RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Husrefu zahvalnica
Skahicu sCap u ruke i stado pred njega
Husari orden za marifetluke
PreCjedniku kartu za Ameriku i vozaj kamione, nije ovo za tebe

Skahicu sCap u ruke i stado pred njega
Husari orden za marifetluke
PreCjedniku kartu za Ameriku i vozaj kamione, nije ovo za tebe

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
- Kontakt:
Sad fino da ispadnemo gospodski klub poslati zahvalnicu FK Sloboda što je platila pripreme našem igraču
I naravno trebamo pozdraviti Ibrahima i Husaru
Javiteeeeee seeee
Veliki plus za upravu

I naravno trebamo pozdraviti Ibrahima i Husaru
Javiteeeeee seeee

Veliki plus za upravu

Sta je bilo?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Koliko li su onog sabana opucali po usima za potpis
Vratiiiiiiiii pareeeeeeeeeeeeeeee
Paraaaaaa nemaaaaaaaaaaa

Vratiiiiiiiii pareeeeeeeeeeeeeeee
Paraaaaaa nemaaaaaaaaaaa

- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Ibroooo čekamo te, povedi i menadžera
Uprava

Uprava

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Skahic je vezan ugovorom za Velez, prema tome ugovor sa FK Sloboda je nevazeci!Sabinho je napisao/la:Sta je bilo?
lezVe do bagro
A jbt zar ima i toga? Znam da ga sad mozete syebati kao sto je CSKA syebao Saida. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Možemo da smo pametni, ali istorija kaže drugačije, a pojedini postovi nemaju ništa protiv iste.
Štaš, to smo ti mi..
Štaš, to smo ti mi..
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Još ona konjina stavila Škahića na avatar, kao šukno nam onrodjenisa je napisao/la:Mene stid
Ma gasi ligu jbt ovo
Jos napali ko cobani ,onaj jedan balo prije mjesec kaze "citirajte me za mjesec" Skaha je nas ,gigant ga dogovorio jos zimus![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja giganta i g......

Ibrahim-begaaaa svezanaaaa vodeee

Sacekaj dok se vrati sa sajma šljiveTuzlak04 je napisao/la:@Očekujemo Benju da nam sve iz prve ruke objasni. . . .

Pišaj po ne školovanoj sirotinji

Škahićuuuuuu dooooooođi Lessssssiiii na na

DŽELO ODLAZI
-
- Kontakt:
Ja bih ga posudio Visicima 

-
- Kontakt:
Kakvu crnu tribinu, ma nedat mu blizu stadiona.Znam da smo tanki sa igrackim kadrom ali sad njega vratiti u tim samo bi narusilo odnose u ekipi.
Kad je brat @ Pastrmka rek'o da ne moze Skahic nigdje ...ima mjesec dana ,tj istu noc kad su amateri objavili ime "novog pojacanja" Bravo majstore
I sad se postavlja niz pitanja ,od situacije da su igraci nazalost robovi svojih menadzera ,da u klubovima radi masa amatera koji u normalnim okolnostima ne bi mogli dalje od tribine dobaciti,sta sa igracem ,da li mu opaliti jednu vaspitnu i oprostiti ili mu prakticno syebati karijeru,o odnosima izmedju klubova jer je Tanovic u prvom saopstenju rekao da su informisali predsjednika Slobode Husica o tome da je Skahic igrac Veleza pod ugovorom,znaci znali su
i jos mnogo pitanja se moze postaviti odgovornima za BH fudbal i nase igrace.
Ako je taj Amerikanac iole gospodin kakvim ga prikazuju sad nek izvali 140 milja eura kolika je Skahina vrijednost po TM-u i neka spasi kretena i svoju cast
I na kraju kako god se zavrsilo veliki respekt za upravu Hercegovackog velikana
jer su tako gospodski reagovali u ovoj nametnutoj im situaciji gdje se od starta znalo ko ce biti donji na kraju balade

I sad se postavlja niz pitanja ,od situacije da su igraci nazalost robovi svojih menadzera ,da u klubovima radi masa amatera koji u normalnim okolnostima ne bi mogli dalje od tribine dobaciti,sta sa igracem ,da li mu opaliti jednu vaspitnu i oprostiti ili mu prakticno syebati karijeru,o odnosima izmedju klubova jer je Tanovic u prvom saopstenju rekao da su informisali predsjednika Slobode Husica o tome da je Skahic igrac Veleza pod ugovorom,znaci znali su

