Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 08 mar 2013, 17:31

Padovan je napisao/la:slika

:lol:

ovo je ono njegovo "meći, meći", a vala ga meće u zadnje vrijeme. :D

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 08 mar 2013, 23:39

Da se i ja javim poslije dugo vremena. :D

Neki od aktulenih naslova : "Juve want Nani" , "Juventus head Zaza chase" , "Inter and Juve in Rooney chase"...

Konačno i neka utakmica na tv-u , arena sport 1 konačno prenosi juve....

slika :)
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 08 mar 2013, 23:41

Marchisio je napisao/la:Da se i ja javim poslije dugo vremena. :D

Neki od aktulenih naslova : "Juve want Nani" , "Juventus head Zaza chase" , "Inter and Juve in Rooney chase"...

Konačno i neka utakmica na tv-u , arena sport 1 konačno prenosi juve....

slika :)
8-)
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 mar 2013, 01:21

slika

A vidi Bendtnera, odigrao 1/1 :lol:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 09 mar 2013, 09:27

Citam Raiolin sin navija za Juventus, te mu je Mino obecao da nece prodavat Pogbu.Heh mozda je sin i bio kljucni da Raiola dovede Pogbu u Juve. :D

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 09 mar 2013, 10:33

Šta se ušutjela udružena-forumsko-choporaško-kriminalna zločinačka organizacija :?:

:mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 09 mar 2013, 14:12

Pozvani za meč protiv Catanie su:

1 Buffon, 3 Chiellini, 6 Pogba, 8 Marchisio, 9 Vucinic, 11 De Ceglie, 12 Giovinco, 13 Peluso, 15 Barzagli, 18 Anelka, 19 Bonucci, 20 Padoin, 21 Pirlo, 22 Asamoah, 24 Giaccherini, 26 Lichtsteiner, 27 Quagliarella, 30 Storari, 32 Matri,
33 Isla, 34 Rubinho, 39 Marrone.

PDC i Anelka su se oporavili i konkurišu, Caceres i dalje nije oporavljen :( , a Vidal je suspendovan.

Očekuje se najjači sastav (izuzev pomenutog izostanka Vidala, Pogba naravno igra).

Inače, po mom mišljenju imamo izuzetno neugodne protivnike u naredna 3 kola, Catania i Bologna nam ne leže, to znamo, a onda idemo u goste interu, ne treba ni govoriti o motivaciji ovih ekipa protiv nas.

Moramo maksimalno ući u ove mečeve, počevši od Catanie koja je nezgodna ekipa sa par odličnih individualaca, a nazad će biti bedem, navikli smo na to, pristup utakmici mora biti vrhunski, od prvog minuta.

slikaslikaslika
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 09 mar 2013, 14:37

da bacim promociju avatara iz davne 2010 i WC :mrgreen:

kako vrijeme prolazi brzo jbo majku, k'o da su me juce banovali :cry:

Forza Juve
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 09 mar 2013, 14:53

Kad smo kod Raiole, često je u sjedištu Juventusa, mislim da nema razloga za zabrinutost glede njega, Juventus može imati samo koristi od saradnje s njim.

Ok, on baš vodi računa o svojim štićenicima, traži da imaju dobar status, često zna izazvati pažnju medija izjavama, a sve u cilju dobijanja povišice plate svojim igračima, ali sve skupa, treba sa njim surađivati, ipak je on agent samo najboljim igračima.

Ibra, Nedved, Bouy, Pogba, on je pomogao ipak da oni dođu.

A i sve dok naši igrači igraju kako treba, nema bojazni da on nekoga "odvede". Pa i recimo Hamsika nije odveo u veći klub, a mogao je sigurno, od Juventusa historijski teško da neki igrač može napraviti korak naprijed u karijeri.

Ovo govorim sve zbog priče kako on navodno nagovara Ibrahimovića da se na ljeto vrati kod nas, jeste da je vjerovatnoća mala (njegova plata je 14M, te bi je morao smanjiti bar za 9 da dođe :lol: ), ali eto, piše se.
Koliko god sam gotivio tog igrača, ne bih volio da on dođe, čak iako je i dalje jedan od najboljih špiceva svijeta, godine idu i za njega, a i ovaj Juve po filozofiji igre ne leži njemu.

