Majkl je napisao/la:
Kad je vidoviti Admir ovo predvidio![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Majkl je napisao/la:
Kad je vidoviti Admir ovo predvidio![]()
![]()
“Ovo je mala promjena za razliku od stvari prije. Napravili smo listu od 20 imena, a onda smo to smanjili na pet imena te smo poslali upite za prezentacije. Neki kandidati su došli u Sarajevo i sve prezentirali. Neki treneri su prije dogovarani u kafanama, a sada smo to promijenili. Kostić je izabran jednoglasno i na to sam ponosan. Mi smo glavni kandidati za titulu i zato opet kažem da su se naša vizija i vizija novog trenera podudarile. Zato ovim putem poručujem novom treneru da nam vrati titulu”, poručio je u uvodnom obraćanju Dejan Nikolić, član Upravnog odbora.
„Moj cilj je titula, sve ostalo me ne zanima, ja ću se ponašati tako, kao i naši igrači. Vjerujem da smo sposobni da vratimo titulu na Grbavicu. Danas se priključujem velikoj porodici Želje i obećavam da ćemo vratiti titulu na Grbavicu”, zaključio je novi šef stručnog štaba Željezničara.
Bez zayebancije, cuo sam da su mu treninzi beton.Chinaglia je napisao/la:da li je Milos Kostic psiholog, motivator, autoritet, da li su njegovi treninzi evropski, to ne znam, medjutim, formacija koju je furao od prvog pa do ovog sestog kola je bila potpuni promasaj! preofanzivno i cesto bez destruktivca u samom srcu veznog reda, bio je nagovjestaj da ce doci do ovoga, licno sam to ocekivao, a sto se i desilo! mozes biti Milos Kostic, Husref Musemic, Amar Osim, ma bilo ko, mozes imat' ne znam kakvu ekipu, ali tako preofanzivna formacija i igra nece proci, jednostavno nece.. mozda bi bilo nesto od njega da je furao drugu formaciju, manje ofanzivnu, sigurniju igru, but I guess well never know
Pa evo i Slobodi prakticno dva promasaja najveca Fatic i Lazevski, samo sreca Husref ima procjenu dobru i oni nisu odigrali niti minutepinoglavi je napisao/la:Normalno da se moze uspjeti i sa stranim trenerima i igracima ali da dovedes igrace kako treba a ne pod logikom cim je igrao u inostranstvu on je svemirski brod za sve u PL
Ma brate zna čovjek posao. On i njegov pomoćnik nema šta. Nije do njega ovo sve što se dešava nažalost. Čovjek baš radi po europskim standardima- Tek kada je došao i na treninzima je polovini igrača objašnjavao neke vježbe po 10 puta dok ovi nisu shvatili kako se neka vježba izvodi. Igračima je smetalo što on mnogo priča na sastancima i što im govori o nekim stvarima.Sabinho je napisao/la:Bez zayebancije, cuo sam da su mu treninzi beton.Chinaglia je napisao/la:da li je Milos Kostic psiholog, motivator, autoritet, da li su njegovi treninzi evropski, to ne znam, medjutim, formacija koju je furao od prvog pa do ovog sestog kola je bila potpuni promasaj! preofanzivno i cesto bez destruktivca u samom srcu veznog reda, bio je nagovjestaj da ce doci do ovoga, licno sam to ocekivao, a sto se i desilo! mozes biti Milos Kostic, Husref Musemic, Amar Osim, ma bilo ko, mozes imat' ne znam kakvu ekipu, ali tako preofanzivna formacija i igra nece proci, jednostavno nece.. mozda bi bilo nesto od njega da je furao drugu formaciju, manje ofanzivnu, sigurniju igru, but I guess well never know
Znaci slijede fantasticne igre, prvo mjesto i polufinale kupa do zavrnice prvenstva i onda nece ni Europu izboritiwobly92 je napisao/la:Musa izgleda novi trener. Kakav god da je, bolji je od Kostića.
Tesko al eto,neki bljesak i pozitivan sok svakako,nesto ozbiljnije definitivno veliko ne.Sto kazu dobro ga je slusati dok prica,poznaje ovako povrsno materiju,zna ligu dobro i to,ali definitivno ne enormni napredak u ono sto su imali(Odovic,Capljic,Edis) pa i ovaj skijas samoubica sa dva napadaca.Nije to nikakvo pametno rijesenje sem ako nemisle opet da mjenjaju trenera kroz 10 kola maximalno.Moje misljenje.wobly92 je napisao/la:Musa izgleda novi trener. Kakav god da je, bolji je od Kostića.
Ja i ...............Komunista je napisao/la:Jbg, zurim, pa cu samo reci dobar dan i grohotom se smijem NK Zeljeznicaru
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 0 gostiju.