Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
A nema ovdje objektivni nit ce ikad bit il si jedno il drugo.
Kad napises ljudi sta se koji q raduju kad ja znam da je dinokijo bio jedan od najvecih lopova u SDA odmah te etikiraju ko zelenog. A bukvalno u toj rečenici ocrniš iste
Bolest.
Te teme i ne treba zapocinjat, radije zaginut zbog Berine.
Kad napises ljudi sta se koji q raduju kad ja znam da je dinokijo bio jedan od najvecih lopova u SDA odmah te etikiraju ko zelenog. A bukvalno u toj rečenici ocrniš iste
Bolest.
Te teme i ne treba zapocinjat, radije zaginut zbog Berine.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Marsal
- Kontakt:
Taman da nam naša

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- JayCatwright
- Kontakt:
Banja u San Marinu
100%Felixians4 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 14:20Pojedinci koji opetovano prezentiraju takve kletve i grozote poput maršala kolegama forumašima, a nisu kažnjeni za isto, dok je gro vrsnih forumaša napustilo forum, katastrofalna je politika administrature
Za neke sam se države iznenadio da su uopšte na listi

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Davidoffgold
- Kontakt:
Sabura Maršale, ne nerviraj se stari. Samo sebi škodiš jbg.
Une vie honorable est une vie éternelle
Zadnja izmjena: RollMan, dana/u 03 jan 2024, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- Centre forward
- Kontakt:
Pozz drugovi, treba mi pomoć ako se neko susret'o.
Naime, skenir'o sam neke dokumente i u pdf pa mi ovaj iz kopirnice poslo na email. Imam 6 dokumenata, a on je to "strp'o"u 2, a ja ih moram poslat' pojedinačno. Je li neko zna kako da recimo to nekako isiječem il' kako već da od 1 pdf-a napravim tri dokumenta, isto pdf?
Zahvaljujem.
Naime, skenir'o sam neke dokumente i u pdf pa mi ovaj iz kopirnice poslo na email. Imam 6 dokumenata, a on je to "strp'o"u 2, a ja ih moram poslat' pojedinačno. Je li neko zna kako da recimo to nekako isiječem il' kako već da od 1 pdf-a napravim tri dokumenta, isto pdf?
Zahvaljujem.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Centre forward je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:46Pozz drugovi, treba mi pomoć ako se neko susret'o.
Zahvaljujem.
Jel imas adobe profesional? Otidji tamo na edit i mozes ponistiti stranice i onda save as.
Ako ne probaj printati, samo print koje stranice hoces i onda save as. Samo malo mozda gubis na kvalitetu, mozes u opcijama staviti high quality print. Izvini zbog puno engleski rijeci
Ja koristim PDFsamBasic software za te stvari, besplatan je i lagana instalacija. Odaberes opciju "Split" u samom programu i to na stranice koje ti odgovaraju i spasis onda dokumente. Prednost je sto nema gubitka kvaliteta, odnosno kvalitet je kao i u izvornom file-u. Kao alternativa, mozes i online to zavrsiti - ima dosta alata koji to rade
Zadnja izmjena: MerciBien, dana/u 03 jan 2024, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da u bolnici (kad pacijenti tu preminu) kod takvih slucajeva bude ponudjena pomoc psihologa (dom zdravlja isto ima centar za mentalno zdravlje gdje su psiholozi), sad sto vecina ljudi odbije je druga stvar. Ne znam jel ovdje bio ukljucen i CZSR u njihovoj sredini, al u dosta slucajeva ljudi odbijaju to jer im je razgovor sa psihologom jos tabu tema.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Davidoffgold
- Kontakt:
Nažalost kao što je Rio rekao, razgovor sa psihologom/psihijatrom/stručnom osobom se kod nas još uvijek smatra kao nešto negativno. Brz način života, neke životne norme koje nam se nameću od društva jednostavno izazovu kod ljudi razne psihičke probleme, od agresije, tuge koja pređe u agresiju (kao što je slučaj sa gore navedenima) pa sve do potištenosti i povlačenja u sebe. Ne znam fakat zašto ljudi i dan danas izbjegavaju te susrete sa stručnim osobama za mentalno zdravlje. Razumijem starije osobe (njima je to ipak malo strano), ali mlađe nikako.
Une vie honorable est une vie éternelle
Postoje li grupe, gdje ljudi idu sa slicnim"problemima", pa uz pomoc strucnog lica skupa/kolektivno pricaju o tome? I to zna pomocirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 17:02Mislim da u bolnici (kad pacijenti tu preminu) kod takvih slucajeva bude ponudjena pomoc psihologa (dom zdravlja isto ima centar za mentalno zdravlje gdje su psiholozi), sad sto vecina ljudi odbije je druga stvar. Ne znam jel ovdje bio ukljucen i CZSR u njihovoj sredini, al u dosta slucajeva ljudi odbijaju to jer im je razgovor sa psihologom jos tabu tema.
- ASD
- Kontakt:
Ne bih ja rekao da je to kod nas danas tabu. Barem ne ovdje u TK.
Jako puno osoba koje se nađu u problemu posjete psihijatra.
Jako puno osoba koje se nađu u problemu posjete psihijatra.
- VivaLaStella
- Kontakt:
https://www.pdfill.com/pdf_tools_free.htmlCentre forward je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:46Pozz drugovi, treba mi pomoć ako se neko susret'o.
Zahvaljujem.
Prelagana za koristiti
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Daleko najlaksa opcija. Otvori pdf dokument, pritisni CTRL + P, gore kod printer umjesto printera pritisni save as pdf.Centre forward je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:46Pozz drugovi, treba mi pomoć ako se neko susret'o.
Zahvaljujem.
Ispod pod pages sebi namjestas stranice tj kako da isijeces dokument.
- Centre forward
- Kontakt:
Riješeno. Zahvaljujem Gospodi na pomoći. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- Marsal
- Kontakt:
Ljudino, mašinicu u ruke i obrij se prije nego počneš izigravat moralnu vertikalu.nerkolfc je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:09100%Felixians4 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 14:20Pojedinci koji opetovano prezentiraju takve kletve i grozote poput maršala kolegama forumašima, a nisu kažnjeni za isto, dok je gro vrsnih forumaša napustilo forum, katastrofalna je politika administrature
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 71 gost.