Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Zapravo sam se krivo izrazio, Suton je imao vec dvije sanse, kada su se njemu mogle dati, mogu i Savovicu, slazem se da tebi nisu potrebni, nisu ni meni, ali ako su Aci, on ce ih zvati.lumani je napisao/la:Sumnjam da ce zvati one koji su ga odbili..Meni licno nisu ni potrebni,jer je Aco dokazao sta se moze i bez tih umisljenih napraviti..Kome nije bila cast prvi poziv,ne zasluzuje ni drugi!!bhsport je napisao/la:Savovicu se moze dati druga sansa ali ne i Sutonu, covjek nas ispaljuje od 2007, a uostalom ako nema mjesta u hrvatskoj, ne vidim kako ce tek onda imati u BiH, ipak smo ih zadnje dvije godine redovno dobijali.Miljan je napisao/la:Ako se plasiramo na EP ja iskreno,ali bas iskreno ocekujem da se Savovic prikljuci repci i najiskrenije mislim da ce on zaigrati za nas tim.Da nebudem "lazno skroman" ocekujem i Sutona i ako je bio na spisku Jasmina Repeše..Imam osjecaj da bi ih obojicu mogli gledat u nasem timu..Znam da je Suton odbio da zaigra za nas,zbog poziva koji je ocekivao iz KSH,ali eto nije mu se dalo,i mislim da ce i njemu i Savovicu biti drago da zaigraju sljedece godine u Sloveniji.Posto nemaju mjesta da zaigraju u zeljenim reprezentacija,mislim da ce ipak zaigrati za nas...
Evo vidiš po vijestima ove sporove, KSBIH tvrdi da Općina Tuzla nije odgovrila na njihove upite za odigravanje tekme, a ovi pak tvrde da im nikakvi dopisi nisu stigli.BIHfan je napisao/la:Pa sramota ako Sarajlije ne napune dvoranu. Ne znam sto nisu koju utakmicu odlucili igrat u Mejdanu, bila bi puna dvorana i da je 20 KM ulaznica.
Jasta, treba jos i utakmice prilagodjavati Ramazanu.kokuz je napisao/la:Evo vidiš po vijestima ove sporove, KSBIH tvrdi da Općina Tuzla nije odgovrila na njihove upite za odigravanje tekme, a ovi pak tvrde da im nikakvi dopisi nisu stigli.BIHfan je napisao/la:Pa sramota ako Sarajlije ne napune dvoranu. Ne znam sto nisu koju utakmicu odlucili igrat u Mejdanu, bila bi puna dvorana i da je 20 KM ulaznica.
ON: meni nije problem ulaznica, nego što se igra u Ramazanu, bit će se malo teže iftarit. Protiv Turske u Zenici sam išao kad je bio Ramazan, i na stadionu sam se i iftario, ali za ovo, vidjet ćemo, valjda će dat unijet tepsije i ostalo![]()
" meni nije problem ulaznica, nego što se igra u Ramazanu,"puding je napisao/la: Jasta, treba jos i utakmice prilagodjavati Ramazanu.
Ma nije puno,al zar je bolje imati 2000 ljudi, ili 5000 ljudi u dvorani?retro je napisao/la:Kada se kvalitetno radi i ima sta vidjeti, onda ni cener nije puno.
Naravno da treba. Ustvari ne Ramazanu, nego publici. Zato je se i trebala odigrat utakmica kasnije, ali radi fudbalske repke su ipak pomjerili.puding je napisao/la:Jasta, treba jos i utakmice prilagodjavati Ramazanu.kokuz je napisao/la:Evo vidiš po vijestima ove sporove, KSBIH tvrdi da Općina Tuzla nije odgovrila na njihove upite za odigravanje tekme, a ovi pak tvrde da im nikakvi dopisi nisu stigli.BIHfan je napisao/la:Pa sramota ako Sarajlije ne napune dvoranu. Ne znam sto nisu koju utakmicu odlucili igrat u Mejdanu, bila bi puna dvorana i da je 20 KM ulaznica.
