nisam ja ni spomenuo da ce se Velez ugasiti, ali sam post pisao pod misljenjem na nastupe u Evropi, ovo sve prije i sada je samo zivotarenje.. o kakvoj omladini pricamo, odkad gledam tabele omladinaca, nikad velez nisam vidio ni kod juniora ni kod kadeta iznad zadnjih 5 mjesta na tabeli, uci u novu sezonu sa ovim Ćemalovicem u napadu je strasno, budimo realni, lik nema mjesta mjesta ni u timovima koji se bore za opstanak u PL, klub je sam sebe izbaco iz grada pristavsi da igra utakmice i iz temelja uredjuje stadion u Vrapcicima, umjesto da je isto poceo 98 u sjevernom, vec tada je jasno bilo da od BB nema nista, ovako se sam provinciiso. evo pogledaj iole provjerenijeg igraca, ko to zeli da dodje u Velez, skoro pa niko, najbolji redovno idu za dzabe, u jednako slabog Zelju i u Sarajevo. mora se biti realan, a stanje je upravo ovako, ne treba ni govoriti, da raja polako odustaje od svega, za sta je dokaz prosla sezona, gdje je mnogo vise bilo onih tekmi sa 1000 - gledalaca nego onih iznad, sto nikad u istoriji nije zabljezeno.. i da, ako bilo koji od te "talentovane " djece nesto i napravi, mislite da ce nesto Velezu donijeti? nema nista od toga.. Sarajevo dovodi investitore, a mi pricamo o ljubavi prema Velezu, pa Vaha svaki dan sjedi sa milijarderima, sto ne nagovori nekoga da ulozi nesto, koliko je bivsih trenera i fudbaera koji su uspjeli vani i dalje vani rade, ko je ista doveo, sto bi Velez napravilo odrzivim, i primamljivim, pogledaj Sarajevo, gdje su ti rodjeni? skupe se pare, kupi se semafor i autobus, svaka cast, ali to vam je kao ona Mesiceva skutorima, ako zelis da pomognes nekome ne das mu ribu, nego ga naucis kako da je sam hvata, kako da bude samoodrziv, do tada sve je ovo suplja sto se potvrdjuje i u praksi..