Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 09 jan 2012, 23:11

moj uzor-S.G je napisao/la:evo sad zavrsi Arsenalova tekma u Cup-u.. Utakmicu je definitivno obiljezio Henry-ev povratak.
Znaci,onaj ko iz dna duse mrzi Arsenal nije mogao ostati ravnodusan nakon njegovog ulaska u igru,pa eto ja sam se najezio i to u vise navrata :oops: .. Pa me zanima,da li biste vi nekoga od nasih nekadasnjih igraca voljeli vidjeti ponovo u L'poolu ( Od ovih koji se jos uvijek aktivno bave profesionalnim fudbalom ofc ) ??

Licno,ja bih volio vidjeti Alonsa :) :)
Definitivno da je bio izuzetno emotivan trenutak za sve ljubitelje nogometa.slika

Što se tiče tog eventualnog povratka nekog od bivših igrača Liverpoola u isti hmm... pa i ja bih najradije Alonsa ponovo vidio u crvenom dresu. :D I dan danas se osjeti njegov nedostatak na sredini terena i njegovi fantastični pasovi.Mascherano,Alonso,Gerrard,Torres = stroj za pobjeđivanje.Šteta što još nisu imali jedno krilo njihove klase,siguran sam da bi osvojili neki značajan trofej.Alonsu je Liverpool izuzetno drag i često kada ima priliku da dođe može se vidjeti na tribinama Anfileda.Iz utakmice u utakmicu se da primijetiti koliko je značajan bio za ovu ekipu.Veliki broj fantastičnih golova.Naravno ističe se onaj protiv Milana u LP 2005. i onaj protiv Newcastlea sa svoje polovine igrališta.Legenda ! 8-)
FK Pjetlovi

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 10 jan 2012, 00:37

moj uzor-S.G je napisao/la:evo sad zavrsi Arsenalova tekma u Cup-u.. Utakmicu je definitivno obiljezio Henry-ev povratak.
Znaci,onaj ko iz dna duse mrzi Arsenal nije mogao ostati ravnodusan nakon njegovog ulaska u igru,pa eto ja sam se najezio i to u vise navrata :oops: .. Pa me zanima,da li biste vi nekoga od nasih nekadasnjih igraca voljeli vidjeti ponovo u L'poolu ( Od ovih koji se jos uvijek aktivno bave profesionalnim fudbalom ofc ) ??

Henry je legenda i meni je lično baš drago što se vratio. Što se tiče nas jbg ako ćemo iskreno skoro svi igrači koji su otišli iz LFC su ili sami sebi zatvorili vrata ili jednostavno nisu više klasa kakva se zahtjeva (osim Alonsa, Arbeloe, Mascherana).Jedno vrijeme sam baš želio povratak Cissea ali i on je ostario već jbg. ;)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 10 jan 2012, 00:52

mighty_reds je napisao/la:

Henry je legenda i meni je lično baš drago što se vratio. Što se tiče nas jbg ako ćemo iskreno skoro svi igrači koji su otišli iz LFC su ili sami sebi zatvorili vrata ili jednostavno nisu više klasa kakva se zahtjeva (osim Alonsa, Arbeloe, Mascherana).Jedno vrijeme sam baš želio povratak Cissea ali i on je ostario već jbg. ;)
Mozda bih ja volio jos vidjeti Babela,po meni dosta dobrog igraca u ono vrijeme-i jos uvijek mi nije jasno zasto nije dobio pravu sansu :? .. Sigurno je da nije onaj kvalitet,ali vjerovatno je bolji od Kuyta i Maxi-a ( zajedno :mrgreen: ) ..
A sto se tice Alonsa.. On je u nekoliko navrata pokazao da nije zaboravio ovaj klub i bilo bi bas "simpa" vidjeti ga opet na Anfieldu :)
ZZ

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 jan 2012, 02:22

This Is Anfield
David Silva a doubt for Wednesday's League Cup semi. #LFC #MCFC
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 10 jan 2012, 02:31

