E dragi Boze ko sve sudi u Engleskoj,pa to je smijesno

Onako sudjenje se unistit cari koje nosi Engleska liga i kupovi.A sto se tice utakmice,rezultatom sam zadovoljan,a igru bi sto prije zaboravio,pa jbt bilo je ko kad igra Tenerife i Barcelona,ovi se brane a ovi napadaju.KK je dobro takticki postavio igru,ali ja nisam neki ljubitellj onakve igre.Stvarno nezz sta je sa Downingom,momak se nikako snaso nije(msm da se prepao Richardsa ,koji je ko lokomotiva kad krene,ko se postavi na*ebao je).Sad ovaj rezultat treba odbranit na Anfildu,sto ce biti veoma tesko,jer ruku na srce City je vcrs bio oslabljen ne igranjem nekih kljucnih igraca,i kad se oni vrate bice gusto.Msm da bi ova utakmica mogla imati negativan efekat(umor igraca),koji bi se mogo odraziti u subotu,jer nemamo mi neku veliku klupu pa da se mogu igraci rotirat(zapravo nezz dal i imamo neku kvalitetnu klupu,Kuyt,Maxi).
Sve u svemu,msm da ovu priliku treba iskoristiti,jedna utakmica nas dijeli od finala,nek KK nabrije momke i to je rijesena stvar.Jedan trofej bi nam itekako dobro dosao,onako malo radi samopouzdanja.
Pojacanja su prijeko potrebna,sinoc se najbolje vidjelo,da se jos neko povrijedio KK nebi imo koga uvesti,potreban je kakav pokretljiv napadac(mada jos vjerujem u Carola,al niko da mu nabaci loptu kako treba),krilo nek bude prioritet ove zime,jer nema nikog ko moze probit po strani,neko ko smije povuc loptu jedan na jedan,oslobodit se igraca,a ne ko Downing krene pa stane,pa se vrati pa lopta nazad,i po mogucnosti jedan veznjak i ja zadovoljan.