Odlično je ovo sinoć prošlo, odmorilo se pola ekipe za Cataniu, pobjeda bez primljenog gola, napadači zabili

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
da je bas lose igrao, nije nikad, ali nije bio ovakva masinerija prvih par sedmica u Juventusu..AmiciDiNessuno je napisao/la:Evo i ja sa pitanjemSjecal' se ko utakmice u kojoj Barza nije igrao dobro, tacnije da ju je lose odigrao? Ja pokusavam al u dresu Juventusa haman sve ....
Citam ja juce o onoj presudi skoro sto je bila, sve sudije u Farsopoliu su oslobodjene i neki pravni likovi se pitaju pa ko je onda te "nastimane" utakmice stimao a jos uzto i sud naveo da ih nema.Joj al su nas izradili posteno tih godina.htcxone je napisao/la:Farsopoli : Pokrenute nove istrage u Rimu !
Bivsi sudija Dondarini porucuje : Utakmice su bile regularne,sve je izmisljeno samo da bi se resili Juventusa !
Photo: Farsopoli : Pokrenute nove istrage u Rimu ! Bivsi sudija Dondarini porucuje : Utakmice su bile regularne,sve je izmisljeno samo da bi se resili Juventusa !
pa evo sad ce da svve krene ispocetka...dakle sudije nisu, sad ce biti da smo namjestali sami sebi... hajd bit ce lijepo uzeti tih 440 miliona pa da u napad stavimo LORENTE-FALCAO-IBRAHIMOVICAmiciDiNessuno je napisao/la:Citam ja juce o onoj presudi skoro sto je bila, sve sudije u Farsopoliu su oslobodjene i neki pravni likovi se pitaju pa ko je onda te "nastimane" utakmice stimao a jos uzto i sud naveo da ih nema.Joj al su nas izradili posteno tih godina.htcxone je napisao/la:Farsopoli : Pokrenute nove istrage u Rimu !
Bivsi sudija Dondarini porucuje : Utakmice su bile regularne,sve je izmisljeno samo da bi se resili Juventusa !
Photo: Farsopoli : Pokrenute nove istrage u Rimu ! Bivsi sudija Dondarini porucuje : Utakmice su bile regularne,sve je izmisljeno samo da bi se resili Juventusa !![]()
![]()
to je i meni malo čudno! Inače ja bi htio da se taj meč dogodi. Juve dobar, A Schalke nema kaj za izgubiti i zato mislim da bi bio jako dobar i nadasve napeti meč. nemojte misliti da bi Juve Schalke uništio, ali da bi ga prošao, najvjerojatnije bi.Contentissimo je napisao/la:ko kaze da je Schalke vec prosao Galatu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.