FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solar1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solar1987 » 06 jun 2014, 23:54

harry_90 je napisao/la:Zna li neko jel danas se pregovaralo sa Cirom,spominjao se petak kao dan pregovaranja ?

I nece niko da odradimo onaj semafor kod bivse zgrade kantona..aa sve neki huligani :lol:

ajde kad idemo ? :D
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 jun 2014, 23:58

solar1987 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Zna li neko jel danas se pregovaralo sa Cirom,spominjao se petak kao dan pregovaranja ?

I nece niko da odradimo onaj semafor kod bivse zgrade kantona..aa sve neki huligani :lol:

Treba nas se skupit sa foruma 5-6 mladjih,a starugardu i probisvjeta poslat na polozaje da prate ima li gdje policije ,ipak su oni vec ostarili :P

Onoliku zgradu vlade devastirali u sat vremena,a ne smiju jedan semaforcic :mrgreen:

edit : da ne bi bilo zabune,nisam ja devastirao zgradu,ja sam bio kod omege :lol:
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 07 jun 2014, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 06 jun 2014, 23:58

vala ja nebi njega,odradio je svoje,hvala mu.treba nam neko mladji,energicniji,ambiciozniji...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 jun 2014, 00:02

wienultras je napisao/la:

vala ja nebi njega,odradio je svoje,hvala mu.treba nam neko mladji,energicniji,ambiciozniji...
I ja bih isto kao i ti..al vidis da vecina ove djecurlije i starijih zaludjena Cirom,frajeru 80 godina,na aparatima gotov,al ne Azmir je privatnik,odhebo covjeka i te slicne price...cak i prijete da nece vise na Tusanj doci,iako ih nije bilo par godina..

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 07 jun 2014, 00:10

harry_90 je napisao/la:
solar1987 je napisao/la:

Treba nas se skupit sa foruma 5-6 mladjih,a starugardu i probisvjeta poslat na polozaje da prate ima li gdje policije ,ipak su oni vec ostarili :P

Onoliku zgradu vlade devastirali u sat vremena,a ne smiju jedan semaforcic :mrgreen:

edit : da ne bi bilo zabune,nisam ja devastirao zgradu,ja sam bio kod omege :lol:
Evo odo ja poprskat sarafe sa WD-40 nek malo popuste :D

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 07 jun 2014, 00:12

treba da ga strefi srce na po tekme jbt :roll: i ovo je sve na rizik odradjeno..uzeo je pare i dovidjenja,hvala ti..nadam se da ce rjesenje na klupi biti odgovarajuce..nesumnjam u pojacanja,jer nesumnjam ni u azmira,dok je on tu,necemo strepiti za opstannak,a ostlo...zavisi od situacije,ko i na ovoj sada polusezoni...jbt nase je da se organizujemo,napunimo stadion svaku tekmu,ostalo ostavimo covjeku,dokazo je da se razumije koliko toliko...tu je husara bolan,omrsio je brk sada dobroooo,osladice se njemu,bice pojacanja :)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 jun 2014, 00:15

Bravo momcino,pravi vojnik Slobode :mrgreen: kad zavrsis to,javi se da ulete ostali..necemo @wobly-a zvat,smara previse ..utusio bi nas pricom kako je on to odradio za Slobodu itd.. :lol:

@wienultar

Dok nas Husara opet ne nategne ;) ma ja bi najvise volio ako ne moze Ciro,onda Denis Karic,covjek zna sve sto se tice ove ekipe,Ciro ga je dosta stvari naucio,valjda je sta pokupio od njega..ako ne on,onda Janjos ili Ante Mise..

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 07 jun 2014, 00:21

wienultras je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Sto ne pogledate trenere tipa Odovica ili Capljica?
i vi ste bili bez trenera,sto niste angazovali nekoga od njih dvojice :hmmmmm:
Mislis, do veceras bili. :)

Ma ja sam iskreno za Odovica ili Capljica za Zelju, ali eto, ovi sada maksimalno guraju ove mlade. Vidjet cemo na sta ce to sve ispasti. ja se iskreno ne slazem sa njima, jer nemaju dovljno sredstava da vezu mladog igraca na pet godina. Ovako napravit ces od njega nesto, i on ti one svakako, zelio ti to ili ne...

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 07 jun 2014, 00:23

hoce hary u zatvor i bog :hmmmmm:

:mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 jun 2014, 00:25

KrojcicaHills je napisao/la:hoce hary u zatvor i bog :hmmmmm:

:mrgreen:
Ides i ti..i tebe sam planirao u ovoj akciji :mrgreen:

Aj sad ozbiljno, da ne lomim ruke dzaba,hoce li se nabavit taj semafor do roka za licencu ?

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 07 jun 2014, 00:26

Kakva su to prozivanja Harry :cry:
Tu sam blizu svakako, možemo ga u podrum sakrit kod mene dok se malo smiri situejšn :mrgreen:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 07 jun 2014, 00:27

wobly92 je napisao/la:Kakva su to prozivanja Harry :cry:
Tu sam blizu svakako, možemo ga u podrum sakrit kod mene dok se malo smiri situejšn :mrgreen:
Nemoj u podrum, moze vlage povuc, hajmo ga kod mene na terasu, samo ga treba do mosnika dobacit :mrgreen:
Zadnja izmjena: klasik, dana/u 07 jun 2014, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 07 jun 2014, 00:28

mrsko mi citati sve al kako vidim ima neka akcija navijaca jel neko vec nesto napisao o tome ???? treba to podrzati svakako ionako nema utakmica nije problem odvojiti 5-10 KM.....

imal gdje onog jarana aleksandra malog :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 jun 2014, 00:31

wobly92 je napisao/la:Kakva su to prozivanja Harry :cry:
Nikakva prozivanja samo realno..to se hvalis da imas veliki podrum cim ti onoliki semafor moze stat u podrum..hebes bijedu :D

Samo da se skupe pare za semafor da se uzme,ovaj nazovi savez na nama trenira strogocu..

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 07 jun 2014, 00:34

savez ko i aleksandar samo glumi strogocu :lol: :lol:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 07 jun 2014, 00:42

dobicemo semafor do kraja sledece sedmice.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 07 jun 2014, 09:57

Baš me zanima šta će smetat komisiji nakon što nabavimo semafor :hmmmmm:
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 jun 2014, 10:32

intercontinental je napisao/la:Baš me zanima šta će smetat komisiji nakon što nabavimo semafor :hmmmmm:
Pokretne reklame moraju bit nema dalje :)..ili ce nam reci da kucice za igraca moraju biti drugacije ili ce im zasmetat nesto trece ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 07 jun 2014, 11:22

ubise me ove price po carsiji o pojacanjima,Ciri,semaforu itd :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 jun 2014, 11:36

Komisija za stadione boravila na Tušnju

slika

Komisija za stadione N/FS BiH posjetila je Tušanj i konstatovala da hram tuzlanskog fudbala zadovoljava većinu kriterija.

Po povratku u Savez Komisija će sačiniti konačni Izvještaj i dati ocjenu uslovnosti.

Prema pravilniku o licenciranju klubova za učešće u takmičenju Premijer lige BiH, stadion na kojem će se igrati utakmice Premijer lige BiH mora imati semafor za objavljivanje rezultata, vremena i mogućnost obavještavanja gledalaca putem putujućeg teksta.

Nabavka semafora svakako da će biti jedan od prioriteta pred početak premijerligaške sezone, baš kao i uređivanje još nekih stvari koje se tiču Tušnja, poput npr. završetka sjeverne tribine.

fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.