PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MortemHz » 22 avg 2016, 12:43

Majkl je napisao/la:slika

Kad je vidoviti Admir ovo predvidio :D :D :D
:rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 avg 2016, 12:43

Obecanje ludom radovanje. :damn:
“Ovo je mala promjena za razliku od stvari prije. Napravili smo listu od 20 imena, a onda smo to smanjili na pet imena te smo poslali upite za prezentacije. Neki kandidati su došli u Sarajevo i sve prezentirali. Neki treneri su prije dogovarani u kafanama, a sada smo to promijenili. Kostić je izabran jednoglasno i na to sam ponosan. Mi smo glavni kandidati za titulu i zato opet kažem da su se naša vizija i vizija novog trenera podudarile. Zato ovim putem poručujem novom treneru da nam vrati titulu”, poručio je u uvodnom obraćanju Dejan Nikolić, član Upravnog odbora.
„Moj cilj je titula, sve ostalo me ne zanima, ja ću se ponašati tako, kao i naši igrači. Vjerujem da smo sposobni da vratimo titulu na Grbavicu. Danas se priključujem velikoj porodici Želje i obećavam da ćemo vratiti titulu na Grbavicu”, zaključio je novi šef stručnog štaba Željezničara.

Dok Zeljeznicar przi,dinastijo izdrzi :kafa:
slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 avg 2016, 12:44

Miloše jesi li se probudio? Da li je ovo samo san? Šteta što nisi mogao da razviješ svoju taktiku i nametneš svoje ideale, tebi treba neki veći klub! Neka ti je sa srećom! :salut:

Šta se vi naslađujete, pa za nas sve je bilo u najboljem interesu da Kostić ostane. :)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 avg 2016, 12:45

Chinaglia je napisao/la:da li je Milos Kostic psiholog, motivator, autoritet, da li su njegovi treninzi evropski, to ne znam, medjutim, formacija koju je furao od prvog pa do ovog sestog kola je bila potpuni promasaj! preofanzivno i cesto bez destruktivca u samom srcu veznog reda, bio je nagovjestaj da ce doci do ovoga, licno sam to ocekivao, a sto se i desilo! mozes biti Milos Kostic, Husref Musemic, Amar Osim, ma bilo ko, mozes imat' ne znam kakvu ekipu, ali tako preofanzivna formacija i igra nece proci, jednostavno nece.. mozda bi bilo nesto od njega da je furao drugu formaciju, manje ofanzivnu, sigurniju igru, but I guess well never know
Bez zayebancije, cuo sam da su mu treninzi beton.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 avg 2016, 12:46

Realno ovo je krivica uprave jer oni ugovaraju igrace vecinom, dok su i oni doveli Kostica.

Pa evo mi obicni koji na forumu pratimo BIH fudbal smo bili skepticni kada su se ti potezi radili. Zasto idu za tim opcijama? Jel to zbog toga da bi Zeljo postigao nesto vise od ostalih klubova u BIH, mozda se nadaju tom kliku gdje ce Kostic napraviti od kluba Evropski ali s kim? Mozda su se nadali i da ce Hervas, Pozder, Husic, Bevab, Toskas da donesu neku prevagu u odnosu na PL igrace.

Isto tako SA klubovi imaju problem sa tim sto u svakoj utakmici moraju da idu na 3 boda. Jednostavno je takva situacija u glavama da i uprava i navijaci smatraju da su bolji od ostalih ali to u konacnici rezultira tako da dodju porazi od Zrinjskog i Slobode. Prakticno ta otvorena igra Sarajeva i Zelje protiv Slobode i odlicno odgovara Slobodi.
Ili Zeljo izadje na teren protiv Zrinjskog i ide otvoreno na 3 boda, a moze uzeti 1. I to je ono sto Sarajevu i Zelji donese te poraze, jer uvijek igraju otvoreno i ne prilagodjavaju se situaciji. 1 bod u derbijima im u ocima navijaca dodje kao neuspjeh.

Jednostavno izgleda da je iz ove lige tesko gadjati te visine koje su uprave Sarajeva i Zelje imale u vidu. Nema poente praviti ekipu za koju zelis da uspije nesto u Evropi vec moras praviti ekipu od igraca koji znaju igrati ovu ligu, igrati kroz sezonu na rezultat, napredovati takticki sa igracima koji su PL kalibar i zaboraviti na neke Euro uspjehe sa strancima i stranim trenerima.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 avg 2016, 12:49

Normalno da se moze uspjeti i sa stranim trenerima i igracima ali da dovedes igrace kako treba a ne pod logikom cim je igrao u inostranstvu on je svemirski brod za sve u PL
Nad tobom sunce najljepše sja

