harry_90 je napisao/la:Zna li neko jel danas se pregovaralo sa Cirom,spominjao se petak kao dan pregovaranja ?
I nece niko da odradimo onaj semafor kod bivse zgrade kantona..aa sve neki huligani
ajde kad idemo ?
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
harry_90 je napisao/la:Zna li neko jel danas se pregovaralo sa Cirom,spominjao se petak kao dan pregovaranja ?
I nece niko da odradimo onaj semafor kod bivse zgrade kantona..aa sve neki huligani
Treba nas se skupit sa foruma 5-6 mladjih,a starugardu i probisvjeta poslat na polozaje da prate ima li gdje policije ,ipak su oni vec ostarilisolar1987 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Zna li neko jel danas se pregovaralo sa Cirom,spominjao se petak kao dan pregovaranja ?
ajde kad idemo ?
vala ja nebi njega,odradio je svoje,hvala mu.treba nam neko mladji,energicniji,ambiciozniji...harry_90 je napisao/la:Zna li neko jel danas se pregovaralo sa Cirom,spominjao se petak kao dan pregovaranja ?
I ja bih isto kao i ti..al vidis da vecina ove djecurlije i starijih zaludjena Cirom,frajeru 80 godina,na aparatima gotov,al ne Azmir je privatnik,odhebo covjeka i te slicne price...cak i prijete da nece vise na Tusanj doci,iako ih nije bilo par godina..wienultras je napisao/la:vala ja nebi njega,odradio je svoje,hvala mu.treba nam neko mladji,energicniji,ambiciozniji...harry_90 je napisao/la:Zna li neko jel danas se pregovaralo sa Cirom,spominjao se petak kao dan pregovaranja ?
Evo odo ja poprskat sarafe sa WD-40 nek malo popusteharry_90 je napisao/la:Treba nas se skupit sa foruma 5-6 mladjih,a starugardu i probisvjeta poslat na polozaje da prate ima li gdje policije ,ipak su oni vec ostarilisolar1987 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Zna li neko jel danas se pregovaralo sa Cirom,spominjao se petak kao dan pregovaranja ?
ajde kad idemo ?![]()
Onoliku zgradu vlade devastirali u sat vremena,a ne smiju jedan semaforcic
edit : da ne bi bilo zabune,nisam ja devastirao zgradu,ja sam bio kod omege
Mislis, do veceras bili.wienultras je napisao/la:i vi ste bili bez trenera,sto niste angazovali nekoga od njih dvojiceDzoleZeljo je napisao/la:Sto ne pogledate trenere tipa Odovica ili Capljica?
Ides i ti..i tebe sam planirao u ovoj akcijiKrojcicaHills je napisao/la:hoce hary u zatvor i bog
Nemoj u podrum, moze vlage povuc, hajmo ga kod mene na terasu, samo ga treba do mosnika dobacitwobly92 je napisao/la:Kakva su to prozivanja Harry![]()
Tu sam blizu svakako, možemo ga u podrum sakrit kod mene dok se malo smiri situejšn
Nikakva prozivanja samo realno..to se hvalis da imas veliki podrum cim ti onoliki semafor moze stat u podrum..hebes bijeduwobly92 je napisao/la:Kakva su to prozivanja Harry![]()
Tu sam blizu svakako, možemo ga u podrum sakrit kod mene dok se malo smiri situejšn
Pokretne reklame moraju bit nema daljeintercontinental je napisao/la:Baš me zanima šta će smetat komisiji nakon što nabavimo semafor

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.