A druga stvar je što nam Raiola nudi novog talenta iz Holandije (Feyenoord), riječ je o veznjaku Tonny Trindade de Vilhena rođenom 1995 godine i već je pozvan u A tim Holandije, nema šta, sigurno je riječ o kvalitetu.
Vidjet ćemo šta će biti od svega.

Kao što sam i rekao, najjače u ovom momentu (izuzev Vidala):

slika

#MaxOUT

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 09 mar 2013, 15:10

ja ne znam odakle info na Balkan-Juve stranici al tamo pisu da je u toku neko prikupljanje dokaza i da je moguce u roku od 2 mjeseca da nam vrate obje titule?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 09 mar 2013, 15:15

htcxone je napisao/la:ja ne znam odakle info na Balkan-Juve stranici al tamo pisu da je u toku neko prikupljanje dokaza i da je moguce u roku od 2 mjeseca da nam vrate obje titule?
To je malo neprecizno, ja kako sam citao Sud u Rimu otvara istragu povodom nestalih dokaza a valjda sudije iz Serie A tvrde da tih nikad nije ni bilo, nesto u tom stilu, uglavnom za maglu su nas osudili.Lakrdija jedna prava, a jedan sudac sto je oslobodjen pokrece tuzbu.Postoji valjda neka mogucnost da se pokrene opet proces jer sve do sad sto je dokazano je da nista nije dokazano nego ciste indicije za koje eto i dokazi se "izgubili".Sumnjivo.Tako nekako :mrgreen:

80% igrac Juventusa, Berardi opet zabio.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 09 mar 2013, 15:43

Šta kaže CurvaNord za Berardia, znam da je Juve želio već u januaru da plati polovicu, ali nije ništa bilo, i ja sam za tog momka, strašan igrać će biti?! Dao bih šansu njemu i Boakyeu odmah naredne sezone, ali znamo da to nije baš realno u velikom klubu kakav je Juve.

Evo i izjave Raiole oko ovog malca iz Feyenoorda, kao i o Bouyu, Ibri i Pogbi: :mrgreen:
Gioca nel Feyenoord e come il francese è gestito da Raiola: "Sì, ho parlato di lui con Marotta. Bouy forte come Pogba. Ibra non finirà la carriera al PSG. Un suo ritorno a Torino? Nel mercato nulla è impossibile..."

#MaxOUT

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 09 mar 2013, 18:18

Pogba je napisao/la:Šta kaže CurvaNord za Berardia, znam da je Juve želio već u januaru da plati polovicu, ali nije ništa bilo, i ja sam za tog momka, strašan igrać će biti?! Dao bih šansu njemu i Boakyeu odmah naredne sezone, ali znamo da to nije baš realno u velikom klubu kakav je Juve.

Evo i izjave Raiole oko ovog malca iz Feyenoorda, kao i o Bouyu, Ibri i Pogbi: :mrgreen:
Gioca nel Feyenoord e come il francese è gestito da Raiola: "Sì, ho parlato di lui con Marotta. Bouy forte come Pogba. Ibra non finirà la carriera al PSG. Un suo ritorno a Torino? Nel mercato nulla è impossibile..."
Evo zadnje od Romea Agrestia aka Curva Nord, po njemu Berardi je "Juventusov igrac", skoro pa gotovo.Citao sam prije jedno 2 mjeseca kao neki govore da je taj igrac zasluga Andree Agnellia, da je on licno se potrudio oko toga valjda dobar sa ljudima iz Sassuola, tako nekako.

http://www.goal.com/it/news/1942/esclus ... nconeri-lo" onclick="window.open(this.href);return false;