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 avg 2016, 12:51

Musa izgleda novi trener. Kakav god da je, bolji je od Kostića.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 22 avg 2016, 12:51

Koliko ce Slaven Musa izdrzati na klupi Zelje ? Tri cetiri sad :bih:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 avg 2016, 12:52

pinoglavi je napisao/la:Normalno da se moze uspjeti i sa stranim trenerima i igracima ali da dovedes igrace kako treba a ne pod logikom cim je igrao u inostranstvu on je svemirski brod za sve u PL
Pa evo i Slobodi prakticno dva promasaja najveca Fatic i Lazevski, samo sreca Husref ima procjenu dobru i oni nisu odigrali niti minute :D

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 22 avg 2016, 12:52

Sabinho je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:da li je Milos Kostic psiholog, motivator, autoritet, da li su njegovi treninzi evropski, to ne znam, medjutim, formacija koju je furao od prvog pa do ovog sestog kola je bila potpuni promasaj! preofanzivno i cesto bez destruktivca u samom srcu veznog reda, bio je nagovjestaj da ce doci do ovoga, licno sam to ocekivao, a sto se i desilo! mozes biti Milos Kostic, Husref Musemic, Amar Osim, ma bilo ko, mozes imat' ne znam kakvu ekipu, ali tako preofanzivna formacija i igra nece proci, jednostavno nece.. mozda bi bilo nesto od njega da je furao drugu formaciju, manje ofanzivnu, sigurniju igru, but I guess well never know
Bez zayebancije, cuo sam da su mu treninzi beton.
Ma brate zna čovjek posao. On i njegov pomoćnik nema šta. Nije do njega ovo sve što se dešava nažalost. Čovjek baš radi po europskim standardima- Tek kada je došao i na treninzima je polovini igrača objašnjavao neke vježbe po 10 puta dok ovi nisu shvatili kako se neka vježba izvodi. Igračima je smetalo što on mnogo priča na sastancima i što im govori o nekim stvarima.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 avg 2016, 12:54

wobly92 je napisao/la:Musa izgleda novi trener. Kakav god da je, bolji je od Kostića.
Znaci slijede fantasticne igre, prvo mjesto i polufinale kupa do zavrnice prvenstva i onda nece ni Europu izboriti :mrgreen:
@tuzlak pa jbg to i kazem da nije dovoljno dovesti samo igraca iz inostranstva nego treba dovesti kvalitet ;) druga stvar je sto iole kvalitetni igraci iz inostranstva imaju 10x boljih ponuda od PL :D
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 22 avg 2016, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

dobrinja1
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja1 » 22 avg 2016, 12:54

navijaci zelje se smijali komsijama a sudbina ih ista zadesi, sad se navijaci fk sarajeva smiju komsijama :D joj mati draga, sarajevski fudbal je u qrcu velikom... samo nek komsiji crkne krava

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 avg 2016, 12:56

wobly92 je napisao/la:Musa izgleda novi trener. Kakav god da je, bolji je od Kostića.
Tesko al eto,neki bljesak i pozitivan sok svakako,nesto ozbiljnije definitivno veliko ne.Sto kazu dobro ga je slusati dok prica,poznaje ovako povrsno materiju,zna ligu dobro i to,ali definitivno ne enormni napredak u ono sto su imali(Odovic,Capljic,Edis) pa i ovaj skijas samoubica sa dva napadaca.Nije to nikakvo pametno rijesenje sem ako nemisle opet da mjenjaju trenera kroz 10 kola maximalno.Moje misljenje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 22 avg 2016, 12:59

Jbg, zurim, pa cu samo reci dobar dan i grohotom se smijem NK Zeljeznicaru :)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 22 avg 2016, 13:05

Komunista je napisao/la:Jbg, zurim, pa cu samo reci dobar dan i grohotom se smijem NK Zeljeznicaru :)
Ja i ...............
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 22 avg 2016, 13:05

Sta kaze zvanicna stranica nkž? Ja samo njima vjerujem.
Zadnja izmjena: Evolution87, dana/u 22 avg 2016, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 22 avg 2016, 13:06

Kako saznaje Faktor najozbiljniji kandidat za preuzimanje kormila Željezničara je Slaven Musa, a njegovo imenovanje moglo bi biti potvrđeno tokom današnjeg dana.

:urnebes:

dobrinja1
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja1 » 22 avg 2016, 13:08

sta ucini 97 godina netrofejnosti :D ovo je tuzlacima najveci uspjeh u historiji kad sarajevski klubovi imaju problema sa trenerima.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 22 avg 2016, 13:09

Trener možeš biti ti
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 avg 2016, 13:10

Ako nista, ovaj poznaje ligu dobro i moze uraditi dosta solidne stvari sa finom ekipicom. Napredak u odnosu na Kostica definitivno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 0 gostiju.