Tačno, samo im fali Bleya da im to naplati.muamer10 je napisao/la: ZA najvece utakmice svi oni koji ne mogu prisustvovati organizuju organizovano gledanje takvih. Npr. utakmice svjetskog prvenstva, evropskog prvenstva, nacionalne, klupske medjunarodne itd. Ja ne znam da ste utakmicu protiv slavije ili zepce npr gledali putem LED ekrana
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
Ko su ovi ?bilino polje je napisao/la: OVAKO TO RADE NAJBOLJI NAVIJACI NA MALOJ SUGAVICI PO PRAVILU SKUCENI U MISIJU RUPICU
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
SIR Osim je rekao svoje. Kraj price
i hajmo pedala odavde, kukajte na svojoj temi.

Ma to je njihova stvar. Nego dosadni su pravo. Ima i nasih pegli pravo kod njih po temi pisu gluposti, ovdje se raspravljaju. Bolje ovako odgovoris na glupost argumentovano, zacepis usta ili jos bolje je presutiti. Ajmo o utakmici jbmu LED ekran i prazan sjevero istok sutra. Je li neko gledao posljednji trening pred derbi? Dajte moguci sastav.Krvotok je napisao/la:Tačno, samo im fali Bleya da im to naplati.muamer10 je napisao/la: ZA najvece utakmice svi oni koji ne mogu prisustvovati organizuju organizovano gledanje takvih. Npr. utakmice svjetskog prvenstva, evropskog prvenstva, nacionalne, klupske medjunarodne itd. Ja ne znam da ste utakmicu protiv slavije ili zepce npr gledali putem LED ekrana
Kako se zove onaj sto je 1999 udario glavom u zeljeznu plocu nakon sto je Zubanovic dao gol, i plakao mjesec dana ha ha ha
P.S. Sutra ce glavom u onaj veliki ekran kad ga Laza zabije ...

Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 23 okt 2010, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
I to mu nije moglo izaci iz ORGANIZMAElegant je napisao/la:Kako se zove onaj sto je 1999 udari glavom u zeljeznu plocu nakon sto je Zubanovic, i plakao mjesec dana ha ha ha![]()

Kako god okrenes, nas je otislo preko 3000 u Siroki i to je rekord svih gostovanja u BiH.KARL HAJNC je napisao/la:pa ovo nije ništa novo,svaka iole ozbiljnija navijačka grupa ih podere u navijanju na njihovom stadionu,a na gostovanje ih svakako ide od 30 do 50 štrumfićabilino polje je napisao/la: OVAKO TO RADE NAJBOLJI NAVIJACI NA MALOJ SUGAVICI PO PRAVILU SKUCENI U MISIJU RUPICU
Zadnja izmjena: 1921, dana/u 23 okt 2010, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
KARL HAJNC je napisao/la:pa ovo nije ništa novo,svaka iole ozbiljnija navijačka grupa ih podere u navijanju na njihovom stadionu,a na gostovanje ih svakako ide od 30 do 50 štrumfićabilino polje je napisao/la: OVAKO TO RADE NAJBOLJI NAVIJACI NA MALOJ SUGAVICI PO PRAVILU SKUCENI U MISIJU RUPICU

Željo, sutra uzima, svejedno hoce li pitari utakmicu pratit sa Grbavice, na LED ekranu, slusat na radiu, ili citat textualni prenos na ss.ba
KRAJ PRICE!
KRAJ PRICE!
Gigant neviđeni, sviju mi
KRAJ PRICE
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Treba pazit taj LED ekran da onaj ne opali glavomStevie-G je napisao/la:Željo, sutra uzima, svejedno hoce li pitari utakmicu pratit sa Grbavice, na LED ekranu, slusat na radiu, ili citat textualni prenos na ss.ba
KRAJ PRICE!

Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 23 okt 2010, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
**** ovo niko ne zna mogucisastav. Al svi znaju koja je marka LED ekrana na kosevu sutra. Laku noc! 

