Safet Sušić - Pape

bvb
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bvb » 14 sep 2014, 14:25

emir79 je napisao/la:
bvb je napisao/la:
Pa majku mu Emire, valjda znas da ti pravopis nije jaca strana i da se ne bi trebao javljati.
Ne da mi se da sada trazim postove. U ovom imas npr. dva zareza koji su potpuno suvisni, kako si ih majke ti tu stavio.
Haj' sto branis teleta stalno, ali nemoj i o pravopisu.
Mozda suvisna, ali ne i pogresna ako ih ipak stavim. U mom slucaju mogu da stavim zarez ispred veznika da. Zarez i jeste pravopisni znak koji sluzi za lakse razumjevanje recenice. Neka si ti meni postavio pitanje TACKOM, a ne UPITNIKOM pravopismeni, u recenici koju si morao iznova zapoceti velikim slovom, a ne zarezom odvajati. :tralala:
Hahahah, koji si ti kralj, vise si tvrdoglav od Papeta. Kad sam rekao suvisno, mislio sam na progresno. Pa ne mozes stavljati zareze gdje god hoces, postoje pravila. Ja nisam bio prvi koji je pricao o pravopisu, tako da nema smisla komentarisati moj (btw. koristenje nove recenice nije greska, za razliku od tvojih zareza).
I poenta treba da bude na prve dvije recenice mog posta, zarezi nisu veliki problem i ja ne bih komentarisao samo zbog 2 **** zareza. Da ponovim, nisi osoba koja treba komentarisati pravopis, valjda je to jasno i tebi.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 sep 2014, 14:27

treba covjeka poslati po porciju cevapa sa lukom i na putu s dvije noge klizeci bez imalo milosti. :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 14 sep 2014, 14:33

Goalgetter je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/eksklu ... 71285.aspx

Sta kazete vi na ovaj tekst nama poznatog Armina. Po meni pomalo pretjeran tekst, o vecini stvari i mi pisemo vec duze vrijeme, ali izneseno je i nekih nebuloza po meni. Nego, najzanimljivije je, ko je ta ''krtica'', tj. koji je sadasnji reprezentativac navodno otkrio ovo sve o Susicu. :hmmmmm:
jedina stvar koju je on 'otkrio' je da i u svlacionici raste nezadovoljstvo i da je igracima dosta.... sve ostalo se ovdje vec odavno prica... neke stvari se vec i 3 godine pisu, samo se stav velikog broja forumasa promijenio pa to vise nisu placenicki clanci mrzitelja repke i blacenje selektora... kad smo vec kod pisanja kontra susica nisam upratio novi nick 'gringa' ili 'za raju'... odavno momak o tome prica, ali ga utusise hahape i baksuz ;) izmedju ostalih...

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 14 sep 2014, 14:35

Ja sam @nihco, izvrijedjan i protjeran ! :shh:
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 14 sep 2014, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 14 sep 2014, 14:35

Fejzic krtica, nije igrao nijednu utakmicu :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 14 sep 2014, 14:38

Goalgetter je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/eksklu ... 71285.aspx

Sta kazete vi na ovaj tekst nama poznatog Armina. Po meni pomalo pretjeran tekst, o vecini stvari i mi pisemo vec duze vrijeme, ali izneseno je i nekih nebuloza po meni. Nego, najzanimljivije je, ko je ta ''krtica'', tj. koji je sadasnji reprezentativac navodno otkrio ovo sve o Susicu. :hmmmmm:
Sve sto je izneseno stoji,nema nista sto je pretjerano.
Pretpostavljam da mislis o dijelu o Bešiću.Bešić nikad nije ni trebao biti skinut sa spiska,da se razumijemo odmah.Ali hajmo malo realno sagledati njegovu situaciju.Njega je Sušić prekrizio i nije htio cuti za njega,sve dok pred SP na opste iznenadjenje nije pozvao Bešića i odmah najavio da je on igrac koji ce zaustaviti Mesija!?
Igrac kojeg nikako nije htio zvati odjednom postaje onaj koji ce sigurno igrati u prvih 11 i koji ce zaustaviti Mesija.

