Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Postavljaj ti pjesme i klipove, ono je bilo namjesteno, pa ti postavi ako hoces pola videa sto se nalazi na yt, dzabe.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Jeste.PiromanBL je napisao/la:Postavljaj ti pjesme i klipove, ono je bilo namjesteno, pa ti postavi ako hoces pola videa sto se nalazi na yt, dzabe.

PS. Ova pjesma nije za ruganje drugih, vec za iskazivanje odanosti i ljubavi prema klubu koja je neuporedivo veca od vasih namjestenih titula, bez obzira u kojoj ligi igraoLakoste je napisao/la:[youtube][/youtube]
JAVA NE DAJU MI VIZU JAVA PORAZI U NIZU JAVA PIRJAVE MI STIZU JAVA BORAC IGRA DRUGU LIGU NANA NANA !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
-
- Kontakt:
Nemojte biti licemjerni, do juče ste vi najviše kukali na neregularnosti.Vi ste (vaš predsjednik) zakotrljali grudvu koja ako ima pravde treba da postane lavina i da pomete sve uhljupe i grobare BH fudbala.Podržite ili se ušutite zauvjek, vrlo brzo se bliži rasplet PLBIH možda baš vi budete imali najjači razlog za novu kuknjavupinoglavi je napisao/la:Ma daj smijesno je, ne znaju koga da prije optuze. Cuj Husref psuje sudijama, Sloboda ih kupila... Sto se tog premiranja tice nek se istrazi, Sloboda je cista, ali ja ne bi volio jer su se u proslosti radile jos gore stvari za titulu koje niko ne spominje.narodniheroj je napisao/la:
Svaka im čast.Hoće samo da se dovrši priča koju je poteg'o gospodin Azmir Husić. Jel' neki problem ?
Taman da se dokazujete.

Ma kakva lavina radi se o jednoj utakmici. Ako hocemo lavinu idemo svi u opstinsku jel razumijes to? Realno Sloboda je ostecena protiv Sarajeva na Kosevu u prvenstvu i na Tusnju u kupu, ostalo je uredu, sudijskih gresaka ima svugdje u svijetu, e sad problem je ako se kroz cijelu utakmicu navlaci jednom klubu, ako jedan klub iz kola u kolo dobija 3 boda zbog sudijskih greski i ako direktna steta sudijske greske bude protiv nekog kluba iz kola u kolo..narodniheroj je napisao/la: Nemojte biti licemjerni, do juče ste vi najviše kukali na neregularnosti.Vi ste (vaš predsjednik) zakotrljali grudvu koja ako ima pravde treba da postane lavina i da pomete sve uhljupe i grobare BH fudbala.Podržite ili se ušutite zauvjek, vrlo brzo se bliži rasplet PLBIH možda baš vi budete imali najjači razlog za novu kuknjavu
Smijesno je pricati o sudijama u utakmici Velez-Sloboda a nije nam dosudjen penal, smijesno je pricati da je sudija pogurao recimo Siroki protiv Sarajeva, a igraca Sarajeva postedio ocitog crvenog u prvom poluuvremenu itd. To se radi o neznanju sudija.
Sto se tice grobara bh fudbala, smijesno je pricati jer je jedan u Katar pobjegao
Nad tobom sunce najljepše sja
Lakoste je napisao/la:Taman da se dokazujete.![]()
![]()

