Najgore što ih oderaše u produžetku, i ovo je namještala čista. Nigdje veze onaj Miami.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
A jesam, tuga i ocaj. Kao da neko gleda nashe tikete i ono nesh namjerno dobit i tackaNeutral je napisao/la:Jesi vidio gore listić što sam ja stavio
Najgore što ih oderaše u produžetku, i ovo je namještala čista. Nigdje veze onaj Miami.
I u svim americkim sportovima, pogotovo u regularnoj sezoni. Koji ce ba njima djavo pobjede, kad igraju hejbet utakmica u sezoni. Samo dragi Bog zna kako i sta se tu namjesta.Neutral je napisao/la:Gore 99km i 99 feninga. Ono šo me iritira je kako je moguće da se desi tek tako neki glupi preokret. Nema šanse, osim u NBA. Moraju ljudi nekako da zarade lovu i na kladionici, počinje mi ići na živce neke stvari, a jedini što je nekako normalno ostalo su ovi poeni, ali i počeli su i tu zezati. Stave recimo 16.5, on postigne 16.![]()
Jedina pozitivna stvar u ovome je, da onaj tiket nije moj, jer ja ne bi igrao fudbal sa košarkom, nema šanse. Sa druge strane krivo mi što je frend na glavi 9.5km. No šta ćeš, nadam se da će se okaniti.
A da, razumijem ja tebe, to se dešava tako prijatelju. Ako ti ostane jedan par, neki noćni, ma bio on 1.25 ili 5.70, baci slobodno listić, od toga nema ništa.
Elmar je napisao/la:Uhhh ali treba imati hrabrosti.![]()
![]()
![]()
Ubode ga.Elmar je napisao/la:Kvota da L'Pool izvuce Benficu 6.35.
Odigrano.
xD.Elmar je napisao/la:Kvota da L'Pool izvuce Benficu 6.35.
Odigrano.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.