Vrlo je logicno da je familija Sušić odjednom dobila svoj interes u Muhamedu Bešiću,ne samo u njemu.
Igraci koji su na sumnjiv nacin dospjeli na spisak su:Vranjes,Šunjic,Hadzic,Vrsajevic,Susic,Visca,Cimirot,Zakaric,Dujkovic,prije Avdukic,Zahirovic,Kvrzic..

Na sumnjiv nacin je pozvan i Prcić,prvo je rekao da je on anoniman igrac da bi kasnije odjednom rekao da ozbilj no racuna na Prcića i odmah u prvoj utakmici ga stavio u prvih 11!?Je li moguce da je i Prcić morao pristati na to da familija i od njega ima novcanu korist?Ja mislim da je itekako moguce,pogotovo to mislim sad poslije potpunog ogoljavanja ovog kriminalca.

Da se razumijemo,Prcić i Bešić su igraci koji zasluzuju biti tu ali ne zasluzuju da tu budu tek nakon sto pristanu na ucjenu brace Dalton.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 14 sep 2014, 14:41

Ma nema se šta tu diskutovat! Problemi se znaju :

1.Safet Sušić
2.Germania
3.Hajduk

Ovo sasjeći i krenuti u nove pobjede!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 14 sep 2014, 14:44

Svaka cast Arminu,jedini novinar koji radi u interesu reprezentacije.
Izgleda da ce on biti taj heroj i neka ce,zasluzio je.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 14 sep 2014, 14:52

Armin od početka piše ono što su svi ostali novinari u BIH znali,a nisu smjeli napisat!
Jedini lik koji ga je u oči pitao za Tinu na konferenciji a Pape gleda ko da je s druge planete!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 14 sep 2014, 14:52

hogarstrasni je napisao/la:Ja sam @nihco, izvrijedjan i protjeran ! :shh:

@hogar je @nihco ;) a @nihco je @amho, barem je to hahape mislio dugo vremena ;) ako je uopste mislio...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 sep 2014, 14:54

NS BiH razmišlja o smjeni Sušića, moguć povratak legendi u momčad kad Sušić ode

Za kraj smo ostavili i dvije dobre vijesti za istinske navijače reprezentacije BiH. Saznajemo da Izvršni odbor, ipak razmišlja o Sušićevoj smjeni, te da su se najmanje dvojica od trojice legendarnih igrača koji su se oprostili nakon Brazila spremni vratiti u reprezentaciju kad Sušić ode.
To sam vam rekao, Misimovic i Spaha su otisli zbog Susica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 14 sep 2014, 14:58

Principatus je napisao/la:

Za kraj smo ostavili i dvije dobre vijesti za istinske navijače reprezentacije BiH. Saznajemo da Izvršni odbor, ipak razmišlja o Sušićevoj smjeni, te da su se najmanje dvojica od trojice legendarnih igrača koji su se oprostili nakon Brazila spremni vratiti u reprezentaciju kad Sušić ode.
To je bilo i logicno,takvi velikani sa takvim ugledom i pedigreom jednostavno nisu vise zeljeli da njihova imena daju legitimitet pretvaranju reprezentacije u privatni bizniz dva brata kriminalca iz porodice Sušić.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 14 sep 2014, 14:59

ma nema se tu sta razmisljati...dati mu momentalno otkaz i oduzeti mu putovnicu...covjek je grobar bh nogometa...sramoti nas na svakom koraku..a njegove izjave je suvisno komentarisati, klasican primjer ogranicene osobe

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 14 sep 2014, 15:01

smjenom selektora ne smijemo zapast u zamku pa vratit' spahica i misimovica.... njihovo vrijeme je proslo... treba gradit' ekipu za zavrsnicu EP-a i kvalifikacije za rusiju... povratkom nih dvojice bi dobili kratkorocno u smislu sigurnijeg plasmana na EP, ali dugorocno je to korak unazad... eh sad pitanje je sta nam je prece...