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ne znam stari od kad ti pratiš BH fudbal al imaš razmišljanje djeteta od 6 godina... Kakva bolan lavina i metenje.... Jel ti kontas da kad bi se ISTINSKI proradilo na čišćenju od neregularnosti da bi se ova liga UGASILA....kome je to u interesunarodniheroj je napisao/la:Nemojte biti licemjerni, do juče ste vi najviše kukali na neregularnosti.Vi ste (vaš predsjednik) zakotrljali grudvu koja ako ima pravde treba da postane lavina i da pomete sve uhljupe i grobare BH fudbala.Podržite ili se ušutite zauvjek, vrlo brzo se bliži rasplet PLBIH možda baš vi budete imali najjači razlog za novu kuknjavupinoglavi je napisao/la:Ma daj smijesno je, ne znaju koga da prije optuze. Cuj Husref psuje sudijama, Sloboda ih kupila... Sto se tog premiranja tice nek se istrazi, Sloboda je cista, ali ja ne bi volio jer su se u proslosti radile jos gore stvari za titulu koje niko ne spominje.narodniheroj je napisao/la:
Svaka im čast.Hoće samo da se dovrši priča koju je poteg'o gospodin Azmir Husić. Jel' neki problem ?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Oni bi lavinu, ali ako moze ikako samo prosla sezona...staragarda je napisao/la: Ja ne znam stari od kad ti pratiš BH fudbal al imaš razmišljanje djeteta od 6 godina... Kakva bolan lavina i metenje.... Jel ti kontas da kad bi se ISTINSKI proradilo na čišćenju od neregularnosti da bi se ova liga UGASILA....kome je to u interesu
I onda meni napise nemojte biti licemjerni
Nad tobom sunce najljepše sja
[quote="staragarda"
Ja ne znam stari od kad ti pratiš BH fudbal al imaš razmišljanje djeteta od 6 godina... Kakva bolan lavina i metenje.... Jel ti kontas da kad bi se ISTINSKI proradilo na čišćenju od neregularnosti da bi se ova liga UGASILA....kome je to u interesu[/quote]
Dobro šta je bilo onda ono sa Azmirom, utjerivanje duga, prijetnja... ? Koji je bio cilj?
Ja ne znam stari od kad ti pratiš BH fudbal al imaš razmišljanje djeteta od 6 godina... Kakva bolan lavina i metenje.... Jel ti kontas da kad bi se ISTINSKI proradilo na čišćenju od neregularnosti da bi se ova liga UGASILA....kome je to u interesu[/quote]
Dobro šta je bilo onda ono sa Azmirom, utjerivanje duga, prijetnja... ? Koji je bio cilj?
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Jel ovo saopstenje Veleza ili Sirokog Brijega 

Meni je ovo najzanimljivije:
A mene zanima zašto je Sloboda odjednom potpisala? Željezničar koji je poslije utakmice u Širokom objavio rat NSBIH? Presice bile, priopćenja, video materijali..i sad odjednom sve regularno? Tko vrši pritisak? Da li savez daje ultimatum neki, kompenzaciju neku kasnije? Licence?
Mutno totalno...
A što se tiče premiranja Sarajeva, jasno je da se radi o prošloj sezoni, zna se na koji je način Sarajevo došlo do titule, kao što reče Azmir.
Znači ovime direktno potvrđuju da sudjeluju u farsi i da guraju stvari pod tepih i onda još Pilav neki dan u emisiji kaže potpisalo 14 klubova (nisu samo Široki i Velež)..Umjesto da odmah ispitate sve okolnosti koje su kao „na pladnju“ bile plasirane u medijima, iz N/FS-a BiH klubovima stiže svojevrsni ultimatum koji se mogao iskazati samo jednom kratkom rečenicom: „Hitno potvrdite sve je regularno“.
A mene zanima zašto je Sloboda odjednom potpisala? Željezničar koji je poslije utakmice u Širokom objavio rat NSBIH? Presice bile, priopćenja, video materijali..i sad odjednom sve regularno? Tko vrši pritisak? Da li savez daje ultimatum neki, kompenzaciju neku kasnije? Licence?
Mutno totalno...
A što se tiče premiranja Sarajeva, jasno je da se radi o prošloj sezoni, zna se na koji je način Sarajevo došlo do titule, kao što reče Azmir.

