FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ili jedino Lahmu lazirati rodni list, posto svakako izgleda kao dječak!!
Moze nas Uli sve!!
Moze nas Uli sve!!
Ahah, srBski nacionalista doso da vrijedjafarinelli123 je napisao/la:Zbog nesporazuma slicnih onom od pre koji minut izbegavam da pisem, samo citam i mirna Bosna.

Druze, samo opletite dalje, fino vas je citati.
Ps.
Yebem ti post u kojem klarito mora napisat da se sali.
Inace, kad te klare ocijeni, znaj da je tako.
Mene je ocijenio ko djubre, pa sam se namah poceo tak ponasat. Ono, sta se imam borit ptotiv toga - vjerujem klarksonu.
Sto se tice drakslera, u pravu je farineli kad kaze da se ne radi o dominatoru tipa riberi. E sad, mi vjerujemo da ide u tom pravcu. Njemu zreba veci klub i par jacih tekmi kako bi iscrpio sav potencijal i postao svjetska klasa.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Ne's to vidjet razbojniceKlare je napisao/la: Pa haj pokaži..., ako smiješ?![]()

Izvrces k'o carapu!Klare je napisao/la:Ovdje opako griješiš, svačije mišljenje se treba uvažavati i treba poslušati, naravno posebno mene!![]()

Mora covjeksekerbay je napisao/la:Yebem ti post u kojem klarito mora napisat da se sali.

Kada ti kupis ss.ba portal i uspostavis svoja pravila necemo to pisati

Klarison je genijesekerbay je napisao/la:Mene je ocijenio ko djubre,.

tek tada? ajde neka sisekerbay je napisao/la:pa sam se namah poceo tak ponasat

Manuel Neuer kaze da Bayern nece moci replicirati uspjeh reala protiv Schalkea. Ja pak mislim da je ta izjava vise iz postovanja prema bivsem klubu. Schalke onakvom igrom kao protiv reala bi potonuo mozda cak i vise protiv Bayerna.
Rummenigge tvrdi da je ovo najjaci Bayern u historiji.
Prošla je sezona bila jednostavno briljantna. Trenutačno ispisujemo tako uspješnu priču kakvu prije nismo iskusili. Imali smo puno sjajnih momčadi tijekom godina, počevši od 1970-ih s Franzom Beckenbauerom, Gerdom Müllerom i Seppom Maierom kada smo osvojili tri naslova prvaka Europe zaredom. Nevjerojatno postignuće. Ali, sada su neka druga vremena, drugačije se igra.
Nije daleko od istine

- GazijaKalesija
- Kontakt:
K'o navijači Arsenala kad kažu da će osvojiti neki trofej.nedim93 je napisao/la:Zanimljivi ste pravo
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Dobrodošlica našem Lizarazu nešto za našeg starog lijevog beka od sadašnjeg [youtube][/youtube]
Budaletina
Budaletina

Lizarazu je hobi bio
surfanje, a izgleda da je ovo njemu posveceno
- gerdmuller
- Kontakt:
Jan-Christian Dreesen-Da,i mi iz uprave zelimo isto sto i nasi navijaci.Zelimo da cijela donja juzna tribina bude navijacka odnosno bez sjedecih mjesta
Ovo mi je najdraza vijest koju sam ikad u zivotu procitao.
Sretan rođendan Sepp Maieru,uz Kahna najboljem vrataru Bayerna u povijesti

Sretan rođendan Sepp Maieru,uz Kahna najboljem vrataru Bayerna u povijesti
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 28 feb 2014, 22:54, ukupno mijenjano 2 puta.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Bixente je napisao/la:Lizarazu je hobi bio
takodej nas bixente je u nazad par godina bio prvak evrope u dzudou.Meni licno jedan od licno najacih igraca uz elbera one bayernove generacije.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
U Jiu- jitsu prvak Evrope 2009 godine.PEP je napisao/la:Bixente je napisao/la:Lizarazu je hobi bio
takodej nas bixente je u nazad par godina bio prvak evrope u dzudou.Meni licno jedan od licno najacih igraca uz elbera one bayernove generacije.
Iz surferskih dana, mora se covjek necim zabaviti, vatrena baskijska krv.

