Bio je već u Borcu i bio gori igrač nego što je kod nas...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Zbog toga mi se i počeo gaditi. Nama navijačima treba biti jasno da jedinu iskrenu ljubav prema Želji imamo mi. Svi ovi u koje smo se kleli su obične interesdžije. Pamet u glavu za ubuduće. Od igrača, preko trenera do predsjednika - nikoga više ne ukivati u zvijezde. Ako rade svoj posao korektno, neka dobiju aplauz, ako ne rade, otjerati ih u neku stvar.Brkooo je napisao/la: ↑29 maj 2021, 19:08Kad je odlazio iz Zelje, Anel Hajric je oprostio klubu sve dugove, Miletic je isto uradio, evo i piskutavi debil je isto uradio a Osim(koji je i doveo sve ove debile u Zelju) i ako je glavni krivac za ovo stanje je i dalje u klubu na nekoj nedefinisanoj poziciji i ne pomislja da ode, nevjerovatno..
Iskreno ikic je najmanje los od svih stopera ali nije neka steta nek mu je sretno
100%voltron30 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 19:14Zbog toga mi se i počeo gaditi. Nama navijačima treba biti jasno da jedinu iskrenu ljubav prema Želji imamo mi. Svi ovi u koje smo se kleli su obične interesdžije. Pamet u glavu za ubuduće. Od igrača, preko trenera do predsjednika - nikoga više ne ukivati u zvijezde. Ako rade svoj posao korektno, neka dobiju aplauz, ako ne rade, otjerati ih u neku stvar.Brkooo je napisao/la: ↑29 maj 2021, 19:08Kad je odlazio iz Zelje, Anel Hajric je oprostio klubu sve dugove, Miletic je isto uradio, evo i piskutavi debil je isto uradio a Osim(koji je i doveo sve ove debile u Zelju) i ako je glavni krivac za ovo stanje je i dalje u klubu na nekoj nedefinisanoj poziciji i ne pomislja da ode, nevjerovatno..

Malo kasno odgovaram al jbg nisam bio u mogucnosti prije. Slazem se sa navedenim, pogotovo s tim da radimo amaterski i da je uzasan OP u citavoj ligi. Pitari jedini rade za nijansu bolje u akademiji i to se vidi. Dakle s te strane smo odron ali eto nesto smo kao uspjeli izbaciti.Brkooo je napisao/la: ↑29 maj 2021, 14:04@Corcaigh, Vecina nasih ljudi ne moze da shvati da igraci iz ove lige ne vrijede nista(da vecina ima mali milion mana) i da oni ne mogu igrati u iole ozbiljnijoj ligi. Da si Mino Raiola, ti na kraju dana, kad se podvuce crta, ipak prodajes igrace iz amaterske BH lige, koja je jedna od najgorih u evropi.
Evo za ta dva igraca(Bajic, Hadziahmetovic) koja su nesto vrijedila i koja smo zahvaljujuci Zubanovicu prodali u Tursku. Prvo Bajic. Prije nego sto je otisao u Tursku, tada se mahalalo da je dosla ponuda iz Lecha za njega u vrijednosti 150-200 hiljada eura. U situaciji kad klub bira izmedju ponude od cca 300 hiljada KM i milion KM logicno je sta ce se odabrati a treba spomenuti da igrac igra za kikiriki. Evo cak da zamislimo i da je otisao u Lech, da je klub pristao na ovu ponudu i da je klub trazio procente od naredne prodaje, zar mislis da bi spori Bajic napravio nesto u evropskom brzom fudbalu?
Jednostavno mi puno precjenjujemo ovu nasu amatersku ligu i mislimo ako neko ovdje dominira da je odlican igrac i da na njemu mozemo milione uzeti. Hocemo milione, avione, kamione a sve, apsolutno sve radimo na mahalski i amaterski nacin.
Svi se previse nafuraju na Dinamo i njihovu prodaju igraca i onda umisle ljudi da i mi mozemo tako raditi. Evo spominje se transfer Majera u Njemacku, cijena minimalno 15 miliona eura. Taj igrac kad ode u Njemacku ce biti na istom nivou kao i tamosnji igraci, odmah ce konkurisati za pocetnu poziciju u svom novom klubu dok neki nas igrac ne bi mogao igrati ni za rezerve tog kluba. Ta ekipa je dovela i Marijana Cavara iz Zrinjskog i ljudi su se zajebali jer su vidjeli koliko nasi igraci zaostaju za modernim fudbalom. Isto kao sto smo mi zajebali AEK i uvalili im za 550 hiljada eura igraca koji jedino sto dobro radi je da fino cita igru a sa loptom je na vi.
