Činjenično stanjeZundo je napisao/la: ↑02 okt 2020, 18:58I sta si htio sa tim reci?svrakino1921 je napisao/la: ↑02 okt 2020, 18:18Zeta iz Golubovaca je izbacila Sarajevo
A Zeljo je izbacio Zetu iz Golubavaca
I na kraju Zeta iz Golubovaca je igrala play off EL sa PSV-om
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Zelim zeljo od srca majke mi moje da nastave da budu uspjesniji od nas u evropi kao do sada hahah
Zeta izbacila Sarajevo 2012. godine, a vi Zetu 2017. Bog dragi zna koliko se igraca i trenera promjenilo u tih 2 godine, uprava, plate igraca itd. Ako su nas izbacili u 3. pretkolu, logicno je da su igrali u PO.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 okt 2020, 19:17Činjenično stanjeZundo je napisao/la: ↑02 okt 2020, 18:58I sta si htio sa tim reci?svrakino1921 je napisao/la: ↑02 okt 2020, 18:18Zeta iz Golubovaca je izbacila Sarajevo
A Zeljo je izbacio Zetu iz Golubavaca
I na kraju Zeta iz Golubovaca je igrala play off EL sa PSV-om
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ne znam zasto navijaci Sarajeva imaju problem s realnim komentarima da su podbacili u Europi. Zar je uspjeh proci Buducnost koja je trenutno treca momcad pretposljednje europske lige po koeficijentu (ako ne racunamo San Marino i ostale)?
- RajaBa1983
- Kontakt:
kuknjava
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Sto svi ne podbacuju prolaskom u PO, bio bi koeficijent puno bolji

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Kada igra Zeljo U19 ligu sampiona? dolazi opet Atlético Madrid u Sarajevo? 

- Chapman1886
- Kontakt:
jel se oglasio vinko zašto je smlata sušić uzeo čitavih 90 minuta na terenu?za to mora odgovarati.
Samo Sloboda | COYG
-
- Kontakt:
Sarajevo odradilo posao koji je moralo odraditi. Na njima je sada da uloze novac, nauce iz ovih poraza, ojacaju tim i na godinu urade isto. Bildanjem koeficijenta ce se otvoriti put i laksi zrijeb kao recimo Dundalku i Sarajevo ce tim putem u grupnu fazu. Ne treba ocekivati da ce neki nas tim preko Celtica i slicnih grupe. Ispravan put je jacanje kompletnog kluba, povecavanje koeficijenta i cekanje na dobar zrijeb koji ce odvesti u grupe.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Chapman1886
- Kontakt:
to je to,to sam i ja govorio slično,nije tragedija ispasti od Seltika.na duže staze će se isplatiti ovo.Wandelanoite je napisao/la: ↑02 okt 2020, 19:36Sarajevo odradilo posao koji je moralo odraditi. Na njima je sada da uloze novac, nauce iz ovih poraza, ojacaju tim i na godinu urade isto. Bildanjem koeficijenta ce se otvoriti put i laksi zrijeb kao recimo Dundalku i Sarajevo ce tim putem u grupnu fazu. Ne treba ocekivati da ce neki nas tim preko Celtica i slicnih grupe. Ispravan put je jacanje kompletnog kluba, povecavanje koeficijenta i cekanje na dobar zrijeb koji ce odvesti u grupe.
Samo Sloboda | COYG
Da rezimiramo svi su napredovali.
FK Sarajevo PO jbg Seltik jaci
HSK Zrinjski 3 pretkolo nesretno ispadose.
FK Borac ispao od jaceg jedno kolo prosli.
NK Zeljeznicar naucili ispuniti uplatnicu nastupili u euro takmicenju.
Bravo za sve volim te Bosno
FK Sarajevo PO jbg Seltik jaci
HSK Zrinjski 3 pretkolo nesretno ispadose.
FK Borac ispao od jaceg jedno kolo prosli.
NK Zeljeznicar naucili ispuniti uplatnicu nastupili u euro takmicenju.
Bravo za sve volim te Bosno

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I sad za kraj za sve vas(da se ujedinite),a posebno za admina jedna stara koju svi znamo: yebem te bosno yebem te ja,Hrvatska moja domovina. Nabijem vas sve
Na prvo mjesto stani i ostani!
ABd i slijedece sezone sve isto da bude, sa svim nasim ekipama u Europi

Nemoj na Kamenskom zaboravit pasoš pokazatWhiteredangel je napisao/la: ↑02 okt 2020, 20:41I sad za kraj za sve vas(da se ujedinite),a posebno za admina jedna stara koju svi znamo: yebem te bosno yebem te ja,Hrvatska moja domovina. Nabijem vas sve
Walk on
Boli nas qurac sta ti mislis.
Prvo osnovno ispunite prema svojom igracima, tj platu redovnu djelite, pa onda bi vas i mozda mogli uzeti za ozbiljnog sugovornika.
Cija si ti, zagrebacka ili splitska kujica?Whiteredangel je napisao/la: ↑02 okt 2020, 20:41I sad za kraj za sve vas(da se ujedinite),a posebno za admina jedna stara koju svi znamo: yebem te bosno yebem te ja,Hrvatska moja domovina. Nabijem vas sve
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Za kraj nabije te cijeli forum na qurac.Whiteredangel je napisao/la: ↑02 okt 2020, 20:41I sad za kraj za sve vas(da se ujedinite),a posebno za admina jedna stara koju svi znamo: yebem te bosno yebem te ja,Hrvatska moja domovina. Nabijem vas sve
Whiteredangel je napisao/la: ↑02 okt 2020, 20:41I sad za kraj za sve vas(da se ujedinite),a posebno za admina jedna stara koju svi znamo: yebem te bosno yebem te ja,Hrvatska moja domovina. Nabijem vas sve

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Istina. Sv i su odradili posao u skladu sa svojim kapacitetima

- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.