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
http://www.klix.ba/sport/nogomet/guardi ... /140228101" onclick="window.open(this.href);return false;
rekoh, da Pep nije malo ofiran da ovim ociglednim muntanjem Ulija da mu se kupi Messi
rekoh, da Pep nije malo ofiran da ovim ociglednim muntanjem Ulija da mu se kupi Messi

Nama ne treba potrosen igraca ,u svrhu povecanja marketinga i zarade da dobrodosao , ne vidim ako bi potroseni mehsi unaprijedio bayern,pored ovakvih igraca bayerna.let3 je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/guardi ... /140228101
FRANK RIBERY@ hvala buraz na ispravci ,sto ne pises cesce .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- gerdmuller
- Kontakt:
Sepp Meier:
"U zivotu nikada nisam imao ugovor sa Bayernom, nikada! Sta ce mi? Kad igras za Bayern trebas biti ponosan i zahvalan za tu mogucnost. Uvijek sam otisao kod predsjednika i pitao ga da li pase toliko i toliko, ako je rekao ne, onda sam rekao "ok, smanji koliko ti pase", zahvalio se i nastavio opet trenirati. To samo postoji kod Bayerna, nigdje drugo!"
"U zivotu nikada nisam imao ugovor sa Bayernom, nikada! Sta ce mi? Kad igras za Bayern trebas biti ponosan i zahvalan za tu mogucnost. Uvijek sam otisao kod predsjednika i pitao ga da li pase toliko i toliko, ako je rekao ne, onda sam rekao "ok, smanji koliko ti pase", zahvalio se i nastavio opet trenirati. To samo postoji kod Bayerna, nigdje drugo!"
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Momci tu ste se nešto raspisali za Draxlera u zadnje vrijeme...
Dobar igrač, velik potencijal. Mora još puno napredovati da dođe do razine koja je potrebna za Bayern. Trenutno to nije dovoljno a realno gledajući ako i dođe u Bayern na ljeto, sigurno neće igrati u početnoj prije Riberya.
Kad ste zapeli toliko za njega, ja ću baciti kontru i reći da je Iker Muniain trenutno bolji igrač od Draxlera. Gledam jednog i drugog, odnosno Draxlera zbog ozljede manje naravno, ali mislim općenito.
Nivo koji je Muniain prezentirao prije dvije godine, pa ogroman pad forme u prošloj godini, pa opet povratak u staru formu, dakle nivo koji je ponovno dostigao, daje mi slobodu da mogu reći da je ovaj igrač nešto najbliže što igra naš majstor, Franck Ribery.
Dakako da Muniain nije nivo Riberya trenutno, ali treba gledati partije kakve je pružao prije dvije godine i sada ponovno, što znači da momak ima sve predispozicije da postane jednako uspješan kao i Ribery.
Njegova igra je ove godine konstantna što je najbitnije. Znači da napreduje. Naravno, prostor za napredak je još uvijek ogroman. Da napomenem, isto kao što ni Ribery nije imao statistiku kad je prešao u Bayern, tako niti Muniainova statistika nije ono po čemu bi se dalo zaključiti da je momak klasa.
Ugovor do 2015 godine, cijena prema TM-u 18 milijuna. Isto tako, odštetna klauzula cca. 40 milijuna.
Za očekivati je da će Atletico sa ovakvom igrom u Ligu Prvaka naredne sezone, stoga će i Muniain ostati do ljeta iduće godine u Athleticu. Nakon toga, volio bih ga vidjeti u Bayernu kao nasljednika velikog Franck Riberya.
Dobar igrač, velik potencijal. Mora još puno napredovati da dođe do razine koja je potrebna za Bayern. Trenutno to nije dovoljno a realno gledajući ako i dođe u Bayern na ljeto, sigurno neće igrati u početnoj prije Riberya.
Kad ste zapeli toliko za njega, ja ću baciti kontru i reći da je Iker Muniain trenutno bolji igrač od Draxlera. Gledam jednog i drugog, odnosno Draxlera zbog ozljede manje naravno, ali mislim općenito.
Nivo koji je Muniain prezentirao prije dvije godine, pa ogroman pad forme u prošloj godini, pa opet povratak u staru formu, dakle nivo koji je ponovno dostigao, daje mi slobodu da mogu reći da je ovaj igrač nešto najbliže što igra naš majstor, Franck Ribery.
Dakako da Muniain nije nivo Riberya trenutno, ali treba gledati partije kakve je pružao prije dvije godine i sada ponovno, što znači da momak ima sve predispozicije da postane jednako uspješan kao i Ribery.
Njegova igra je ove godine konstantna što je najbitnije. Znači da napreduje. Naravno, prostor za napredak je još uvijek ogroman. Da napomenem, isto kao što ni Ribery nije imao statistiku kad je prešao u Bayern, tako niti Muniainova statistika nije ono po čemu bi se dalo zaključiti da je momak klasa.
Ugovor do 2015 godine, cijena prema TM-u 18 milijuna. Isto tako, odštetna klauzula cca. 40 milijuna.
Za očekivati je da će Atletico sa ovakvom igrom u Ligu Prvaka naredne sezone, stoga će i Muniain ostati do ljeta iduće godine u Athleticu. Nakon toga, volio bih ga vidjeti u Bayernu kao nasljednika velikog Franck Riberya.
Draxler posjeduje veliki kvalitet, veliki potencijal i jedan je od igrača koji bi se vremenom mogao izboriti za prvu postavu u Bayernu. Za koliko brzo, to je sada teško procijeniti, njegova varijabilnost je od prednosti. Vremenom bi bio i idealan da naslijedi Riberyja, iako je velikog Riberyja teško naslijediti.
