Kad sam napisao da se aktivnije ukljuci, mislio sam na to da bih volio da on preuzme neku zvanicnu funkciju npr. da bude sportski direktor kluba..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad može Mujezinović, Miletić ili Čeliković što ne bi mogao i Durakovićbraco je napisao/la: ↑28 maj 2021, 18:11Ja bih sad Durakovića namjerno gurnuo u prvih 11 protiv Krupe da se pokaže momku da se i dalje u njega vjeruje uprkos greškama u Mostaru. Sigurno bi i njemu to psihički značilo. Ako još defanzivno nije sposoban, probat ga na desetci što da ne, taman bliže golu da pokaže kvalitet šuta.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Pred zadnje kolo ove sezone da se podsjetimo da je nas klub zadnju pobjedu ostvario 02.12.2020 protiv Zrinjskog (1:2).

Mjau !
Sta bi ti baljezgo da smo pobjedili
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Jel moguce da neko brani ovakav niz, da stalno izvlaci neka opravdanja???
Da se hoce zavrsiti ovo kolo i onda svi lagano mrs iz kluba.
Da se hoce zavrsiti ovo kolo i onda svi lagano mrs iz kluba.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Pa Tristan i Bender brane svog kamatara,šta ćeš,upitnici od ljudi....
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
- DrzavaZeljo
- Kontakt:
Jel moguce da neko i dalje brani kamatara i grobara naseg kluba?
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja
U nedjelju ćete vidjeti jedan drugačiji Željezničar.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Hvala na potvrdi.Kometa je napisao/la: ↑29 maj 2021, 00:02Prije svega clanarine se placaju na racun i trener nema dodira sa parama.Bogicevic trenira mog sina i vrlo korektno radi sa djecom.

@Tristan, nemoj se zamarati sa osobom koja ima obraza napisati post u kojem psuje Amaru mater.
Nije to bas sve tako bajno i lako. Zuban je prije svega jako pametan i dobar je u poslu kojim se bavi. Medjutim veliki je ziheras. Ne znam odakle bi krenuo pisati ovaj post iskreno ali krenut cu od ovoga sto si napisao da bude sportski direktor. Mislim da bi to bilo ekstra i mislim da nema teoretske sanse. Ekstra zato sto bi nam transfer politiku vjerovatno podigao za nivo i sto bi morao raditi u korist kluba a ne u svoju korist (doci cu do ovoga). Nema sanse zato sto bi morao ostaviti svoje menadzerstvo sa strane.
Ovdje dolazim do poveznice izmedju dvije price pa cu napraviti digresiju i razjasniti nesto. Mozda sam ja veliki ludjak pa bi podredio Zelji sve i usrao svoj zivot zbog njega kao sto i jesam u nekoliko navrata. Vjerovatno mi je zato tesko razumjeti ljude kojima je Zeljo dao apsolutno sve u zivotu a oni biraju sebe umjesto Zelje. Buki i Zuban su dobri primjeri toga.
Subjektivno (sakrit cu ovaj dio, koga bi mogao iznervirati, ko ne zeli da cita subjektivna misljenja iako je ovo forum ili ko ne razumije sta znaci subjektivno neka preskoci)
Odveo je on dosta igraca iz Zelje i donio Zelji onako solidan novac i fine procente. Medjutim nije to sve tako bajno. Nije ih uvijek odvodio na fin nacin, a cesto je znao i “zaj.ebati” klub. On ima strasne veze u Turskoj a s turcima znamo svi kako se posluje. Sve posteno pa ko koga zaj.ebe. Nekolicinu igraca je “odveo” za veoma, veoma sitan novac a Zelju je ogradio procentima. Posteno. Ali i nije bas kad znamo da se iz Turske nece, ili nece tako lako prodati. Ako mi ne vjerujete sami pogledajte koji se to igrac prodao i od koga smo zaradili. Eh da, od tog transfera je uzimao novac i od Zelje, pa smo jos manje zapravo dobijali.