- Ultras Sur
- Kontakt:
Dio mene, mog djetinjstva, mog života i duše, Grbavica. Nikom te ne damo !
••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❾ Uefa Champions League titles
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
HAhahahahaha. Odavno se nisam smijao ovoliko. Svaka ti cast.Elegant je napisao/la:Treba pazit tah LED ekran da onaj ne opali glavomStevie-G je napisao/la:Željo, sutra uzima, svejedno hoce li pitari utakmicu pratit sa Grbavice, na LED ekranu, slusat na radiu, ili citat textualni prenos na ss.ba
KRAJ PRICE!
Ne trebaju nam vaše pare
...vozi gore na koševo i navijaj u ekran...Kraj price 

- Ultras Sur
- Kontakt:
Blekić : Daj Žujo moooolim te, samo 200.
Žujo: NE !
Blekić: OK. gledat ćemo mi na Koševu. vv
Žujo: Nemoj da vam i to ukinem.

Žujo: NE !
Blekić: OK. gledat ćemo mi na Koševu. vv
Žujo: Nemoj da vam i to ukinem.

••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
Hoce sigurno
vracaj Blekicu raji pare odmah
varalico bradata.

- pintol_TM87
- Kontakt:
Vidim neke racunice i ti govoris bit cemo na gubitku...od ovih svih para koje cemo po tvom izgubiti oduzmi troskove dodatnog osiguranja kojeg nece biti i najmanje 1000 vise manijaka ce doci na sjever zbog toga sto nece biti gostiju i to ti je tu negdje...KARL HAJNC je napisao/la:Ja koliko znam da smo mi tražili puno više prostora na sjeveru,samim tim i više para je u opticaju......ovako 0,00 km od pitara,a ti se za moju matematiku ne sekiraj tu ti mogu biti profesorStole iz Bora je napisao/la:Ili si imao losu uciteljicu ili puno izostanaka sa matematike ..KARL HAJNC je napisao/la:Samo što će poslije ove izjave ostati bez 30-50 hilj. km koje bi dobio prodajom karata navijačima SARAJEVA,ovako se bojim da ćemo opet po novinama čitati izjave igrača želje da nemogu trenirati jer su gladni![]()
![]()
1500 x 10 = 15.000 KM (sjever)
1500 x 5 = 7.500 KM (istok)
15.000 + 7.500 = 22.500 KM
Gdje nestade 7.500 - 25.000 KM koje si predvidio? Na sokove, kospice, pivu ..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
- Kontakt:
PA makar za nas pare nisu problem,nismo mi izbjeglice u vlastitom gradu.....Mi smo ipak FINA GRADSKA RAJA, za razliku od tamo nekih štrumfovaMandrak je napisao/la:Hoce sigurnovracaj Blekicu raji pare odmah
varalico bradata.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
KARL HAJNC je napisao/la:Ja koliko znam da smo mi tražili puno više prostora na sjeveru,samim tim i više para je u opticaju......ovako 0,00 km od pitara,a ti se za moju matematiku ne sekiraj tu ti mogu biti profesorStole iz Bora je napisao/la:Ili si imao losu uciteljicu ili puno izostanaka sa matematike ..KARL HAJNC je napisao/la:Samo što će poslije ove izjave ostati bez 30-50 hilj. km koje bi dobio prodajom karata navijačima SARAJEVA,ovako se bojim da ćemo opet po novinama čitati izjave igrača želje da nemogu trenirati jer su gladni![]()
![]()
1500 x 10 = 15.000 KM (sjever)
1500 x 5 = 7.500 KM (istok)
15.000 + 7.500 = 22.500 KM
Gdje nestade 7.500 - 25.000 KM koje si predvidio? Na sokove, kospice, pivu ..

I ja sam trazio BINGO ali nikako da ga dobijem. Cuj vi trazili vise prostora. Pa i sa vise prostora bi opet dobili 3.000 karata jer je tako odredjeno a jedino sto bi vise dobili je zrak i komocija. Hajd sad jos neki razlog svoje lose matematike daj, moj dobri profesore ..

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ne znam šta se imamo više raspravljati sa koridašima, kad je Brko rekao svoje i objasnio i za one najzaostalije.
Dok je Brke- nema frke...KRAJ PRICE
[youtube][/youtube]
Dok je Brke- nema frke...KRAJ PRICE

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Bilosta, Google Adsense [Bot], Hamagara, Lekqqq1921 i 53 gosta.