ON: meni nije problem ulaznica, nego što se igra u Ramazanu, bit će se malo teže iftarit. Protiv Turske u Zenici sam išao kad je bio Ramazan, i na stadionu sam se i iftario, ali za ovo, vidjet ćemo, valjda će dat unijet tepsije i ostalo![]()
A što ne mogu ovih ćafirskihpuding je napisao/la:Jasta, treba jos i utakmice prilagodjavati Ramazanu.kokuz je napisao/la:Evo vidiš po vijestima ove sporove, KSBIH tvrdi da Općina Tuzla nije odgovrila na njihove upite za odigravanje tekme, a ovi pak tvrde da im nikakvi dopisi nisu stigli.BIHfan je napisao/la:Pa sramota ako Sarajlije ne napune dvoranu. Ne znam sto nisu koju utakmicu odlucili igrat u Mejdanu, bila bi puna dvorana i da je 20 KM ulaznica.
Mora li se u ovoj **** drzavi sve podredjivati vjeri?Cartman je napisao/la: Naravno da treba. Ustvari ne Ramazanu, nego publici. Zato je se i trebala odigrat utakmica kasnije, ali radi fudbalske repke su ipak pomjerili.
E pa ne ide, nije ti ovo vise Jugoslavija ćafire, sad se ba ti prilagodjaji...Uostalom covjek ti je rekao da se, u principu, ne radi o Ramazanu, nego postacima...puding je napisao/la:Mora li se u ovoj **** drzavi sve podredjivati vjeri?Cartman je napisao/la: Naravno da treba. Ustvari ne Ramazanu, nego publici. Zato je se i trebala odigrat utakmica kasnije, ali radi fudbalske repke su ipak pomjerili.
Jesmo li sekularno drustvo ili nismo.
Sto ja ili neko ko ne posti treba ispastati zbog postaca?! Valjda postis za sebe...
Ne zive ovdje samo muslimani(Bosnjaci), cak i oni svi ne poste.
"Kome BA mi da se prilagodjavamo, nek' se oni nama prilagodjavaju"
A ne mogu da vjerujem. Vjera i sport. Pa kakve veze ima VJERA sa utakmicom molim te lijepo. Cuj nije ti ovo Jugoslavija. Pa bolan i u Jugi se postilo i islo na utakmice.stolica je napisao/la:E pa ne ide, nije ti ovo vise Jugoslavija ćafire, sad se ba ti prilagodjaji...Uostalom covjek ti je rekao da se, u principu, ne radi o Ramazanu, nego postacima...puding je napisao/la:Mora li se u ovoj **** drzavi sve podredjivati vjeri?Cartman je napisao/la: Naravno da treba. Ustvari ne Ramazanu, nego publici. Zato je se i trebala odigrat utakmica kasnije, ali radi fudbalske repke su ipak pomjerili.
Jesmo li sekularno drustvo ili nismo.
Sto ja ili neko ko ne posti treba ispastati zbog postaca?! Valjda postis za sebe...
Ne zive ovdje samo muslimani(Bosnjaci), cak i oni svi ne poste.
"Kome BA mi da se prilagodjavamo, nek' se oni nama prilagodjavaju"
Ocekujem sve pobjede akoBogda, uistinu sam optimist, jer konacno imamo glavu i rep...
hz1987 je napisao/la:za mene je karta od 10KM preskupa.
ovi filozofi sto pametuju kako neko moze za utakmicu repke u fudbalu dati i 40KM to nek materi po kuci prosipa.
fudbal je sport za siroke narodne mase i gleda ga svaki seljak.
kosarka je kulturan sport i ne gleda to svako nit je za svakog.
ako ce mi oni sa fudbala dolaziti i gledati kosarku - onda bolje da igraju u maloj dvorani skenderije.
za kosarku i nase uslove 10KM je previse. ja tih para nemam. volim kosarku ne volim fudbal i nikad ne bih dao za utakmicu vise od 15KM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.