FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Ne smijes kao ostali Tuzlaci najaviti deranje?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Hoce li biti sta uz Boziju pomoc?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
@Sloga72 Da li ce se berizovo zatvarnje odraziti na podrinjsku tifo scenu?
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Svakako."Kada bude Božije ime najprije,neće izać ružan poso poslije".redbull93 je napisao/la:Hoce li biti sta uz Boziju pomoc?
Ja volim FK Tuzla City
Kad su Zenica i Čelik u pitanju , izražavam veliko poštovanje.Samo zulumćare BH fudbala treba "derati".prisonbreak je napisao/la:Ne smijes kao ostali Tuzlaci najaviti deranje?
Ja volim FK Tuzla City
Tako je i kad igra Sloboda -Sarajevo. U jesen 2014 ,novembar mjesec, kad je Kodro bio trener Sarajeva, ja sam bio opkoljen navijačima Sarajeva koji su došli tu iz okolnih mjesta.To su navijači Sarajeva još od prije rata ništa novo.kupus army je napisao/la:Bilo je dosta simpatizera Sarajeva na neutralnom dijelu, al niko nije navijao, samo se radovali kod golova. Hz su prilikom izlaska sa stadiona do autobusa navijali.klma1 je napisao/la:Naravno da imaš. I ti onaj sijedi...Al na opštim diskusijama...E sad ako vam mi nastavimo kucati postove ovdje možda vam administratori vrate temu i dozvole više topica npr opće diskusije pa nas potjerate tamo.sloboda72 je napisao/la:...JA NEMAM PRISTUP SLOBODINOM PDF.NITI MI TREBA.
...
Nego kad smo vec kod pitanja, nakon izvođenja hordi sa stadiona Tušanj čulo se neko navijanje za Sarajevo pa ako si bio možeš li reči o čemu je riječ?
HZ navijali preko ograde?
Ili ih je i na ostalim tribinama bilo više nego vas - vjernih pratilaca dobrog fudbala?
Samo dobar fudbal.
Tuzla City će najviše pristalica steći među tuzlacima.Pogotovo mlađim ljudima i to samo ako postane respektabilan klub.Naravno za to treba vremena.
Ja volim FK Tuzla City
Koliko sam uspio sagledati ,uz napomenu da je dosta navijača Tuzle-podrinjaca, napustilo utakmicu već poslije drugog gola,u drugom poluvremenu je bilo više navijača Sarajeva nego Tuzle.Uzevši u obzir i one u kafezu.klma1 je napisao/la:Naravno da imaš. I ti onaj sijedi...Al na opštim diskusijama...E sad ako vam mi nastavimo kucati postove ovdje možda vam administratori vrate temu i dozvole više topica npr opće diskusije pa nas potjerate tamo.sloboda72 je napisao/la:...JA NEMAM PRISTUP SLOBODINOM PDF.NITI MI TREBA.
...
Nego kad smo vec kod pitanja, nakon izvođenja hordi sa stadiona Tušanj čulo se neko navijanje za Sarajevo pa ako si bio možeš li reči o čemu je riječ?
HZ navijali preko ograde?
Ili ih je i na ostalim tribinama bilo više nego vas - vjernih pratilaca dobrog fudbala?
Samo dobar fudbal.
Na početku utakmice je bilo bara-bara.Onda je odjednom buljuk ljudi demonstativno napustio tribinu.Oni su očigledno navijači Tuzle i već od jesenas imaju pik na Starčevića kao krivca za loše utakmice Tuzle.Sad im je dopizdila njegova "taktika".Poraz od Sarajeva nije kraj svijeta .Sarajevo je pobijedilo ili će uglavnm pobijediti i ostale naše rivale u borbi za opstanak.
Ja volim FK Tuzla City
Pravi se novi 20.000 sjedecih mjesta.Hajdeee je napisao/la:Hoce li se nastaviti radovi na stadionu u Siminom Hanu?
Da li je u planu da se vratite da igrate utakmice tamo, il ce to biti samo 'trening centar'?
Hvala.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
.......................................SLOBODANE STARČEVIĆU HVALA TI ZA SVE
........................................... OSTAĆEŠ UVIJEK JEDAN OD NAS
................
......................
........................................... OSTAĆEŠ UVIJEK JEDAN OD NAS
................

......................
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 26 feb 2019, 19:47, ukupno mijenjano 5 puta.
Ja volim FK Tuzla City
Sto ce vam 20 000 mjesta, ne bude vas dvije stotine na utakmici ?Skojevska je napisao/la:Pravi se novi 20.000 sjedecih mjesta.Hajdeee je napisao/la:Hoce li se nastaviti radovi na stadionu u Siminom Hanu?
Da li je u planu da se vratite da igrate utakmice tamo, il ce to biti samo 'trening centar'?
Hvala.
Sta tebe briga, dolazit ce reprezentacijafks74 je napisao/la:Sto ce vam 20 000 mjesta, ne bude vas dvije stotine na utakmici ?Skojevska je napisao/la:Pravi se novi 20.000 sjedecih mjesta.Hajdeee je napisao/la:Hoce li se nastaviti radovi na stadionu u Siminom Hanu?
Hvala.

Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
https://sportsport.ba/fudbal/varesanovi ... dni/157148
Neka je hairli i bericetna nova saradnja, @Sloga72
Idealna kombinacija postenog Mirzeka i postenjacine mu od sefa.
? ? <3
- prisonbreak
- Kontakt:
Nek odmah prvu tekmu izgubi :$dvokorak je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/varesanovi ... dni/157148
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Inšala <3 ZGAZITE IH!prisonbreak je napisao/la:Nek odmah prvu tekmu izgubi :$dvokorak je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/varesanovi ... dni/157148
? ? <3
-
- Kontakt:
Sretno Varesanovicu i odvedi Sisin han gdje realno i pripada
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nema tu trenera zato svi i budu kratko. Tu sve vode Kostic i ekipa..oni su zlo. Ne valja im niko a pogotovo.mlakonja Varesanovic . Sta on tu ima trazit. Sutnut ce ga i to je to. Greska uprave
Puno sreće Hariju Mata Hariju u njegovom novom projektu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
@Sloga72 Da li je istina da vam Generali osiguranje postaje novi sponzor?
? ? <3
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sretno Varešanoviću u misiji...neće mu bit lako popraviti stanje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.