeo od pocetka do kraja.

@Henderson Shvatas li kakvu si glupost rekao/napisao? Igralo se bez Girouda i protiv Fulhama i protiv QPR-a, necu da govorim kakva je igra bila, mislim igra, igre nije bilo.
:lol:
pi.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 14 maj 2013, 22:49

Tweeds_10 je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Boli me sad hoce li me ko napasti, ali Koscielny je igrac svjetske klase, i jedan od najboljih stopera. Lagano bi upao u prvih 11 Nepobjedivih. Koja igracina nije normalan. Santi jeste imao tri asistencije, ali prvo poluvrijeme nula, dok je Kos jeo od pocetka do kraja.

:lol:
to je taj argument :D. šta reći. smijat ti se, da :lol:
Vođa zna.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 14 maj 2013, 22:49

9 bodova se uzelo. ;)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 14 maj 2013, 22:52

Henderson je napisao/la:

9 bodova se uzelo. ;)
jes al ti si reko da igramo ljepše, što nije tačno jer ga mijenja podolski koji je trom ko i on, samo što ima 10 put bolju završnicu. A što se tiče igre Giroud više doprinosi. A vjeruj da na kraju krajeva je to najviše do veznog reda, evo sad cazolra ima 4 asistencije. walcott nikad borbeniji. sve ima svoje
Vođa zna.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 maj 2013, 22:53

E pa nisi napisao efikasniji, vec ljepsi. Efikasni jesu bili, lijepi, recimo da je Celik u tom trenutku imao mnogo ljepsu igru.

@Tweeds Dobro rece kolega, predobar ti argument.

Da, Kos niej bas izvikani Englez, zato i nije jedan od boljih, iako je statisticki prosle godine bio samo slabiji od Kompanya, a ove godine je bio malo vise povrijedjen. AL' hajd, Kompany je te godine bio WC igrac, dok Kos nije jer je iz Arsenala.
Celik!3,2,2.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 14 maj 2013, 22:53

i dalje vam visi 4 mjesto. Svrake su ipak druga dimenzija za Sunderland a i nemate neku tradiciju dobrih rezultata gore.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 14 maj 2013, 22:54

nedim1993 je napisao/la: to je taj argument :D. šta reći. smijat ti se, da :lol:
Smije mu se jedan od likova koji hvali Wigan kako dobro igra i jedan od onih koji misle da je Glen Johnson igrač svjetske klase i najbolji desni bek u Premiershipu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 14 maj 2013, 22:55

Henderson je napisao/la: 9 bodova se uzelo. ;)
O igri si pis'o. ;)

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 14 maj 2013, 22:57

Marsal je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la: to je taj argument :D. šta reći. smijat ti se, da :lol:
Smije mu se jedan od likova koji hvali Wigan kako dobro igra i jedan od onih koji misle da je Glen Johnson igrač svjetske klase i najbolji desni bek u Premiershipu.
:mrgreen:

a da im kažemo da arsenal ima drugu odbranu lige ? slika
Vođa zna.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 maj 2013, 22:57

Koscielny = najbolji odbrambeni igrač Arsenala. 8-) Čovjek je ove sezone bio fenomenalan i jedini konstantan - TV je ispadao poput malog djeteta, Mertesacker također (posebno kada je bio uz TV-a), Gibbs je opet muku mučio sa povredama, a nisu se ni Sagna i Jenkinson proslavili. 8-)

Sad, da l' je Koscielny svjetska klasa, u to ne bih ulazio. Mišljenja sam da ne pripada samoj kremi najboljih svjetskih stopera, ali je veoma blizu iste. Njegov problem je što nije toliko "navikan", pa često bude zaboravljen. No, ukoliko i naredne sezone odigra na ovom nivou, vjerujem da će tu biti druga priča. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 14 maj 2013, 22:58

Monolog je napisao/la:Koscielny = najbolji odbrambeni igrač Arsenala. 8-) Čovjek je ove sezone bio fenomenalan i jedini konstantan - TV je ispadao poput malog djeteta, Mertesacker također (posebno kada je bio uz TV-a), Gibbs je opet muku mučio sa povredama, a nisu se ni Sagna i Jenkinson proslavili. 8-)

Sad, da l' je Koscielny svjetska klasa, u to ne bih ulazio. Mišljenja sam da ne pripada samoj kremi najboljih svjetskih stopera, ali je veoma blizu iste. Njegov problem je što nije toliko "navikan", pa često bude zaboravljen. No, ukoliko i naredne sezone odigra na ovom nivou, vjerujem da će tu biti druga priča. 8-)
Mertesacker i Jenkinson su bili i više nego dobri ove godine. Ostali očajni uglavnom.

slika
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 14 maj 2013, 23:02

mah rezultati govore za sebe. Kad bi samo Jenkinson stao na desnu stranu, momak je beton u odbrani, sa lijevom stranom nema problema, 2 sjajna momka su tamo. centralni bekovi ne daju da prođe lopta, još aBd da se Vermelen vrati u formu i još 1 četvrti štoper auu 8-) . Konačno stvaramo odbranu, onu pravu.

Čak mi u jednu ruku čudno u zadnjih možda 15 utakmica kako je odbrana stabilna :lol:
Vođa zna.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.