nidjo_barca je napisao/la: Sretan rodjendan majstore![]()
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
xavi majstore sretan rodzendan i da Bog da jos koju sezonu pruzao partije ko do sada
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
A ko ce vam dati vise od 20.000.000 € jedino City,Arsenal se takoder spominje ali oni sigurno nece za jednog igraca dati 20.000.000 pogotovo sto je za njih starZELJO DO GROBA je napisao/la:a Yayina cjena je veca od 20 miliona...a on je skuplji od onog tvog panja....

Ili mozda da izvrsite trade(zamjenu igraca)
Barca da Tourea i 15-20.000.000 € za Cecsa . A valja li ova ?

FK Pjetlovi
nidjo_barca je napisao/la:A danas je Xavi napunio 30
Sretan rodjendan majstore![]()
reds, meni ta ne valja ponuda, nimalo. ostali bi bez zadnjeg veznog, a dobili bi igraca koji bi sjedio na klui vise vremena nego igrao. volio bih vidjeti cesca u barci, ali ne bih yayu dao za njega.
Xavi majstore, sretan ti rodjendan.
Xavi majstore, sretan ti rodjendan.
Prije bih rekao da bi Henry sjedio na klupi na njegovom mjestu igrao Iniesta a na njegovom mjestu Cecs.Wolverine je napisao/la:reds, meni ta ne valja ponuda, nimalo. ostali bi bez zadnjeg veznog, a dobili bi igraca koji bi sjedio na klui vise vremena nego igrao. volio bih vidjeti cesca u barci, ali ne bih yayu dao za njega.
Kako god ali opet imate Busquetsa bice nesto od njega .
FK Pjetlovi
srecan rodjo xavi legendohilmo je napisao/la:nidjo_barca je napisao/la:A danas je Xavi napunio 30

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
-
- Kontakt:
CRNI_SA je napisao/la:srecan rodjo xavi legendohilmo je napisao/la:nidjo_barca je napisao/la:A danas je Xavi napunio 30
Najbolji igrac Barcelone - po mom misljenju =) =) Naravno ne svih vremena al et otkad ja pratim Barcu a to je od 94-95-96 tu negdje heheh

Sretan rodjendan ... da ti pasovi budu sto inteligentniji ... da ti kontrola bude jos veca ... da zabijas jos vise .... i da ove godine osvojis makar upola trofeja ko prosle ( moze liga p. spanska i superkup ) XD XD
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Cesc : "I feel wanted at Arsenal,but can never say never to a Barcelona move "
Alvesu ce biti ponudjeno produzenje ugovora.

Alvesu ce biti ponudjeno produzenje ugovora.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Zaboravio sam da mu i ja cestitam rodendan !
Najbolji vezni igrac na planeti u ovom trenutku mozda je jedino Iniesta bolji
.
Najbolji vezni igrac na planeti u ovom trenutku mozda je jedino Iniesta bolji

FK Pjetlovi
andres je malo slabija verzija xavija, al jako malo. gotovo sisti igraci, samo iniesta malo mladji i brzi.
a cesc je slabija verzija inieste.
iniesta koliko god da je dobar na mjestu henrya, nije ni blizu inieste na prirodnoj poziciji. a henry svejedno gubi mjesto na kraju ove sezone, a ja bih tu smjestio malog pedra.
a cesc je slabija verzija inieste.
iniesta koliko god da je dobar na mjestu henrya, nije ni blizu inieste na prirodnoj poziciji. a henry svejedno gubi mjesto na kraju ove sezone, a ja bih tu smjestio malog pedra.
Dodje li Fabregas na ljeto, vjerovatno ce otici Yaya ili Keita, Henry sto posto odlazi na kraju sezone i vidjet cete da ce biti kupljen neki extra jak igrac da ga zamijeni, jer Iniesta nije ubojit na toj poziciji jednostavno, Pedro tu moze igrati, ali ja opet mislim da moramo dovesti nekog jakog igracinu da nam zbog povreda ne bi zafalilo igraca. A bilo bi dobro kupiti i Lahma, ne bi to bilo gomilanje nikakvo, na dvije pozicije imati tri jaka igraca nije puno uopste.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
iniesta je najbolji igrac svijetareds je napisao/la:Zaboravio sam da mu i ja cestitam rodendan !
Najbolji vezni igrac na planeti u ovom trenutku mozda je jedino Iniesta bolji.