Zasto ja ne mogu reci usrao nas je skroz? Zato sto ko zna sta bi bilo da je neki igrac X umjesto za 125 hiljada i 20% iz Turske otisao u recimo Austriju za 250 hiljada i 5%. Ko garantuje da bi se probio? Ja ne. Ali ko garantuje i da ne bi napravio multimilionski transfer i obogatio nas? Evo Memija nije htio da ima posla sa Zubanom. Nije bas najbolje zavrsilo. Ali procentualno je vise igraca koji su otisli na zapad nesto napravilo u odnosu na one koji sj otisli u Tursku.
Za sebe je odlican. Radi dobro sebi, uzima lopatom pare i zna svoj pravac u zivotu, ali taj pravac nije Zeljo i nemojmo se nadati. Bar ne za sada.
PS: Moram naglasiti da se sve sto sam napisao odnosi na period do citavog cirkusa s koronom. Trenutno nemam nikakvog pojma koliko doprinosi Zelji i sta radi vezano za Zelju.
Ma kao i svaki menadjer gleda prvo sebe pa tek ostale,sto je normalno ali daleko mu kuca od nase dok je tako,sto je logicno mislim.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ali zato nam je Zuban Mujezinovića uvalio i još se produžio ugovor 

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ima smisla apsolutno,iako u cjelini gledano,nisam zadovoljan juniorima.braco je napisao/la: ↑28 maj 2021, 18:11Ja bih sad Durakovića namjerno gurnuo u prvih 11 protiv Krupe da se pokaže momku da se i dalje u njega vjeruje uprkos greškama u Mostaru. Sigurno bi i njemu to psihički značilo. Ako još defanzivno nije sposoban, probat ga na desetci što da ne, taman bliže golu da pokaže kvalitet šuta.
Al ovo bi uradio radi njega samog.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Slazem se za Zubana,ma nas iskreno nema vise ko nije razocarao.Lajao je na Misketa gdje je stigao , kad su bili oni sastanci Amar/ Miske dolazio je sa Amarom kontas hoce da I on bude tu da ima neki plan sta I kako daljeCorcaigh je napisao/la: ↑29 maj 2021, 03:01Nije to bas sve tako bajno i lako. Zuban je prije svega jako pametan i dobar je u poslu kojim se bavi. Medjutim veliki je ziheras. Ne znam odakle bi krenuo pisati ovaj post iskreno ali krenut cu od ovoga sto si napisao da bude sportski direktor. Mislim da bi to bilo ekstra i mislim da nema teoretske sanse. Ekstra zato sto bi nam transfer politiku vjerovatno podigao za nivo i sto bi morao raditi u korist kluba a ne u svoju korist (doci cu do ovoga). Nema sanse zato sto bi morao ostaviti svoje menadzerstvo sa strane.
Ovdje dolazim do poveznice izmedju dvije price pa cu napraviti digresiju i razjasniti nesto. Mozda sam ja veliki ludjak pa bi podredio Zelji sve i usrao svoj zivot zbog njega kao sto i jesam u nekoliko navrata. Vjerovatno mi je zato tesko razumjeti ljude kojima je Zeljo dao apsolutno sve u zivotu a oni biraju sebe umjesto Zelje. Buki i Zuban su dobri primjeri toga.
Subjektivno (sakrit cu ovaj dio, koga bi mogao iznervirati, ko ne zeli da cita subjektivna misljenja iako je ovo forum ili ko ne razumije sta znaci subjektivno neka preskoci)
Objektivno ga razumijem. Sto mu treba da razjebe nesto cime svojoj porodici osigurava zivot radi pozicije u klubu ili jednostavno geste prema klubu ciji ce mu navijac ili “navijac” sutra psovati djecu. Evo ih orgijaju i po vecim legendama. Eh sad da nastavim oko njegovog pomaganja klubu. To iskljucivo zavisi sa koje pozicije gledas i zbog toga sam rekao da je ziheras. Necu pokusati nikoga ubjedjivati da sam ja upravu, bilo bi pogresno jer je stvar ukusa, ali mislim da pogotovo tzv. Misketovci znaju o cemu pricam.
