FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I koliko je 3000 x 10 km.......Saberi pa me onda ispravi,ako uopšte znaš sabirati
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
i ti glup aaKARL HAJNC je napisao/la:I koliko je 3000 x 10 km.......Saberi pa me onda ispravi,ako uopšte znaš sabirati
10 km sjever x 1500
7 km istok x 1500
racunaj!!
Zadnja izmjena: ThE_mAnIaCs_1987, dana/u 23 okt 2010, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Za zivot cijeli!
KARL HAJNC je napisao/la:I koliko je 3000 x 10 km.......Saberi pa me onda ispravi,ako uopšte znaš sabirati
glupane glupi istok je 7 KM:o

- BlueIsTheColor
- Kontakt:
ma kupio babo kompjuter da dijete zezzzaaaa...KARL HAJNC je napisao/la:I koliko je 3000 x 10 km.......Saberi pa me onda ispravi,ako uopšte znaš sabirati
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Vi ste doživotni podstanari i izbjeglice u svom gradu...citav život je vas takav status.KARL HAJNC je napisao/la:PA makar za nas pare nisu problem,nismo mi izbjeglice u vlastitom gradu.....Mi smo ipak FINA GRADSKA RAJA, za razliku od tamo nekih štrumfovaMandrak je napisao/la:Hoce sigurnovracaj Blekicu raji pare odmah
varalico bradata.
Uz to ste i paraziti jer ne placate vec godinama Gradu kirije za korištenje stadiona, a to je klasicno parazitiranje.
Kraj price

- Ultras Sur
- Kontakt:
Savjetujem ti da sutra kad se završi utakmica, samo produžiš do JagomiraKARL HAJNC je napisao/la:I koliko je 3000 x 10 km.......Saberi pa me onda ispravi,ako uopšte znaš sabirati
••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❾ Uefa Champions League titles
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
nofi je Amar reko,to je NAS stadion(al ono NAS,znaci nije gradski)mi odredjujemo i KRAJ PRICEMandrak je napisao/la:Ne znam šta se imamo više raspravljati sa koridašima, kad je Brko rekao svoje i objasnio i za one najzaostalije.
Dok je Brke- nema frke...KRAJ PRICE![]()
[youtube][/youtube]
BlueIsTheColor je napisao/la:ma kupio babo kompjuter da dijete zezzzaaaa...KARL HAJNC je napisao/la:I koliko je 3000 x 10 km.......Saberi pa me onda ispravi,ako uopšte znaš sabirati
zar su kompjuteri i na bjelasnicu stigli

"I moja familija navija za Sarajevo i ja se toga ne stidim ponosan sam na tu cinjenicu "... --ZUJO
"Vjeruj moj babo je navijao za Zelju,ja sam ga se stidio citzavog zivota i kad je umro"...-- BLEKIc,nakon toga mu Zujo kaze ja se ne bi toga stidio.
Mislim da je dovoljno iz ovoga vidjeti ko je kakav covjek,da ne ulazimo u dalju raspravu.Boze moj pomozi mu jer on ne zna...
)))
"Vjeruj moj babo je navijao za Zelju,ja sam ga se stidio citzavog zivota i kad je umro"...-- BLEKIc,nakon toga mu Zujo kaze ja se ne bi toga stidio.
Mislim da je dovoljno iz ovoga vidjeti ko je kakav covjek,da ne ulazimo u dalju raspravu.Boze moj pomozi mu jer on ne zna...

- Ultras Sur
- Kontakt:
KARL HAJNC je napisao/la:I sa kakvim se ja imbecilima raspravljam ...........Ć A O nepismeni

