E to je teeeško.

Meni i dan danas nije jasno šta je Alihodžiću (čini mi se da je on bio, ne mogu se sad sjetiti) objašnjavao poslije poraza u Trebinju, kad je nešto mah'o rukama po podu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kako svake sezone ista prica, “ova sezona ce biti najteza”.
Ma i njega i hamu treba prodati ako postoji neka pristojna ponuda. Jos smo mi u dugovima a za Miftica postoji vec dobra zamjena. Sumnjam da momak kod nas moze napredovati.
Sto bi ga dovodili prije 20 dana ako ne racunaju na njegaistokzeljo je napisao/la: ↑18 avg 2023, 00:02Jel Santos nije prijavljen za Evropu il ne računaju na njega, pa zato ga nema ni na klupi?
Nisu mu papiri gotovi, ima cifra koju moraju i nama uplatiti.KapitenK je napisao/la: ↑18 avg 2023, 10:28Sto bi ga dovodili prije 20 dana ako ne racunaju na njegaistokzeljo je napisao/la: ↑18 avg 2023, 00:02Jel Santos nije prijavljen za Evropu il ne računaju na njega, pa zato ga nema ni na klupi?
A šta bi s onim papirom što su nosali da se Željo odrekao naknade ?irfo je napisao/la: ↑18 avg 2023, 10:36Nisu mu papiri gotovi, ima cifra koju moraju i nama uplatiti.KapitenK je napisao/la: ↑18 avg 2023, 10:28Sto bi ga dovodili prije 20 dana ako ne racunaju na njegaistokzeljo je napisao/la: ↑18 avg 2023, 00:02Jel Santos nije prijavljen za Evropu il ne računaju na njega, pa zato ga nema ni na klupi?
Moglo bi danas predstavljanje dresova biti, koliko znam sve je spremno.
Eh na to
scena u fazonu honaj ko ti ja ba ovaj zid radio, nista ti ovo honaj ne valja
Ma noDi bombu bacio raju isprepadao.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Levin i 35 gostiju.