Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 mar 2013, 12:27

Ocjene za sinoćnji remi na San Paolu ;)

slika

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 02 mar 2013, 13:03

ultrasstyle_tz je napisao/la:sto se tice Juventusa svi dobri osim Djovinka i Vucinica, Djovinko mi se toliko zgadio sinoc i da se ja pitam zavrsio bi on svoje u Juventusu. Vucinic se bar vracao po loptu, zadrzavao je , proigravao, da je dao onu sansu sto je MORAO bio bi medju boljim. Djovinko direktni krivac za gol, umjesto da je sutirao i sta god da se desilo ne bi bilo kontre Napolija on melja nesto, se.re kao citavu sezonu i ljudi odose u kontru i primismo gol. Cak sam negdje na centru rekao "evo gola, umjesto da bude 2-0 bice 1-1" i rekao jos nesto na racun Djovinka al bolje da sutim heheh..
ljudi pucaju non stop, a mi nesto meljamo i to nam je najveca mana. Sto se tice odbrane morali bi bolje zatvarati te dalekometne suteve...sve u svemu dobro je , prosli smo neporazeni, bez nekih povreda cega sam se bojao najvise.
Eto Giovinco se nije vraćao po loptu. :roll: Pa izginuo je čovjek nazad hrveći se sa Inlerom u i oko 16 m... :roll:

Nek' se Vučinić opravdava, ali čovjek je kad se sve uzme u obzir najviše zaslužio otići iz kluba. Jedno je imati ozbiljne fizičke i psihičke nedostatke što se igre tiče kao što ih imaju Matri i Giovinco, a sasvim nešto drugo potpuna nezainteresovanost osim u par bljeskova. Mene da se pita, koliko god genijalan u pojedinim trenucima bio, Vučinić bi prvi napustio Torino.

Drugo, Giovinco ne može nikako biti direktan krivac za gol. Prvo zato što bi on u onom prodoru vjerovatno prošao da mu Vučinić nije uzeo loptu iz nogu pa su se spetljali obojica i Naplitanci izbili loptu, a drugo zato što se čitava akcija odvijala nakon gubljenja te lopte, nije išla direktna kontra ka našem golu. Krivac za gol je Pirlo jer je totalno mlako izašao u blok Inleru, ne samo u toj sitaciji, već u čitavoj utakmici, svaki put je gledao dok Inler i Hamšik bombarduju Buffona, i Bonucci nenamjerno naravno. Ali je lik baksuz samo takav. Svaki onakav udarac njega po nekoj kletvi mora zakačiti i prevariti Gigija. :roll:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 02 mar 2013, 13:05

Buffon 7 - Sinoć pokazao da je u odličnoj formi, branio sve što je mogao, odbranio bi vjerovatno i onu loptu koja je ušla u gol da je Bonucci nije skrenuo. Siguran na izlijetanju, nije paničio kad su mu saigrači vratili loptu. Dobar nastup.

Barzagli 7 - Profesor još jednom neprimjetno rutinski odradio posao, imao nekih pogrešnih pasova, ali nije na štoperu da organizuje igru. Zajedno sa Lichsteinerom po desnoj strani čine ne prelazni bedem.

Bonucci 6,5 - Da nije dirao loptu možda bi dobio i veću ocjenu. Ovako je odradio sasvim solidan posao. Dobio je skoro svaki duel, nije se gubio kad je bio pod pritiskom. Standardna njegova partija.

Chiellini 7,5 - Igrač utakmice, ne samo zbog postignutog gola, već zbog odlične igre u odbrani, pravoremen start svaki put, jak i čvrst u svakom duelu. Un monstro. Fakat je je puno falio.

Marchisio, Pirlo, Vidal 6,5 Na izgled bi se reklo da je samo Pirlo igrao, ali Marchisio i Vidal su obavili strašan taktički posao. Pirlo mi svaki put oduzme par života sa onim poigravanjem kad ga protivnici stisnu. :D Vidal bolji u prvom negu u drugom, imao asistenciju za Vučinića. Marchisio možda i najmanje primjetan, ali je u defanzivi odigrao bresprijekorno, Campagnara je svaki put ispratio do kraja.

Lichststeiner 6 Sasvim solidno odrađen posao, u odbrani Zuniga, Armero pa i Insigne s lakoćom zaustavljeni, u napadu par finih centaršuteva na koje su kasnili Vučinić i Giovinco. Možda je sudija trebao svirati penal nakon što je Inler startovao na Lichsteinera.

Peluso 6,5 Iz utakmice u utakmicu sve je bolji i sigurniji, za razliku od Padoina za Peluso se ne može reći da je promašaj. Tehnički nedostatak nadopunjuje fizičkom snagom i odličnim taktičkim postavljanjem. Conte je sinoć najviše njemu pažnje posvetio i uglavnom svaki savjet je bio njemu upučen.

Vučinić 5,5 Ovu ocjenu sam mu dao čisto radi onog promašaja, ono je morao biti gol. Iako je on prvenstveno razigravač onakve prilike se moraju koristiti. Što je najgore ovo mu nije prvi put da propušta da riješi utakmicu. Posljednje 2 utakmice nije nešto odigro, kao da gledam protiv Celtica će da rasturi. :mrgreen:

Giovinco 6,5 Sinoć dosta rastrčan, trudio se, pokušavao, nudio se, jednostavno igrao je fudbal. Mana mu je što vijek ima potez viška i uglavnom isti bude pogrešna odluka, kad treba šutirati on dodaje, kad treba dodati on šuta, ali za razliku od nekih prošlih utakmica. Očekivao sam da ovako odigra jer je Napoli igrao baš kako mu odgovara. Jeste za Juventusa, ali ne i za prve postave u svakoj utakmici.