Odveo je on dosta igraca iz Zelje i donio Zelji onako solidan novac i fine procente. Medjutim nije to sve tako bajno. Nije ih uvijek odvodio na fin nacin, a cesto je znao i “zaj.ebati” klub. On ima strasne veze u Turskoj a s turcima znamo svi kako se posluje. Sve posteno pa ko koga zaj.ebe. Nekolicinu igraca je “odveo” za veoma, veoma sitan novac a Zelju je ogradio procentima. Posteno. Ali i nije bas kad znamo da se iz Turske nece, ili nece tako lako prodati. Ako mi ne vjerujete sami pogledajte koji se to igrac prodao i od koga smo zaradili. Eh da, od tog transfera je uzimao novac i od Zelje, pa smo jos manje zapravo dobijali.
Zasto ja ne mogu reci usrao nas je skroz? Zato sto ko zna sta bi bilo da je neki igrac X umjesto za 125 hiljada i 20% iz Turske otisao u recimo Austriju za 250 hiljada i 5%. Ko garantuje da bi se probio? Ja ne. Ali ko garantuje i da ne bi napravio multimilionski transfer i obogatio nas? Evo Memija nije htio da ima posla sa Zubanom. Nije bas najbolje zavrsilo. Ali procentualno je vise igraca koji su otisli na zapad nesto napravilo u odnosu na one koji sj otisli u Tursku.
Za sebe je odlican. Radi dobro sebi, uzima lopatom pare i zna svoj pravac u zivotu, ali taj pravac nije Zeljo i nemojmo se nadati. Bar ne za sada.
PS: Moram naglasiti da se sve sto sam napisao odnosi na period do citavog cirkusa s koronom. Trenutno nemam nikakvog pojma koliko doprinosi Zelji i sta radi vezano za Zelju.

- NerminFatic
- Kontakt:
Cuj Zuban uzima lopatom pare. U odnosu na radnika u Bingu da, ali u tom poslu za njega je ucinak u najboljem slucaju solidan. Nije da ima cvaju u dzepu, ali daleko je to od nekog bogatstva. Zamisli da u 7-8 godina imas neke procente samo od Rijada, Amira i Hajdara! I sve to dijeli s tim Hrapom. Kamo srece da je milioner. Treba navijati da Amir ode bar za 2 miliona. Nije realno 4 miliona. To su bajke.
E nevjerovatno,kako se sve brzo zaboravi,pa samo na transferu Amira klubu je gurnuo nekih 200.000€,bonusi od Amirove plate i svojih procenata.Amir je imao klauzulu na 250.000€,a klub je dobio oko 450.000-500.000€.KANA je napisao/la: ↑29 maj 2021, 09:34Slazem se za Zubana,ma nas iskreno nema vise ko nije razocarao.Lajao je na Misketa gdje je stigao , kad su bili oni sastanci Amar/ Miske dolazio je sa Amarom kontas hoce da I on bude tu da ima neki plan sta I kako daljeCorcaigh je napisao/la: ↑29 maj 2021, 03:01Nije to bas sve tako bajno i lako. Zuban je prije svega jako pametan i dobar je u poslu kojim se bavi. Medjutim veliki je ziheras. Ne znam odakle bi krenuo pisati ovaj post iskreno ali krenut cu od ovoga sto si napisao da bude sportski direktor. Mislim da bi to bilo ekstra i mislim da nema teoretske sanse. Ekstra zato sto bi nam transfer politiku vjerovatno podigao za nivo i sto bi morao raditi u korist kluba a ne u svoju korist (doci cu do ovoga). Nema sanse zato sto bi morao ostaviti svoje menadzerstvo sa strane.
Objektivno ga razumijem. Sto mu treba da razjebe nesto cime svojoj porodici osigurava zivot radi pozicije u klubu ili jednostavno geste prema klubu ciji ce mu navijac ili “navijac” sutra psovati djecu. Evo ih orgijaju i po vecim legendama. Eh sad da nastavim oko njegovog pomaganja klubu. To iskljucivo zavisi sa koje pozicije gledas i zbog toga sam rekao da je ziheras. Necu pokusati nikoga ubjedjivati da sam ja upravu, bilo bi pogresno jer je stvar ukusa, ali mislim da pogotovo tzv. Misketovci znaju o cemu pricam.
PS: Moram naglasiti da se sve sto sam napisao odnosi na period do citavog cirkusa s koronom. Trenutno nemam nikakvog pojma koliko doprinosi Zelji i sta radi vezano za Zelju.a frajer nista osim sto je jednom posudio pare
![]()
Pozdrav
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, riki46 i 29 gostiju.