Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
- suicidesquad
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
FUJ! Par je pao zbog jeb.enih produžetaka.suicidesquad je napisao/la:Williams - broj koševa igrača:
M.Gasol (Memphis) (16,5) 1 1,85
Memphis igra protiv Lakersa - ekipe koja najbolje brani centarsku poziciju u ligi (s pozicije centra primaju u prosjeku 13,6 poena): http://www.hoopsstats.com/basketball/fa ... 10/pts/1-1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ove sezone su već igrali jednom. U toj utakmici Gasol je ubacio samo 2p - šut iz igre mu je bio 0-9. Prošle sezone je protiv Lakersa igrao 4 puta i nije uspio prebaciti postavljenu granicu - 11p, 10p, 4p, 10p. U sezoni 09/10 protiv Lakersa je igrao 3 puta - 10p, 11p, 8p. U debitantskoj sezoni 08/09 protiv Lakersa je igrao 4 puta - 8p, 13p, 17p, 14p. U karijeri je igrao 12 puta protiv Lakersa i samo je jednom uspio prebaciti postavljenu granicu, i to u utakmici u kojoj nije igrao prvi centar Lakersa Andrew Bynum. Nadam se da će se tradicija nastaviti i da će Bynum i odbrana Lakersa odraditi dobar posao u večerašnjoj utakmici.
Granicu od 16,5 daju Bet Live i Williams, dok je u Premieru 15,5. Ako ćete igrati ovaj par, igrajte u Williamsu ili Bet Liveu jer jedan koš mnogo znači.
+ Bayern - Basel(s.t.) 1 1,40
Bayern će ovo dobiti. Samopouzdanje cijele ekipe je poraslo nakon velike pobjede protiv Hoffenheima i povratka Schweinsteigera. Dodatni motiv je finale koje se ove sezone igra na AA. Prema Bildu Schweinsteiger bi trebao igrati od prve minute. Najbolja kvota je u Williamsu.

Večeras sam igrao 3 igrača under - 3 različite utakmice i svaka je završila neriješeno.

Bayern - Basel 7:0
Kapetan te oborireds je napisao/la:Liverpool - Everton z1 (manje od 3 gola) , kvota 1,75 (u premieru)
Gol razlika Liverpoola kući u 13 mečeva 15-10, Evertona na strani 13-15. Na mečevima ova dva tima ove sezone pada daleko najmanje golova, 2.07 tačno po meču. Također u posljednjih 10 mečeva samo jednom je bilo više od 3 gola. Prošle sezone u prvom derbiju Kinga poslije povratka na klupu Liverpoola kada je bilo 2:2 na Anfieldu. Ipak s obzirom da se u derbi mečevima nikad ne zna, ovaj par uzeti sa malom dozom rezervisanosti.

reds je napisao/la:Inter - Marseille 1
Liverpool - Everton z1
Regensburg da gol
Mansfield - Fleetwood ps1
Grimsby - York ps1
Crawley - Aldershot X2
Doncaster-Reading 2
Kvota:37,90
Ne žalim.smake12 je napisao/la:Kapetan te obori

FK Pjetlovi
Ima li neka stranica od nase kladionice da mogu odigrati listic da vidim kako bi to ispalo,meni ne radi ni formula ni premier,idem ponude,nema sve bijelo.. 

MileniumNarin je napisao/la:Ima li neka stranica od nase kladionice da mogu odigrati listic da vidim kako bi to ispalo,meni ne radi ni formula ni premier,idem ponude,nema sve bijelo..

Željeznicar za život cijeli !
Zahvaljujem.likusa je napisao/la:MileniumNarin je napisao/la:Ima li neka stranica od nase kladionice da mogu odigrati listic da vidim kako bi to ispalo,meni ne radi ni formula ni premier,idem ponude,nema sve bijelo..

- Blue_He4rt
- Kontakt:
Na Torresa 2.40 da postize gol
Cavani i Lavezzi po 3.00,nesto mi je tu sumnjivo.
Mozda kladionice znaju kada ce procepit`.

Chelsea F.C.
-
- Kontakt:
Imali ko kakvih savjeta za danas ? @pintole izvuci parove, iz svoje carobne sehare. 