Matri, Pogba i Padoin su igrali nedovoljno da budu ocjenjeni.

Antonio Conte 6,5 Dobio ono što je htio. Odlično postavljena ekipa, brz protok lopte, sigurna odbrana, igrači izuzetno fizički spremni, visok presing i dominacija nad protivnikom u prvom poluvremenu. U drugom je Napoli promjenio sistem pa je to malo otežalo stvari, ali i Juventus je bio oprezniji pri napadanju i zato se uglavnom kružilo s loptom bez prevelikog srljanja i ispucavanja. Jednom se pošteno izgalamio na Bonuccija kad je bespotrebno poslao dugu loptu. :D

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 02 mar 2013, 13:28

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 17699.html" onclick="window.open(this.href);return false;
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 02 mar 2013, 13:45

[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 mar 2013, 13:58

Del Piero je komotno mogao ostati u Juventusu i po potrebi ulaziti sa klupe.
Sad ne znam da li je on to htio prihvatiti.

Njegova tehnika i zavrsnica su nesto nevjerovatno.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 02 mar 2013, 14:01

M4kaveli je napisao/la:Del Piero je komotno mogao ostati u Juventusu i po potrebi ulaziti sa klupe.
Sad ne znam da li je on to htio prihvatiti.

Njegova tehnika i zavrsnica su nesto nevjerovatno.
Što se mene tiče mogao je i igrati u prvoj. Ima završnicu za razliku od naših napadača, a i u ostalim segmentima teško da može da bude bolji od napadača(dugo a) koji se za mjesto prvog strijelca bore sa rezervnim veznjakom.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 02 mar 2013, 14:03

Čitam ove pojedine portale i Chiellini je za prova tv, a Cavanijev lakat nije jer mu je sudija dao žuti. Zamislite scenu Chiellini bude suspendovan, a Cavani ne. :lol: :lol:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 mar 2013, 14:06

Pa da.
Del Piero i jeste najbolji na SS ( nesto kao Messi ).
I danas bi bolje koristio svoje prilike od Vucinica, Matrija, Giovinca i ostalih jer rijetko kad promasuje zicere.
Kako gotivim tog covjeka. : D
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 02 mar 2013, 14:08

AndreaAgnelli je napisao/la:Čitam ove pojedine portale i Chiellini je za prova tv, a Cavanijev lakat nije jer mu je sudija dao žuti. Zamislite scenu Chiellini bude suspendovan, a Cavani ne. :lol: :lol:
Evo i ja procita ovaj tekst na goal.com o tome, sad kad je sudija presudio, naknadno po pravilima se ne moze nista :D
Sjecam se Krasica i njegovog penala a kasnije 3 meca zabrane, pa Contea i onog penala pa dva meca zabrane, a vid sad... gaze nas gdje god stignu al opet sreca pa imamo jaku ekipu

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 02 mar 2013, 14:15

Nestignu sinoc napisati koji komentar al cu samo reci da je velka razlika izmedju nas i smecara . Mogli smo dobiti ovo lagano samo da imamo neki normalni napadac koji zna zabiti i ruzne golove.
Al nem veze i dalje ostajemo na +6 i samo polako!!!!!!!!

Raduje me da se Chiellini vratio na ovakav nacin, odma pogodak a to sam i najavljivo ranije da to ockeujem od njega 8-)

ONaj njihov go, sta reci vise sreca nego sta drugo.

I ove sezone nisu nas dobili, a nece ni dugo aBd.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 02 mar 2013, 14:25

IlPrincipino je napisao/la:za Hareta

slika

Nadam se da ce sto prije otici iz Juventusa :!:
Prodati najboljeg napadača, nikad :!:
IlCapitano je napisao/la: Nek' se Vučinić opravdava, ali čovjek je kad se sve uzme u obzir najviše zaslužio otići iz kluba.
slika

JuventinSulejman
Kontakt:

Post Postao/la JuventinSulejman » 02 mar 2013, 14:33

ja sam novi na ovom forumu, navijam za juventus praktično od kad znam za sebe :) pratim vas forum vec duzev remena i okusacu se ukljuciti, sinoc sam gledao tekmu i to je nas cilj i bio,ostali smo na +6 i to je solidno, toliko od mene za prvi put pozzzz svim Juventinima :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 02 mar 2013, 14:36

slika

Vratio se King kong :mrgreen:

Ima da gazi sve pred sobom sada. Taman se vratio kad dolaze odlucujuci period.

slika

Cavanni- Crveni
Chiellini- zuti
JuventinSulejman

Dobro doso :!: :!:

JuventinSulejman
Kontakt:

Post Postao/la JuventinSulejman » 02 mar 2013, 14:42

Hvala AvantiSignora :D

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 02 mar 2013, 14:45

Obavezno stavi ovo u potpis

JuventinSulejman
Kontakt:

Post Postao/la JuventinSulejman » 02 mar 2013, 14:58

nema problema :D

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 02 mar 2013, 15:03

:mrgreen:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 02 mar 2013, 16:40

[youtube][/youtube]

Caressa dušman, što mu je krivo. :lol:

slika

Malo sarkazma. :mrgreen:

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 mar 2013, 17:08

Chopor se proširuje... fino, fino... :mrgreen:

Ima li ko kakvih vijesti jel' Asamoah bio povrijeđen sinoć pri pucanju stakla koje su razbili navijači komunalnog preduzeća pa zato nije igrao.. ili... :?:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.