Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Eto Giovinco se nije vraćao po loptu.ultrasstyle_tz je napisao/la:sto se tice Juventusa svi dobri osim Djovinka i Vucinica, Djovinko mi se toliko zgadio sinoc i da se ja pitam zavrsio bi on svoje u Juventusu. Vucinic se bar vracao po loptu, zadrzavao je , proigravao, da je dao onu sansu sto je MORAO bio bi medju boljim. Djovinko direktni krivac za gol, umjesto da je sutirao i sta god da se desilo ne bi bilo kontre Napolija on melja nesto, se.re kao citavu sezonu i ljudi odose u kontru i primismo gol. Cak sam negdje na centru rekao "evo gola, umjesto da bude 2-0 bice 1-1" i rekao jos nesto na racun Djovinka al bolje da sutim heheh..
ljudi pucaju non stop, a mi nesto meljamo i to nam je najveca mana. Sto se tice odbrane morali bi bolje zatvarati te dalekometne suteve...sve u svemu dobro je , prosli smo neporazeni, bez nekih povreda cega sam se bojao najvise.
Što se mene tiče mogao je i igrati u prvoj. Ima završnicu za razliku od naših napadača, a i u ostalim segmentima teško da može da bude bolji od napadača(dugo a) koji se za mjesto prvog strijelca bore sa rezervnim veznjakom.M4kaveli je napisao/la:Del Piero je komotno mogao ostati u Juventusu i po potrebi ulaziti sa klupe.
Sad ne znam da li je on to htio prihvatiti.
Njegova tehnika i zavrsnica su nesto nevjerovatno.
Evo i ja procita ovaj tekst na goal.com o tome, sad kad je sudija presudio, naknadno po pravilima se ne moze nistaAndreaAgnelli je napisao/la:Čitam ove pojedine portale i Chiellini je za prova tv, a Cavanijev lakat nije jer mu je sudija dao žuti. Zamislite scenu Chiellini bude suspendovan, a Cavani ne.![]()
Prodati najboljeg napadača, nikadIlPrincipino je napisao/la:za Hareta
Nadam se da ce sto prije otici iz Juventusa
IlCapitano je napisao/la: Nek' se Vučinić opravdava, ali čovjek je kad se sve uzme u obzir najviše zaslužio otići iz kluba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.