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 sep 2014, 15:02

Principatus je napisao/la:

Naravno da je Spaha otisao radi Susica, na press-konferenciji poslije Irana je Susic manje vise izmedju redova porucio da napusta reprezentaciju. Tada nije bilo govora o Spahinom odlasku. Nakon sto je neshvatljivi ostanak Susica bio jasan i kroz novi ugovor utemeljen, Spahi nista drugo nije preostajalo nego da se povuce. Svi smo mi to znali, ne bas svi, ali vecina.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 14 sep 2014, 15:03

bajdvej, ko je Armin? Je li to stvarni lik ili pseudonim?

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 14 sep 2014, 15:04

amho je napisao/la:smjenom selektora ne smijemo zapast u zamku pa vratit' spahica i misimovica.... njihovo vrijeme je proslo... treba gradit' ekipu za zavrsnicu EP-a i kvalifikacije za rusiju... povratkom nih dvojice bi dobili kratkorocno u smislu sigurnijeg plasmana na EP, ali dugorocno je to korak unazad... eh sad pitanje je sta nam je prece...
To sto ti pricas su je tesko s.anje iz jednostavnog razloga sto vracanje najboljeg stopera kojeg ova zemlja ima i najlucidnijeg tehnicara nikako i nikad ne moze biti korak unazad.Moze samo u tvojoj glavi i u glavama takvih kao sto si ti.
Treba vratiti svakog ko moze pomoci,nama gori pod nogama i ozbiljno nam je ugrozen plasman na EP,najvaznije je izboriti ga a ti i tebi slicni za sebe ostavite to ko je vama drag a ko nije,to nije uopste vazno.

Uostalom,novi selektor ce zvati one igrace koji mu trebaju. Sumnjam da bi i jedan normalan trener izostavio ova dva igraca,pogotova sad u ovakvoj situaciji koja je prilicno teska.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 14 sep 2014, 15:08, ukupno mijenjano 2 puta.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 14 sep 2014, 15:05

rikimo je napisao/la:bajdvej, ko je Armin? Je li to stvarni lik ili pseudonim?
Do prije par mjeseci se , na ovom forumu, sumnjalo da iza njegovog imena stoji Vojislav Seselj ! :roll:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la JoseMourinho » 14 sep 2014, 15:09

hogarstrasni je napisao/la:
rikimo je napisao/la:bajdvej, ko je Armin? Je li to stvarni lik ili pseudonim?
Do prije par mjeseci se , na ovom forumu, sumnjalo da iza njegovog imena stoji Vojislav Seselj ! :roll:
Momak iz Sarajeva, radi za index ko dopisnik sportski iz BiH ;)

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 14 sep 2014, 15:11

amho je napisao/la:smjenom selektora ne smijemo zapast u zamku pa vratit' spahica i misimovica.... njihovo vrijeme je proslo... treba gradit' ekipu za zavrsnicu EP-a i kvalifikacije za rusiju... povratkom nih dvojice bi dobili kratkorocno u smislu sigurnijeg plasmana na EP, ali dugorocno je to korak unazad... eh sad pitanje je sta nam je prece...
Mi smo ga dugorocno popusili svakako.

Na SP 2018 se sigurno necemo plasirati, nismo mu takvi nafakasi da dva puta izvucemo Grcku.

Buducnost nam je crna. Sve manje igraca ce dolazit iz dijaspore, to je prirodan sijed dogadjaja i Bosna tu nece biti izuzetak. Ovi dosad igraci su ili rodjeni u Bosni i kao bebe protjerani u bijeli svijet i imaju kakvo takvo osjecanje prema BiH.

Sljedeca generacija nece imati nikakve emotivne veze sa BiH i tesko da cemo docekati da se odluce za BiH. To je ono sto se Turskoj događa vec dugo vremena.

Kvaliteta nase lige je u ravni Andore, kad se budemo morali osloniti na domace igrace i reprezentacija ce pasti u rang Andore.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.