Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

vrebac86
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la vrebac86 » 11 avg 2012, 18:44

Mora i repka zivjeti, hajde patrioti :mrgreen: :mrgreen: sta je cener!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 avg 2012, 19:36

lumani je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Miljan je napisao/la:Ako se plasiramo na EP ja iskreno,ali bas iskreno ocekujem da se Savovic prikljuci repci i najiskrenije mislim da ce on zaigrati za nas tim.Da nebudem "lazno skroman" ocekujem i Sutona i ako je bio na spisku Jasmina Repeše..Imam osjecaj da bi ih obojicu mogli gledat u nasem timu..Znam da je Suton odbio da zaigra za nas,zbog poziva koji je ocekivao iz KSH,ali eto nije mu se dalo,i mislim da ce i njemu i Savovicu biti drago da zaigraju sljedece godine u Sloveniji.Posto nemaju mjesta da zaigraju u zeljenim reprezentacija,mislim da ce ipak zaigrati za nas...
Savovicu se moze dati druga sansa ali ne i Sutonu, covjek nas ispaljuje od 2007, a uostalom ako nema mjesta u hrvatskoj, ne vidim kako ce tek onda imati u BiH, ipak smo ih zadnje dvije godine redovno dobijali.
Sumnjam da ce zvati one koji su ga odbili..Meni licno nisu ni potrebni,jer je Aco dokazao sta se moze i bez tih umisljenih napraviti..Kome nije bila cast prvi poziv,ne zasluzuje ni drugi!!
Zapravo sam se krivo izrazio, Suton je imao vec dvije sanse, kada su se njemu mogle dati, mogu i Savovicu, slazem se da tebi nisu potrebni, nisu ni meni, ali ako su Aci, on ce ih zvati. ;)
Nadam se jos nekom iz Sirokog, jer ce Persic i Josip 'nahvaliti' atmosferu. :D
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 11 avg 2012, 21:26

skupo brate,skupo...sramota,prvo zbog toga sto ce dvorana biti polu-prazna...kako je tek onima koji ce doci iz drugih gradova na tu utakmicu, potrositi gorivo, rucak i sl. cccc
Kindže, kindže...

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 11 avg 2012, 22:15

Za kosarku skupo dati cenera? A za fudbal vam nije zao dat po 40 za zapad u Zenici, pa onda jos kod preprodavaca po 60-70 pa sve do 100. Ne razumijem stvarno... Mislim razumijem ljude koji ne vole kosarku, naravno da je njima puno i 2 marke. Ali ko voli kosarku jednako kao fudbal ili cak vise, onda zaista ne vidim problem... Pogotovo zato sto su nam klubovi u takvoj situaciji da malo bolju kosarku mozete gledati samo ili na tv-u ili u ovakvim rijetkim prilikama. :roll:
SI AMO CONte!!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 11 avg 2012, 22:20

Pa sramota ako Sarajlije ne napune dvoranu. Ne znam sto nisu koju utakmicu odlucili igrat u Mejdanu, bila bi puna dvorana i da je 20 KM ulaznica.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 11 avg 2012, 22:21

A sto se u Zenici ne igra? Sta radi Arena?

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 11 avg 2012, 22:22

BIHfan je napisao/la:Pa sramota ako Sarajlije ne napune dvoranu. Ne znam sto nisu koju utakmicu odlucili igrat u Mejdanu, bila bi puna dvorana i da je 20 KM ulaznica.
Evo vidiš po vijestima ove sporove, KSBIH tvrdi da Općina Tuzla nije odgovrila na njihove upite za odigravanje tekme, a ovi pak tvrde da im nikakvi dopisi nisu stigli.

ON: meni nije problem ulaznica, nego što se igra u Ramazanu, bit će se malo teže iftarit. Protiv Turske u Zenici sam išao kad je bio Ramazan, i na stadionu sam se i iftario, ali za ovo, vidjet ćemo, valjda će dat unijet tepsije i ostalo :lol: :lol:
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 11 avg 2012, 22:26

kokuz je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Pa sramota ako Sarajlije ne napune dvoranu. Ne znam sto nisu koju utakmicu odlucili igrat u Mejdanu, bila bi puna dvorana i da je 20 KM ulaznica.
Evo vidiš po vijestima ove sporove, KSBIH tvrdi da Općina Tuzla nije odgovrila na njihove upite za odigravanje tekme, a ovi pak tvrde da im nikakvi dopisi nisu stigli.

ON: meni nije problem ulaznica, nego što se igra u Ramazanu, bit će se malo teže iftarit. Protiv Turske u Zenici sam išao kad je bio Ramazan, i na stadionu sam se i iftario, ali za ovo, vidjet ćemo, valjda će dat unijet tepsije i ostalo :lol: :lol:
Jasta, treba jos i utakmice prilagodjavati Ramazanu. :roll:

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 11 avg 2012, 22:29

puding je napisao/la: Jasta, treba jos i utakmice prilagodjavati Ramazanu. :roll:
" meni nije problem ulaznica, nego što se igra u Ramazanu,"

znači, meni smeta, nigdje ne govorim da se prilagođava Ramazanu, čak ja mislim da je bilo i prilagođeno u 21.00 prvobitno, ali je pomjereno zbog fudbalske reprezetacije.
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 11 avg 2012, 22:55

Meni je svejedno koliko košta karta, da i džaba ja ne bi išao jer mi je skupo putovnje, jer sam u Bugojnu.