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- -Barcelona-
- Kontakt:
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa ne valja...reds je napisao/la:A ko ce vam dati vise od 20.000.000 € jedino City,Arsenal se takoder spominje ali oni sigurno nece za jednog igraca dati 20.000.000 pogotovo sto je za njih starZELJO DO GROBA je napisao/la:a Yayina cjena je veca od 20 miliona...a on je skuplji od onog tvog panja....ima 25 god.
Ili mozda da izvrsite trade(zamjenu igraca)
Barca da Tourea i 15-20.000.000 € za Cecsa . A valja li ova ?

Yayu ne bih dao nizasta...
a opet ti to dodje nekih 20 milki da cjenis Yayu, nemoze to tako...hehe
Iniesta nije nista slabiji na krli, vec je veze slabija bez Inieste, da se odma razjasni stvar...Romariooo je napisao/la:Dodje li Fabregas na ljeto, vjerovatno ce otici Yaya ili Keita, Henry sto posto odlazi na kraju sezone i vidjet cete da ce biti kupljen neki extra jak igrac da ga zamijeni, jer Iniesta nije ubojit na toj poziciji jednostavno, Pedro tu moze igrati, ali ja opet mislim da moramo dovesti nekog jakog igracinu da nam zbog povreda ne bi zafalilo igraca. A bilo bi dobro kupiti i Lahma, ne bi to bilo gomilanje nikakvo, na dvije pozicije imati tri jaka igraca nije puno uopste.
Iniesta je ubojiti od Henrya na krilu, posjeduje bolju tehniku, zadnji pas, jedino nema bolju zavrsnicu, al to kod Inieste nema veze, ima bolju prodornost, sad i vecu brzinu, jer je Henry omatorio, jedino prebacivanjem Inieste na krilo bi veza oslabila, a tu dolazi Fabregas, i veza nista nece biti slabija, kad Cesc ili Xavi ne igraju Iniesta dolazi u vezu, Pedro ide na krilo, kad se Iniesta odmara Pedro opet ide na krilo, kad se Messi odmara Pedro ponovo ide na krilo...
Xavi je danas napunio 30 godina, jos dvije, eventulano tri sezone, mozda i pet bude igro, daj Boze, al opet gubi na fizickoj pripremljenosti, sto nije dobro po igru Barce.Fabregas ce jos vise sazreti, Iniesta ce doci na Xavievo mjesto, postace onaj prefinjeni playmaker, nadam se...Pedro ce tad vec biti WC krilo, onda ce doci Thiago i dos Santos, al do tog ima jos dosta...
a sto se odlazaka tice, Yaya nema nista sa centralnim veznim igracima, i doso Cesc, ne doso, Yaya ima zagarantovanu poziciju na zadnjem veznom...Keita nije zadnji vezni i njegova pozicija bi mogla biti ugrozena, al cisto sumnjam da ce on otic, Pep ga previse voli da bi ga nekome pustio...a bice mjesta i za njega...
mi po sezoni odigramo 70-ak utakmica, mislim da ce za osam igraca, na pet pozicija moci igrati a da nikome ne fali minutaze...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Yaya Toure je prejak igrac u svakom smislu i nebi treba nipošto ici iz Barce...elitni DM a još plus mlad.
Barci treba zamjena za Alvesa na desnom boku,jedan centralni veznjak (zato su toliko navalili da vrate Fabregasa) i jedan na lijevom krilu umjesto Henryija (npr.Silva)...i to bi bio tim koji dominirao još 5 godina.
Barci treba zamjena za Alvesa na desnom boku,jedan centralni veznjak (zato su toliko navalili da vrate Fabregasa) i jedan na lijevom krilu umjesto Henryija (npr.Silva)...i to bi bio tim koji dominirao još 5 godina.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
jesus navas je igrac ko stvoren za barcu za mene jedan od najboljih na svijetu 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ako se vec mora dovesti krilo ja sam za Silvu, moze igrati i u veznom redu komotno, momak jednostavno zraci svojom tehnikom, igra sa obje noge, vrlo mlad, a ne vjerujem da bi nas previse kosto, 30 miliona, ja za njega ne bi vise feninga dao, mozda jos 5 al vise nista...drop je napisao/la:Yaya Toure je prejak igrac u svakom smislu i nebi treba nipošto ici iz Barce...elitni DM a još plus mlad.
samo mi se cini da ovaj igrac ima malo previse problema sa povredama...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.