Ako je taj Amerikanac iole gospodin kakvim ga prikazuju sad nek izvali 140 milja eura kolika je Skahina vrijednost po TM-u i neka spasi kretena i svoju cast
I na kraju kako god se zavrsilo veliki respekt za upravu Hercegovackog velikana

Ajde kome se da kopati po temama da izvadi najbistrije komentare od prije 20ak dana 

Ljudi moji u upravi Veleža sjede jako moćni ljudi, ljudi koji su prošli sito i rešeto i sa kojima nema zayebancije. Pored toga radi se o profesionalcima, i ljudima koji su jako uspješni u svojim poslovima a imaju i jake veze. Trebaju zaboraviti da se mogu igrati sa ugledom Veleža, jer će uvijek završiti porazom onih koji taj ugled žele ukaljati.rodjenisa je napisao/la:Kad je brat @ Pastrmka rek'o da ne moze Skahic nigdje ...ima mjesec dana ,tj istu noc kad su amateri objavili ime "novog pojacanja" Bravo majstore![]()
![]()
I sad se postavlja niz pitanja ,od situacije da su igraci nazalost robovi svojih menadzera ,da u klubovima radi masa amatera koji u normalnim okolnostima ne bi mogli dalje od tribine dobaciti,sta sa igracem ,da li mu opaliti jednu vaspitnu i oprostiti ili mu prakticno syebati karijeru,o odnosima izmedju klubova jer je Tanovic u prvom saopstenju rekao da su informisali predsjednika Slobode Husica o tome da je Skahic igrac Veleza pod ugovorom,znaci znali sui jos mnogo pitanja se moze postaviti odgovornima za BH fudbal i nase igrace.
I na kraju kako god se zavrsilo veliki respekt za upravu Hercegovackog velikana![]()
jer su tako gospodski reagovali u ovoj nametnutoj im situaciji gdje se od starta znalo ko ce biti donji na kraju balade
Ako je Husić gospodin, pozvat će delegaciju Veleža sa predsjednikom Salčinom na čelu u Tuzlu na jednu prijateljsku večeru, gdje će se sve izgladiti na obostrano zadovoljstvo a ako ne, onda je do njega.
sreca ne pitas se ti i takvi kao ti. nista licno protiv tebe, ali protiv tvog misljenja. Treba mi neko na terenu da pisa krv, ako se vrati skahic od njega se to moze traziti kao i potpisati ga odmah na 3 godine. igranje sa tim inatima u ovom trenutku Velezu ne odgovara jer nismo u nekoj finoj situaciji. U slucaju da se povrijede Skahic ili Zolj, ili mozda kartoni, dobijamo neiskusnog Mahinica. Ne, hvalarodjenizavjecnost je napisao/la:Kakvu crnu tribinu, ma nedat mu blizu stadiona.Znam da smo tanki sa igrackim kadrom ali sad njega vratiti u tim samo bi narusilo odnose u ekipi.
Pametno rezonuješ. Imat će Škaha ozbiljan razgovor sa upravom i navijačiam tj. RA. Nismo mi divljaci kao neki. Na momku je da se izvini. Plus ovo što ti shamane kažeš da mu se produži ugovor na 3 godine? Nakon ovoga sve je izvjesnije da će ova uprava možda to i učiniti, jer nema više da igrači odlaze za 0 KM kao dosad.shaman7 je napisao/la:sreca ne pitas se ti i takvi kao ti. nista licno protiv tebe, ali protiv tvog misljenja. Treba mi neko na terenu da pisa krv, ako se vrati skahic od njega se to moze traziti kao i potpisati ga odmah na 3 godine. igranje sa tim inatima u ovom trenutku Velezu ne odgovara jer nismo u nekoj finoj situaciji. U slucaju da se povrijede Skahic ili Zolj, ili mozda kartoni, dobijamo neiskusnog Mahinica. Ne, hvalarodjenizavjecnost je napisao/la:Kakvu crnu tribinu, ma nedat mu blizu stadiona.Znam da smo tanki sa igrackim kadrom ali sad njega vratiti u tim samo bi narusilo odnose u ekipi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.