Najvećeg talenta, vanserijskog igrača i sigurno najvećeg njemačkog igrača u budućnosti smo već doveli, u pitanju je naravno Goetze. Goetze je taj igrač koji je iznad svih ovih ostalih koji bi se ili su se mogli dovesti.
On dopunjava taj mozaik sa već sjajnim njemačkim a i internacionalnim igračima koje imamo u kadru: Schweini, Muller, Neuer, Lahm, Ribery....
Npr. isakovich reće kako nismo nešto puno dobili s Goetzeom. Ma itekako smo dobili, od njega smo puno očekivali, a možda je čak i nadmašio očekivanja. Postizao je bitne golove i to je jednostavno čovjek koji bilo golom ili drugim genijalnim potezom okrene utakmicu. Za prvu sezonu je ovo jako puno što je pružio, a ići će to još prema gore.
Još malo da se vratim na Draxlera. On isto ima ogromne tehničke mogućnosti, ima sjajan šut, ima taj Spielwitz, mlad je, jednostavno momak s mnogo potencijala. Ne bi škodilo da dođe. Jedina je dilema da li dati toliko para za igrača, koji vjerovatno ne bi tako odmah uletio u prvi tim. ALi to bi bila nevjerovatna investicija u budućnost. S kolegom farinellijem (kojeg cijenim i dosta me njegovih pogleda oduševljava) se ne slažem da se Draxler može svrstati u kategoriju sa Schurlleom. Schurlle jeste dobar igrač, ali mu fali konstanta i njegov tehnički potencijal i sveukupna mogućnost da utiče na igru je puno manja od Draxlera. Ja sam zato ovdje na forumu i prije isticao, da onaj novac koji je Leverkusen dobio za Schurllea i nije mala svota. Jednostavno on jeste dobar, ali ono nešto meni kod tog igrača fali, nije on taj tip da može često sam odlučit utakmice nekim genijalnim potezom.
Po meni je Draxler bliže Goetzeu, on ima to nešto, ali je ipak Goetze iznad.
Jedan od dodatnih razloga što bi mi bilo drago da uzmemo Draxlera je i taj što bi ga klepili ispred nosa internacionalnoj konkurenciji.
Najvećeg talenta, vanserijskog igrača i sigurno najvećeg njemačkog igrača u budućnosti smo već doveli, u pitanju je naravno Goetze. Goetze je taj igrač koji je iznad svih ovih ostalih koji bi se ili su se mogli dovesti.
On dopunjava taj mozaik sa već sjajnim njemačkim a i internacionalnim igračima koje imamo u kadru: Schweini, Muller, Neuer, Lahm, Ribery....
Npr. isakovich reće kako nismo nešto puno dobili s Goetzeom. Ma itekako smo dobili, od njega smo puno očekivali, a možda je čak i nadmašio očekivanja. Postizao je bitne golove i to je jednostavno čovjek koji bilo golom ili drugim genijalnim potezom okrene utakmicu. Za prvu sezonu je ovo jako puno što je pružio, a ići će to još prema gore.
Još malo da se vratim na Draxlera. On isto ima ogromne tehničke mogućnosti, ima sjajan šut, ima taj Spielwitz, mlad je, jednostavno momak s mnogo potencijala. Ne bi škodilo da dođe. Jedina je dilema da li dati toliko para za igrača, koji vjerovatno ne bi tako odmah uletio u prvi tim. ALi to bi bila nevjerovatna investicija u budućnost. S kolegom farinellijem (kojeg cijenim i dosta me njegovih pogleda oduševljava) se ne slažem da se Draxler može svrstati u kategoriju sa Schurlleom. Schurlle jeste dobar igrač, ali mu fali konstanta i njegov tehnički potencijal i sveukupna mogućnost da utiče na igru je puno manja od Draxlera. Ja sam zato ovdje na forumu i prije isticao, da onaj novac koji je Leverkusen dobio za Schurllea i nije mala svota. Jednostavno on jeste dobar, ali ono nešto meni kod tog igrača fali, nije on taj tip da može često sam odlučit utakmice nekim genijalnim potezom.
Po meni je Draxler bliže Goetzeu, on ima to nešto, ali je ipak Goetze iznad.
Jedan od dodatnih razloga što bi mi bilo drago da uzmemo Draxlera je i taj što bi ga klepili ispred nosa internacionalnoj konkurenciji.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Svi vi (na svoj način) lijepo opisujete Draxlera i niko tu previše ne griješi (jer se ipak radi o još nedokazanom igraču).
Naš (Bayernov) najveći problem u budućnosti bi mogao biti 'nezadovoljna klupa' iliti nesloga unutar tima radi nepravedno dodijeljenih minuta.
Čitam kako jedan Muller (izuzetno smirena i cool osoba) kaže da se nelagodno osjećao kada je u Londonu bio na klupi. Jer kada sebe smatraš jednim od važnijih igrača, komotno očekuješ da budeš starter u (jednoj) od najvažnijih utakmica.
Svi mi očekujemo da Ribac dribla protivnike još minimum dvije sezone. Šta bi dotle Drakulić radio?
Naš (Bayernov) najveći problem u budućnosti bi mogao biti 'nezadovoljna klupa' iliti nesloga unutar tima radi nepravedno dodijeljenih minuta.
Čitam kako jedan Muller (izuzetno smirena i cool osoba) kaže da se nelagodno osjećao kada je u Londonu bio na klupi. Jer kada sebe smatraš jednim od važnijih igrača, komotno očekuješ da budeš starter u (jednoj) od najvažnijih utakmica.
Svi mi očekujemo da Ribac dribla protivnike još minimum dvije sezone. Šta bi dotle Drakulić radio?
Vom Jäger zum Gejagten
Vezao pertle Bilalu.geronimo je napisao/la:Šta bi dotle Drakulić radio?