"There are 2 great teams in Liverpool, Liverpool and the Liverpool reserves." - Shanks.
8-) 8-)
ZZ

jonjo33
Kontakt:

Post Postao/la jonjo33 » 10 jan 2012, 11:30

hoce bit ista od ovog prelaznog roka ima li nekih novih vijesti :)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 jan 2012, 11:41

jonjo33 je napisao/la:hoce bit ista od ovog prelaznog roka ima li nekih novih vijesti :)
ma nista kao i obicno...
You are someone else I am still right here

jonjo33
Kontakt:

Post Postao/la jonjo33 » 10 jan 2012, 11:45

volio bih da dodju ova tri igraca Keisuke Honda, David Junior Hoilett i Luuk de Jong odlicni igraci. sad ce neki odmah poceti trebaju nama dokazani igraci. ako dodje Hoilett sumnjam da ce imati goru polusezonu od ove sto je imao Downing a da sad neporedim ovu drugu dvojicu sa nekim nasim potrosenim igracima.
trebamo se mi pod hitno rijesiti nekih igraca dok jos mozemo za njih izvuci neku kintu :)

jonjo33
Kontakt:

Post Postao/la jonjo33 » 10 jan 2012, 11:47

fera je napisao/la:
jonjo33 je napisao/la:hoce bit ista od ovog prelaznog roka ima li nekih novih vijesti :)
ma nista kao i obicno...
nadam se da ce nas KK ugodno iznenaditi u narednim danima :)

Cilic LFC
Kontakt:

Post Postao/la Cilic LFC » 10 jan 2012, 12:07

slika
You'll Never Walk Alone

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jan 2012, 12:12

Hvalim te Bože, napokon da se izvrnem u krevet i na miru da pregledam 'tekmu' :D

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 10 jan 2012, 12:48

OTNYS_YNWA je napisao/la:Hvalim te Bože, napokon da se izvrnem u krevet i na miru da pregledam 'tekmu' :D
Jasta,nema nish gore nego cim se blizi neka dobra prilika stream zastopa :) Kao da znaju jbt,poceo sam sebi umisljati da to neko namjerno radi hhahahaa(sala naravno)
"You'll Never Walk Alone"

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 10 jan 2012, 15:30

Evo,upravo ovo procitah :

Craig Bellamy je danas nagradjen kao Standard Chartered igrač mjeseca decembra.

Velški internacionalac primio je nagradu nakon prikupljenih 44% ukupnih glasova, te je završio ispred Martina Skrtela koji se nalazi na drugom mjestu sa 18% glasova, dok je Jose Enrique treći (11% glasova).
Liverpoolov No.39 pokazao je dobru igru u proteklih mjesec dana a njegova dva gola završila su u mreži dva puta protiv njegovog bivšeg kluba Newcastle United na Anfieldu u posljednjoj utakmici 2011.
On je također izveo korner i time asistirao Martinu Skrtelu u golu protiv Aston Ville.
Nakon što je primio nagradu na Melwoodu, Bellamy je izjavio za Liverpoolfc.tv: "Ja sam sretan, to je lijep trofej i lijepo je kada dobijete to priznanje.
"Prosla polovina mjeseca je za mene zaista bila dobra i velika je čast dobiti nagradu Igrača mjeseca bilo kada u klubu kao što je ovaj.
"Decembar je uvijek nezgodan mjesec jer je puno igre i imao sam priliku dosta igrati i pokazati se dobro.
"Održavao sam sebe u dobroj formi i menadžer i trenersko osoblje bili su zaista sjajni prema meni i na sreću, bio sam u mogućnosti da imam utjecaj također na određene utakmice."

