Hahahah, koji si ti kralj, vise si tvrdoglav od Papeta. Kad sam rekao suvisno, mislio sam na progresno. Pa ne mozes stavljati zareze gdje god hoces, postoje pravila. Ja nisam bio prvi koji je pricao o pravopisu, tako da nema smisla komentarisati moj (btw. koristenje nove recenice nije greska, za razliku od tvojih zareza).emir79 je napisao/la:Mozda suvisna, ali ne i pogresna ako ih ipak stavim. U mom slucaju mogu da stavim zarez ispred veznika da. Zarez i jeste pravopisni znak koji sluzi za lakse razumjevanje recenice. Neka si ti meni postavio pitanje TACKOM, a ne UPITNIKOM pravopismeni, u recenici koju si morao iznova zapoceti velikim slovom, a ne zarezom odvajati.bvb je napisao/la:
Pa majku mu Emire, valjda znas da ti pravopis nije jaca strana i da se ne bi trebao javljati.
Ne da mi se da sada trazim postove. U ovom imas npr. dva zareza koji su potpuno suvisni, kako si ih majke ti tu stavio.
Haj' sto branis teleta stalno, ali nemoj i o pravopisu.
I poenta treba da bude na prve dvije recenice mog posta, zarezi nisu veliki problem i ja ne bih komentarisao samo zbog 2 **** zareza. Da ponovim, nisi osoba koja treba komentarisati pravopis, valjda je to jasno i tebi.