Jel se ovo nazire povratak Gracica pod Kosevsko gnijezdo? Vidio covjek gdje je pare bacao ovih godina, sad ponovo u odbranu rajvoSa stao i namece se kao rjesenje za naredne sezone, kad vec Abdulah i punac su podigli sidro.amazon je napisao/la:"Raočaran sam posljednjim dešavanjima, a pogotovo neosnovanim napadima na FK Sarajevo i na njegove čelnike. Ne znam kuda sve ovo vodi, ali mi se čini da stvari polako izmiču kontroli. Mislim da svi moramo prvo počistiti ispred svog praga, pa onda krenuti sa nekakvim borbama i pričama o poštenju. Svi koji danas iz ko zna kojih razloga rade o glavi Sarajevu imat će posla i sa nama jer imamo i mi mnogo toga za reći. Ako misle na ovaj način istjerati Sarajevo u niži rang, kunem se da će i mnogo drugi istim putem. Za istinsku borbu protiv anomalija u bh. fudbalu jesam i za to se zalažem, ali ako ćemo zaboraviti posljednjih desetak godina, a bazirati se samo na posljednju, onda je to licemjerstvo", otvoreno je bez dlake na jeziku za SportSport.ba izjavio Nijaz Gracić.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/neka-svi ... nju/189760
spasioc fk sarajeva. tako je gracicu, ala debila
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sta je radila Sloboda one sezone kad je ispala?pinoglavi je napisao/la:Ako Sarajevo ispadne idu i drugiSlevinKelevra je napisao/la:Sta kaze Gracic? Posto nam je svakako liga u qurcu, zasto i Sarajevo ne bi kupilo jednu titulu?E, yebem ti mater....
znači ne, ne može Sarajevo ispasti, nego i drugi su isto to radili
Pa haman javno su priznali da su kupili utakmicu protiv Goska, a onda ih je Gosk izlevatio kupujuci od Veleza utakmicu.
Kako se Sloboda vratila u ligu?
Nemojte biti djeca.
Hajmo bar malo objektivnosti.
Daj ne seri, ako ćemo svi odgovarati ugasila bi se liga, nego kažem da je smiješno da ovo čelni ljudi izjave.Evander je napisao/la:Sta je radila Sloboda one sezone kad je ispala?pinoglavi je napisao/la:Ako Sarajevo ispadne idu i drugiSlevinKelevra je napisao/la:Sta kaze Gracic? Posto nam je svakako liga u qurcu, zasto i Sarajevo ne bi kupilo jednu titulu?E, yebem ti mater....
znači ne, ne može Sarajevo ispasti, nego i drugi su isto to radili
Pa haman javno su priznali da su kupili utakmicu protiv Goska, a onda ih je Gosk izlevatio kupujuci od Veleza utakmicu.
Kako se Sloboda vratila u ligu?
Nemojte biti djeca.
Hajmo bar malo objektivnosti.
Nad tobom sunce najljepše sja
- amazon
- Kontakt:
Samo se vi zezajte a ne znate kako je kad Gracic zaprijeti.Ima plan kako da s Tanom napravi veliko njanjejevoBeduin je napisao/la:Jel se ovo nazire povratak Gracica pod Kosevsko gnijezdo? Vidio covjek gdje je pare bacao ovih godina, sad ponovo u odbranu rajvoSa stao i namece se kao rjesenje za naredne sezone, kad vec Abdulah i punac su podigli sidro.amazon je napisao/la:"Raočaran sam posljednjim dešavanjima, a pogotovo neosnovanim napadima na FK Sarajevo i na njegove čelnike. Ne znam kuda sve ovo vodi, ali mi se čini da stvari polako izmiču kontroli. Mislim da svi moramo prvo počistiti ispred svog praga, pa onda krenuti sa nekakvim borbama i pričama o poštenju. Svi koji danas iz ko zna kojih razloga rade o glavi Sarajevu imat će posla i sa nama jer imamo i mi mnogo toga za reći. Ako misle na ovaj način istjerati Sarajevo u niži rang, kunem se da će i mnogo drugi istim putem. Za istinsku borbu protiv anomalija u bh. fudbalu jesam i za to se zalažem, ali ako ćemo zaboraviti posljednjih desetak godina, a bazirati se samo na posljednju, onda je to licemjerstvo", otvoreno je bez dlake na jeziku za SportSport.ba izjavio Nijaz Gracić.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/neka-svi ... nju/189760
spasioc fk sarajeva. tako je gracicu, ala debila

