Ubij se.MostaracVelezovac je napisao/la:Safete Susicu,
Sve ti u kuci gorilo osim sijalice.
Apoteka ti menza bila.
Sve ti se u kuci osusilo osim vesa.
Umiro od zedji a imo vodu u koljenu.
Nogu ti u Sipadu pravili.
Rukav u djepu noso.
Majki brata pravio!
Sin ti kuci zeta doveo.
Umro majki za bajram!
Tino Susic ti ocuh postao!
Ser.eš... Karta se uredno mogla kupiti par dana prije u SD Sloboda (uplatiš, pa kasnije pokupiš). Na stranu to ko je sve došao na utakmicu (šminkeri ignoranti, curice u xxs dresovima i sl.). Takvi su sa sjeverne tribine frenetično aplaudirali golmanima Lihtenštajna kad su izašli na teren jer su mislili da su naši (jbg, imaju Adidas k'o i mi). Sušiću se skandiralo samo jednom tokom utakmice i to jedna grupa ljudi sa sjevera. Međutim, tu je bilo i tuzlanskih fukara i ja ne čuh da je iko od njih povikao "Sušiću, odlazi". Važnije im je bilo skandirati nekom Sulji koji je bio na drvenoj VIP tribini.sloboda72 je napisao/la:Moram te ispraviti u vezi ovog "tuzlanska publika".velez_mostar je napisao/la:
Nije on premazan, on samo misli da su ovdje svi imbecili, a to je i potvrdila tuzlanska publika skandirajuci mu..dok novinari ne smiju postaviti konkretno pitanje.
On je svoj cilj ispunio, kriminalci su mu produzili ugovor, i ako ga otjeraju moraju mu svaku marku isplatiti..a, znalo se da ce takav scenarij biti..mozda je to i bolje nego da sje.be kvalifikacije.
Tuga je sta se sve u ovoj zemlji tolerise.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Za utakmicu BiH protiv Liht. se nije mogla nabaviti karta. SDP je svojim članovima iz okoline Tuzle i šire podijelio besplatne karte i to su ti klepetatori koji su kako ti kažeš skandirali Sušiću. Na toj utakmici bilo je max. 10 % Tuzlaka. Još nešto, isto je bilo i sa utakmicom u Zenici. Hvali mi se jedan seljak kako mu je sin besplatno autobusom preko SDA išao u Zenicu na BiH-Cipar i to na zapadnu tribinu sa besplatnom kartom. Otud se može razumiti i onakva disharmonija na stadionu Bilino polje. Da su tu bili pravi navijači, oni bi na vrijeme digli hampu. Nažalost, ovo su bili i u Tuzli i u Zenici stranački odani ljudi koji plješću na blesimetar odnosno kad vođa kaže aplauz kao na predratnim kongresima savezima sindikata.
Stvarno moras biti lik i ovako nesto izjaviti, pa jbte to su ti igraci s kojima raspolazes, kakvi su takvi su nasi su trebas od njih nesto napraviti a ne ko cigo "da imamo brasna kao sto nemamo kajmaka dobar bi smo kacamak napravili" .''Ima igrača koji su nezadovoljni, ali neki možda trebaju biti sretni što uopće dobijaju poziv u reprezentaciju. Pojedincima je sretna okolnost što mi objektivno imamo vrlo slabu konkurenciju, jer da nije tako, još nakon utakmice s Nigerijom na SP-u bar pola naše ekipe trebalo se oprostiti. Da mogu, da imam alternativu, i sada bih se oprostio sa barem pet-šest fudbalera. Spreman sam i prihvaćam kritiku, ali u nekim stvarima treba biti malo više realan.
A bojkota sam vala sit, to mi nikako ne pase, mozel sta bezbolnije u vidu transparenta ili slicno .hogarstrasni je napisao/la:IGRACI , NAVIJACI- BOJKOT SUSICA I KRIMINALACA !!!
Ne moze, ne jebu oni to !Fozgen je napisao/la:A bojkota sam vala sit, to mi nikako ne pase, mozel sta bezbolnije u vidu transparenta ili slicno .hogarstrasni je napisao/la:IGRACI , NAVIJACI- BOJKOT SUSICA I KRIMINALACA !!!
NEma mi logike da jedva cekaju da neko ode iz reprezentacije .hogarstrasni je napisao/la:Ne moze, ne jebu oni to !Fozgen je napisao/la:A bojkota sam vala sit, to mi nikako ne pase, mozel sta bezbolnije u vidu transparenta ili slicno .hogarstrasni je napisao/la:IGRACI , NAVIJACI- BOJKOT SUSICA I KRIMINALACA !!!
Igraci , bojkot pod hitno, naravno, bojkot i opstrukcija igre, na terenu...ne oprastanje od reprezentacije, jer oni to jedva cekaju !
A koji normalan igrač komentariše postavu javno pred kamerama? Šta misliš šta bi se desilo Luliću, da nakon utakmice Lazija kaže kako to nije najbolja postava i da su zbog toga izgubili? Kako bi reagovao klub, trener pa i saigrači? Naravno da mu ne pada na pamet to reći u klubu, jer znaš da ćeš ostati bez desetak hiljada eura i na klupi. Zaboravio je Lulić kad su njega saigrači direktno prozivali nakon Portugala. A to opet pokazuje da nam je repka puna šup.aka čije pravo lice vidimo nakon poraza. Što ne krenu svi prvo od sebe kao Begović i Pjanić, pa priznaju svoju lošu igru i preuzmu odgovornost. Kad Begović, Pjanić, Ibišević, Salihović, Mujdža kažu nešto protiv selektora onda se treba zabrinuti. To su karakterni momci, ozbiljni profesionalci a ne mahalaši.Goalgetter je napisao/la:Koji normalan selektor bi izjavio da bi se pola svoje ekipe rijesio samo da moze? Ove izjave su katastrofalne sto on daje za medije, kakav bezobrazluk samo. Odlazi iz reprezentacije papak jedan.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 4 gosta.