- amazon
- Kontakt:
Sta je nastimano?PiromanBL je napisao/la:Postavljaj ti pjesme i klipove, ono je bilo namjesteno, pa ti postavi ako hoces pola videa sto se nalazi na yt, dzabe.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ma ne optuzuju oni Slobodu, optuzuju savez da ce pomoci Slobodi da bi se zataskala afera 'Punac'.pinoglavi je napisao/la: Ma daj smijesno je, ne znaju koga da prije optuze. Cuj Husref psuje sudijama, Sloboda ih kupila... Sto se tog premiranja tice nek se istrazi, Sloboda je cista, ali ja ne bi volio jer su se u proslosti radile jos gore stvari za titulu koje niko ne spominje.
Sta je ovo jbt, pa ima li iko da prosle sezone nije dobio pare od Sarajeva.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 04 apr 2016, 09:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- amazon
- Kontakt:
Prvi ste vi s nama imali deal kad smo vam dali Kup, zaboravio si ti? O cemu ti pises nije mi jasno?brig je napisao/la:Meni je ovo najzanimljivije:
Znači ovime direktno potvrđuju da sudjeluju u farsi i da guraju stvari pod tepih i onda još Pilav neki dan u emisiji kaže potpisalo 14 klubova (nisu samo Široki i Velež)..Umjesto da odmah ispitate sve okolnosti koje su kao „na pladnju“ bile plasirane u medijima, iz N/FS-a BiH klubovima stiže svojevrsni ultimatum koji se mogao iskazati samo jednom kratkom rečenicom: „Hitno potvrdite sve je regularno“.
Mutno totalno...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Po tebi jedino ispravno je reći da je sve ok i da da tako to treba?amazon je napisao/la:Prvi ste vi s nama imali deal kad smo vam dali Kup, zaboravio si ti? O cemu ti pises nije mi jasno?brig je napisao/la:Meni je ovo najzanimljivije:
Mutno totalno...
Lištica
Lištica
E j.ebiga i ti ga sad zakuha pravoamazon je napisao/la:Prvi ste vi s nama imali deal kad smo vam dali Kup, zaboravio si ti? O cemu ti pises nije mi jasno?brig je napisao/la:Meni je ovo najzanimljivije:
Mutno totalno...

Svi u napad jedan je Hase!!
- amazon
- Kontakt:
Ne, kazem da su svi klubovi imali dogovore. Mi smo s Sirokim imali dogovor, nije niko nikome placao nista ali i to mozes gledati kao nesto neregularno. Imas ovu drugu grupu koja je s parama to radila, ali hocu da kazem da Siroki tu ne moze nista uraditi i bezveze potezete tu pricu. Prvo treba krenuti iz svoje kuce.maxmore je napisao/la: Po tebi jedino ispravno je reći da je sve ok i da da tako to treba?
amazon je napisao/la:Ne, kazem da su svi klubovi imali dogovore. Mi smo s Sirokim imali dogovor, nije niko nikome placao nista ali i to mozes gledati kao nesto neregularno. Imas ovu drugu grupu koja je s parama to radila, ali hocu da kazem da Siroki tu ne moze nista uraditi i bezveze potezete tu pricu. Prvo treba krenuti iz svoje kuce.maxmore je napisao/la: Po tebi jedino ispravno je reći da je sve ok i da da tako to treba?
Vi nikako da krenete iz svoje kuće. Imam osjećaj da opravdavate sve to, uprava vam opravdava potpisom izgleda i vi izgleda, ali sigurno će doći vrijeme kada ćete cviliti. Ovo je liga mešetara ako je to ok, onda je ok, i svi to tako recite da nastavimo dalje. Nije davno bilo kada ste se obraćali dopisima savezu zbog nepravde u Širokom. Odjednom je sve postalo ok, nema zamjerke. Šta se promjenilo od tada do sada?! Isto vrijedi i za Slobodu?!
Lištica
Lištica
- amazon
- Kontakt:
Da, zamjerke se bilo na cist pogodak i zamjerke su bile na linijskog sudiju koji je dizao par puta zastavicu na regularnu situaciju. Mislim da takve zamjerke imas u svim ligama svijetu. Nije lose poslati dopis a sta ce savez uraditi to je na njima. Tesko se moze ici protiv onog koji vodi glavnu rijec. Ja kao realan mislim da Siroki dobro kotira u svim krugovima u savezu. Logicno je da bilo gresaka u utakmica gdje je Siroki ostecen ali to je bilo svima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.