Sloboda je moja nacija
- dr.van nostrand
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:(nemam veze sa tenisom i ne volim)
I ja sam naletio na to da je Raonic i njegov servis podcjenjen;
Federer je nesto kao bolestan, pomalo iscrpljen
Raonic se dobro snalazi i ima snazan servis, i servis mu je najveca sansa u ovom mecu.
Zbroj 1 set 9,5 2 1,70 -
Hrvatska kosarka, kao nekakav derbi otprilike,
Borik Puntamika-Zadar over 141,5
U Boriku igraju uglavnom otpadnici koji nisu upali u ekipu Zadra i sada zele dokazati pogresku i maksimalo daju sve od sebe.
Igra se u Jazinama, dva put su igrali i oba puta su prebacili ovu granicu.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Chelsea 1
Fluminense 1
Remo PA 1
Real M k1
Ludwigsburg under 70,5
Nadal 1
Azarenka (+5,5) 2
Fluminense 1
Remo PA 1
Real M k1
Ludwigsburg under 70,5
Nadal 1
Azarenka (+5,5) 2
SAMO ČELIK !
Sumnjivo Sumnjivo ..Blue_He4rt je napisao/la:Na Torresa 2.40 da postize golCavani i Lavezzi po 3.00,nesto mi je tu sumnjivo.

Danas uplaceno:
Zeljo-borac 1
celzi-napoli ps1
Schalke-twente 1X
Hanover-Standard 1X
Leavdiiakos-Gianina 1X
San Antonio -Orlando 1
Santos L-Seatle 1
Litex-Minyor- 1
Arsenal (R)-WB (R)- 1
Koficijent 20,68 KM
Sretno.(
mi)
Zeljo-borac 1
celzi-napoli ps1
Schalke-twente 1X
Hanover-Standard 1X
Leavdiiakos-Gianina 1X
San Antonio -Orlando 1
Santos L-Seatle 1
Litex-Minyor- 1
Arsenal (R)-WB (R)- 1
Koficijent 20,68 KM
Sretno.(

Mozel se ovdje postaviti neki par, a da ne vidi citav forum.
Imam 2 takva danas.
Znate na sta mislim.
Imam 2 takva danas.
Znate na sta mislim.
Ne znam kako mislis? Ti bi zelio da te parove vide samo odredjeni forumasi... e to ne mozeNexus je napisao/la:Mozel se ovdje postaviti neki par, a da ne vidi citav forum.
Imam 2 takva danas.
Znate na sta mislim.

ima cini mi se neko je spominjao neku skrivenu temu pa eto potrazi raspitaj senime_tm87 je napisao/la:Ne znam kako mislis? Ti bi zelio da te parove vide samo odredjeni forumasi... e to ne mozeNexus je napisao/la:Mozel se ovdje postaviti neki par, a da ne vidi citav forum.
Imam 2 takva danas.
Znate na sta mislim.Naravno postoji PM...nadam se da sam te dobro razumio..

e kad me puste u tu skrivenu temu trajno, reci cu im, do tad ne saljite pm.likusa je napisao/la:ima cini mi se neko je spominjao neku skrivenu temu pa eto potrazi raspitaj senime_tm87 je napisao/la:Ne znam kako mislis? Ti bi zelio da te parove vide samo odredjeni forumasi... e to ne mozeNexus je napisao/la:Mozel se ovdje postaviti neki par, a da ne vidi citav forum.
Imam 2 takva danas.
Znate na sta mislim.Naravno postoji PM...nadam se da sam te dobro razumio..
Oni koji me poznaju sa drugih foruma, znaju kakve informacije imam, ko sam i sta mi je specijalnost u klađenju.
Jednom sam vec poslao i to je dovoljno, da ne blokiraju skroz.
e kad me puste u tu skrivenu temu trajno, reci cu im, do tad ne saljite pm.
Oni koji me poznaju sa drugih foruma, znaju kakve informacije imam, ko sam i sta mi je specijalnost u klađenju.
Jednom sam vec poslao i to je dovoljno, da ne blokiraju skroz.[/quote]
Ja nisam slala pp
Tvoje je da li zelis pomoci ili ne !
A niti znam kakva je tema niti gdje 
Jednom sam vec poslao i to je dovoljno, da ne blokiraju skroz.[/quote]
Ja nisam slala pp

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.