Jedva čekam srijedu i početak kvalifikacija. Imam neki feeling da ćemo sve dobit utkmic, samo ćemo s prošetat kvalama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 12 avg 2012, 00:20

Kada se kvalitetno radi i ima sta vidjeti, onda ni cener nije puno.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 12 avg 2012, 00:24

retro je napisao/la:Kada se kvalitetno radi i ima sta vidjeti, onda ni cener nije puno.
Ma nije puno,al zar je bolje imati 2000 ljudi, ili 5000 ljudi u dvorani?

I ja cu da dodjem gledati Gruziju ili neku drugu utakmicu, sad u srijedu ne mogu zbog utakmice wels - BIH...
Kindže, kindže...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 avg 2012, 01:32

puding je napisao/la:
kokuz je napisao/la:

Naravno da treba. Ustvari ne Ramazanu, nego publici. Zato je se i trebala odigrat utakmica kasnije, ali radi fudbalske repke su ipak pomjerili.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

stolica
Kontakt:

Post Postao/la stolica » 12 avg 2012, 03:08

puding je napisao/la:
kokuz je napisao/la:

A što ne mogu ovih ćafirskih :P
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!

Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 12 avg 2012, 03:15

Cartman je napisao/la: Naravno da treba. Ustvari ne Ramazanu, nego publici. Zato je se i trebala odigrat utakmica kasnije, ali radi fudbalske repke su ipak pomjerili.
Mora li se u ovoj **** drzavi sve podredjivati vjeri?
Jesmo li sekularno drustvo ili nismo.
Sto ja ili neko ko ne posti treba ispastati zbog postaca?! Valjda postis za sebe...
Ne zive ovdje samo muslimani(Bosnjaci), cak i oni svi ne poste.

"Kome BA mi da se prilagodjavamo, nek' se oni nama prilagodjavaju" :roll:

stolica
Kontakt:

Post Postao/la stolica » 12 avg 2012, 03:24

puding je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Naravno da treba. Ustvari ne Ramazanu, nego publici. Zato je se i trebala odigrat utakmica kasnije, ali radi fudbalske repke su ipak pomjerili.
Sto ja ili neko ko ne posti treba ispastati zbog postaca?! Valjda postis za sebe...

E pa ne ide, nije ti ovo vise Jugoslavija ćafire, sad se ba ti prilagodjaji...Uostalom covjek ti je rekao da se, u principu, ne radi o Ramazanu, nego postacima...

Ocekujem sve pobjede akoBogda, uistinu sam optimist, jer konacno imamo glavu i rep... :)
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!

Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 12 avg 2012, 05:01

stolica je napisao/la:
puding je napisao/la:

E pa ne ide, nije ti ovo vise Jugoslavija ćafire, sad se ba ti prilagodjaji...Uostalom covjek ti je rekao da se, u principu, ne radi o Ramazanu, nego postacima...

Ocekujem sve pobjede akoBogda, uistinu sam optimist, jer konacno imamo glavu i rep... :)
A ne mogu da vjerujem. Vjera i sport. Pa kakve veze ima VJERA sa utakmicom molim te lijepo. Cuj nije ti ovo Jugoslavija. Pa bolan i u Jugi se postilo i islo na utakmice. :!:
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 12 avg 2012, 09:17

Znali neko tačan raspored utakmica naše reprezentacije u kvalifikacijama.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 12 avg 2012, 09:57

za mene je karta od 10KM preskupa.
ovi filozofi sto pametuju kako neko moze za utakmicu repke u fudbalu dati i 40KM to nek materi po kuci prosipa.
fudbal je sport za siroke narodne mase i gleda ga svaki seljak.
kosarka je kulturan sport i ne gleda to svako nit je za svakog.
ako ce mi oni sa fudbala dolaziti i gledati kosarku - onda bolje da igraju u maloj dvorani skenderije.
za kosarku i nase uslove 10KM je previse. ja tih para nemam. volim kosarku ne volim fudbal i nikad ne bih dao za utakmicu vise od 15KM!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 12 avg 2012, 10:40

hz1987 je napisao/la:za mene je karta od 10KM preskupa.
ovi filozofi sto pametuju kako neko moze za utakmicu repke u fudbalu dati i 40KM to nek materi po kuci prosipa.
fudbal je sport za siroke narodne mase i gleda ga svaki seljak.
kosarka je kulturan sport i ne gleda to svako nit je za svakog.
ako ce mi oni sa fudbala dolaziti i gledati kosarku - onda bolje da igraju u maloj dvorani skenderije.
za kosarku i nase uslove 10KM je previse. ja tih para nemam. volim kosarku ne volim fudbal i nikad ne bih dao za utakmicu vise od 15KM!

Jesi li siguran da ne volis fudbal?Cemu sluzi taj Avatar. ;)

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.