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
damirc je napisao/la:
Za dug Osimu se je znalo, jer je covjek posudio Zelji pare prosle sezone kada su nam bili blokirani racuni da ekipa ode na pripreme i taj dug mu je uredno vracen i vise ne postoji.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ne seri govori onom ko te napavio.
Naravno da svaki, ali bukvalno svaki klub u ligi se bavio tim nekim necasnim radnjama.
To postoji i na puno vecem nivou od nase lige.
Sjecam se da su za namjestanje bili osumnjiceni Bayern i Zenit, za utakmicu u Europi.
Smjesno je tvrditi da je samo tamo neki klub radio malverzacije, a moj je cist ko sunce.
Naravno da svaki, ali bukvalno svaki klub u ligi se bavio tim nekim necasnim radnjama.
Sjecam se da su za namjestanje bili osumnjiceni Bayern i Zenit, za utakmicu u Europi.
Smjesno je tvrditi da je samo tamo neki klub radio malverzacije, a moj je cist ko sunce.
Sta ste se uhvatili tog da uprava placa gostovanje? Sta je tu cudno i sramotno? Pa europski velikani za svako gostovanje obezbjede nekoliko buseva. 

Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 04 apr 2016, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- amazon
- Kontakt:
HHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHARinuka je napisao/la:damirc je napisao/la:
Za dug Osimu se je znalo, jer je covjek posudio Zelji pare prosle sezone kada su nam bili blokirani racuni da ekipa ode na pripreme i taj dug mu je uredno vracen i vise ne postoji.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Covjek ukrao milione i otisao ''na odmor'' pa zelji posudio njihove pare, pa mu one te svoje pare ponovo vratili uz ogromnu kamatu...Da ne pricamo o tome sta sad mislimovic radi..kad se njemu bude vracao dug, zeljo ce biti u vecem minusu od celika i borca zajedno

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Cuj "postenog" Nijaza, gasi mu se klub, a Sarajevo i Zeljo u novu sezonu ulaze hendikepirani, bez 6 lako osvojenih bodova.....vratite nam Dzerzelez 

Ako cemo realno, Misimovic je privatizovao komsije za najnizu mogucu cijenu.Rinuka je napisao/la:damirc je napisao/la:
Za dug Osimu se je znalo, jer je covjek posudio Zelji pare prosle sezone kada su nam bili blokirani racuni da ekipa ode na pripreme i taj dug mu je uredno vracen i vise ne postoji.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Covjek ukrao milione i otisao ''na odmor'' pa zelji posudio njihove pare, pa mu one te svoje pare ponovo vratili uz ogromnu kamatu...Da ne pricamo o tome sta sad mislimovic radi..kad se njemu bude vracao dug, zeljo ce biti u vecem minusu od celika i borca zajedno
Neke stvari ce biti jasnije nakon odredjenog perioda. Bojim se da ce i oni zakukati u najkracem mogucem roku, kao sto smo i mi zakukali sada.
Niko ne daje pare tek tako. To je bar svima jasno.
- amazon
- Kontakt:
Objasni nam kako?Evander je napisao/la: Ako cemo realno, Misimovic je privatizovao komsije za najnizu mogucu cijenu.
Neke stvari ce biti jasnije nakon odredjenog perioda. Bojim se da ce i oni zakukati u najkracem mogucem roku, kao sto smo i mi zakukali sada.
- Evolve
- Kontakt:
Ja sam se vezao konkretno uz ovaj slucaj za Velez, a sta je se u proslosti desavalo ja to iskreno nemogu da znam, mi svi mozemo ovdje manje vise samo nagadjati. Ovo je prvi put sa Sarajevom, koliko ja znam, mozda se varam, da je netko Javno, na televiziji optuzio jedan klub, a da ta osoba nije neko sa ulice, nego visoko pozicionirana osoba u drugom klubu.Evander je napisao/la:Da li smatras da Siroki radi sve posteno, a ostali su svi neposteni?Evolve je napisao/la:Vidim neki spominju da je Široki dao Velezu pare za utakmicu, sto su teske nebuloze i neistine i to provjereno 100%, to je samo igra onih koji samo hoce da skinu reflektor sa sebe.
Ovo isto pitanje postavljam svim ostalim navjiacima vezano za njihove klubove.
Ja osobno mislim da nema kluba u ovoj PL da nije nekad bar uradio nesto.
NK Široki Brijeg
Čemu primitivizam?SlevinKelevra je napisao/la:Sta kaze Gracic? Posto nam je svakako liga u qurcu, zasto i Sarajevo ne bi kupilo jednu titulu?E, yebem ti mater....