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Sve stoji što si napisao. To je onaj drugi problem, no iskreno vjerujem da ga Pep očito zna riješavati uspješno. Zbog toga se ne brinem previše oko toga.geronimo je napisao/la:Svi vi (na svoj način) lijepo opisujete Draxlera i niko tu previše ne griješi (jer se ipak radi o još nedokazanom igraču).
Učio od velikih majstora? Kartao se sa Starkeom, Pizzarom i Contentom? Upoznao noćni život Munchena malo više? Opcija je milijun mora se priznati... Naravno, sa milijunima na računu i jedna sezona "prilagodbe" mu ne bi teško pala...geronimo je napisao/la:Šta bi dotle Drakulić radio?
- anelbavarac
- Kontakt:
Blago nama
Vec 5 stranica potrosena na igraca koji nema(trenutno) nikakve veze s Bayernom.
Ma koliko je Bundesliga nezanimljiva(iz nase perspektive)mozda bi bilo bolje da se posvetimo raspravi naseg danasnjeg protivnika.
Ipak igramo "derbi" protiv uzdrmanog Schalkea, i eto sanse da malo bolje vidimo kvalitete Draxlera,iako je dugo bio povrijedjen, pa je pitanje u kakvom je on trenutnom stanju, mada su njegovi kvaliteti poznati.
Ocekujem dobru igru danas uz ozbiljan pristup, i ubjedljiva pobjeda je zagarntovana.

Ma koliko je Bundesliga nezanimljiva(iz nase perspektive)mozda bi bilo bolje da se posvetimo raspravi naseg danasnjeg protivnika.
Ipak igramo "derbi" protiv uzdrmanog Schalkea, i eto sanse da malo bolje vidimo kvalitete Draxlera,iako je dugo bio povrijedjen, pa je pitanje u kakvom je on trenutnom stanju, mada su njegovi kvaliteti poznati.
Ocekujem dobru igru danas uz ozbiljan pristup, i ubjedljiva pobjeda je zagarntovana.
Pa trenutno nema boljih tema i šta fali ovoj diskusiji?anelbavarac je napisao/la:Blago nama![]()

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.