hahaha,fisher je po tebi superstarBIHfan je napisao/la:Fisher.alfarouqaminu je napisao/la:a sto se tice tebe, nisi mi odgovorio na ono pitanje.... ti si rekao da gasol nije superstar,jer nije glavni u ekipi, pa sada mi reci koji igrac bi bio glavni u ekipi pored bryanta?BIHfan je napisao/la:
Ja bi samarcinu opalio radi ovog, stalno ovako nekog izhebe jer uopste ne cita post vec samo nesto napise da se napravi pametan, a cilj mu skupit 10000 postova.
NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2010\2011
Coravi, pogledaj koje si pitanje postavio.alfarouqaminu je napisao/la:hahaha,fisher je po tebi superstarBIHfan je napisao/la:
Fisher.![]()
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- alfarouqaminu
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Coravi, pogledaj koje si pitanje postavio.alfarouqaminu je napisao/la:hahaha,fisher je po tebi superstarBIHfan je napisao/la:
Fisher.![]()
fisher,daj molim te reko si sve o tvome znanju
Koje je miljama ispred tvojeg. To je kad bi uporedjivali kosarkaske kvalitete Jordana(ja) i K. Bajramovica(ti).alfarouqaminu je napisao/la:BIHfan je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:
Coravi, pogledaj koje si pitanje postavio.
fisher,daj molim te reko si sve o tvome znanju![]()
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nije ukinut.Donnie Darko je napisao/la:ukinuli atdhe i rojadirectu do daljnjeg, a koje sranje
http://88.80.11.29/
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- alfarouqaminu
- Kontakt:
al bio je jutros, sigurno su nesto dogradjivaliBIHfan je napisao/la:Nije ukinut.Donnie Darko je napisao/la:ukinuli atdhe i rojadirectu do daljnjeg, a koje sranje![]()
http://88.80.11.29/
Procitaj na vrhu stranice pise objasnjenje, a ne da lupas ko inace.alfarouqaminu je napisao/la:al bio je jutros, sigurno su nesto dogradjivaliBIHfan je napisao/la:Nije ukinut.Donnie Darko je napisao/la:ukinuli atdhe i rojadirectu do daljnjeg, a koje sranje![]()
http://88.80.11.29/![]()
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ovako.amerosm je napisao/la:Ukoliko dodje naredne sezone do smanjena placa igracima u NBA ligi i na snagu stupi tzv. Lockout Dirk Nowitzki je izjavio da se vraca u Njemacku gdje ce zavrsiti svoju karijeru. Kao moguce destinacije se spominju Alba Berlin, Borse Baskets i Bayern Muenchen.
Eh sada pitanje za one koji malo detaljnije prate NBA ligi i njene strukture. Kolika je mogucnost da dodje do "strajka" igraca i poduzima li se sta da se rjesi taj problem. Unaprijed hvala na odgovoru.
Po misljenju glup potez NBA lige i sami sebi kopaju grob ovom odlukom.
sječam se lockaouta koje ono 1998/1999 ili tako nešto.
tada mi je djelovalo ozbiljnije da će doći do lockouta i tako se na kraju desilo.
i sada bi moglo doći do lockouta, ali mislim da on neće dugo potrajati, jer su i Stern i vlasnici, ali i predstavnici igrača naučili lekciju. niko na kraju ne profitira od toga ako se otkažu neke utakmice.
možda ti ovaj odgovor i ne donosi nešto više od onoga što i sam znaš ili misliš, al' eto probao sam nešto odgovoriti. samo se nadati da će razum prevladati...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
http://nba-bosnia.com/index.php?topic=459.0
prijave za online turnir
prijave za online turnir
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Alfa gori si od 100 krpelja jbt-e. De malo ohladi, idi piski malo imam osjecaj da ti je mrsko ici kakit kad ti zagusti.![]()
@kakavdanakneiskustvu
Mrsko mi je sad trazit postove druze u kojima ima provokacije, ali svakako je provokacija ovaj klip koji si demi stavio u kojem si htjeo da pokazes da su situacije iz utakmice Jamesa i Jordana iste, a nisu nimalo slicne.
nije provokacija,možda je to neko tako shvatio ali vjeruj mi na riječ da to nije provokacija
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Furymaker je napisao/la:postavi popis 10 igraca bolji od Kobea .
ovaj post koji se postavio od nekog tipa , on je napisao da kobe ne pripada u top 5 , 10 , 15 igraca u povijesti .
sve je stvar ukusa,nečijeg izbora,evo ja ću nabrojati 10 ihrača za koje mislim da su bolji od bryanta
jordan
bird
magic johnson
jabbar
russell
chamberlain
olajuwon
o. robertson
duncan
j.west
- adriano_leite
- Kontakt:
Evo nesto gledam po youtube kosarkaske scene, pa evo par da pogledate i ismijete se
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
adriano_leite je napisao/la:Evo nesto gledam po youtube kosarkaske scene, pa evo par da pogledate i ismijete se![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ovo je super,t mac NFL player
nego imam jedan snimak, ne mogu da se setim na kojoj tekmi je t mac jednom rukom prebacio teren i to sa kakvom lakocom iako mu je bio igrac ispre njega
Ma ovaj T-Mac se nekad ponaša baš kao kreten
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- Donnie Darko
- Kontakt:
koji idiot
- alfarouqaminu
- Kontakt:
cuj kreten,daj molim teTed Mosby je napisao/la:Ma ovaj T-Mac se nekad ponaša baš kao kreten
ovo za mariona mi dan danas nije jasno nikako, hajd da je pocetak utakmice il nesto...nego podbacivanje posle mrtve lopte i lik pogrijesi kos
ma izgorio 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
marion ko marion,od njega ne mozes nista pametno da vidisarmin dju je napisao/la:ovo za mariona mi dan danas nije jasno nikako, hajd da je pocetak utakmice il nesto...nego podbacivanje posle mrtve lopte i lik pogrijesi kosma izgorio
- SaltCityAttack
- Kontakt:
CP3 gotova haman i sezona
...barem tako mi je izgledalo, ali nadam se da grijesim
edit:
ipak ce se vratiti izgleda ako bog da, ali nek ipak propusti utakmicu protiv Bullsa
edit:
ipak ce se vratiti izgleda ako bog da, ali nek ipak propusti utakmicu protiv Bullsa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Detroit gubi na poluvremnu,mada msm da moze ovo dobit... Za sada gordon sjajan.. fala bogu i on da proradi 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.