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Statut mu to ne dozvoljava.Evander je napisao/la:Ako cemo realno, Misimovic je privatizovao komsije za najnizu mogucu cijenu.Rinuka je napisao/la:damirc je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()

Zajedno sa ovom upravom finansijski je stabilizovao klub, doveo sve igrace koji trenutno nastupaju za naš klub, gradi europsku Grbavicu, gradi istok a od 2017. i jug. Vise nego dovoljno..

PS
Azmir daje FK Sloboda pare tek tako, isto radi i Misimovic. Ne zaboravimo da niti Zeljeznicar niti Sloboda nisu privatno vlasnistvo.
Nijaz Gracic- zastitnik slabih i nemocnih.

Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 04 apr 2016, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Sloboda je i propala i ispala iz PL zbog necasnih radnji prvenstveno ljudi koji su je vodili i pokrali a i zbog necasnih radnji drugih klubova.....sve se vraca, sve se placa......Evander je napisao/la:Ne seri govori onom ko te napavio.
@PipiDugaCarapa
I to sve radi dzaba?
Svaka cast onda covjeku.
Malo je danas onih koji poklanjaju pare tek tako.
Ali i sam si svjetan da stvari ne stoje bas kako ti tvrdis. U ostalom, vrijeme ce pokazati, vrijeme uvijek sve pokaze
I to sve radi dzaba?
Svaka cast onda covjeku.
Ali i sam si svjetan da stvari ne stoje bas kako ti tvrdis. U ostalom, vrijeme ce pokazati, vrijeme uvijek sve pokaze

Jao sapunice...
Svi smo mi ludi.

Svi smo mi ludi.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ima para, ne moze ih krava pojesti. Radio bih potpuno istu stvar da imam novac koji on ima..Evander je napisao/la:@PipiDugaCarapa
I to sve radi dzaba?
Svaka cast onda covjeku.
Eto, Azmir daje Slobodi novac, a prema njegovim najavama i ne namjerava stati.
Kao sto rekoh prijatelju, statut ne dozvoljava privatizaciju kluba. Zar se ne sjecas famoznog odnosa 51-49?
Jesu li? Ne znam za FK Sloboda da li će to biti moguce u buducnosti, i nesto me zivo zaboli. Sa druge strane, FK Zeljeznicar statutom je onemogucio privatizaciju, koliko god tebi to smijesno zvucalo.Rinuka je napisao/la:PipiDugaCarapa je napisao/la: Azmir daje FK Sloboda pare tek tako, isto radi i Misimovic. Ne zaboravimo da niti Zeljeznicar niti Sloboda nisu privatno vlasnistvo.![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 04 apr 2016, 15:38, ukupno mijenjano 2 puta.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
PipiDugaCarapa je napisao/la: Azmir daje FK Sloboda pare tek tako, isto radi i Misimovic. Ne zaboravimo da niti Zeljeznicar niti Sloboda nisu privatno vlasnistvo.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- Beduin
- Kontakt:
Ako sam dobro shvatio: Nijaz = borac protiv antikorupcijeamazon je napisao/la:Samo se vi zezajte a ne znate kako je kad Gracic zaprijeti.Ima plan kako da s Tanom napravi veliko njanjejevoBeduin je napisao/la: Jel se ovo nazire povratak Gracica pod Kosevsko gnijezdo? Vidio covjek gdje je pare bacao ovih godina, sad ponovo u odbranu rajvoSa stao i namece se kao rjesenje za naredne sezone, kad vec Abdulah i punac su podigli sidro.
Nizaj porucio: "Ko god radi o glavi Sarajeva, imat ce posla i sa nama, kunem vam se Uzvisenim Allahom".
Jedan od Vukova (navijaci Olimpica) sramezljivo se uvlaci Nijazu u dupence i pita: I sa nama? Da se iskupimo i mi, ha?
"Haha, vas i nema sinko", odvazno ce Nijaz, pa nastavlja "Zbog vas mi i viri samo pertla iz Kusturicine guzice. U "sa nama" mislim na Dinu, Davuda i punca, pizda mu majcina neoprezna".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.