••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
ONO nije retardirano, ONO je malo retardirano...
Bojkotovati derbi, dati 2KM za parking, dati 1KM za vodu, otici kod torabija i biti dirkan, dati 3KM bljakicu i diviti se cudu od led ekrana..neprocjenjivo...za sve ostalo, tu je torpedo...
tipicna politika papaka...dodju u tvoj grad i odredjuju sta ce raditi i kako se ponasati (za ove malo retardirane, ovo je metafora bila)
Bojkotovati derbi, dati 2KM za parking, dati 1KM za vodu, otici kod torabija i biti dirkan, dati 3KM bljakicu i diviti se cudu od led ekrana..neprocjenjivo...za sve ostalo, tu je torpedo...
tipicna politika papaka...dodju u tvoj grad i odredjuju sta ce raditi i kako se ponasati (za ove malo retardirane, ovo je metafora bila)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
I ja sam trazio BINGO ali nikako da ga dobijem. Cuj vi trazili vise prostora. Pa i sa vise prostora bi opet dobili 3.000 karata jer je tako odredjeno a jedino sto bi vise dobili je zrak i komocija. Hajd sad jos neki razlog svoje lose matematike daj, moj dobri profesore ..
[/quote]
Pa znas li da se ovo sve desava upravo zbog te komocije? Imas li predstavu kako je biti u onog guzvi,ne mozes da dahnes od pritiska i ostalih sranja al ozbiljno.To je bilo prije 2,3 godine a sada je vasa uprava i to skratila.Sjecam se onog derbija kada smo se derali da se ograda pomakne bar 5,10 metara.Ako su nam dali u prodaju toliko karata nek nam i obezbjede normalne uslove za gledanje tekme il nek smanje broj karata.
Eto znam kako je bilo **** i kada nije bilo tog skracivanja onda mogu zamisliti kako bi nam sada bilo i neko se cudi sto ne dolazimo

Pa znas li da se ovo sve desava upravo zbog te komocije? Imas li predstavu kako je biti u onog guzvi,ne mozes da dahnes od pritiska i ostalih sranja al ozbiljno.To je bilo prije 2,3 godine a sada je vasa uprava i to skratila.Sjecam se onog derbija kada smo se derali da se ograda pomakne bar 5,10 metara.Ako su nam dali u prodaju toliko karata nek nam i obezbjede normalne uslove za gledanje tekme il nek smanje broj karata.
Eto znam kako je bilo **** i kada nije bilo tog skracivanja onda mogu zamisliti kako bi nam sada bilo i neko se cudi sto ne dolazimo
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
ma stigo ADSL flat rate u Cevljansku dolinu...1987NEDA je napisao/la:BlueIsTheColor je napisao/la:ma kupio babo kompjuter da dijete zezzzaaaa...KARL HAJNC je napisao/la:I koliko je 3000 x 10 km.......Saberi pa me onda ispravi,ako uopšte znaš sabirati
zar su kompjuteri i na bjelasnicu stigli![]()
![]()

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
ma babo UZ`O kompjuter da dijete kucaaaaa... da uci sloooovaaa.. ma jaaa...KARL HAJNC je napisao/la:I sa kakvim se ja imbecilima raspravljam ...........Ć A O nepismeni
Veceras smo vidjeli dva predsjednika,jednog civilizovanog i poslovnog a drugog morbidnog i ulizicu.Zujo je posteno rekao fudbal je bisnis pa tako i sve oko njega pa i navijaci i svaka mu cast za to jer je tako svugdje u svijetu,hvala mu sto nam se nije uvlacio u guzicu glupim izjavama.Bogu hvala da su najzad u klub dosli ljuti koji razmisljaju poslovno i da tu nisu samo iz ljubavi prema Zelji,ovih iz ljubavi smo imali i previse pa nista nisu uradili i siti smo ih svi.Napretka u klubu moze biti tek onda kada ga vode ljudi koji ulazu da bi zaradili oni i klub,ovo je ipak 21 vijek.
A sa druge strane vidjeli smo jednog morbidnog covjeka i dupelizca,vidjeli smo covjeka koji pljuje po sopstvenom ocu dabi se uvukao u supak navijacima,jad i bijeda o moralu i karekteru takvih ljudi netreba trositi rijeci.
I na kraju raja sutra policija i obezbjedjenje treba malo vise povesti racuna o ulici iznad juga,nikada se nezna kakva budala iz auta moze baciti suzavac ili nesto slicno,jer ipak zivimo u vremenu raznoraznih mozgova.
A sa druge strane vidjeli smo jednog morbidnog covjeka i dupelizca,vidjeli smo covjeka koji pljuje po sopstvenom ocu dabi se uvukao u supak navijacima,jad i bijeda o moralu i karekteru takvih ljudi netreba trositi rijeci.
I na kraju raja sutra policija i obezbjedjenje treba malo vise povesti racuna o ulici iznad juga,nikada se nezna kakva budala iz auta moze baciti suzavac ili nesto slicno,jer ipak zivimo u vremenu raznoraznih mozgova.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Žujo: Vidiš sad si mi dao ideju...razmisljam da otkažem ugovor s televizijom, pa nećete nikako!Ultras Sur je napisao/la:Blekić : Daj Žujo moooolim te, samo 200.
Žujo: NE !
Blekić: OK. gledat ćemo mi na Koševu. vv
Žujo: Nemoj da vam i to ukinem.