Sto se tice Hadziahmetovica, imao je klauzulu u ugovoru od 150 hiljada eura. Bilo ko je mogao ponuditi taj novac i aktivirati klauzulu. Na kraju, zahvaljujuci Zubanovicu je bio transfer od 550 hiljada eura i 20% od naredne prodaje. Sad se spominje njegov transfer od 4 miliona eura i nama bi pripalo jos 800 hiljada eura.
I ja sam bio jedan od onih koji je smatrao da su ova dvojca igraca prodani za male iznose(jer su bili kvalitetni za ovu ligu) i da se moglo i vise uzeti ali onda kad sve skontas i shvatis sve okolnosti mozda je to bilo i realno u tom trenutku..
S druge strane, klubovi su nam u tolikom ku.rcu da uzimamo daj sta das (iskreno prvi put cujem za klauzulu u Hadzijinom ugovoru sinoc, cak mi ni njegov buraz to nikad nije spomenuo, eto mogao sam se nekad poprilicno prosuti ne znajuci to), i sebe tako potcjenjujemo. Nema niko finansijsku a ni kvalitativnu moc da zadrzi igraca i digne mu cijenu. Evo pitari imaju finansijsku moc ali dzaba kad nece nikad uci u grupnu fazu europskog takmicenja, a sa novim sistemom ce se jedino LP racunati kao uspjeh.
Mi osim sto imamo uredjenje kluba iz prijeratnog sistema imamo i takav stil igre, i ne samo mi nego 99% lige. Samim tim mozemo zaboraviti na neke velike transfere. Ovo sto si ti naveo u zadnjem pasosu je apsolutno tacno, zato sam ja i rekao, objektivno je on okej, subjektivno... ne znam, ne mirisem ga jednostavno. I ne samo zbog Bajica i Hadzije, oni su svijetli primjeri, i ne samo zbog iznosa transfera nego onog menadzerskog kamatarenja. Neko je rekao gore, menadzer je i to je ono sto rade, nema se tu sta pricati, nego eto mene boli jer je Zeljo u pitanju.
Uglavnom, koliko pluseva toliko i minusa od mene. Sto si napisao za SD-a, volio bi ga tu vidjeti ali slozit ces se da sam upravu da je gotovo nemoguce?
A šta tačno planira Amar? Šta se dešava sa našim klubom? Svi u šiframa nekim pričaju a ništa se zvanično ne dešava?
-
- Kontakt:
Djon obraz.. Bio je nedodirljiv, legenda i idol.. Niko ga nije uspio ni mogao degradirati.. Na kraju sam izvrsi suicid nad vlastitim ugledom i obrazom..Brkooo je napisao/la: ↑29 maj 2021, 19:08Kad je odlazio iz Zelje, Anel Hajric je oprostio klubu sve dugove, Miletic je isto uradio, evo i piskutavi debil je isto uradio a Osim(koji je i doveo sve ove debile u Zelju) i ako je glavni krivac za ovo stanje je i dalje u klubu na nekoj nedefinisanoj poziciji i ne pomislja da ode, nevjerovatno..
Pročepit će negdje.
A ovo trenutno kao nisu njegovi ljudi u upravi?
Kad ovi iz uprave planiraju sami sa sobom pregovarati i otici isto ovako kao piskutavac ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Jebote ti kao dijete nekad ,sve dok imaju interesa biti ce zaintereovanih ,kad Zelji ostane samo onaj teren e tad mozemo ocekivati da nece biti vise struja I podapinjanja I da krenemo naprijed.
Dobro pa ko su ti ljudi koji žele da prodaju teren? Da li Amar to inicira? Zašto više pričamo šiframa? Klub samo što se nije ugasio ovdje se u šiframa priča.
-
- Kontakt:
Cemu toliko laganje,sram te bilo.Brkooo je napisao/la: ↑29 maj 2021, 19:08Kad je odlazio iz Zelje, Anel Hajric je oprostio klubu sve dugove, Miletic je isto uradio, evo i piskutavi debil je isto uradio a Osim(koji je i doveo sve ove debile u Zelju) i ako je glavni krivac za ovo stanje je i dalje u klubu na nekoj nedefinisanoj poziciji i ne pomislja da ode, nevjerovatno..
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Ahahahahahahaha,kakve bolan vise njegove ljude,jesi bardo?
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
I meni se čini
mosa lošmi stićko tit-ula!