FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kad je klosar trebo biti otjeran cim nas je tuzio, al Amar konta valjat ce nam, a on invalid klasicni!
Sad ce u Borcu zabit 15 golova brat bratu
Sad ce u Borcu zabit 15 golova brat bratu
Zadnja izmjena: Benderrr, dana/u 29 maj 2021, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
[quote=WOLF20 post_id=8350304 time=1622288526 user_id=48481]
[quote=iguita post_id=8350302 time=1622288388 user_id=45946]
Finansiranje kluba putem pozajmica bez obzira od koga je ogroman uteg oko vrata klubu.Ljudi koji su dali pozajmice se svjesno ili nesvjesno postaju vladari kluba u neg.kontekstu.Znam reci ce neko to je jedini nacin da se vadimo, ja mislim suprotno.Znam da nam je pod hipotekom sjever, tj poslovni prostori , ali sto neko napisa napravis odluku validnu i transparentnu da svi koji obezbjede spon.ugovor za klub po lijeganju novca na racun kluba ima pravo na 8 do 10 posto od ugovora koji je obezbjedio klubu.Potpuno zakonit i validan ugovor i odluka UO.
Neki novac ce se povodom 100 godina kluba skupiti tokom ljeta i jeseni to je sigurno , Valjda ce se i neki igraci koji su vani prodati za koje cemo dobiti neke procente.Nije bas da je sve crno.Samo.taj protok novca koji je neminovan moraju pratiti i raspolagati u najboljem interesu za klub neka nova uprava i neki novi ljudi.Definitivno.
[/quote]
Samo jedno pitanje: ja nigdje nisam zvanicno vidio da neko trazi ostavku uprave i trenutni ljudi u klubu, znaci da je sve ok.
[/quote]
Nezvanicno traze , neformalna grupa ljidi nekadasnjih clanova uprave u doba osvajanja titula i nekadasnji uposlenici kluba iz tog vremens traze da ova uprava odstupi..Okuplja se eto ta grupa ljudi .
[quote=iguita post_id=8350302 time=1622288388 user_id=45946]
Finansiranje kluba putem pozajmica bez obzira od koga je ogroman uteg oko vrata klubu.Ljudi koji su dali pozajmice se svjesno ili nesvjesno postaju vladari kluba u neg.kontekstu.Znam reci ce neko to je jedini nacin da se vadimo, ja mislim suprotno.Znam da nam je pod hipotekom sjever, tj poslovni prostori , ali sto neko napisa napravis odluku validnu i transparentnu da svi koji obezbjede spon.ugovor za klub po lijeganju novca na racun kluba ima pravo na 8 do 10 posto od ugovora koji je obezbjedio klubu.Potpuno zakonit i validan ugovor i odluka UO.
Neki novac ce se povodom 100 godina kluba skupiti tokom ljeta i jeseni to je sigurno , Valjda ce se i neki igraci koji su vani prodati za koje cemo dobiti neke procente.Nije bas da je sve crno.Samo.taj protok novca koji je neminovan moraju pratiti i raspolagati u najboljem interesu za klub neka nova uprava i neki novi ljudi.Definitivno.
[/quote]
Samo jedno pitanje: ja nigdje nisam zvanicno vidio da neko trazi ostavku uprave i trenutni ljudi u klubu, znaci da je sve ok.
[/quote]
Nezvanicno traze , neformalna grupa ljidi nekadasnjih clanova uprave u doba osvajanja titula i nekadasnji uposlenici kluba iz tog vremens traze da ova uprava odstupi..Okuplja se eto ta grupa ljudi .
Ako je sporazumni raskid jel to znaci da nemamo vise nikakvi obaveza prema njemu
Isplaćeno mu je sto mu se duguje i to je to.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
E to što je dobio, dabogda na fizikalne potrošio imbecil.
Željezničar za život cijeli!
Krah transfer politike Vol. 2
Jedina razlika sto SS ovaj put hinjski suti.

Jedina razlika sto SS ovaj put hinjski suti.

@igrajlopte 🐦
Uskoro još jedan miljenik publike raskida ugovor
daleko vam kuća od Grbavice bila !

Rodjeni su pitarske picke!
Je li sutra Bekriću oproštajna u smislu da ide u penziju?
Ne kažem ja ništa nego samo pitam jel' ide u penziju budući da mu ističe ugovor s nama, a znamo da se školuje za trenera
Vjerovatno ce to zavisiti od buduceg trenera i njegove vizije igre i potrebe da li mu moze pomoci, do bekrica nije on je to vec kazao. Mada treba pruziti sansu mladjim igracima
Nije da si zasluzio te pare, ali napokon malo da mozak ukljucis i obraza pokazes. Nadam se da ce i ostalo ovako jer stvarno niste nista zasluzili. Z pa se v ako budes potpisao za nekog iz nase lige.Krilni napadač Mladen Veselinović i Željezničar su odlučili sporazumno raskinuti saradnju, saznaje Klix.ba.
Kako saznaje naš portal, 28-godišnjak je odlučio oprostiti klubu s Grbavice većinu dugovanja.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nije oprostio sve, dobio je pare ali nije tražio ovo sto slijeduje do 2022..LjoZee je napisao/la: ↑29 maj 2021, 17:18Nije da si zasluzio te pare, ali napokon malo da mozak ukljucis i obraza pokazes. Nadam se da ce i ostalo ovako jer stvarno niste nista zasluzili. Z pa se v ako budes potpisao za nekog iz nase lige.Krilni napadač Mladen Veselinović i Željezničar su odlučili sporazumno raskinuti saradnju, saznaje Klix.ba.
Kako saznaje naš portal, 28-godišnjak je odlučio oprostiti klubu s Grbavice većinu dugovanja.
by KANA
by KANA
Idi u pm Veseli
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
No Mladen, no party..PlavaOfanziva je napisao/la: ↑29 maj 2021, 16:35Za 6 mjeseci na stadionu transparent
Vratite nam Mladena Veselinovica![]()
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bejker, Orvel i 42 gosta.