FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Žujo: Molim te nemoj revansizma.. Nema revansizma, ja sam se vratio u klub, zaboravio neke stvari ... bla bla
Onda nakon dvije minute
Zujo: Dao si mi ideju da ukinem tv prenos.
Toliko o dosljednosti.
Smisljajte izgovore, jer sutra tonete.....
Onda nakon dvije minute
Toliko o dosljednosti.
-
- Kontakt:
gledam onaj olimpik i tako bih volio vidjeti culova u dresu zelje,sto se tice sutrasnje utakmice mislim da spora odbrana sarajeva nece moci pratiti bas viscu i besliju a na sredini imamo zebu koji ce osjecam to napraviti dar mar,ali tek visca
u odbrani mislim da jahovica komotno kerla moze staviti u dzep,mozda da malo pripazimo na arsenijevica nekako je hinjast,ja sutra vidim veliku sansu za debakl sarajeva,vidjecemo

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Mislim da je upravo suprotno rekao,prvo o ukidanju prenosa pa tek onda o revansizmu.Pobrko si loncice pitaru... ispravi me ako grijesimelle je napisao/la:Žujo: Molim te nemoj revansizma.. Nema revansizma, ja sam se vratio u klub, zaboravio neke stvari ... bla bla
Onda nakon dvije minute
Toliko o dosljednosti.
i šta, stidi se čovjek mrtvih roditelja?
e možete se zakititi s njim. ja nisam veliki žujin fan, al' za ovog vašeg je princ od velsa.
e možete se zakititi s njim. ja nisam veliki žujin fan, al' za ovog vašeg je princ od velsa.
Pregledaj pasa moj, pa ces vidjeti ...damirfile je napisao/la:Mislim da je upravo suprotno rekao,prvo o ukidanju prenosa pa tek onda o revansizmu.Pobrko si loncice pitaru... ispravi me ako grijesimelle je napisao/la:Žujo: Molim te nemoj revansizma.. Nema revansizma, ja sam se vratio u klub, zaboravio neke stvari ... bla bla
Onda nakon dvije minute
Toliko o dosljednosti.
Plus na kraju od Blekica trazi pozivnice nazad, da ih moze prodati ...
Jao jaooooo ... Zeljo je institucija, poslije SArajeva nas najveci klub, ali Zujo brate mi se nikako ne uklapa u ono kako ja dozivljavam Zelju ....
elle je napisao/la:Pregledaj pasa moj, pa ces vidjeti ...damirfile je napisao/la:Mislim da je upravo suprotno rekao,prvo o ukidanju prenosa pa tek onda o revansizmu.Pobrko si loncice pitaru... ispravi me ako grijesimelle je napisao/la:Žujo: Molim te nemoj revansizma.. Nema revansizma, ja sam se vratio u klub, zaboravio neke stvari ... bla bla
Onda nakon dvije minute
Toliko o dosljednosti.
Plus na kraju od Blekica trazi pozivnice nazad, da ih moze prodati ...
Jao jaooooo ... Zeljo je institucija, poslije SArajeva nas najveci klub, ali Zujo brate mi se nikako ne uklapa u ono kako ja dozivljavam Zelju ....
prva recenica Zuje....
A znaš li šta znači revanšizam?elle je napisao/la:Žujo: Molim te nemoj revansizma.. Nema revansizma, ja sam se vratio u klub, zaboravio neke stvari ... bla bla
Onda nakon dvije minute
To je ono sto cete vi sutra pokusati uraditi na terenu za dozivljeni poraz na Grbavici prosle sezoneNormalan je napisao/la:A znaš li šta znači revanšizam?elle je napisao/la:Žujo: Molim te nemoj revansizma.. Nema revansizma, ja sam se vratio u klub, zaboravio neke stvari ... bla bla
Onda nakon dvije minute

Moja greska... Zujo je prvo govorio o tv prenosu, pa o revansizmu ... Sada sam vidio ... Ali svejedno je kontradiktoran...
Ma Žujo je smiješan. I Blekić je. Tu su negdje. Evo meni najdražeg bisera:
Blekić: šta da vam mi damo samo dio istoka...
Žujo: ja vam to ne bih preporučio!
Blekić: Zašto?
Žujo: Pa zato ja ja klub na potpuno drugačiji način i vodim i razmišljam! Neeeeema revašizma....

Blekić: šta da vam mi damo samo dio istoka...
Žujo: ja vam to ne bih preporučio!
Blekić: Zašto?
Žujo: Pa zato ja ja klub na potpuno drugačiji način i vodim i razmišljam! Neeeeema revašizma....

-
- Kontakt:
**** Chuck Norrisa kada Zujo zabrani pitarima gledanje derbija i na Kosevu !
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:**** Chuck Norrisa kada Zujo zabrani pitarima gledanje derbija i na Kosevu !

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
- Kontakt:
Nije zbog tribine nije zbog karata to je jednostavno strah od MANIJAKA !
Fenerbahçe SK...1907♥
1921♥
1921♥
Jel bilo sta vezano za prijenos na Kosevu, hoce li im zabranit jer je to portuzakonito ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:Nije zbog tribine nije zbog karata to je jednostavno strah od MANIJAKA !

kako se boje bordo argentine pa to je za ne povjerovati, na sta su sve spremni

P.S. nama uopste ne treba prenos, eto vam ga

vama ne treba ni fudbal,ni prvenstvo vi ste i onako sekta,reko bih hare krisna ali oni su miroljubljiviUPS je napisao/la:eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:Nije zbog tribine nije zbog karata to je jednostavno strah od MANIJAKA !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kako se boje bordo argentine pa to je za ne povjerovati, na sta su sve spremni
P.S. nama uopste ne treba prenos, eto vam ga
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Zujo ce zabraniti prenos jer on ne vodi klub na takav nacin i potpuno drugacije razmislja ... Naravno, nema revansizmaElegant je napisao/la:Jel bilo sta vezano za prijenos na Kosevu, hoce li im zabranit jer je to portuzakonito ?

-
- Kontakt:
http://www.facebook.com/pages/Ljubav-je ... 0766069270 ispade da ja sada nikoga ne VOLIM
Fenerbahçe SK...1907♥
1921♥
1921♥
Ma mi se bojimo tebe, jer ti si javno na forum priznao da otimas mobitele navijacima ZeljeUPS je napisao/la: kako se boje bordo argentine pa to je za ne povjerovati, na sta su sve spremni

Ajde sad slazi da nisi napisao prije dan-dva da "Manijci pripreme mobitele"

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sta ce im prenos cut ce oni u svojim kucama kako se krece rezultat na Grbavici i kako ih k...o i uzduz i poprijeko... ima zemlja da se trese ne moraju ni prozor otvoriti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.