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 09 mar 2013, 19:03

A) Mi ni oduzete titule, a ni odštetu od 400 milijuna € nikada nećemo vidjeti, i to iz više, jako očitih, razloga...
B) Neznam odakle si AmiciDiNessuno dobio info da je Berardi 80% naš igrač, tako je i Verratti prošle zime bio 99% naš pa smo vidjeli kako je sve završilo. Osobno bi volio da dovedemo tog malog, iako je deklarirani degenerik, mislim interista, jer smo na poziciji polušpice/trekvartiste poprilično tanki. Vučinić sigurno nije dugoročno rješenje, a Giovinco em je loš, em je praktički pretvoren u čistog špica. Od mladih napadača koje imamo u suvlasništvu i Immobile i Boakye i Gabbiadini su klasične špice, u primaveri imamo onog Beltramea, ali mislim da on treba još dosta radit da dostigne razinu Serie A. Berardi je na glasu kao jedan od najboljih mladih talijanskih igrača i ako je ikako moguće bilo bi dobro dovest jednog takvog igrača, sa Verrattijem smo popušili jer smo se bojali uložit malo veći novac, a nekako sumnjam da će Berardi biti dostupan za manje od 10 milijuna € na ljeto.
C) Suradnja sa Raiolom je dvosjekli mač, dobra stvar je što nam on može dovesti dosta dobrih igrača i to po maloj cijeni, kao što je Milanu doveo Ibru i Robinha kojem nije ni agent, a loše je zato što on uvijek izvuče maksimum novaca za plaće svojih igrača.
D) Sutra gazimo sicilijance, i to u hendikepu, Giovinco het trik :mrgreen:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 09 mar 2013, 21:08

:mrgreen:
slikaslika

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 09 mar 2013, 23:10

" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne zna debeli. :lol:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 09 mar 2013, 23:15

Nije da je ovo tema za postavljanje klipova limitiranog Muriela, ali hajde, mogu budalaštine prolaziti.
Gol koji pod 1 ide na dušu Burdissa, a onda i Steka koji kao ipak odličan golman ne smije primiti gol kroz noge.

Koliko je debeli dao golova u strašnom Udineseu gdje ima svu slobodu svijeta?
Postavi nam i gol mega flopa Sancheza koji je dao glavom, vidi slučaja, on je čak i izdominirao u tom istom Udineseu Seriu A u jednoj sezoni.

Bendtner bi u Udineseu dao 15-20 golova, toliko je mjerodavan ovaj klip.
:lol:

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 09 mar 2013, 23:34

Kao prvo, ti si toliko arogantan i odbojan da svaki vid normalne komunikacije s tobom otpada na startu.

Kao drugo, ovo je majstorija pa ti traži opravdanja koliko god želiš.

Kao treće, u 816 minuta koliko je odigrao ove sezone u kupu i Serie A, što je ekvivalent 9 utakmica postigao je 5 golova i 3 asistencije. Sasvim solidna brojka kad se u obzir uzme koliko nema tu "slobodu svog svijeta" što si bubnuo i u kakvoj su Udine formi ove sezone i s obzirom na to da igra iza Di Natalea, tj. nije isturena špica.

Kao četvrto, prošle sezone Muriel je u mrtvom Lecceu dominirao, dao je 7 golova i imao 8 asistencija.

Kao peto, Udinese ne uzima svaku budalu, poznato je da su jedan od najboljih klubova kad se radi o radu sa talentima.

Kao šesto, ti si valjda jedina prepotentna osoba koja misli da je Alexis Sanchez rupa. To što je on zakazao SAMO ove sezone iako igra na krilu u klubu gdje pored Messija jedan Ibrahimović i Villa nisu mogli doći do izražaja ne daje ti apsolutno nikakvu osnovu da ga prozivaš rupetinom.

Hvala i doviđenja.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 09 mar 2013, 23:38

Jedina prepotencija je zapravo tvoja, a ja ću nastaviti da reagujem na nju.

Dapače, od momenta kada si počeo postavljati smajlije i hinjski se smijati određenim mojim konstatacijama, tada je završena iole normalna komunikacija sa tobom.

Nastavi se radovati strašnim golovima debelog i limitiranog.

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 09 mar 2013, 23:44

Ako su te konstatacije smiješne, nasmijat ću se na njih da ih je izrekao sami Antonio Conte, a to što si ti sebi umislio da je to hinjski nije moj problem, nastavi misliti tako.

Koliko je ko arogantan i smiješan vidi se po tvojim odgovorima na moje postove u kojima ti savršeno normalno pokušam nešto reći, a ti ne znaš ništa drugo osim lupanjem velikih riječi pokušati nekog uvjeriti u nešto, a ustvari nisi dao jedan jedini argument zašto je to tako.

Sad stvarno dosta od mene, ja na tvoju aroganciju neću više reagovati.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.