Cirkus! Ne znaš ko je luđi od ove dvojice predsjednika. Jeste da Žujo nikako neće da prizna šta je razlog za takvu odluku, već okoliša nešto hu ha Željo Arsenal... Kakogod, Amar je sve rekao. Željo ima puno pravo da ovo uradi. Negativnost je što se na neki način ubija derbi, koji je ne tako davno bio fenomen grada Sarajeva. Ne kontam ni šta se htjelo ovim potezom, obziorm da je jednak broj karata odvojen za goste kao i ranije(možda 100-200 manje). Znam samo da veze s mozgom nema to da se ne može tražiti od naših navijača da odu sa slova O.
Žujo i Blekić su preludi! I jeste Žujo rekao da su mu navijači kupci, da je to sve biznis, što je malodušno. Ne znam ni šta se ima ponositi što mu u familiji navijaju za Sarajevo. Blekiću se vidim zamijera za to što je rekao za svog oca, a meni je bilo simpatično. Nije rekao ni da ga je mrzio, ni da ga nije cijenio, već samo da se stidio toga što mu babo navija za Želju.
Poenta: Amar po zakonu. Ubija derbi na neki način. I još samo da shvatim zašto navijači Sarajeva bojkotuju... Zato što im nismo dovoljno IZAŠLI USUSRET? Zar žele i očekuju od ljutog rivala da im IZLAZI USUSRET? Zar im treba naš IZLAZAK USUSRET? Zar zbog toga da bojkotuju?!

taj isti ljigavac je bio navijac Zelje i pokusavao se ubaciti u nas klub prije skoro 10 god...odyeban kako i zasluzuje...neka im ga sto duzedino lj je napisao/la: A sa druge strane vidjeli smo jednog morbidnog covjeka i dupelizca,vidjeli smo covjeka koji pljuje po sopstvenom ocu dabi se uvukao u supak navijacima,jad i bijeda o moralu i karekteru takvih ljudi netreba trositi rijeci.

- BlueIsTheColor
- Kontakt:
eki tooo? nisam znao...kako, sta, gdje?Seyo_TM je napisao/la:taj isti ljigavac je bio navijac Zelje i pokusavao se ubaciti u nas klub prije skoro 10 god...odyeban kako i zasluzuje...neka im ga sto duzedino lj je napisao/la: A sa druge strane vidjeli smo jednog morbidnog covjeka i dupelizca,vidjeli smo covjeka koji pljuje po sopstvenom ocu dabi se uvukao u supak navijacima,jad i bijeda o moralu i karekteru takvih ljudi netreba trositi rijeci.

ruku na srce i jedan i drugi ne lice ni na sta, krivo mi je sto im nisu dali cjeli istok cisto da vidim reakciju posto me ne bi cudilo da je ovo samo zbog ultra-sega-mega drive folova i naravno krovaSeyo_TM je napisao/la:taj isti ljigavac je bio navijac Zelje i pokusavao se ubaciti u nas klub prije skoro 10 god...odyeban kako i zasluzuje...neka im ga sto duzedino lj je napisao/la: A sa druge strane vidjeli smo jednog morbidnog covjeka i dupelizca,vidjeli smo covjeka koji pljuje po sopstvenom ocu dabi se uvukao u supak navijacima,jad i bijeda o moralu i karekteru takvih ljudi netreba trositi rijeci.

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...