A sta znam, opeklo se par puta sa Wawrinkama i Nishikorijima, treba biti oprezan.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Ne znam, nisam pronasao put do Noletove glave 
A sta znam, opeklo se par puta sa Wawrinkama i Nishikorijima, treba biti oprezan.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Beretini mora imati blizu 80% prvog servisa, igrati americku skolu 1-2 tenisa i nadati se da Novak nece biti ni blizu svojih 100%.
Inace Beretini mi je jedan od arogantnijih tenisera uz Zvereva i Cicipasa, Rodick style samo sto za razliku od Andyija nije osvojio nista u karijeri. Zapamtio sam u mecu sa Hurkacom da je volejom na mrezi dobio poen kad je lopta prozujala pored Hurkača...zabar stisnuo pesnicu i okrenu se a Hurkac odmahnu glavom. Imace britance uz sebe danas, al bas zato ce, nadam se, pobjeda Novaka dobiti na velicini.
Inace Beretini mi je jedan od arogantnijih tenisera uz Zvereva i Cicipasa, Rodick style samo sto za razliku od Andyija nije osvojio nista u karijeri. Zapamtio sam u mecu sa Hurkacom da je volejom na mrezi dobio poen kad je lopta prozujala pored Hurkača...zabar stisnuo pesnicu i okrenu se a Hurkac odmahnu glavom. Imace britance uz sebe danas, al bas zato ce, nadam se, pobjeda Novaka dobiti na velicini.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Idemo Talijan 
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Ajmo Nole, vrijeme je da i brojkama dokažeš veličinu. Igrama se to odavno zna.
"We need to suffer. And we need to fight."
Danas se historija piše, ko god pobjedi
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nakon 20GS i 15+ godina , ipak je ovo najbitniji dan za sve navijače laznog goata 
Max Allegri
Skroz slab početak Novaka ali ne zna Matteo iskoristiti.
Ko sve igra finale Wimbledona ovo je zalosno.
Frajer drvo
Frajer drvo
- Shategabri
- Kontakt:
Kakve poklone lik ne koristi 
Il je i Nolu malo steglo na pragu dvadesetog
- Shategabri
- Kontakt:
Ma uzima šminkera hladno 3-0.
Koševo Zapad
Bas, umjesto 0-40 vraca ga u zivot na 15-30.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trema je cudo...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Djokovic ce hladno stici do broja 30 Grand slam titula u narednim godinama. Nova generacija tenisera kada vidi Novaka automatski skine gace.
Pa sta covjek promasuje. ..
Ovo je domen onoga sto je Philipousis igrao finale Wimbledona.Realno taj kvalitet igraca.
Oduzmi mu servis , sa baselinea bi ga Dzumhur mogao edukovati.
Oduzmi mu servis , sa baselinea bi ga Dzumhur mogao edukovati.
- OldFashioned
- Kontakt:
Predaj mu molim te da forumasi sto vise revu.
Zadnja izmjena: OldFashioned, dana/u 11 jul 2021, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.