Zasluzeno !! 8-)
ZZ

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 10 jan 2012, 15:42

Suarez je proglešen 6. najboljim igračem godine u protekloj sezoni. Ukupno je osvojio 53 ;) boda a glasove je dobio iz sljedećih država: Bolivija, Norveška, Paragvaj, Uzbekistan, Urugvaj, Uganda, Trinidad i Tobago, Surinam, Slovačka, Swaziland, Malezija, Panama, Palestina, Poljska, San Marino, Ruanda, Kenija, Indonesia, India, Island, Guatemala, Grenada, Kolumbia, Kosta Rika, Island, Venecuela, Solomonsska ostrva, Šri Lanka, Malezija, Novi Zeland, Surinama, Finske, Bugarske i Danske :D
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 10 jan 2012, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 10 jan 2012, 15:55

Henderson je napisao/la:Suarez je proglešen 6. najboljim igračem godine u protekloj sezoni. Ukupno je osvojio 42 boda a glasove je dobio iz sljedećih država: Bolivija, Norveška, Paragvaj, Uzbekistan, Urugvaj, Uganda, Trinidad i Tobago, Surinam, Slovačka, Swaziland, Malezija, Panama, Palestina, Poljska, San Marino, Ruanda, Kenija, Indonesia, India, Island, Guatemala, Grenada, Kolumbia, Kosta Rika, Island, Venecuela, Solomonsska ostrva, Šri Lanka, Malezija, Novi Zeland.
nisam znao da ga ovoliko cijene igrači i selektori zemalja trećeg svijeta :mrgreen:
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 10 jan 2012, 16:14

Henderson je napisao/la:Suarez je proglešen 6. najboljim igračem godine u protekloj sezoni. Ukupno je osvojio 53 ;) boda a glasove je dobio iz sljedećih država: Bolivija, Norveška, Paragvaj, Uzbekistan, Urugvaj, Uganda, Trinidad i Tobago, Surinam, Slovačka, Swaziland, Malezija, Panama, Palestina, Poljska, San Marino, Ruanda, Kenija, Indonesia, India, Island, Guatemala, Grenada, Kolumbia, Kosta Rika, Island, Venecuela, Solomonsska ostrva, Šri Lanka, Malezija, Novi Zeland, Surinama, Finske, Bugarske i Danske :D
Ovo znamo da je Agger glasao :mrgreen:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 10 jan 2012, 16:16

Shanks je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Suarez je proglešen 6. najboljim igračem godine u protekloj sezoni. Ukupno je osvojio 53 ;) boda a glasove je dobio iz sljedećih država: Bolivija, Norveška, Paragvaj, Uzbekistan, Urugvaj, Uganda, Trinidad i Tobago, Surinam, Slovačka, Swaziland, Malezija, Panama, Palestina, Poljska, San Marino, Ruanda, Kenija, Indonesia, India, Island, Guatemala, Grenada, Kolumbia, Kosta Rika, Island, Venecuela, Solomonsska ostrva, Šri Lanka, Malezija, Novi Zeland, Surinama, Finske, Bugarske i Danske :D
Naprotiv, nije, nego Poulsen :shock:
Vicentova žalba odbijena, dobio je četiri utakmice suspenzije ;) Nema ga u oje utakmice kupa protiv nas.
Usput, pred samu utakmicu FA kupa biće održani mirni pregovori ili razgovori uzmeđu Liverpoola i Uniteda.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 10 jan 2012, 16:22

Henderson je napisao/la:
Shanks je napisao/la:
Naprotiv, nije, nego Poulsen :shock:
Vicentova žalba odbijena, dobio je četiri utakmice suspenzije ;) Nema ga u oje utakmice kupa protiv nas.
Usput, pred samu utakmicu FA kupa biće održani mirni pregovori ili razgovori uzmeđu Liverpoola i Uniteda.
Nema mira svi u rat idemo :D :D :D
"You'll Never Walk Alone"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jan 2012, 19:39

Naoštrite koplje, svi u napad jedan je Sule! :mrgreen:

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 10 jan 2012, 20:36

Jel sutra igramo sa sitijem?? Il sam se ja zabrojao :D
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.